Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

 

ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ:

Τα τρανς άτομα είναι φτιαγμένα κατά την εικόνα του Θεού…


Μήνυμα για την ημέρα της Transgender Ορατότητας έστειλε την Πέμπτη 31/3/2022 ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ξεπερνώντας τα εσκαμμένα.

Από την κ. Σοφια Μακεδονοπουλου

Στο βιντεοσκοπημένο του μήνυμα είπε ανάμεσα σε άλλα ότι τα τρανς άτομα είναι «φτιαγμένα κατά την εικόνα του Θεού» και ότι οι γονείς τους πρέπει να επιβεβαιώσουν την ταυτότητα φύλου τους.

Ο Μπάιντεν ενώ ως γερουσιαστής υποστήριζε μια σειρά αντι-LGBT νομοθεσίες, ως Πρόεδρος επικρίνει την νομοθεσία Πολιτειών που περιορίζουν τη συμμετοχή των τρανς στα αθλήματα των κοριτσιών και περιορίζουν τη συζήτηση για τη σεξουαλικότητα και την ταυτότητα φύλου. Αυτοί οι νόμοι περιλαμβάνουν τη νομοθεσία της Φλόριντα που απαγορεύει την διδασκαλία στην τάξη σχετικά με τη σεξουαλικότητα και την ταυτότητα φύλου στο νηπιαγωγείο μέχρι την τρίτη δημοτικού και νόμους σε Πολιτείες, όπως η Αριζόνα και η Οκλαχόμα, που περιορίζουν τα τρανς κορίτσια και γυναίκες να αγωνίζονται σε γυναικεία αθλήματα. «Αυτή η κυβέρνηση υπερασπίζεται εσάς ενάντια σε όλα αυτά τα απεχθή νομοσχέδια», είπε ο Μπάιντεν. «Και έχουμε δεσμευτεί να προωθήσουμε την ισότητα των τρανς στην τάξη, στον αγωνιστικό χώρο, στη δουλειά, στο στρατό μας και στα συστήματα στέγασης και υγειονομικής περίθαλψης – παντού, απλά παντού». Εξάλλου στους υπουργικούς θώκους έχει τοποθετήσει όχι απλώς άτομα δηλωμένα ομοφυλόφιλα, όπως και ο Κυριάκος Μητσοτάκης βέβαια, αλλά διαστροφικά. Βλ. εδώ για τον υπεύθυνο διαχείρισης των πυρηνικών αποβλήτων των Η.Π.Α. 

Τί αποδεικνύει η στάση του Προέδρου των Η.Π.Α εκτός από την τέλεια παρακμή του δυτικού πολιτισμού; Κατ΄εικόνα και καθ΄ομοίωσιν του Θεού είναι πλασμένοι όλοι οι άνθρωποι, αλλά η ομοφυλοφιλία είναι μια παρά φύσιν κατάσταση που οφείλεται στην αμαρτωλή ζωή και κατάσταση του ανθρώπου. Η αποδοχή της αμαρτωλής κατάστασης ως κατά φύσιν και μάλιστα ως κατ΄εικόνα και καθ΄ομοίωσιν του Θεού οφείλεται στην τέλεια απομάκρυνση του δυτικού κόσμου από τον Θεό. Μιλάνε για Χριστό μα είναι αντί- χριστοι αιρετικοί. Μιλάνε για Θεό αλλά είναι σε μια κατάσταση δαιμονολατρείας και δαιμονισμού. Δυστυχώς ο δυτικός κόσμος παραδομένος καθώς είναι στις αιρετικές παραφυάδες του χριστιανισμού, πορεύεται ολοένα και πιο αντιχριστιανικά, αντίχριστα.

 

Ο μολυσμός του δυτικού τρόπου σκέψης περί Θεού και ανθρώπου δυστυχώς έχει εισχωρήσει σαν φουσκωμένο ποτάμι και στη χώρα μας. Η Εκκλησία λυσσαλέα έπρεπε με πνευματικό τρόπο να πολεμάει το κακό, να φωτίζει με τον λόγο του πνεύματος, να συντηρεί την πίστη, να τη μεταδίδει, να βάζει υποστυλώματα, να μπαζώνει. Αντίθετα, παρασύρθηκε και ξηλώνει, σχετικοποιεί, καταναλώνει τον Λόγο και τις παραδόσεις. Ο πόλεμος είναι πνευματικός. Ο Λόγος του Θεού ξεκάθαρος. 

Ο πνευματικός αυτός πόλεμος συντελείται αυτή τη στιγμή παγκοσμίως σε κάθε πτυχή της ζωής μας. Υποστασιώθηκε και σε πόλεμο πραγματικό που μαίνεται αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία. Στην πραγματικότητα ο πόλεμος αυτός, είτε τον αντιληφθούμε σαν πόλεμο μεταξύ Αμερικής- Ρωσίας είτε μεταξύ παραδοσιακών αξιών και Νέας Τάξης Πραγμάτων, είναι ένα  πνευματικός πόλεμος και αφορά στην κατάργηση του Θεού και του Ευαγγελίου. Λυσσαλέα προωθείται η μετάβαση σε μια μεταχριστιανική εποχή. Να φύγει ο Θεός και ο θεάνθρωπος Χριστός από τη μέση! Ιδού ο Νέος Χριστός, δημιούργημα της συνεργασίας ανθρώπου και Σατανά! Ούτε το φύλο δε δεχόμαστε από την δημιουργία Σου, Θεέ! Εμείς θα το ορίζουμε τώρα και θα αναπαύσουμε τα πάθη και τις αδυναμίες μας! Ακυρώνουμε τη Δημιουργία Σου, αμνηστεύουμε όλες τις διαστροφές και τις αμαρτίες. Ούτε να σαρκωθείς χρειαζόταν ούτε και να σταυρωθείς και να αναστηθείς για εμάς. Αμαρτίες εμείς δεν είχαμε. ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΜΕ! Δε θέλουμε να σου έχουμε καμία υποχρέωση. ΦΕΥΓΕ, ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ.

Μη γένοιτο! Το μικρό Σου ποίμνιο σε περιμένει! Έρχου, Κύριε Ιησού! Ο κοσμοκράτορας μόνο τρέμει μπροστά στην έλευσή σου, Κύριε, και οι δικοί Του! 

”Ιδού έρχομαι ταχύ”, μας αποκαλύπτει στο Ευαγγέλιό Του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου