Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Γρηγορα χειροτονιες και επισκοπων....


Tην Πεμπτη της Αναληψεως, ο Αμαγαριστος Κανονικος μητροπολιτης και Επισκοπος Ρασκας και Πριζρενης ΑΡΤΕΜΙΟΣ, χειροτονησε νεο διακονο για τις αναγκες του Πατριαρχειου της Σερβιας και της Εκκλησιας των Κατακομβων.

Μακαρι ναρθει η μερα - και θαναι συντομα - που θα χειροτονηση και επισκοπους στις επισκοπες της Εκκλησιας των Κατακομβων, που ολο και αυξανουν και ολο και πληθαινουν απο τον ευσεβη λαο του Θεου που απαιτει απο τον αρχιεπισκοπο και μητροπολιτη του ΑΡΤΕΜΙΟ, να εχουν και τον επισκοπο τους.

Καποιοι αδαεις και γελοιοι τυποι που εμφανιζονται τελευταια και σαν κανονολογοι και κατασκευαζουν δικο τους κανονικο δικαιο, λενε οτι απαγορευονται οι υπεροριες χειροτονιες.

Τι λετε αδαεις και ανερματιστοι;

Που ζουμε;

Δεν αλωθηκε η Ορθοδοξια σε ολα τα λεγομενα πατριαρχεια απο τους Οικουμενιστες και τους Λατινοφρονες επισκοπους και αρχιεπισκοπους και πατριαρχες;

Δεν λατρευεται πλεον ο Σατανας και ο Αντιχριστος απο τους ρασοφορους πατριαρχες στα Πανθρησκειακα τους καταγωγια, που ολοι τους θεωμεθα καθημερινα;

Ποια χαρι Θεου εχουν ολοι αυτοι;

ΚΑΜΜΙΑ, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ.

ΑΠΕΠΤΕΙ Η ΧΑΡΙΣ απο αυτους.

ΜΑΚΡΥΑ, λοιπον απο αυτους.

ΕΚΑΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ.

2 σχόλια:

  1. Με αυτές τις χειρονομίες μόνο ο διάβολος χαίρει που διαιρεί την Εκκλησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως, αντίθετος με χειροτονίες είναι ο αντι-οικουμενιστής π. Θ. Ζήσης, ο οποίος τρέμει στην προοπτική να εκδηλωθεί Σχίσμα στην Εκκλησία της Σερβίας.

    ΙΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου