Τετάρτη 27 Απριλίου 2011




Η ΡΩΣΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ;



Κατα βασιμες πληροφοριες μας, η Ρωσικη Εκκλησια λαμβανει θεσι και είναι με το μερος του μητροπολιτου Ρασκας και Πριζρενης κ. ΑΡΤΕΜΙΟΥ.
Αναφερεται οτι γνωστος εξεχων σημερινος Ιεραρχης της Ρωσικης Εκκλησιας, εκφραζεται φανερα οτι ο μητροπολιτης Αρτεμιος εχει κυριολεκτικα ΣΦΑΓΙΑΣΘΗ.
Η εκφρασι που καταγραφουμε, πληροφορηθηκαμε, ότι ειναι δικη του.

Αν η Ρωσικη Εκκλησια εκφρασει δημοσια την θεσι της αυτη τοτε ειναι βεβαιο και αναμφισβητητο οτι όλα οσα δημιουργηθηκαν και κατασκευασθηκαν εις βαρος του ΑΘΩΟΤΑΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ απο τους σημερινους Σερβους ΚΑΚΟΤΑΤΟΥΣ και ΦΘΟΝΕΡΟΤΑΤΟΥΣ αρχιερεις της ΑΙΣΧΥΝΗΣ αλλα και απο τους αδικοτατους και αφιλοτιμους παρομοιους ημετερους Ελλαδιτες, ανυπαρκτους για το καλο και προθυμοτατους για το κακο, θα καταπεσουν ....ως ευτελης και χαρτινος πυργος.

Λεγεται οτι, λιαν συντομως, η Ρωσικη Εκκλησια θα εξαπολυσει εγκυκλιο επισημανσεως της αδικοτατης αδικιας εις βαρος του Επισκοπου ΑΡΤΕΜΙΟΥ και ολων των σκοτεινων προκατασκευασμενων μεθοδευσεων των ΣΑΤΑΝανθρωπων και Ληστοσυμμοριτων Σερβων Αρχιερεων τυπου Αννα και Καϊαφα, που με ΑΝΩΘΕΝ διαβολανθρωπινες εντολες και με ΕΣΩΘΕΝ διαβολικες παροτρυνσεις, αγριως τον ανθρωπον του Θεου, κατακρεουργησαν.

Ελπιζουμε και προσδοκουμε πολλα απο την Ορθοδοξη Ρωσικη Εκκλησια και στο ζητημα του καλου καγαθου ΑΡΤΕΜΙΟΥ, αλλα και στα Οικουμενιστικα ανοιγματα των Οικουμενιστων και των Λατινοφρονων, που μολυνουν και μαγαριζουν την Ορθοδοξια μας και ετσι αποτρεψουν πρωτα τις φιλοδοξιες του μειοδοτου Αρχιοικουμενιστου Βαρθολομαιου, που εζηλωσεν δοξα Αρειου και Μακεδονιου και Νεστοριου και ολων των ανα τους αιωνας Αιρετικων, αλλα και ολων των αλλλων φιλοδοξουντων τα ιδια, ρασοφορων ή μη ρασοφορων, παρομοιων του προδοτων.

Ο Θεος να πη, για να χαρουν και να αγαλλιασουν οι καρδιες των Ορθοδοξων και να δυσαρεστηθουν και να καταπικραθουν οι καρδιες των φθονερων και των κακοδοξων.

1 σχόλιο:

  1. Kύριε Οδυσσέα,
    ο ...εγκολπιοφόρος πεντηκοστιανός και πάλι προβάλλει τον μοιχεπιβάτη της Κηφισιάς.
    Καλά λέτε και εσείς ότι ο άνθρωπος αυτός είναι αμετανόητος ψευτοορθόδοξος.
    Καλά οι Μελισσοχωρίται πώς τον υποστηρίζουν;
    Δεν ντρέπονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου