Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

ΟΜΟΛΟΓΙΑ:ΟΝΤΩΣ ΕΙΔΗΣΙ ΒΟΜΒΑ. Ο Αρχιαιρεσιαρχης Βαρθολομαιος την ημερα που θα λειτουργουν( Σαββατο της Αγιας Ευφημιας) οι Αποτειχισμενοι στον Αγιο Μαρκο τον Ευγενικο ...θα επισκεφθη το χωριο μας. Ισως να εκπλητεσθε αλλα ειναι πραγματικα αληθεια. Ερχεται προσκεκλημενος, οχι ασφαλως των Αποτειχισμενων εμεις τους Αιρετικους τους απεχθανομαστε, αλλα του δεσποτη Κασσανδρειας Νικοδημου και των καλογρηων της μονης της Σουρωτης στις γιορτες της κοιμησης του Αγιου ΠαΙσιου. Τον περιμενουμε να μας επισκεφθη και στον Αγιο Μαρκο ...για να του τα πουμε και δια ζωσης με γλωσσα του Ατλαντα Αγιου Μαρκου του Ευγενικου. Ομως πιστευετε οτι θα τολμηση; Εμεις αμφιβαλλουμε γιατι αυτος δεν εχει σχεσι με τους χριστιανους αλλα με τους αχριστιανους και τους αιρετικους. Εκει, σε αυτους αναπαυεται. Τους χριστιανους τους ...αναγουλιαζει, και ειδικοτερα οσους εχουν το φρονημα του Αγιου Μαρκου του Ευγενικου του ΠΑΠΟΜΑΣΤΙΓΟΣ...

Παίζει με τη φωτιά! Χρησιμοποιεί τον Άγιο για Οικουμενιστικές και εξουσιαστικές σκοπιμότητες!!



Στους εορτασμούς για τον Όσιο Παϊσιο τον Αγιορείτη ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Στους εορτασμούς για τον Όσιο Παϊσιο τον Αγιορείτη στην Μητρόπολη Κασσανδρείας θα παραβρεθεί ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος...

12 σχόλια:

  1. Ναι, αλλά ο άγιος Παϊσιος:

    "Δοξάζω το Θεό, που μας έστειλε έναν τέτοιο άξιο Πατριάρχη".

    Η Διόραση που πάει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως ο ίδιος ο Χριστός δεν μιλούσε πάντοτε και συνεχώς ως Θεός, αλλ' εκτάκτως και ως άνθρωπος χωρίς βεβαίως ποτέ να αστοχήσει ("ο Πατήρ μου μείζων μου εστί" (Ιω. ιδ' 28), καθώς και το παρεξηγημένο από τους δαιμονιώδεις αθέους: "Πάτερ μου, ει δυνατόν εστίν παρελθέτω απ’ εμού το ποτήριον τούτο» (Ματθ. κστ', 39) έτσι και οι όντως Άγιοι Γέροντες δεν μιλούσαν 24 ώρες το24ωρο υπό την έξαρση του εκτάκτου χαρίσματος της διορατικότητος αλλά εκφραζόταν συχνά και ως άνθρωποι, ενίοτε υποκειμενικώς και αστόχως.

      Το ότι ο Άγιος Γέρων Παϊσιος εξέφρασε έναν παιδαριώδη υποκειμενικό υπερβολικό ενθουσιασμό, αυτό δεν πρέπει απαραιτήτως να το εκλάβουμε και ως "προφητεία". Απλώς υπερίσχυσε κείνη τη στιγμή το ενδεχομένως σφαλερό ανθρώπινο στοιχείο.

      Αργότερα όμως, όταν είδε ο Άγιος Γέρων Παϊσιος τα αιρετικά φρονήματα και διαβολικά έργα του Βαρθολομαίου, είπε πως "όλα αυτά είναι κουρελούδες του διαβόλου" δηλ. πωρώσεις, προστυχιές και διαβολικές βρωμιές όπως οι βρώμικες παλιογυναίκες κουρελούδες!!!!!! Αυτό κι αν ήταν διορατικότητα και βέβαιη χαρισματική Αποκάλυψη!!!

      Κι' έχει έπειτα την αναίδεια ο βορβορώδης Βαρθολομαίος να εκμεταλλεύεται τη μνήμη του Οσίου Γέροντος "για τα μάτια των ιουδαίων" και σιγονταρο-οικουμενιστών απάντων, προπάντως να κερδίσει εντυπώσεις...

      Εύχομαι οι πιστοί αδελφοί να παρασταθούν ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΩΣ στα προπύλαια της Μονής με έννομη, ειρηνική διαμαρτυρία και απαξιωτικά πλακάτ να προμηνύουν την μολυσματική παρουσία του Αιρεσιάρχου Πατριάρχου καθώς θα κάνει διαβολική διέλευση το παπικόμοιο αλεξίσφαιρο όχημα που θα τον μεταφέρει!

      Δεν πρέπει να του περάσει απαρατήρητο αυτό το σιχαμερό πέρασμα "εν αγίω τόπω" που ίσως βγει ο Άγιος Γέροντας από τον Τάφο του και του κράξει κανονικά με κολαστήρια κατακεραυνωτικά και αποδοκιμασίες πλήρους εξευτελισμού που να απηχούν τον αντίλαλο των προθαλάμων του Άδου! "Και γαρ επικράνθη!"

      Διαγραφή
    2. Δεν αγιοκατατάχθηκε ούτε ο Νικόλαος Σωτηρόπουλος, ούτε ο π. Αυγουστίνος Καντιώτης. Ιδού που πάει.

      Διαγραφή
    3. Το άλλο που το πάμε;

      Είχε στο κελλί του και διαφήμιζε το βιβλίο της αμερικάνας τηλε-ευαγγελίστριας M. Relfe: "The new money system", κατά τον βιογράφο του Ιερομόναχο Χριστόδουλο αγιορείτη: "Ο Γέρων Παϊσιος", σελ. 161.

      Και είναι γνωστόν από το Γεροντικό, ότι η Παναγία δεν μπαίνει σε κελλί μοναχού, όταν υπάρχει αιρετικό βιβλίο.

      Διαγραφή
    4. Ε προκαλείτε... με τη διόραση και τη διόραση ... είχε ετοιμάσει τον τάφο του δίπλα στο κελλί του στο όρος...

      Διαγραφή
    5. Και τελικά ετάφη στη Σουρωτή.

      Φαίνεται, ότι δεν ήταν επικερδές να ταφεί στο Όρος. Πως οι γυναικούλες θα μπορούσαν να πάρουν χώμα από τον τάφο του, να το βάλουν στο ποτήρι με νερό και να πίνουν κάθε μέρα, ως αγίασμα! Άσε, που συνέχεια προσθέτουν χώμα, γιατί έτσι που πάνε θα τον ξεθάψουν!

      Διαγραφή
  2. ε,να η μεγαλη ευκαιρια να του τα ψαλετε.πηγαινετε στον ταφο του αγιου,ζητηστε την ευχη του,αγιου,και καμετε το χρεος σας.ιδου η ροδος.........πειτε κι ενα δευτερο εκκλησιαστικο οχι,να σας χαρουμε..αιντε ντε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμεις ΚΟΥΚΟΥΣΚΙΑΧΤΗ το ΟΧΙ το λεμε καθε μερα και παντου.
      Εσυ ΚΟΤΑ που το λες;

      Αφου εισαι οπαδος του Αρχιαιρεσιαρχου Βαρθολομαιου συστησε τον να ρθη στον Αγιο Μαρκο να τα ακουση.
      Δεν θα τον κανουμε την τιμη τον αχρειαστο να παμε εμεις στον Αιρετικο.

      Διαγραφή
  3. Σας πειράζει η παρουσία του Πατριάρχου κυρίου Βαρθολομαίου και δεν σας πειράζει ο σκανδαλισμός πού κάνετε στο λαό του Θεού από το να αποκόπτεστε από την Εκκλησία; Σας πειράζει ο Πατριάρχης και δεν σας πειράζει το γεγονός ότι όποιος δεν μνημονεύει τον Επίσκοπό του κόβεται αυτομάτως από την Εκκλησία; Ο Νεστόριος πού κήρυττε αίρεση, μέχρι την καταδίκη του ήταν ο κανονικός και γνήσιος Πατριάρχης, και σε αυτόν έστελνε επιστολές ο Αλεξανδρείας Κύριλλος αποκαλώντας τον "αδελφό και συλλειτουργό". Μελετήστε καλλίτερα τα συγγράμματα των πατέρων και την εκκλησιαστική ιστορία και ύστερα αποκοπήτε από την Εκκλησία. Το μίσος σας για τον Πατριάρχη μόνο κακία και εωσφορικό εγωϊσμό δείχνει. Τίποτα άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαν πολλοι νεροβραστοι δεν μαζευτηκαν?Και περιμενουμε μετα προκοπη.Ο Κυριος να μας ελεει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΣ ! π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και βέβαια είναι άγιος και αμαρτωλός, καθότι ουδείς αναμάρτητος.

      Άλλο αυτό και άλλο οι δεισιδαιμονίες και τα μαγικά με το χώμα στο νερό κ,λπ.

      Διαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου