Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

«Το ΙΣΡΑΗΛ ΣΚΟΤΩΝΕΙ 135 ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ. ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ...Ενρίκο Τοσέλι

Το ισραηλινό κρεοπωλείο δενσταματά






Το ισραηλινό κρεοπωλείο δεν σταματάει . Από την αρχή του πολέμου – αναφέρει ο Marco Rizzo, ηγέτης της Λαϊκής Κυρίαρχης Δημοκρατίας – 135 Παλαιστίνιοι γιατροί έχουν δολοφονηθεί σε νοσοκομεία. Προφανώς ένοχοι -σύμφωνα με την ατλαντική αφήγηση- ότι φρόντιζε παιδιά που, αν είχαν επιζήσει, σίγουρα θα είχαν μετατραπεί σε τρομοκράτες. Για το λόγο αυτό, για το ιερό δικαίωμα του Ισραήλ να αμύνεται με αεροπλάνα και τανκς από αυτούς που πετούν πέτρες, τα στρατεύματα του χασάπη Νετανιάχου έχουν ήδη σκοτώσει περισσότερα από 4 χιλιάδες παιδιά.

Σε αυτά προστίθενται οι γυναίκες, ένοχες ότι γέννησαν ή μπόρεσαν να γεννήσουν παιδιά που όταν μεγαλώσουν θα γίνουν τρομοκράτες. Και προστίθενται και οι παλιοί, που σφαγιάστηκαν επειδή ήταν ανέκφραστοι πιθανοί τρομοκράτες.
Από την άλλη πλευρά, η Ιταλία είναι η χώρα όπου, για χρόνια, κινδύνευε κανείς να πάει στη φυλακή επιστρέφοντας το γυάλινο μπουκάλι, ενδεχομένως ένα ακόμα άδειο μολότοφ, πίσω στον γαλατά. Επομένως, γιατί να εκπλαγείτε με τις δικαιολογίες που χρησιμοποιούν οι δημοσιογράφοι και οι αναλυτές για να αποφύγουν την καταδίκη του Ισραήλ;
Στις μέρες μας τα διπλά μέτρα και τα δύο μέτρα και σταθμά δεν συγκαλύπτονται καν. Πράγματι, είναι επιδεικτικό να επαναλαμβάνεις ότι ανήκεις στο στρατόπεδο των Ατλαντιστών, επομένως καλό και δίκαιο. Για να προσποιηθούν ότι βρίσκονται σε ίση απόσταση, οι ειδησεογραφικοί φορείς παραιτήθηκαν από την παροχή στοιχείων σχετικά με τις ισραηλινές σφαγές. Πάντα όμως ως ομαδικό φαινόμενο. Μια αδιευκρίνιστη μάζα πτωμάτων. Ενώ οι συγγενείς των Ισραηλινών θυμάτων δίνουν συνεντεύξεις και η συνηθισμένη κραυγή είναι καλή για κάθε ατυχία, μαίνεται με δακρύβρεχτες αναφορές.


Γιατί τα δάκρυα πρέπει να κυλούν μόνο για τα θύματα του Ισραήλ . Οι άλλοι δεν αξίζουν τίποτα. Ούτε κράτος ούτε κρίμα. Και τα επόμενα επαγγελματικά επανεκπαιδευτικά σεμινάρια για δημοσιογράφους θα εμβαθύνουν στις τεχνικές διπλών σταθμών στην εθνική παραπληροφόρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου