Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

OMOΛΟΓΙΑ: Αδελφο ιστολογιο ΤΑΣ ΘΗΡΑΣ, ξεχασες να αποδωσης στον ΜΟΙΧΕΠΙΒΑΤΗ Μεσογαιας και τις ΚΑΝΙΒΑΛΙΚΕΣ Μεταμοσχευσεις. 

Ειναι ο εισηγητης και πρωταιτιος χιλιαδων κανιβαλικων μεταμοσχευσεων, οχι μονο των διπλων οργανων αλλα και των ΜΟΝΩΝ.

Ειναι ο κυριως υπαιτιος που η Εκκλησια της Ελλαδος εγκρινει τις κανιβαλικες μεταμοσχευσεις των Ελληνων.

---------------------------

Μητροπολίτης Μεσογαίας – Ειδικός στην απονεύρωση του φρονήματος των Ορθόδοξων Ελλήνων.

Φτάσαμε στο σημείο να επισκοπούμε τους κατ’ όνομα Επισκόπους, όταν βλέπουμε ότι συστηματικά παρασύρουν το ποίμνιο στην ΑΠΩΛΕΙΑ.

Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής δείχνει να είναι «μπασμένος» σε όλους τους «κύκλους». Ενημερωμένος «από μέσα» προχωρεί ακάθεκτος. Ας θυμηθούμε ότι έκλεισε πρώτος τις Εκκλησίες και ήταν από τους πρώτους (τότε στη ΔΙΣ !) που συμπροσευχήθηκε με τον αφορισμένο σχισματικό Επιφάνιο στην Κωνσταντινούπολη.

Μπορεί και τα κάνει, διότι υπάρχουν γύρω μας πολλά γεννημένα θύματα που τον λατρεύουν σαν θεό. Δεν ξέρω, μάλλον τους τραβάει αυτό το εξυπναδίστικο στυλ που πλασάρει. Ας είναι καλά και η Βίκυ Φλέσσα που τονώνει συνεχώς το προφίλ του από την εκπομπή της..

Ο Θεός όμως στέλνει τους Αγίους του για να μας ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ. [από ΕΔΩ]

«Ποια βλασφημία; Με το να κρίνουμε τις αποφάσεις αγριεύεται η ψυχή μας. Η ψυχή μας πρέπει να ειρηνεύσει και αν χρειαστεί θα βάλουμε και οι κληρικοί μάσκα.»

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΕΜΒΟΛΙΟ» COVID19. [από ΕΔΩ]

«….Δεν σκοτώνονται έμβρυα. Είναι αρχικά κύττταρα, ήτανε κύτταρα από εμβρυϊκό ιστό ήδη νεκρωμένων εμβρύων. Τα οποία δεν προσκρούουν σε κάποιο ηθικό εμπόδιο, γιατί δεν υπάρχει η σκοπιμότητα που οδηγεί στην έκτρωση αλλά είναι εντελώς ανεξάρτητο γεγονός το ένα από το άλλο.»

Στο τέλος όλοι θα κριθούμε. Μέχρι τότε «ο σώζων εαυτόν σωθήτω».

***

ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

3 σχόλια:

  1. Ωραίο σχήμα κάνει το αριστερό του χέρι!! ασυναίσθητα η όχι?? Και ο σταυρός στο στήθος που ει?? Καλά βλέπω??? Κύριε ελέησον ημάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε θέλεις να σε εξετάσει ένας ψυχίατρος.
      Την μια σου φταίει το χέρι του μητροπολίτη σε μια τυχαία κίνηση του, την άλλη ότι δεν έχει σταυρό στο στήθος, αλλά έχει την ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!!

      Διαφωνώ και με την ανάρτηση. Ο μητροπολίτης Μεσογαίας είναι καλός μητροπολίτης.

      Διαγραφή
  2. Αγαπητέ σε συγχωρώ για την υπόδειξη σου επειδή από ότι φαινεται όλα τυχαια γίνονται καθώς και η συμβουλή σου που φαινει την κατά τύχην ανατροφή σου. Απόρησα με αυτό που βλέπω που σίγουρα δεν είναι όραμα και δεν κατηγόρησα κανένα! απλώς ΑΠΟΡΗΣΑ.Ο Θεός να σε φυλα.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου