Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Στην πρώτη σειρά

τα ΄΄΄κοπελίδρια!!!


Oλοι οι Γερμανοί ιεράρχες, ολα τα "κοπέλια" του Πάπα στην πρώτη θέσι και στην πρώτη γραμμή.
Πρώτος και καλύτερος ο Αυγουστίνος Λαμπαρδακης και δίπλα του όλα τα ...κοπελίδρια που την Κυριακή της Ορθοδοξίας συνεόρτασαν την περιφορά των εικονων μαζί με τους Λατίνους και μάλιστα οι Λατίνοι προηγούνταν της ακολουθίας με τις ορθοδοξες εικόνες στα ...μαγαρισμενα χερια τους.
Ο Λατινοφρονας και Οικουμενιστης Αυγουστινος Λαμπαρδακης πηγε για να ενημερωση τον ....ΑΓΙΟ ΠΑΤΕΡΑ - όπως ο ίδιος ανεφερε -
"για την ίδρυση και λειτουργία της διάσκεψης των Ορθοδόξων επισκόπων και για τον Οικουμενι(στι)κό Εσπερινό του 2010 στο Μόναχο που είχαν συμμετάσχει 20 000 άτομα (Ορθόδοξοι, Ρωμαιοκαθολικοί και Προτεστάντες)».
(Metropolit Augoustinos lobtbrüderliche Gestedes Papstes
).

Δεν ακουσαμε μεχρι σημερα ορθοδοξο επισκοπο να αποκαλη τον Παπα ....ΑΓΙΟ ΠΑΤΕΡΑ!!!
Κατι δηλαδη περισσοτερο απο επισκοπο, αρχιεπισκοπο, πατριαρχη.
....ΑΓΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ...αποκαλειται απο ολους τους Φραγκολατινους ο Αρχιαιρεσιαρχης.
Αυτούς μιμείται ο Λαμπαρδακης.
Εις πεισμα των ανα τους αιώνας Αγιων και μαρτυρων της Ορθοδοξιας που απεχθανονταν τον Αιρεσιαρχη και τους οπαδους του, τους παμπαλαιους αιρετικους, κατα Νικοδημον τον Αγιορειτην.
Εις πεισμα και των ορθοδοξων που αντιδρουν και διαμαρυρονται.
Αλλα ομως εις χαραν μεγαλην του άλλου ...Αγιου Πατερα του αιρεσιαρχου του Φαναριου, που γυροφερνει και παλι προς τα μερη μας.
Να περιμενουμε καποιο ...τσουναμι!!!


7 σχόλια:

  1. Γιατί, στη δεύτερη σειρά θα ήταν τα κοπελίδρια;

    Και γιατί να μην τον αποκαλούν "άγιο πατέρα", όπως τον αποκαλούσαν επί αιώνες μέχρι το Σχίσμα, αλλά και μετά από αυτό, όλοι οι εγκάθετοι Πατριάρχες ΚΠόλεως; Ένας, τόλμησε να τον αποκαλέσει"άγιε αδελφέ", το 1054, και ιδού τα αποτελέσματα:

    "Όμως, πολύ ατυχώς, ο Κηρουλάριος απευθυνόταν στον Πάπα ως "αδελφό" και όχι ως "Πατέρα" -τίτλος με τον οποίο οι Πατριάρχες του παρελθόντος συνήθως αναγνώριζαν την ανωτερότητα του Πάπα και υπέγραψε ως ο Οικουμενικός Πατριάρχης" (Στ. Ράνσιμαν, Δύση και Ανατολή σε Σχίσμα, σελ. 69).

    ΙΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οδυσσέα, στην Γερμανία η Ορθοδοξία και βιώνεται και ακμάζει. Η εμπάθειά σου όμως και η ανοησία σου, σου έχουν δημιουργήσει τύφλωση πνευματική.
    Είσαι αξιοθρήνητος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αξιοθρηνητε Ανωνυμε,
    Εμπαθης ειναι εκεινος, που νομιζει οτι ειναι σωστος, ενω γνωριζει οτι ειναι 100% λαθος, εαν ακμαζει οπως ειπες η Ορθοδοξια στην γερμανια, ποια;;;ορθοδοξια η Ουνιτικη;;; τοτε ο Αγιος Ισαποστοπλος και Διδασκαλος του Γενους και μαρτυρας Κοσμας ο Αιτωλος δεν θα ελεγε τον Παπα να καταρασθαι, και εαν εχεις τις αντιρησεις σου οπως οι Οικουμενισταραδες Νεοημερολογιτες Επισκοποι της Κρατουσης Εκκλησιας, κοιταξε ενα φοβερο πονημα περι αυτου της Καθηγουμενης της Μονης, στο Θερμο Μεγα δενδρο αιτωλοακαρνανιας, περι αυτου. Αυτα,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάλλον, η πρώτη πρόταση θα πρέπει να διορθωθεί:

    "Οδυσσέα, στην Γερμανία η Ουνία και βιώνεται και ακμάζει".

    ΙΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μ' αρέσει που έχουν φωνή και οι παλαιοημερολογίτες. 10 είναι κι έχουν 20 παρατάξεις! Ποιος να ασχοληθεί και γιατί μαζί τους;
    Όσον αφορά τη Γερμανία, πηγαίνεται δείτε και μετά να μιλάτε. Εκεί γίνεται έργο θεάρεστο και πέρα για πέρα ορθόδοξο. Ουδεμία σχέση, ευτυχώς, με την ελλαδική εκκλησία. Γι' αυτό αφήστε τις ανοησίες και δείτε την αλήθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ράμματα για τη γούνα του Αυγουστίνου Λαμπαρδάκη υπάρχουν ήδη απ τη δεκαετία του 1970,κατατεθειμένα στην εφημερίδα ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ.Με αρχιεπίσκοπο Γερμανίας το εν λόγω πρόσωπο, το μόνο που ακμάζει,πλην της Ουνίας,είναι η ποικίλλη εκκοσμίκευση της ορθόδοξης Εκκλησίας.Βέβαια πάντα υπάρχει το εκλεκτό και ευλογημένο λείμμα που βιώνει την ορθόδοξη πίστη και ζωή με συνέπεια,μακριά απο συμβιβασμούς με τον αμαρτωλό κόσμο, έστω και με αρχιεπίσκοπο το Λαμπαρδάκη.Ο Θεός δεν αφήνει την Εκκλησία του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δηλαδή, ο Αυγουστίνος κάθεται παρέα με τους άλλους αιρετικούς Νεστοριανούς, Μονοφυσίτες, Κόπτες και Αμαληκίτες και ακούει τον Μέγα, Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος, συγγνώμη ..........τον Vicarius Christi, να αγορεύει και νουθετεί.

    Τι ωραίος συναγγελασμός Ιουδαίων και Σαμαρειτών!

    ΙΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου