Πέμπτη 5 Μαΐου 2011


ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΣ

ινστρουκτορικές

δηλώσεις

του κ. Σαββάτου



Τους ελληνες (;;;) δεσποτάδες, μόλις τους ....πάτησαν τον κάλο, δηλαδή μόλις τους εθιξαν τα οικονομικά τους, επαναστατησαν και απειλούν - σιωπηλά αυτήν την στιγμή - , τα ...σύμπαντα!!!

Και ενώ μέχρι σήμερα ο ...Αχυρένιος συμμάχησε απόλυτα και σε ΟΛΑ με την Ξενοκίνητη και Κατοχική κυβέρνησι των Αχυρανθρώπων του ΠΑΣΟΚ και βλέπει ολόκληρο σχεδον τον θεολογικό κόσμο εναντίον του, αναγκάσθηκε να οργανώση την ημερίδα της Πεντέλης όπου ομόφωνα ο θεολογικός κόσμος, πέραν των κολακειών προς τον ...Αχυρένιο από κάποιους ηλιθιους κολακες, αποφάνθηκε ότι
το μάθημα των Θρησκευτικών πρέπει να μείνη σταθερα υποχρεωτικό, χωρίς τις επαπειλούμενες αλλαγές.

Ερχεται όμως ο μητροπολίτης κ. Σαββατος να ενθαρρύνει την κατοχική κυβέρνησι και να την πη ότι ενώ η Εκκλησία θα θέση τις θέσεις της, είναι αποκλειστικο δικαίωμα του υπουργείου να λάβη τις τελικες του αποφασεις, αφου αγνοήση τις θεσεις της Εκκλησιας.


Είπε ο κ. Σαββατος: «Κάτω από αυτή την προοπτική η Ιερά Σύνοδος θεωρεί, ότι το μάθημα των Θρησκευτικών πρέπει να είναι υποχρεωτικό. Η Ιερά Σύνοδος γι΄ αυτό συμμετέχει σ΄ αυτό το διάλογο, και το τι θα κάνει το Υπουργείο Παιδείας και ποιες αποφάσεις τελικά θα υιοθετήσει είναι θέμα καθαρά του Υπουργείου, όχι όμως της Ιεράς Συνόδου». Και κλείνοντας, τόνισε: «Εάν το Υπουργείο Παιδείας θεωρεί, ότι η Ορθόδοξη πίστη δεν είναι αυτό, ας κάνει τις δικές του κινήσεις και αποφάσεις»

Αυτά δηλωσε ο ευτραφεστατος καλοπερασακιας κ. Σαββατος.
Αληθεια, βαλτός της Ξενοκινητης και Κατοχικης είναι;
΄Η καπου αλλου αποβλέπει;
Ειναι μικρο ζητημα το μαθημα των Θρησκευτικων;
Γιατι το παιρνουν ετσι ξωπετσα σαν να μην συμβαινει τιποτα απο τους αθεους κατοχικους που μας κυβερνουν;
Οι δεσποταδες ειναι πολυ πονηρα ανθρωπινα οντα.
Τους φοβηθηκε ακομα και ο Μεγαλομαρτυρας Αγιος Ιωαννης ο Χρυσοστομος.
Και ολοι σχεδον οι Αγιοι Πατερες.
Γι αυτο και παντα αλλα και σημερα μας ερχεται ενστικτωδως ο ...κακος λογισμος.

Αμφιβαλλουμε αν τους ενδιαφερει το μαθημα των Θρησκευτικων, μαλλον τους ενδιαφέρει μονο η ραστωνη τους και η καλοπερασι τους.
Τον λαό τον θελουν ετσι οπως ειναι, χωρις γνωσι Θεου, κοσμικοφρονας, χριστιανους της λαμπαδουρας, για να μην τους δημιουργεί προβληματα.
Ετσι λοιπον και εν προκειμενω, ή πανε να μας κλεισουν τα ματια οτι ταχα συμφωνουν με τον θεολογικο κοσμο για να τον εχουν στο χερι αν αυριο τον χρειασθουν σε συλλαλητηρια για τα οικονομικά τους;
΄Η καπου αλλου αποβλεπουν.


Ειδατε την δημοσια θεσι του κ. Σαββατου;
Αντι να δηλωση οτι η Εκκλησια στο μειζον αυτο ζητημα δεν θα το βαλη κατω, δεν θα υποχωρηση αλλα θα απαιτηση την εφαρμογη των αποφασισθεντων, αυτος δινει την εντολη στην προκλητικη Αννα Διαμαντοπουλου να λαβη οποιες αποφασεις θελει εκεινη και οχι η Εκκλησια.
Αυτος ειναι ο κ. Σαββατος.
Να παιζει τα παιχνιδια των αθεων κρατουντων τυραννων του Ελληνικου λαου.
Αισχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου