Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΝΙ ΑΠΑΝΤΗΣΙ 

ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΔΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ 

ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ 

ΤΗΣ «ΠΑΝΑΓΟΥΔΑΣ».


Τα ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΑ ιστολογια
«Ακτινες» και «Τας θυρας» εσπευσαν σαν ταπεινα γκαρσονια και δημοσιευσαν τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ  των αμοναχων μοναχων της Παναγουδας, χωρις να ελεγξουν αν το κειμενο ηταν ψευδες και υβριστικο στα περισσοτερα σημεια του, αρκει που ηταν καποιων μοναχων και μαλιστα αγιορειτων και μαλιστα διαμενοντων στο κελι της «Παναγουδας» του μακαριστου π. Παισιου.

Oι υπεροπτες και …πολυξεροι, ομως απληροφορητοι και λιμφατικοι, αμοναχοι μοναχοι της Παναγουδας, με εμπαικτικο και ειρωνικο υφος και ηθος, στην  αγενεστατη επιστολη τους που απηυθυναν στον π. Βασιλειο Βολουδακη, λενε και δεν ντρεπονται που το λενε, ότι αγνοουν την ΣΩΡΕΙΑ των ειδικων επιστημονων που με την βαρυτητα της επιστημης τους αρνουνται ρητα, καθετα  και κατηγορηματικα οτι υπαρχει το 666 στο BARCODES.

Δειτε, λοιπον, τι αποκρινονται απευθυνομενοι στον π. Βασιλειο, οι ανοημονες και ανοηταινοντες μοναχοι της Παναγουδας - ο Θεος να τους κανει.

5. Ο λεκτρονικοί πιστήμονες καί ο τεχνικοί διαφωνον μέ τήν παρξιν το 666 στό barcode! (Ποίους ννοε; Τόν υόν του, τόν χημικόν . Καρδάση καί τόν πλανεμένο θεολόγο δ. Τσολογιάννη; μες ατούς μόνον γνωρίζομε τι διαφωνον). γνοε τήν μολογίαν το φευρέτου το barcode G. Laurer, τίς τρες ποδεικτικές μελέτες τς . Μ. Γρηγορίου, πό το λεκτρολόγου-μηχανικο π. Προδρόμου Γρηγοριάτου, τήν μαρτυρία το κ. Στ. Κούλουθρου, τ. τεχνικο συμβούλου τς . Συνόδου, τήν μάδα εδημόνων πού ξεπόνησε τήν λεκτρονική μελέτη στό βιβλίο «Στή Δύση τς λευθερίας» το ερομονάχου Χριστοδούλου, κ..; 

Πολύ …εξυπνοι εμφανιζονται οι μοναχοι της Παναγουδας. Όμως το παιζουν και …μαγκες, οι αστοιχειωτοι. Εμεις, μας λενε, σε ολους το λενε, με υφος σκωπτικο και ειρωνικο, αυτους τους τρεις μονο ξερουμε. Τον υιον σας, τον χημικον Καρδασην και τον πλανεμενον θεολογον Τσολογιαννη

Αληθεια, σοφωτατοι και σοφολογιωτατοι, αυτους και μονο γνωριζετε, ότι διαφωνουν; Και ναι μεν ο ενας, ο πλανεμενος - μπορειτε να μας πειτε που είναι πλανεμενος, δηλαδη αιρετικος, βαρυς ο χαρακτηρισμος σας …ασοφωτατοι και θα χρειαστει να τον εξομολογηθειτε, αλλα και να απολογηθειτε δημοσια, αφου σας ξεφυγε το απαραδεκτο τουτο ρημα, ομως πολύ σωστα λετε, οτι δεν είναι ειδικος,  αλλα οι αλλοι δυο που είναι ειδικοι, μαλιστα ΕΙΔΙΚΟΤΑΤΟΙ, γιατι ψευδολογειτε πεζοδρομιακα και τους υποτιματε τοσο αναρμοστα και χυδαια; Δεν ντρεπεστε με λιγη αγιορειτικη ντροπη, αν την εχετε; Θελετε, λοιπον, να σας φερουμε ΣΩΡΕΙΑ και αλλων ΕΙΔΙΚΩΝ που αποφανθηκαν δημοσια, εγκυρα και υπευθυνα, ότι το barcodes ΔΕΝ  ΠΕΡΙΕΧΕΙ το 666;

Ακουστε, λοιπον, ….σοφολογιωτατοι!!!! …απιθανοι και …απυθμενοι. (Τα αντιρρητικα κειμενα  ολων των παρακατω επιστημονων εχουν  δημοσιευθει).

Εμ. Βολουδακης, Μηχανικος Λογισμικου.

Ιω. Καρδασης, Οικονομολογος Πληροφορικης, Χημικος, ειδικος στο γραμμωτο κωδικα εφθασε μεχρι τις Βρυξελλες και εκανε εξονυχιστικες ερευνες.

Νικητας Ασημακοπουλος, Καθηγητης Πληροφορικης Πανεπ. Πειραιως.
Ευστρατιος Νικελλης, διευθυντης Μηχανολογος της
GS1 Ελλας Α.Ε.των χορηγουντων το BARCODES στην Ελλαδα.

Α. Διαμαντης, Μ.Sc Διπλωματουχος Μηχανικος Αυτοματων Συστηματων Ελεγχου.

Δημ. Λασκος, Ηλεκτρολογος Μηχανικος και Μηχανικος Η.Υ.

Ν. Μιχαλολιακος,  Χημικος Μηχανικος και Θεολογος.

Π. Κουτσουκος, Καθηγητης Φυσικης Πανεπιστημιου Πατρων.

Γ. Δημητρακοπουλος, Μηχανολογος Μηχανικος και Τεχνικος Διευθυντης του ΕΛΚΕΣΥΠ.

Ιω. Τσουκαλας, Καθηγητης Τεχνολογιας Υλικων Πληροφορικης Θετικων Επιστημων του Πανεπ. Θεσσαλονικης, τον οποιο και συμβουλευτηκε και η Ιερα Συνοδος.

Ιερα Μονη Βοστωνης του παλαιου ημερολογιου, με αναλυτικη μελετη τους 15 σελιδων.

Σας φτανουν …αγιωτατοι, ή θελετε και αλλους να σας προσκομισουμε;

Όμως εσεις κορδακιζεστε καμαρωτοι, οτι εχετε την …Δυση της ελευθεριας, τον Κουλουθρο και την Μελετη της μονης Γρηγοριου, δηλαδη  του μηχανικου Προδρομου και του ιατρου Λουκα, το τονιζουμε του ΙΑΤΡΟΥ, ευτυχως που δεν είναι …ΧΗΜΙΚΟΣ θα το λεγατε και θα το φωναζατε χιλιες φορες και μεχρι τα αστρα.

Πατερες οσιοι, το βιβλιο στη Δυσι της ελευθεριας και η μελετη που δημοσιευει καποιου Σαχινιαν διπλωματουχου πληροφορικης του παν. Βοννης,  ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ  ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ από τον Οικονομολογο και ειδικο στο BARCODES Ιω. Καρδαση στο βιβλιο του «Ο Γραμμωτος Κωδικας και αριθμος του Αντιχριστου», σελ 264-273.

Οσον αφορα  την Γ΄ μελετη της Μονης Γρηγοριου του μηχανικου Προδρομου, ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ και απο τον Ιω. Καρδαση στις σελιδες του ως ανω βιβλιου του σελ. 273-301, αλλα και ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ  από τον Διευθυντη Μηχανογραφησης της GS1 Ελλας Α.Ε. κ. Ευστρατιο Νικελλη, που αναρτηθηκε στην ιστοσελιδα ΟΜΟΛΟΓΙΑ και στην ετικετα Συνομωσιολογια, οπου μπορειτε να τα βρητε.

Όμως δειτε και αλλα παραπλανητικα ΨΕΥΔΗ, οσον αφορα τον LAURER, προς αγραν …καλογηριζοντων θαυμαστων τους και θαυμαστε το θρασος της καλογηρικης πονηριας και της διαβολικης παραπλανησης.

Δανειζομαι την απαντησι που τους εδωσε ο πατηρ  Δημητριος Αθανασιου, που …σπαζει κοκκαλα.

Λεει ο πατηρ Δημητριος, ας έρθουμε τώρα στον Laurer, ότι δήθεν ομολογεί πως έβαλε το 666 στο γραμμωτό σύστημα UPC. Ο G.Laurer δεν ήταν ούτε είναι ο εφευρέτης του UPC αλλά ήταν τεχνικός της IBM. Για την ιστορία εφευρέτης του UPC ήταν ο Wallace Flint, υιός παντοπώλη στη Μασαχουσέτη, ο οποίος το 1970 ως πρόεδρος της εθνικής υπηρεσίας τροφίμων υποστήριξε την δημιουργία του UPC ομού με τον ερευνητή Girard Fissel και αργότερα συμμετείχε στην ομάδα και ο Laurer. Ακόμα να σημειωθεί ότι κάποιοι άσχετοι ίσως με την αγγλική γλώσσα, υποστηρίζουν ότι ο Laurer, ο δήθεν κατασκευαστής του συστήματος UPC, ομολογεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ότι εκεί υπάρχει το 666!

Για όποιον γνωρίζει την αγγλική στοιχειωδώς θα γνωρίζει επίσης ότι η λέξη ''resemble'' σημαίνει ''μοιάζει'', και όχι ''είναι''Αυτήν την λέξη χρησιμοποιεί ο δήθεν κατασκευαστής του UPC. Λέει ότι ''μοιάζουν οι διπλές γραμμές με το 6 αλλά αυτό είναι άσχετο'', δεν λέει ότι ''είναι'' οι διπλές γραμμές το 6, λέει ''μοιάζουν''. Βεβαίως κάποιοι, αδαείς μάλλον, έσπευσαν το ''μοιάζει'' να το μεταφράσουν σε ''είναι'' και εκτέθηκαν ως διαστρεβλωτές της αγγλικής γλώσσης.

Τελος για να γελασουμε και λιγο μετα απο την περιρρεουσα δυσαρεστη καταστασι και λυπη που μας δημιουργησαν, οι λεγομενοι μοναχοι της Παναγουδας, θα αναφερω ένα περιστατικο  που εχει καταγραφει σε δημοσιευμα στους Νεους Ανθρωπους αλλα αναφερεται και στο βιβλιο «Γραμωτος Κωδικος και Αριθμος του Αντιχριστου», Σελ.310.

Όταν περιμεναμε ολοι να εκδοθει η εγκυκλιος της Ιερας Συνοδου, οι Γρηγοριατες και ολοι οι Τριεξαρηδες κινητοποιησαν γη και ουρανο να αποτρεψουν την εκδοσι εγκυκλιου, αρνητικης από τις αποψεις τους. Ετσι κατεβηκε στην Αθηνα και ο π. Γεωργιος Καψανης και συναντησε συνοδικους αρχιερεις, αλλα κινητοποιησαν, στα γρηγορα και στο ποδι και καποιους επιστημονες να βεβαιωσουν με την υπογραφη τους ότι υπαρχει στο BARCODES το 666. Δημοσιευτηκαν τα ονοματα τους μεσα στα οποια ηταν και το ονομα του Γιαννη Γραμματικακη Επικουρου καθηγητη Φυσικης του Πανεπ. Αθηνων, μετεπειτα διευθυντου της «Χριστιανικης», με τον οποιο συνυπηρετησαμε στον 11ο ΛΕΡΠ στην Ελευθερουπολι επι διετια και ανηκε στο 2ο γραφειο  της Μοναδας, αλλα ημουνα και διμοιρητης του. Τον τηλεφωνησα να μου πει τι γνωριζει για τη λειτουργια του BARCODES, αφου ειδα την υπογραφη του στην λιστα επιστημονων.

Και η εκπληξι μου ηταν μεγαλη όταν ακουσα από το στομα  του να μου λεει: Από τετοια εγω δεν γνωριζω, εγω δεν εχω ιδεα από αυτά τα πραγματα.

Μα εσυ, τον ειπα, υπεγραψες ένα κειμενο με αλλους που το εστειλαν οι μοναχοι της μονης Γρηγοριου στην Ιερα συνοδο…

Μμμμμ…………………………………………

Καταλαβα. Εσπευσαν στα γρηγορα οι μοναχοι της μονης Γρηγοριου για να μαζεψουν υπογραφες αρκει να ηταν Ηλεκτρονικοι, Μηχανικοι, Φυσικοι και ας μην γνωριζαν γρι από το BARCODES  για να το χρησιμοποιησουν στην Ιερα συνοδο. Αυτή η πραξι που διεπραξαν οι εν λογω μοναχοι, πως λεγεται στην ποινικη δικονομια, ποιος θα μας πει; Επιπλεον, οι αγιορειτες εφηρμοσαν το προτεσταντικο «ο σκοπος αγιαζει τα μεσα» αρκει να εξυπηρετειτο η επιθυμια τους να βαπτισουν τις ψαροπαπιες σε ψαρια, δηλαδη να ταυτοποιησουν ως ομοιες τις εκατονταδες, τις δεκαδες και τις μοναδες, αρκει  που οπτικα ταυτιζονται και τις βλεπουμε ως ομοιες, εστω και αν δεν είναι στην πραγματικοτητα ομοιες.   .

 Οποτε, οσιολογιωτατοι, καταληψιαι της ¨Παναγουδας», που δεν μιμεισθε τον π. Παισιο εναντι των Οικουμενιστων και δη του τοτε Πατριαρχου, εναντιον του οποιου εκεινος ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΘΗΚΕ, ενώ εσεις τον σημερινο ΑΡΧΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ Βαρθολομαιο τον Παγκακιστο και Παναιρετικο, τον μνημονευετε, ενώ είναι ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ και Αιρετικοτερος του Αθηναγορα. 

Γι αυτό και σας αποκαλω ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ. 

Αποτελειτε, ένα ξενο σωμα στο κελι του π. Παισιου, που καταλαβατε και κατεχετε.

 Οπερ εδει δειξαι.

Οδυσσεας Τσολογιαννης, ταλας και αμαρτωλος.

Τηλ.6907-922840.

 

 

 

1 σχόλιο:

  1. Στο θέμα αυτό, κε Οδυσσέα, έχετε απόλυτο δίκιο. Μα βαμπίρ ή ζόμπι είναι αυτός ο αντίχριστος που δέν γερνάει ούτε εμφανίζεται, αφού από το 1990 οι τριεξάρηδες μας παρουσιάζουν το δήθεν σφράγισμά του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου