Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Διαψεύδουμε

ένα καραμπινάτο παπαδίστικο ψέμμα

που ειπώθηκε γιά χάρι του Αρχιαιρεσιάρχου



Ο π. Κωνσταντίνος Στρατηγόπουλος, σαν πονηρός παπάς, προσπάθησε να δικαιολογήση τον Αβδουλχαμίτ Βαρθολομαίο και είπε ένα δημόσιο καραμπινάτο ψέμμα που ακούστηκε σε όλη τη χώρα.

Πανω από όλα να περισωθη το κυρος του Αρχιαιρεσιάρχου, η γνωστη παπαδιστικη νοοτροπια, ο σκοπός αγιαζει τα μεσα.

Όχι π. Κωνσταντίνε δεν δήλωσε ο Βαρθολομαιος ότι είναι κατηγορηματικα κατά του εγκεφαλικου θανατου, αλλα είναι ΥΠΕΡ του εγκεφαλικού θανάτου, αποδεχεται δηλαδη την κανιβαλικη αποψι, των κανιβαλων της Μινεσσοτα.

Αυτή είναι ολόκληρη η Αλήθεια περί του Αιρεσιάρχου σας.

Μην προσπαθείτε να τον ….βγάλετε λάδι.

Μην αποκρύπτετε την ΑΛΗΘΕΙΑ, πατέρες, χάριν διαφόρων …βυθίων παπαδίστικων σκοπιμοτήτων σας.

Θα υποστείτε ταλαιπωρίαν μεγάλην και εν τω νυν αιώνι και εν τω μέλλοντι.


Στην Καλαμάτα, εγκαινιάζοντας Μονάδα Τεχνητού Νεφρού (3/2/2010), είπε τα εξής “θεόπνευστα”:


"Επί τη ευκαιρία, παρενθετικώς, θα ηθέλαμε να κάμωμεν θερμοτάτην έκκλησιν υπέρ της δωρεάς οργάνων.

Θα επαναλάβωμεν το σύνθημα το οποίον είδομεν επικολλημένον εις πολλά αυτοκίνητα εις την Αυστραλίαν, κατά παλαιοτέραν επίσκεψιν ημών εις την χώραν εκείνην:

Μη παίρνετε τα νεφρά σας μαζί σας στον ουρανό.

Κάποιοι τα χρειάζονται στην γη!»...

Η Ελλάς ζη, ατυχώς, μίαν διαρκή τραγωδίαν τροχαίων ατυχημάτων με οδυνηρώς μεγάλον αριθμόν θυμάτων.

Το καλλίτερον μνημόσυνον που θα ηδύναντο να τους κάμουν οι συγγενείς των, θα ήτο να εδώριζον τα όργανά των προς μεταμόσχευσιν.

Τούτο όχι μόνον θα έσωζε ζωάς, αλλά και εις τους ιδίους θα προσέφερε μεγάλην ικανοποίησιν, με την σκέψιν ότι ο άνθρωπός των, και αναχωρήσας εντεύθεν, εξακολουθεί να είναι χρήσιμος εις την κοινωνίαν και να ευλογήται ευγνωμόνως το όνομά του!

(http://www.amen.gr/index.php?mod=news&op=article&aid=1629).

Είναι δυνατόν ένας κακόδοξος κατά το δόγμα χριστιανός, να είναι ορθόδοξος κατά το ήθος;

Οι Αγιοι Πατέρες, αποφαίνονται αγιοπνευματικά ότι οι χωλαίνοντες περί το δόγμα χωλαίνουν και κατά το ήθος.

Λοιπόν;

Δεν θα εξαιρεθή του Κανόνος ο Καταληψίας του Βοσπόρου, μάλιστα η περίπτωσί του επιβεβαιώνει περίτρανα τον Κανόνα, με τις γυμνή τη κεφαλή και στεντορεία τη φωνή, διακηρυττόμενες αιρέσεις και κακοδοξίες του.


4 σχόλια:

  1. Ο Π.Κωνσταντινος εχει αποκαλεσει ηλιθιους,οσους κατηγορουν τον Πατριαρχη του,δημοσια σε κυρηγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μήπως πεφτουμε σε ιεροκατηγορία; ανώνυμε φέρε απόδειξη, το να γράφεις κάτι δεν σημαίνει οτί είναι αλήθεια, το λέω πιο πολλοί για αυτούς που διαβάζουν εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ακουσα ο ιδιος πριν 2 χρονια περιπου στην ενορια του στη Γλυφαδα.Βασικα σποντα για μενα ηταν γιατι οταν ειχα εξομολογηθει για πρωτη φορα σ αυτον λιγο καιρο πριν το πει,του ειπα συν ταλλα οτι σχετιζομουν με τον π Ευθημιο Τρικαμηνα οτι θαυμαζα τον κυριο Σωτηροπουλο κλπ.Σημειωτεον οταν ειμαστε κατιδιαν δε μου ανεφερε τιποτα θετικο ή αρνητικο για τους ανωτερω.Φυσικα αμεσως μετα απο εκεινο το κυρηγμα του ζητησα ευγενικα ευλογια να παω σε αλλο πνευματικο χωρις να του πω το λογο και μου λεει.βεβαιως,αλλα θα προσεξεις ενα πραγμα.τι,τον ρωτησα εγω με απορια και μου απαντα γεματος ειρωνια.σε αυτον που θα πας να ειναι ορθοδοξος
    Αλεκος Τσουλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "ειχα εξομολογηθει για πρωτη φορα σ αυτον λιγο καιρο πριν το πει,του ειπα συν ταλλα οτι σχετιζομουν με τον π Ευθημιο Τρικαμηνα οτι θαυμαζα τον κυριο Σωτηροπουλο"

    Προξενεί εντύπωση το ότι δεν ειπώθηκε σε κάποια συζήτηση, αλλά στην ώρα του ιερού μυστηρίου όπου λέμε τις αμαρτίες μας. Δεν ήταν όμως αμαρτία στη συνεόδηση του εξομολογούμενου.

    Εκτός αν πρώτα ο ίδιος είχε την εντύπωση ότι είναι αμαρτία ο θαυμασμός Σωτηρόπουλου και η γνωριμία με π.Ε.Τρικαμηνάν.

    Διότι ένας που θεωρεί άκυρους τους αφορισμούς, όχι μόνο δεν αναφέρει τίποτα σχετικό στην εξομολόγηση αλλά και αν ερωτηθή, δεν είναι υποχρεωμένος να πη ποιους εκτιμά και ακολουθεί, ιδίως αν ο πνευματικός - εξομολόγος είναι άλλου κλίματος. Θα πούμε τις όντως αμαρτίες μας και όχι αυτές που θέλουν να μας φορτώσουν, δεν θα επιχειρήσουμε να αλλάξουμε την τυχόν στρεβλή γνώμη του εξομολόγου την ώρα της εξομολογήσεως, ούτε όμως και θα επιτρέψουμε να μεταβληθή το ιερό μυστήριο σε ανάκριση των προσωπικών δεδομένων και άσχετων στοιχείων μας, με σκοπό να μετατραπούμε σε άβουλα όντα, ρομπότ που εκτελούν εντολές των γεροντάδων τους εντελλόμενοι να παραχωρήσουν περιουσίες, να παντρευτούν την τάδε, να γίνουν μοναχοί στο τάδε μοναστήρι, κ.λπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου