Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Πατριωτικό Μέτωπο

Ακαδημίας 88

Αθήνα

Τηλ. Συντονιστή ΠΑΜ:

6980292626

www.pamet.gr

pametopo@gmail.com


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σε κάλεσμα του Πατριωτικού Μετώπου στους κατοίκους των πολυκατοικιών στις λεωφόρους Βασιλίσσης Όλγας και την Εγνατίας της Θεσσαλονίκης, να υποδεχθούν τον πρωθυπουργό του ΔΝΤ από τα μπαλκόνια τους, με τα «παλιά τους τα παπούτσια», κατά την διαδρομή του από το αεροδρόμιο στη ΔΕΘ προχώρησε με διανομή έντυπου υλικού το Πατριωτικό Μέτωπο.

Στο κάλεσμα του Κινήματος, αναφέρεται:

«Θεσσαλονικείς, κάτοικοι των πολυκατοικιών και από τις δύο πλευρές των λεωφόρων Βασιλίσσης Όλγας και Εγνατίας. Σε εσάς, λόγω των ιδιαίτερων «πλεονεκτημάτων των διαμερισμάτων σας», προκύπτει εκ των πραγμάτων, η «ιδιαίτερη τιμή» να υποδεχθείτε τον κ. Γ.Α. Παπανδρέου, κατά τη διαδρομή του από το αεροδρόμιο Μακεδονία προς τη ΔΕΘ, όπως του αξίζει: Με τα παλιά σας τα παπούτσια.

Του αξίζει αυτή η περιφρονητική υποδοχή, για τα ψέματα που μας είπε και συνεχίζει να λέει:

Για την οικονομία, τους μισθούς, τις συντάξεις, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, και φυσικά για τη Μακεδονία, της οποίας το όνομα από ότι δείχνουν όλες οι επιλογές του, αποφάσισε να χαρίσει στον Γκρουέφσκυ και στα διεθνή συμφέροντα που αυτός εξυπηρετεί.

Έρχεται στη ΔΕΘ το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, για να μας πει με το θρασύτατο και αλαζονικό του ύφος, πως «πρέπει να ματώσουμε και άλλο», για να ξεπληρωθούν οι διεθνείς τοκογλύφοι, στων οποίων τα χέρια παρέδωσε τη χώρα.

Έρχεται για να μας δώσει να καταλάβουμε πως η Ελλάδα που ξέρουμε τελείωσε και πως αυτός είναι αποφασισμένος να φτιάξει μια άλλη Ελλάδα, ενταγμένη στο σύστημα της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Ένα θλιβερό προτεκτοράτο για να πετούν ελεύθερα από τον εναέριο του χώρο, τα πολεμικά αεροσκάφη όλων των διεθνών γκάνγκστερς, που σακάτεψαν τους λαούς της ευρύτερης γειτονιάς μας στη Μεσόγειο και στα Βαλκάνια.

Έρχεται αποκαλώντας μας «συντρόφους» του, να μας κουνήσει απειλητικά για μια ακόμη φορά το δάχτυλο, «πως αν δεν συμμορφωθούμε, μας περιμένουν πολλά δεινά».

Θα τον αφήσουμε να συνεχίσει ακάθεκτος το καταστροφικό του έργο;

Εμείς λέμε ΟΧΙ.

ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ.

Σε εσάς λοιπόν, τους Θεσσαλονικείς κατοίκους των πολυκατοικιών ένθεν και ένθεν των λεωφόρων Βασιλίσσης Όλγας και Εγνατίας, εναπόκειται η υποδοχή του, όπως του αξίζει.

Ο αγώνας κατά των νεοταξιτών ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη. Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω".

(Υ.Γ. Αν δεν έχετε παλιά παπούτσια στη διάθεσή σας, παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις του ΠΑΜ. Θα σας ενημερώσουμε όταν πρέπει, που θα τα βρείτε. Ακόμη, σας υπενθυμίζουμε πως το Πατριωτικό Μέτωπο δεν είναι κόμμα, δεν πρόκειται να ζητήσει την ψήφο σας. Είναι κίνημα στο οποίο συμμετέχουν Έλληνες Πατριώτες, όλων των ιδεολογικοπολιτικών αποχρώσεων).

2 σχόλια:

  1. Είναι θαύμα και το εχω δει και εγω ειναι κοντα στο χωρίο της μάνας μου. Ορίστε και ενα βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=2K9DNQC_Isk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλού αντ' αλλού γράφεις το σχόλιο σου "Αγκαλια της Παναγίας".

    Γεωργούλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου