Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΠΑΣ

Άρθρο της Σοφίας Μακεδονοπούλου

Ο Θεός ξεκάθαρα με θεομηνίες, δυσκολίες, καταστροφές δείχνει την απαρέσκειά Του στα άνομα σχέδια που ασεβείς, πονηροί και γόητες άνθρωποι καταστρών

Εν μέσω του παγκόσμιου κλύδωνα που μαίνεται παγκοσμίως ελέω κορωνοϊού και μιας πανδημίας που λόγω των άνομων πρακτικών μας δεν λέει να κοπάσει, η επίσκεψη του Πάπα στην Ελλάδα έρχεται να εντείνει την ανησυχία μας και να ακονίσει τη μνήμη μας! Θεέ μου, πόσο δεν σε υπολογίζουμε! Πόσο σε αψηφούμε! Ο Πάπας το Δεκέμβριο θα είναι ξανά στην Ελλάδα!

 Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι αυτή θα είναι μόλις η τρίτη επίσκεψη του Πάπα στην Ελλάδα, σε διάστημα 1.000 χρόνων. Κάτι ήξεραν οι παλιοί… Και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι μετά την πρώτη επίσκεψή του (μετά τα χίλια αυτά χρόνια), πριν από 20 χρόνια, Μάιος του 2001, θα έρθει δύο φορές μέσα σε μια πενταετία! Είναι δείκτης κι αυτός, δείκτης αποστασίας! Εξάλλου, δεν ξεχνάμε ότι το 2001 εισήλθαμε, σύμφωνα με τους μελετητές, επίσημα στη Νέα Εποχή. Έκτοτε έχει πέσει πολύ νερό στο αυλάκι….

Ας θυμηθούμε τα επίχειρα της άνομης επιλογής μας να προσκαλέσουμε τον Αντίχριστο Πάπα στην Ελλάδα

Όταν ο λαοφιλέστατος, αγαπητότατος Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος- ο Θεός να συγχωρεί τα ατοπήματα και να τον αναπαύει- κατάφερε να κάμψει τις εύλογες υγιείς αντιδράσεις των ευσεβών και να υποδεχθεί τον Πάπα Ιωάννη Παύλο στην Πνύκα τον Μάιο του 2001, τίποτε δεν προμήνυε την κατάληξη που θα είχε και αυτός και οι άλλοι εμπλεκόμενοι οικουμενιστές αρχιερείς τα κατοπινά χρόνια. Ακολούθησε μια πελώρια προσωπική του κρίση, ένας πειρασμός, μια δοκιμασία ψυχοσωματική. Κυρίως η κατάρρευση ενός εκκλησιαστικού ηγέτη που προηγουμένως είχε εκτινάξει τις ελπίδες των Ελλήνων ευσεβών. Ο αρχιεπίσκοπος έφυγε με δύο πρωτογενής καρκίνους, που του φύτεψαν όπως διαδίδεται οι σκοτεινές δυνάμεις, για να τον διαδεχθεί ο ανύπαρκτος αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος,

Τί απέγιναν όμως τα πρόσωπα που αποτελούσαν την οικουμενιστική ελίτ της Ιεράς Συνόδου που πρωτοστάτησε στην υποδοχή του Πάπα στην Ελλάδα εκείνα τα χρόνια;

Ο Αττικής Μπεζενίτης που βρίσκονταν πρώτος σ’ όλα τα οικουμενιστικά συμβούλια και στην υποδοχή του Πάπα, έφυγε κακήν κακώς από την Εκκλησία του Χριστού, παρ’ όλη τη μεγάλη υποστήριξη που είχε από τον πατριάρχη Βαρθολομαίο. Πέθανε άδοξα στις 2-7-2014.

Ο επίσκοπος Κερκύρας Τιμόθεος (Τριβιζάς, 1984-2002), ένα χρόνο μετά την υποδοχή του Πάπα στην Αθήνα, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του·

Ο Μητροπολίτης Σερρών Μάξιμος Ξυδάς πέθανε από αιφνίδιο θάνατο, δύο χρόνια μετά την έλευση του Πάπα στην Ελλάδα, στις 5-3-2003

Ο πρώην Θεσσαλιώτιδος Θεόκλητος Κουμαριανός , το πρωτοπαλίκαρο του αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου, έφυγε κακήν κακώς από την Μητρόπολη του για σκάνδαλα και παρ’ όλη την προσπάθεια μερικών επισκόπων δεν αποκαταστάθηκε σε άλλη Μητρόπολη.

Δεύτερη επίσκεψη του Πάπα, στη Λέσβο

Η πρώτη επίσκεψη του Πάπα στη Λέσβο ( η δεύτερη στην Ελλάδα ) είχε πραγματοποιηθεί στις 16/4/2016. Μία ιστορική επίσκεψη, με στόχο την ανάδειξη της προσφυγικής κρίσης. Πώς μπορεί να ξεχάσει κανείς τις δράσεις, τα λόγια, το σόου αγάπης και φιλανθρωπίας των τριών, του Αντίχριστου Πάπα, του Πατριάρχη και του Αρχιεπισκόπου χωρίς σταυρό, με πρωταγωνιστικό, βέβαια, το ρόλο του Πάπα, του παγκόσμιου “εκκλησιαστικού” ηγέτη! Φαίνεται όμως πως τα αποτελέσματα αυτής της επίσκεψης τα έχουμε λησμονήσει, γι΄αυτό πρόκειται στις 4 Δεκεμβρίου να επιστρέψει ο πάπας στη Λέσβο.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο Φραγκίσκος θα έχει στη χώρα μας ένα πλούσιο πρόγραμμα με συναντήσεις, μεταξύ των άλλων με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και με τους καθολικούς που ζουν στην Ελλάδα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στη νέα του αυτή επίσκεψη στην ηπειρωτική Ελλάδα θα βρει μία ακμαία ρωμαιοκαθολική κοινότητα, με νέους επισκόπους σε Αθήνα, Τήνο και Σύρο και με το ποίμνιο να έχει εκτοξευθεί, λόγω της εγκατάστασης μεταναστών, από τις 50.000 των Ελλήνων Καθολικών στις 200.000!!!!

Το κυρίαρχο στην παρούσα συγκυρία, βέβαια, μάλλον είναι ότι η επίσκεψη σε Κύπρο και Ελλάδα λειτουργεί ως σκαλί προετοιμασίας της συνάντησης επισκόπων και δημάρχων από όλη τη Μεσόγειο, που προετοιμάζει ο Πάπας για το Φεβρουάριο στη Φλωρεντία. Ο Οικουμενισμός στρώνει το χαλί για τέτοιες συνεργασίες και η συμμετοχή σε τέτοιου είδους συνεργασίες είναι ο Δούρειος Ίππος της ένωσης.

Περισσότερο από οποιοδήποτε άλλον “παίκτη” της περιοχής, η Αγία Έδρα επιχειρεί να συγκροτήσει μια συμπεριληπτική μεσογειακή πολιτική, παραμένοντας ένας βαθιά ιταλικός θεσμός από τη μια, αλλά και με προσανατολισμό στον παγκόσμιο Νότο, όπου μεταφέρεται το δημογραφικό κέντρο βάρους του Χριστιανισμού. Το ενδιαφέρον αυτών των εξελίξεων και για την Ελλάδα είναι προφανές”, διαβάζουμε και εύλογα αναρωτιόμαστε για ποιον χριστιανισμό μιλάμε;

Η κ. Σακελλαροπούλου, άλλωστε, είχε προσκαλέσει τον Πάπα στην Αθήνα, στο πλαίσιο της επικοινωνίας που είχε μαζί του πέρσι το καλοκαίρι, μετά το χαρακτηρισμό της Αγίας Σοφίας ως τεμένους. Τον Πάπα, που το 2018 είχε βραβεύσει τον Ερντογάν με το μετάλλιο ο «Άγγελος της Ειρήνης», ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων από μετανάστες. Και που το 2016 είχε έρθει στη Λέσβο…, για να στηρίξει τους μετανάστες.

Επίχειρα πρώτης επίσκεψης Πάπα στη Λέσβο.

Ο Θεός ξεκάθαρα με θεομηνίες, προσωπικές δυσκολίες, καταστροφές δείχνει την απαρέσκειά Του στα άνομα σχέδια που ασεβείς, πονηροί και γόητες άνθρωποι καταστρώνουν!

Ακριβώς ένα χρόνο μετά, τον Ιούνιο του 2017, έγινε ένας σεισμός στην Λέσβο που χαρακτηρίστηκε από τους ειδικούς ως “ μοναδικό παγκοσμίως γεωλογικό φαινόμενο, που θα αποτελέσει παγκόσμιο πεδίο εφαρμογής νέων τεχνολογιών και επιστημονικών ερευνών” . Το χωριό Βρίσα στη Λέσβο ισοπεδώθηκε. Μετά τον κύριο σεισμό εκδηλώθηκαν 350 σεισμικές δονήσεις κάτω από πέντε βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ και όλοι οι μετασεισμοί προήλθαν από το ίδιο ρήγμα. Η Λέσβος κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Ευλογίες του Θεού αυτές δεν είναι! Συνέφαγε ο Πάπας με προσφυγόπουλα, δώρισε κάποια χρήματα, πήρε μαζί του κάποιες οικογένειες… και το νησί καταστράφηκε. Αυτά είναι τα επίχειρα της αποστασίας μας που επιτρέπουν την έλευση του Πάπα στην Ελλάδα μας.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Ας εντείνουμε την προσευχή μας, αδερφοί, να επιβλέψει ο Κύριος στις προσευχές ημών των ταπεινών, της μαγιάς Του και να μην επιτρέψει να γίνει αυτή η επίσκεψη. Αλλά και αν ακόμη θέλει ο Κύριος και επιτρέψει, γιατί πρέπει, να πραγματοποιηθεί αυτή η επίσκεψη, ας Του δηλώσουμε ότι εμείς είμαστε μαζί Του, δεμένοι στο άρμα της αγάπης Του, της δικαιοσύνης Του, της παιδαγωγίας Του, του Αγίου θελήματός Του και πιστεύουμε ότι μπορούμε να ζήσουμε στηριγμένοι στο άγιο έλεός Του και ας κάνει ο Κύριος ό,τι Αυτός γνωρίζει και βούλεται για τα τέκνα Του. Ένα μόνο ας επιζητούμε, την Βασιλεία των ουρανών! Σε ένα μόνο να προσβλέπουμε και αυτό το Δεκέμβριο, στη γέννηση του Θεανθρώπου Χριστού μέσα μας. Ας έρχεται ο Πάπας σαν σαρακοστιανός πειρασμός εν μέσω της αγίας Σαρακοστής μας. Εμείς ας ατενίζουμε σταθερά στη γέννηση του Μεσσία Χριστού, τη θυσία του οποίου ο διάβολος δια του δικού του ανθρώπου, Πάπα, διαχρονικά αποζητά να ακυρώσει! Αυτή η τοποθέτηση μπορεί να μετριάσει τον πνευματικό όλεθρο που επιφέρει η επίσκεψη του Αντίχριστου Πάπα στη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου