Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Οι Πανθρησκειαστές 
συνεχίζουν το ανόσιο έργο τους

Oι δυό δυστυχείς λιβανωτοί του αντιχρίστου μαύροι όγκοι της ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ της Σερβίας που πρωτοστατούν και πάλι στα σατανικά συνέδρια τους μέσα στην δυστυχισμένη Σερβία, στο Σεραγιεβο. 

Ποιός είναι πρώτος και ποιός δεύτερος; 

Γνωρίζετε; 

Μέγας, τεραστίων διαστάσεων ΡΑΔΙΟΥΡΓΟΣ σχεδιαστής και δημιουργός πάσης εκκλησιαστικής ανωμαλίας, ο Ειρηναίος Μπούλοβιτς, ο αλλήθωρος σφαγιαστής ΑΡΧΙΚΑΪΝ του αγίου μητροπολίτου Ράσκας και Πριζρένης ΑΡΤΕΜΙΟΥ. 

Ο δε πρωτοδευτερος, ομώνυμος τούνομα, δεν ειναι παρα ενας ....Αχυρένιος μαύρος ογκος, αξίας περίπου ουχί περισσότερης των...τριών οβολών! 

Aυτοί οι δύο ξετσίπωτοι υπόγειοι ρασοφόροι, νομίζουν οι δυστυχείς, ότι εκπροσωπούν την Εκκλησία του Χριστού στην Σερβία, μέσα από την κατασκευασθείσα ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥΣ.

Καλά κάνουν και συμπροσεύχονται και συμφύρονται συνεχώς και αδιαλλείπτως με τους ΑΘΕΩΤΑΤΟΥΣ Φραγκολατίνους και τους λοιπούς διαβολικούς Πανθρησκειαστάς, αφού εκεί ανήκουν, δεν έχουν καμμία σχέσι με τον Τριαδικό Θεό και τους Αγίους της Ορθοδοξίας.

Μας το φωνάζουν και μας το κραυγάζουν, οι δύο αυτοί μαύροι ογκοι ολο και περισσότερο, οτι αυτή είναι η αλήθεια και η πραγματικότητα.

Εκας βέβηλοι.



1 σχόλιο:

  1. Νικόλαος Σωτηρόπουλος - Θεολογική Παραφροσύνη 11\12\11(BINTEO)

    Νικόλαος Σωτηρόπουλος - Θεολογική Παραφροσύνη
    Ομιλία του θεολόγου--φιλολόγου και συγγραφέως Νικολάου Σωτηρόπουλου «Θεολογική Παραφροσύνη» που δόθηκε τήν Κυριακή 11 Δεκεμβρίου και ώρα 6.00 μ.μ. στήν αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Βόλου. Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν ο Ορθόδοξος Χριστιανικός Αγωνιστικός Σύλλογος «Αγ. Θεοδωρος ο Στουδίτης», και η Φιλορθόδοξος Ενωσις «Κοσμάς Φλαμιάτος».


    http://agiooros.org/viewtopic.php?f=14&t=6813

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου