Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012



Οι Αχριστιανοι και οι Αντιχριστοι δημοσιοκαφροι των σαπιων και διεφθαρμενων καναλιων αποκαλουσαν χθες και παλι τους πιστους που διαμαρτυρονταν για το πρωτοφανες  αισχρουργημα που βλασφημει χυδαια το Χριστο στο Χυτηριο της Κολασεως, ως παρεκκλησιαστικους.


Αυτοι οι Συχαμεροι Αγραμματοι και Αστοιχειωτοι υπανθρωποι που αυτοαποκαλουνται δημοσιογραφοι, με τις γεματες τσεπες απο τον απειραχτο μισθο τους, που παρελαυνουν καθημερινα στις οθονες των βρωμοκαναλιων τους και ωραιοποιουν τα απεχθη μετρα της ΤΕΡΑΤΩΔΟΥΣ ΤΡΙΚΕΦΑΛΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ των Προσκυνημενων Ξενοδουλων για να τρομοκρατησουν τον αηδιασμενο λαο και να αποδυναμωσουν τις αντιστασεις του, μια μερα θα πρεπει να περασουν απο το Κακουργοδικειο και να σταλουν στα ξερονησια για να ζησουν εκει και να απολαυσουν οσα μαζευαν, ενω ο λαος λιμοκτονουσε.


Αυτα τα ξεπλυμενα και ξευτιλισμενα ανθρωπινα υποπροϊοντα, που ομιλουν και λαλουν καθημερινα με δεκα ανοιχτα στοματα και οχι με ενα και περιγραφουν την τυραννια ως δημοκρατια και τους αηδεις τυραννους που καθισαν στο σβερκο του λαου σαν ελευθερωτες του, θα πρεπει μια μερα να λογοδοτησουν φρικτα και να τιμωρηθουν παραδειγματικα.


ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ εδωσαν ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ στο φιλανθρωπικο εργο της Εκκλησιας και ομως ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΦΙΛΟΤΙΜΟΙ ΓΑΪΔΟΥΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ εχουν το θρασος και την αναιδεια να μιλουν και να καταφερονται καθημερινα και εκ του ασφαλους εναντιον της Εκκλησιας και των εκκλησιαστικων ανθρωπων και να τους χαρακτηριζουν ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ και φανατικους.


ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ειναι τα πιο διεφθαρμενα οντα που γεννησε ποτε η Ελλαδα και πρεπει να ερθη συντομα η μερα που θα πρεπη να συλληφθουν και να πληρωσουν.


Ο Ελληνικος λαος καταταλαιπωρειται και ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ζουν στον παραδεισο τους και αυτο το δειχνουν με τις καθημερινες αηδιαστικες εμφανισεις τους, που γελουν και ευφραινονται ακομα και τα αυτια τους.


Καλεισθε να τους καταγραψετε και να τους κατασκοπευσετε και να τους αποτυπωσετε γιατι εκεινη την ημερα της ΛΟΓΟΔΟΣΙΑΣ θα χρειαστει να τεκμηριωθουν ολες οι ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ τους πραξεις που ειναι απειραριθμες.

1 σχόλιο:

  1. 15ος Κανών Πρωτοδευτέρας Συνόδου και Αποτείχισις

    http://aktines.blogspot.gr/2012/10/15.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου