Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012



ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ 

στον ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ




Ειδησι: Ο Καστορίας Σεραφείμ για τον εμπαιγμό του Γέροντος Παΐσίου στο facebook


Koντα σε αλλα πολλα που γραφει καταληγει ο μητροπολιτης Καστοριας:

«Προσωπικά καταθέτω και τη δική μου μαρτυρία περί της Αγιότητός του και όταν ζούσε αλλά και μετά την οσιακή κοίμησή του, απολαμβάνοντας ζωντανή την παρουσία του πολλές φορές στη ζωή μου.
Γι’ αυτούς οι οποίοι φτάνουν στο σημείο του εμπαιγμού του προσώπου του, στη συγκεκριμένη περίπτωση σε σελίδα του facebook : τους αφήνουμε στα χέρια και στη δικαιοσύνη του Θεού.
Αν ζούσε ο Γέροντας Παΐσιος, θα τους θεωρούσε ως τους μεγαλύτερους ευεργέτες του.
Είναι σύνηθες το φαινόμενο στην εποχή μας να εμπαίζονται οι Άγιοι αλλά και να βλαστημάται το όνομα του Χριστού, της Παναγίας μας και του σώματος του Χριστού, που είναι η Αγία μας Εκκλησία.
Το μόνο που έχω να πω είναι, ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ.».

Επαναλαμβανουμε το τελευταιο:

Είναι σύνηθες το φαινόμενο στην εποχή μας να εμπαίζονται οι Άγιοι αλλά και να βλαστημάται το όνομα του Χριστού, της Παναγίας μας και του σώματος του Χριστού, που είναι η Αγία μας Εκκλησία.


Είναι δυνατον ο μητροπολίτης Καστοριας Σεραφειμ, η μεγαλη αυτη προσωπικοτητα της Εκκλησιας της Αστυνομιας, των ΜΑΤ και των ροπαλων, να πιστευει οτι υπαρχει καποιος αγιος και ανθρωποθεος επι της γης μεγαλυτερος απο τον Αρχιαιρεσιαρχη του Βοσπορου;


Δεν το πιστευουμε.
Γιατι αλλα πολλα τρομερα και φοβερα μας ελεγε προ ημερων απο εκει επανω απο την Βυζαντινουπολι.
Θεωρει αγιο και τον π. Παϊσιο και υπεραμυνεται αυτου διοτι καποιοι εχουν διαφορετικη αποψι;
Και γιατι δεσποτα, απαγορευεται;


Πριν απο λιγες μερες ο κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ, υποδεχθηκε τον Βαρθολομαιο Αρχοντοχωριατη στην Καστορια με τιμες και δοξες Αβδουλ Χαμιτ και Μεγαλου Ναπολεοντα.


Ο ταλαιπωρος ο πρωτοσυγκελος του εστειλε ανα τα περατα της Οικουμενης απανταχουσα και καλουσε τους απανταχου της γης υπαρχοντες και διαβιουντες Ελληνες, να σπευσουν ταχυτατα στην Καστορια στην υποδοχη του μεγαλυτερου και πολυτιμοτερου και αγιωτερου και μεγαλοιωδεστερου ρασοφορου της Οικουμενης ολης, του Βαρθολομαιου του Αρχιαιρεσιαρχου.


Του απαντησαμε με επιστολη, αλλα σαν κληρικαλιστης που διαμορφωνεται και αυτος ο νεαρουλης παπας, αρνηθηκε να μας απαντηση εμας τους ουτιδανους χριστιανους του λαου.


Ο δε αξιοθρηνητος μητροπολιτης Σεραφειμ οσα εξεβρασε το στομα του, υπερ του Βαρθολομαιου του Αρχιαιρεσιαρχου, δεν  τα ακουσαμε απο αλλον κολακα ή κορακα ολοκληρης της Γης.
Μεχρι του εβδομου Ουρανου τον υπερυψωσε τον ταλαιπωρο αυτον ανθρωπο που η αξια του ειναι απολυτα περιορισμενη αφου δεν σεβεται την Μια Αγια Καθολικη Εκκλησια, δεν πιστευει εις αυτην, κηρυττει γυμνη τη κεφαλη τις Αιρεσεις ως Εκκλησιες και ανακηρυττει το γουρουνισιο το Κορανιο, ως ΑΓΙΟ.


Για ολα αυτα βεβαια και απειρα αλλα Αιρετικα και Αλλοδοξα πιστευματα του Αρχιαιρεσιαρχου δεν μας ειπε τιποτα, ο εν μεγαλη τρικυμια φρενων διατελων μεγας ανηρ του φαεινου εκκλησιαστικου στερεωματος, ο μητροπολιτης Σεραφειμ της Καστορουπολης.


Και ο ιδιος ο Βαρθολομαιος οταν ακουει ολες αυτες τις ανοησιες των ανοητων ανθρωπων πιστευετε εσεις οτι τις αποδεχεται ευχαριστως;
Μεσα του γελαει και χαμογελαει, αλλα και ....καμαρωνει γιατι καταφερε να προκαλεσει με τις πολλες τραμπουκικες αποφασεις του ΜΕΓΑ τρομο και φοβο στους ρασοφορους πασης της οικουμενης.


Ωστε να φθανουν μεχρι του σημειου να διοργανωνονται δι αυτον τον Τουρκοφατσα υποδοχες Νερωνος και Καλλιγουλα και Μεγαλου Ναπολεοντος.
Ποιου; 
Του παμπτωχου και πενητος των του Χριστου πενητων μαχαραγια του Βοσπορου που λαμβανει χρυσον και αργυρον απο μυριες πηγες και κολυμπαει μεσα στη χλιδη και στα πλουτη.


Μεχρι και ΜΚΟ καταφερε να δημιουργηση και να κατατρωει απο  το εισοδημα του Ελληνικου λαου εκατομμυρια ευρω και να περιφερεται ανα τα περατα του Πλανητη και να διοργανωνει συνεδρια Αμαζονιου για την ...φημη του, την τιμη του και την δοξα του!!!


Και η ...ΖΩΖΩ εκει μαζι του και διπλα του για να καλοπερναει και να καλοζει, γι αυτο και ειναι και αψοφητη!!! 


Μητροπολιτη Καστοριας, εχεις ΟΝΤΩΣ μεγαλη τρικυμια φρενων.
Συνελθε δεσποτα και ολοι εσεις οι δεσποταδες της Σεραφειμικης και της Χριστοδουλικης και της Ιερωνυμικης μηχανης, γιατι δεν μυριζετε ουτε θυμαρι, ουτε θυμιαμα, γιατι δεν βαδιζετε καθολου, μα καθολου καλα.

5 σχόλια:

  1. Παντως ασχετως οτι στο θεμα του Παισιου ειμαι της γνωμης οτι θα πρεπει να ειναι πολυ προσεκτικη η εκκλησια σε τυχον αγιοποιηση του μαλλον συμφωνω με τον Σιαμακη οτι παραεγινε η δουλεια με καποιους αγιορειτες που ξεπερασαν σε φημε ακομη και τον Αγιο Νεκταριο ωστοσο το συγκεκριμενο προφιλ στο fsebook που επικρινει ο μητροπολιτης Καστοριας ειναι οντωςβλασφημο . Στυθηκε με προφαση να κτυπησει τις τερατολογιες που λεγονται για τους γερονταδες αλλα εχει υβριστικα σχολια για τον Χριστο την Παναγια και γενικα την ορθοδοξη πιστη . Φαινετε καποιοι σεβοντε τις θρησκευτικες πεποιθησεις του αλλου μονο αν φερθει σαν μουσουλμανος . Δυστυχως ετσι ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι ντροπή σας να κατηγορείτε τον Καστορίας επειδή αντιτάχθηκε σε αθεόφοβες βλασφημίες εναντίον του αγίου Γέροντα Παϊσίου. Το είδατε; Αν το δείτε και εσείς θα ανατριχιάσετε περι τίνος βλασφημίας πρόκειται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οδυσσεα δεν τα λες καλα εδω. Φαινεται σαν να υποστηριζεις τον ασεβη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ειδα το δημοσιευμα κααθολου.
    Δεν αναφερθηκα καθολου σε αυτο.
    Απορησα που ο Καστοριας αναγνωριζει επι της γης και αλλον ανθρωπο ως αγιο πλην του Βαρθολομαιου.
    Διαβασατε οσα εξερευσεν μπροστα στον μαχαραγια του Βοσπορου;
    Εναν Αιρεσιαρχη τον εγκωμιασε σαν να εγκωμιαζε τον Νερωνα που εκαψε την Ρωμη.
    Και για τις αιρεσεις του ...μουγγα.
    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    Κλεινουν τα ματια τους και τα αυτια τους και δεν μιλανε και δεν ακουνε οι κωφαλαλοι.
    Τι λενε, αραγε, γι αυτα τα ΑΙΣΧΗ Βαρθολομαιου;
    ΤΙΠΟΤΑ.
    Μονο εγκωμια και ψευτικες κολακειες.
    Με επιασε ΑΗΔΙΑ και ΕΜΕΤΟΣ με οσα διαβασα οτι του απενειμε αυτου του αναξιου ρασοφορου.
    Και ερχεται τωρα να κανη τον υπερασπιστη του Γεροντα.
    Τον Γεροντα γνωριζα και εβλεπα και συμβουλευομουνα.
    Ηταν ενας καλος και αγιος γεροντας.
    Αλλωστε δεν ξεχωριζαμε και αλλους.
    Τους βλεπαμε σαν κοινους μοναχους.
    Ετσι δεν ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα σου στείλω το διευθυνση με την ασεβή φωτογραφία που και οι πέτρες πρέπει να σηκωθούν αλλά μην το δημοσιεύσεις αυτό το σχόλιο που θα έχει την διεύθυνση διότι είναι μεγάλη ασέβεια. Ασέβεια πρώτου μεγέθους. Εντάξει είσαι σύμφωνος ότι δεν θα το δημοσιεύσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου