Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Oι γελοιοτητες, του Πανθρησκειαστου Αλεξανδρειας Θεοδωρου του αθεραπευτως εκπεσοντος περι την Πιστιν... τελειωμο δεν εχουν...

Τι σχεσι εχει αυτος με τους Αγιους Πατερες Αθανασιον, Κυριλλον, και λοιπους; 

ΟΥΔΕΜΙΑΝ.

Αλλον Θεο λατρευει.

Χριστιανοι...οσοι απομεινατε....μακρυα τους, ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΘΕΙΤΕ απο αυτους...

 

Προχθες πηγε και λειτουργησε στην Παναγια Σουμελα και σημερα εβγαλε Φετφαν "για τον ιερο μηνα του Ραμαζανιου και την πιστη στην ακαταλυτη δυναμη της υπερτατης αγαπης και σοφιας, του Ενος και Μοναδικου Θεου" των .....Μουσουλμανων.

Και οι μουσουλμάνοι .....γελουν....


Επ’ ευκαιρία της περατώσεως του ιερού μήνα του Ραμαζανίου, κατά τη διάρκεια του οποίου εκατομμύρια πιστοί Μουσουλμάνοι με ευλάβεια και προσευχή ανάμνηση φέρουν της παραδόσεως του Κορανίου ως οδηγού της ζωής τους, επιθυμώ να απευθύνω ευχές εγκάρδιες και φιλάδελφες προς τους Μουσουλμάνους συμπολίτες μας στην ευλογημένη χώρα της Αιγύπτου και προς τους Μουσουλμάνους απανταχού του αραβικού κόσμου, εκφράζοντας την ελπίδα το ήθος της αγάπης να πρυτανεύσει ως κοινή και απαραβίαστη συνισταμένη των λόγων και των έργων των ανθρώπων.
          Ιδιαίτερος εόρτιος χαιρετισμός απευθύνεται πρός τον Εξοχώτατο Πρόεδρο της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου, Δρ. Μοχάμεντ Μόρσι, με την ευχή να οδηγήσει τη χώρα με ασφάλεια στο δρόμο της ευημερίας, της ειρήνης και της δικαιοσύνης. Στην ευγενή του αυτή προσπάθεια για ένα αύριο ελπιδοφόρο έχει συνοδοιπόρο πολύτιμο την αταλάντευτη πίστη όλων των Αιγυπτίων, ανεξαρτήτως θρησκευτικής ταυτότητας, στην ακατάλυτη δύναμη της υπέρτατης πηγής αγάπης και σοφίας, τον Ένα και Μοναδικό Θεό, να σκέπει και να προστατεύει την Αίγυπτο από κάθε αντιξοότητα και επιβουλή.  


†Ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής
Θ Ε Ο Δ Ω Ρ Ο Σ  Β’
 Εν τη Μεγάλη Πόλει της Αλεξανδρείας
τη 19η  Αυγούστου 2012

3 σχόλια:

  1. Στην Κεντρική Επιτροπή του "Παγκοσμίου Συμβουλίου Εκκλησιών" θα μιλήσει ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος

    http://agiooros.org/viewtopic.php?f=14&t=6750

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ ΤΟΥ Π.Σ.Ε

    http://agiooros.org/viewtopic.php?f=14&t=6752

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Επίσκοπος Κήρυκος σάς αποστέλλει τό παρακάτω βίντεο μέ τήν σημείωσι - σχόλιο οτι τελικά οι Πατριάρχες καί οι Μητροπολίτες απανταχου της γης οικουμενιστικής Εκκλησίας πάνω από τήν Ορθοδοξία εχουν τήν Μουσουλμανική θρησκεία. Καί υστερα συζητάμε αν υπάρχει θεία Χάρις εις τά "μυστηρια" των.

    http://www.youtube.com/watch?v=8_dt1mOSS-8&feature=share

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου