Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

ΈΚΤΑΚΤΟ – Η Μονή Εσφιγμένου και το Άγ. Όρος σε κίνδυνο

 


Αναδημοσίευση απο την ιστοσελίδα 

https://www.filoi-esfigmenou.com

Γράφει το troktico

   Διέρρευσε το σχέδιο εισβολής στην Μονή Εσφιγμένου . Ανώτατος αξιωματούχος – με φόβο Παρθένου Μαρίας – ενημέρωσε την Μονή , ότι επίκειται αστυνομική εισβολή , κατά την οποία θα χρησιμοποιηθούν επίλεκτες δυνάμεις , επιπέδου τάγματος της διεθνής αστυνομικής – στρατιωτικής δύναμης , Λεγεώνα των ξένων , με έδρα το Κιλκίς και τον Τύρναβο . 

   Η επιχείρηση θα λάβει χώρα μεταμεσονύκτιες ώρες μεγάλης εορτής . Οι εισβολείς θα χρησιμοποιήσουν βαλλίστρες εκτόξευσης , γάντζων αγκίστρωσης στα τείχη¨ κατά την αναρρίχηση θα φέρουν κράνη με αισθητήρες κορυφαίας Ελληνικής εταιρείας, με ανασυρόμενο προσοφθάλμιο ισχυρότατο προβολέα, ο οποίος θα προκαλεί παροδική τύφλωση , στους μη φέροντες – μοναχούς – ειδικά προστατευτικά γυαλιά . 

   Κατά την σύσκεψη αποκλείστηκε παντάπασιν η χρήση εναέριων μέσων , δια το θορυβώδες, την πιθανότητα ατυχήματος και τον διεθνή διασυρμό . Η ίδια πειρατική μέθοδος θα χρησιμοποιηθεί για την κατάληψη – εκκένωση και των άλλων σχισματικών μονών , που δεν μνημονεύουν τον εκπεσόντα στην τάξη του προ της Β΄ Οικουμενικής , επισκόπου Βυζαντίου Βαρθολομαίου – Βέκκου, τουτέστιν της Ιεράς μονής Κωνσταμονίτου και εν τέλει της Ρωσικής Μονής Παντελεήμονος, που θα απαιτήσει την χρήση μηχανημάτων ομαλοποίησης εδάφους – μπουλντόζες , κλιμακοφόρα – και θα προκαλέσει την αδιανόητη αντίδραση της Μόσχας .

πηγη.
https://www.filoi-esfigmenou.com/articles/article/20752?fbclid=IwY2xjawE88-RleHRuA2FlbQIxMQABHT-myZi3FU5A3qu1fsJuT5MtMpnmnpNG2H3cv8dcpNw6AJ4s3XeQV1R9xQ_aem__oGJ7ejTpzdOeM2uemRKyQ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου