Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

                    EΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ


 

5.3.2022

Θοδωρε Καραογλου μουστειλες προχθες μηνυμα στο τηλεφωνο μου μεσα στον δικαιοτατο πολεμο του ΠΟΥΤΙΝ που μας συνεχει, με …αφανταστο περιεχομενο.

Που βλεπεις εσυ όλα αυτά τα γλυκαναλατα που εγω δεν ακουω, ουτε βλεπω, ουτε αισθανομαι;

Από τους αχριστιανους δεσποταδες της Ελλαδος τα μαθαινεις αφου συχναζεις στα πανηγυρια τους;

Που βλεπεις τον καλο μηνα;

Που βλεπεις την καλη ανοιξι;

Που βλεπεις την νεα εποχη που ανατελλει και θα μας φερει τα αγαθα της ειρηνης, της λογικης και της υγειας;

Θοδωρε Καραογλου, οι ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ της Κυβερνησης του Αφορισμενου Αχυρενιου  Μητσοτακη δεν μας αφηνουν να σκεφτουμε τιποτα άλλο, παρα το ξεριζωμα της και το πεταγμα της στα πεταυρα του Αδου.

Ειστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ στο ζητημα της Αιματοβαμμενης Μακεδονιας μας. Η προδοτικη συμφωνια που εσυ δεν παραδεχοσουνα, αλλα όπως μου ειπες την θεωρουσες κακη συμφωνια, ενώ στους Σλαβους τα δωσατε ΟΛΑ, τι κανατε;

Διορθωσατε ολες τις μειοδοσιες ή τα αφησατε όπως τα υπεγραψε ο αχαρακτηριστος Γελειος Τσιπρας;

Ειστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ στο ζητημα των Συνταξιουχων και στην υπογεια μεθοδευσι με δικαστικους και δημοσιοκαφρους , στην εξαφανισι του Δικαιου τους. Τους ηπιατε το αιμα Καραογλου και αυτό το αιμα και ο ιδρωτας τους θα γινη Νιαγαρας Ποταμος και θα σας πνιξη. Οσους Μνημονιακους Πικραμενους και οσες Μνημονιακες Ηρωδιαδες και αν φερετε μεσα στην ξοφλημενη Κυβερνησι σας δεν σας σωζει τιποτα. Ο Νιαγαρας Ποταμος εφτασε ηδη στον θρονο του Θεου.

Ειστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ Θοδωρε Καραογλου και διοτι στειλατε οπλα εναντιον των Ρωσων και αυτο αποτελει μεγαλη Προδοσια. Ο Ελληνικος λαος είναι αναστατος και δεν τρωει κουτοχορτο, όπως νομιζετε ολοι σας.

Θοδωρε Καραογλου διωξτε το ταχυτερο τον Αφορισμενο Αχυρενιο σας γιατι μαζι του ερχεται ταχυτατα και θα σας φαει το ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.

ΑΜΗΝ.

Οδυσσεας Τσολογιαννης Σουρωτη Βασιλικων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου