Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Τα κοπρια των ανωμαλων 

και διεφθαρμενων του Χυτηριου 

 



Όπως διαβάζουμε η υπόθεση της ταινίας είναι η εξής:

"[...]επανεξετάζει και αναδημιουργεί την ιστορία του Ιησού και των δώδεκα μαθητών του.
 

Η παράσταση παρουσιάζει τον Ιησού ως ηγέτη και τον Ιούδα να νιώθει ερωτική έλξη για εκείνον, ενώ ξετυλίγεται η ιστορία δεκατριών νέων, από την εφηβεία στην ενηλικίωση και η δοκιμασία της σχέσης τους. 

Παρακολουθούμε τον Ιησού από τη γέννησή του, σε ένα μοτέλ στην Εθνική Οδό, τις σχολικές του περιπέτειες έως τη Σταύρωση.
 

Τα πρόσωπα προσγειώνονται στο σήμερα παρουσιάζοντας την ιστορία δεκατριών νέων, οι σχέσεις των οποίων δοκιμάζονται από τον έρωτα, την αγάπη, την καριέρα, την προδοσία."

Εν ολίγοις, ο Ιησούς και οι δώδεκα απόστολοι παρουσιάζονται ως ομοφυλόφιλοι, γεγονός το οποίο κατά τους open minded, άθεους, αριστερίζοντες και προοδευτικούς του κόσμου τούτου δε θα πρέπει να ενοχλεί κανέναν Χριστιανό γιατί είναι... ΤΕΧΝΗ (!!!).

Φυσικά οι ίδιοι άνθρωποι, σκίζονται κυριολεκτικά για τα δικαιώματα των μουσουλμάνων στην προσευχή, στη λατρεία, ενώ σε περίπτωση που τυχόν σκιστεί καμιά σελίδα από το κοράνι, διοργανώνουν και συλλαλητήρια με αφορμή τη δήθεν καταπάτηση των δικαιωμάτων των μεταναστών.

Αλήθεια, κύριες και κύριοι υπέρμαχοι του "Corpus Christi"... Αν η ταινία δεν είχε ανεβεί από τον Ελληνοαλβανό Λαέρτη Βασιλείου, αλλά από έναν Ορθόδοξο Έλληνα σκηνοθέτη, ο οποίος ήθελε να παρουσιάσει τον γκέι Μωάμεθ και τους τρανσέξουαλ ισλαμιστές μαθητές του,  θα τρέχατε να δείτε την πρεμιέρα, ή μήπως θα φωνάζατε πάλι, αμολώντας κατηγορίες περί δικαιωμάτων και θρησκευτικού φανατισμού ;

2 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΟΔΥΣΣΕΑ!

    ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιμητές του Ιουλιανού του Παραβάτη Σαμαράς και Δένδιας
    Πρώτοι διωγμοί Ορθοδόξων Χριστιανών! Πάνω από 50 χριστιανοί Ορθόδοξοι προσήχθησαν στη φυλακή με το αιτιολογικό ότι «ομολόγησαν δημοσίως τον Χριστό»!
    http://www.orthodoxia.gr/newsclicks.cfm?ID=1714&obcatid=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου