Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

 

ΠΡΟΣ  ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ 

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΟΜΟΛΟΓΙΑ"


Γνωστοποιούμε στους εν Χριστώ αδελφούς 

και αναγνώστες του ιστολογίου «ΟΜΟΛΟΓΙΑ» ότι ο διαχειριστής του βρίσκεται μεν σε φάση ανάρρωσης, μετά από μια σοβαρή περιπέτεια υγείας, όμως επανέρχεται  σταδιακά στο ομολογιακό μετερίζι και με δικές του δημοσιεύσεις.

Ευχόμαστε γρήγορη  και πλήρη ανάρρωση.

3 σχόλια:

  1. Ευχόμεθα εκ βάθους καρδίας περαστικά, εκ Θεού ενίσχυση στον αγαπητό μας κ. Οδυσσέα, καλή επιστροφή στα δημοσιογραφικά και ιεραποστολικά του καθήκοντα, με τις όποιες πολλές συμφωνίες και τυχούσες ενίοτε ελάχιστες διαφορετικές θέσεις που δύναται να έχει έκαστος εξ ημών. Ο αντικαταστάτης προσωρινός διαχειριστής της "Ομολογίας" απεδείχθη ικανός, και "τεχνολογικά" και στην "παράδοση" του ύφους του ιστολογίου, και έντιμος ως προς τη διαχείριση των σχολίων, τουλάχιστον των δικών μου. Ευχαριστούμε. Περαστικά και έτη πολλά με Οδυσσέα μας. Ιωάννης Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αγαπητε Γιαννη Μ. εζησα πολλα θαυματα ζωντανα και κραζοντα αυτες τις μερες. Ισως δωσω λεπτομερεις που αφοπλιζουν οποια αμφισβητησι οτι προκειται για θαυματα. Παρατασι ζωης πηρα για να χυσω κανενα δακρυ, αλλα και για να πολεμισουμε την Φρικτη Παναιρεσι του Οικουμενισμου που ταλαιπωρει την Εκκλησια του Χριστου. Αυτα ελεγε και ο Γιγαντας Σωτηροπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου