Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009



ΠΟΛΙΤΕΙΑ == ΛΥΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Μεγάλη κοινωνική υποκρισία καλλιεργείται και σιγά-σιγά επικρατεί στα αστικά κέντρα και ύστερα διαχέεται και στην επαρχία. Η Αθήνα η πόλι των παραδοξοτήτων και των αντιφάσεων πρωτεύει. Τα κανάλια της, πιο μεγάλα και πιο παλιά, μεταδίδουν παντού, ακόμη και στο τελευταίο χωριουδάκι την κοινωνική υποκρισία, τη βία, τη βαρβαρότητα και την ….ανθρωποφαγία. Δεν είναι εύκολο βέβαια να καταγράψη κανείς όλα τα είδη των ψυχολογικών παρανοιών της παράφρονος κοινωνίας.

Θα γίνη λόγος εδώ μόνο για ένα ειδος κοινωνικής υποκρισίας, που εμπνέει γενική και άμεση απειλή της ζωής των αδυνάτων ανθρώπων.

Πρόκειται για το νέο νομοσχέδιο, που έχει ήδη ετοιμάσει η Πολιτεία, σχετικά με τη λεγομένη ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ, που θα «στηρίζεται» στην «εικαζομένη συναίνεσι». Σύμφωνα με το νομοσχέδιο αυτό όλοι οι πολίτες θα θεωρούνται δότες οργάνων και σε περίπτωσι εγκεφαλικού «θανάτου» τους, θα μπορούν τα συνεργεία των γιατρών που κάνουν αυτή τη δουλειά να ενσκήπτουν στον ανυπεράσπιστο άρρωστο και να του αφαιρούν ζωτικά όργανα (καρδιά, πνευμόνια, ήπαρ, μάτια, δέρμα, κ.ά.), για να τα μεταμοσχεύουν σε άλλους, συνήθως πλουσίους, και να επιμηκύνουν τη ζωή τους. Διότι γι’ αυτούς γίνεται ο λόγος, τους ανθρώπους του πλούτου.

Οι φτωχοί που δεν έχουν να καταβάλουν τα έξοδα της μεταμοσχεύσεως θα είναι οι αέναοι δύσμοιροι δότες και οι πλούσιοι που πληρώνουν και εξαγοράζουν μοσχεύματα και ιατρικές συνειδήσεις θα είναι οι εύμοιροι λήπτες. Διότι αυτοί είναι χρήσιμοι και πρέπει να ζήσουν. Οι φτωχοί με ιατρική βεβαίωσι «θα περιέρχωνται» σε κατάστασι εγκεφαλικού ή κλινικού θανάτου και θα κατασπαράσσωνται από τα ιατρικά συνεργεία, μέχρι να εκπνεύσουν. Και αν κάποιος παρά ταύτα δεν έχει εκπνεύσει και επιμένει να αναπνέει, παρόλο ότι του έχουν πάρει όλα τα όργανα, πράγμα σπάνιο, οι κατασπαράκτες τον αποσωληνώνουν και πεθαίνει. Προλαμβάνουν το Θεό που είναι το άλφα και το ωμέγα της ανθρωπίνης ζωής και στέλνουν στο θάνατο τους ανθρώπους προ της ώρας τους, γινόμενοι αδίστακτοι δολοφόνοι και επαληθεύοντες τη ρήσι «άνθρωπος για τον άνθρωπο λύκος».

Έτσι θα χορτάσουν τζάμπα όργανα οι μεταμοσχευτές, και βέβαια και χρήμα, αν ποτε μπορή να χορτάση κανείς από αυτό. Οργανα πολλά και καλά και για όλες τις ομάδες αίματος των πλουσίων ληπτών. Διότι οι πλούσιοι, είπαμε, δεν πρέπει να πεθαίνουν, για να πλουτίζουν οι γιατροί και να τα σκορπίζουν στα καζίνα. Δεν πρέπει να πεθαίνουν οι πλούσιοι και για το λόγο ότι δεν έχουν συντελέσει ακόμη την αφαίμαξι του πλούτου της γής και των εργαζομένων.

Όλα τα περίμενε κανείς, αλλά σε δολοφονία και ανθρωποφαγία που να υποστηρίζεται με νόμο του Κράτους δεν θα μπορούσε να φτάση η φαντασία και του πιο ευφάνταστου. Και στις κοινωνίες των αγρίων και ανθρωποφάγων ακόμη, που σήμερα δεν υπάρχουν, κι αν υπάρχουν κανένας δεν κινδυνεύει απ’ αυτούς, η ανθρωποφαγία γίνεται, αλλά δεν είναι νόμιμη. Ενώ στην «πολιτισμένη» ανθρωπότητα που διαθέτει μια προηγμένη μεταμοσχευτική ιατρική που παρατείνει τη ζωή των ολίγων, με κρατική νομοθεσία πλέον θα κατασπαράσσωνται οι άσημοι και οι φτωχοί. Αυτό θα πη πολιτισμός, αυτό θα πη εξέλιξι, αυτό θα πη κοινωνία!!!

Βέβαια ο μελετώμενος νόμος της «εικαζομένης συναινέσεως» εξαιρεί κάποιους που φρόντισαν και έκαναν δήλωσι ότι δεν επιθυμούν να γίνουν δότες. Αλλά πόσοι απ’ αυτούς θα κάνουν δήλωσι; Και πώς θα φέρουν στην εμφάνεια τη δήλωσι αν είναι μοναχικά πρόσωπα και δεν υπάρχουν γύρω τους συγγενείς που να γνωρίζουν και να υποστηρίζουν τη δήλωσί του; Και πώς πρέπει ν’ αμυνθούν οι άνθρωποι από τους «ανθρώπους», που έχουν γίνει λύκοι για τη ζωή τους; Σε ποιόν να την εμπιστευθούν;

Πώς να τη φυλάξουν από τους γιατρούς, που μέχρι τώρα γιάτρευαν και απ’ εδώ κι εμπρός θα σκοτώνουν; Πού να προσφύγουν;

Από τις σελίδες της «ΙΕΡΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗΣ» έχουμε συστήσει και στο παρελθόν (φ. 31/Ιούν. 2008), και μάλιστα σε ανύποπτο χρόνο, πρίν δηλαδή να ακουσθή ότι μελετάται ο υπάνθρωπος νόμος της «εικαζόμενης συναινέσεως» και έχουμε υποδείξει λεπτομερώς τι πρέπει να κάνη κάποιος που δεν θέλει να τον κομματιάσουν όταν θα βρίσκεται σε κατάστασι εγκεφαλικού θανάτου.

Τονίζουμε και στο φύλλο αυτό και πάλι. Όσοι δεν συμφωνούν με την εταιρεία λήψεως (=αρπαγής) και διαχειρίσεως(=εμπορευματοποιήσεως) οργάνων ή εταιρεία δολοφόνων και θέλουν να περισώσουν τη ζωή τους από τον κατασπαραγμό των «πολιτισμένων» ανθρωποφάγων να κάνουν το συντομώτερο μια δήλωσι και να γράφουν περίπου τα εξής:

ΔΗΛΩΣΙ – ΚΑΡΤΑ ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΥ

Ο υπογεγραμμένος ….του……δηλώνω ότι σε καμμιά περίπτωσι ΔΕΝ είμαι δότης οργάνων. Και σε περίπτωσι που περιέλθω στον λεγόμενο εγκεφαλικό θάνατο και πάλι δηλώνω ότι ΑΡΝΟΥΜΑΙ σαφώς και απεριφράστως να δώσω μεταμοσχεύσιμα ή μη όργανα του σώματός μου. ΔΙΑΦΩΝΩ ριζικά με την εγκληματική πράξη αφαιρέσεως οργάνων εν ζωή, που σε τελική ανάλυσι είναι φόνος ή αυτοκτονία.

Θεσσαλονικη 1.1.2009

Ο δηλών (υπογραφή)

(αναγραφή του ονόματος ολογράφως)

Πλαστικοποιείστε την κάρτα και κουβαλάτε την πάντα μαζί σας.

Τα παιδιά κινδυνεύουν περισσότερο απ’ όλους.

Οι γονείς μεριμνείστε και εφοδιάστε τα με την κάρτα.

Κρεμάστε τη στο λαιμό τους.

Μην το αμελήσετε.

Δεν υπάρχει εγγύησι χρόνου.

Πρίν κλείσουμε, θα θέλαμε να ρωτήσουμε τα μέλη της Βουλής των Ελλήνων.

Κύριοι Βουλευταί, είστε όλοι εγγράματοι. Τι θα πη «εικαζομένη συναίνεσι»; Προφανώς συμφωνείτε ότι σημαίνει «υποτιθέμενη συναίνεσι». Δηλαδή κάνετε χρήσι μιάς συναινέσεως που δεν έχει δοθή σε ζήτημα ζωής και θανάτου.

Σας ρωτάμε. Με ποια ηθική είναι σύμφωνη μια τέτοια λογική ; Επί πλέον μην ξεχνάτε ότι με την ψήφισι ενός τέτοιου αγρίου νόμου ανοίγετε το δρόμο να σας μιμηθούν στο μέτρο του δυνατού και οι ισχυρές ομάδες της κοινωνίας κατά των αδυνάτων, οπλιζόμενες με την εφεύρεσι της δολοφονίας.

Τότε λοιπόν αφού το κράτος μετέρχεται τέτοια δολιότητα και βία με νόμο της Βουλής των Ελλήνων, που δεν διαφέρει από εύσχημη ανθρωποφαγία, τρίς χειρότερη εκείνης των αγρίων και απολίτιστων λαών, και οι τράπεζες, και οι ασφάλειες ζωής, και τα κόμματα, και τα δικαστήρια, να κάνουν «εικαζόμενες συναινέσεις» των πελατών τους και να τους αρπάζουν εν ψυχρώ τις οικονομίες τους, τα κτήματά τους, την ψήφο τους, την αγνότητά τους, την ατομική κοινωνική πολιτική ελευθερία τους και ό,τι άλλο ιερό και όσιο έχουν σαν άνθρωποι-εικόνες του Θεού.

Με μια τέτοια απομίμησι του νόμου της Βουλής από ισχυρούς φορείς μπορείτε να φαντασθήτε πού θα φτάση αυτή η κοινωνία;

Γι αυτό σας παρακαλούμε από της θέσεως αυτής ΝΑ ΑΡΝΗΘΗΤΕ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΦΟΝΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ.

Παρακαλούμε αρθήτε πάνω από τη σκοπιμότητα της ψηφοθηρίας.

Σε περίπτωσι που δεν απορρίψετε το νομοσχέδιο αυτό, ενώπιον Θεού και ανθρώπων θα είσθε υπεύθυνοι για τη μετατροπή της κοινωνίας σε ανθρώπινη ζούγκλα, στην οποία ο αδύνατος δεν θα έχη πλέον δικαίωμα ζωής, σε πέλαγος στο οποίο το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό.

Σκεφθήτε το καλά.

Το κειμενο είναι το κυριο αρθρο από το περιοδικο «ΙΕΡΑ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ» μηνος Φεβρουαριου 2009 που εκδιδει η παρεα μας.

Όσοι δεν το λαμβανετε γραφτητε το δυνατον ταχυτερα. Είναι το περιοδικο ΕΚΠΛΗΞΙ. Δεν θα το μετανοιωσετε. Η διευθυνση μας καταγραφεται πιο πάνω.

2 σχόλια:

  1. Μα ειναι απιστευτο. Απιστευτο.
    Μας την φερνει πισωπλατα το Κρατος;
    ΑΙΣΧΟΣ.ΑΙΣΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα πρεπει αυτους τους ασυνειδητους χασαπηδες να τους κρεμασουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου