Σάββατο 24 Αυγούστου 2024

 

ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ Ο Ζελένσκι επίσημα οπαδός του Αντίχριστου ”Μεσσία” του κινήματος Chabad του Ραβίνου (Rabbi) του Loubavitch που θεωρείται ότι δεν πέθανε και ότι θα επανεμφανιστεί στα έσχατα χρόνια και είναι ο Μεσσίας!

φωτο στο δεξί άκρο η αφίσα του ψευδομεσσία που τον περιμένουν ως Μεσσία είναι το ίδιο πρόσωπο στην ίδια αφίσα με επιγραφή ”ο Μεσσίας φθάνει” σε δρόμους Γαλλίας ΗΠΑ και το πανό γράφει CHABAD είναι η αίρεση που πιστεύει ότι ο ραβίnος αυτός δεν πέθανε και θα έρθει ως ” Μεσσίας”

Ο Ζελένσκι επίσημα οπαδός του Αντίχριστου ”Μεσσία” του κινήματος Chabad του Ραβίνου (Rabbi) του Loubavitch που θεωρείται ότι δεν πέθανε και ότι θα επανεμφανιστεί στα έσχατα χρόνια και είναι ο Μεσσίας! ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ..

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ο Ζελένσκι επίσημα οπαδός του Αντίχριστου ”Μεσσία”.. Ο ραβίνος της αφίσας στη συγκέντρωση με κονκλάβιο ραβίνων του Ζελένσκι στην Ουκρανία και του οποίoυ η αφίσα του κοσμεί δημόσιους χώρους σε Γαλλία ως και ΗΠΑ δεν είναι τυχαίοςΕίναι ο Menachem Mendel Schneerson γνωστός ως Ραβίνος Rabbi του Loubavitch ηγέτης του εβραϊκού κινήματος Chabad που θεωρείται ότι δεν πέθανε και ότι θα επανεμφανιστεί στα έσχατα χρόνια και είναι ο Μεσσίας. Με την αφίσα αυτή και την επιγραφή ‘‘ο Μεσσίας φθάνει ας είμαστε έτοιμοι να τον δεχθούμε” έχουν γεμίσει Ευρώπη και ΗΠΑ. Ο Menachem Mendel Schneerson, γνωστός στους οπαδούς του κινήματος Chabad-Lubavitch ως Lubavitcher Rebbe ή απλά ο Rebbe, ήταν Ρωσοαμερικανός oρθόδοξος ραβίνος και ο πιο πρόσφατος Ρέμπος της δυναστείας των Λούμπαβιτς των Χασιδών. Θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς Εβραίους ηγέτες του 20ου αιώνα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου