Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

Αρπάζουν Τα Χωράφια Ελληνων Για Να Επεκτείνουν Μουσουλμανική Πόλη Στον Εβρο!!!




Εθνικό εγκλημα απο Κυβέρνηση και Μηταράκη..Εκβιαστικα κανουν Επίταξη!!!

Αποφασισμένοι να προχωρήσουν στο ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ με την επέκταση ή δημιουργία νέας δομής φιλοξενίας λαθρομεταναστών στο Φυλάκιο Ορεστιάδας, είναι η Κυβέρνηση και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, λίγες μόλις ώρες πριν την τηλεδιάσκεψη του κ.Μηταράκη με τους θεσμικούς και τους φορείς του Έβρου, όπου υποτίθεται θέλει να ακούσει τις απόψεις, τις διαμαρτυρίες και την κάθετη αντίθεση τους, προχωράει κανονικά το ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ του. Από το αρμόδιο υπουργείο τηλεφωνούν σε ιδιοκτήτες των χωραφιών που βρίσκονται δίπλα στο υπάρχον ΚΥΤ Φυλακίου, οι οποίοι είχαν αρνηθεί να τα νοικιάσουν και τους ενημερώνουν ότι θα προχωρήσουν στην ΕΠΙΤΑΞΗ τρων εκτάσεων τους. Μάλιστα θα έρθουν στην περιοχή και στελέχη του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, μαζί με τον εκτιμητή τον οποίο όπως ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ήδη το Evros-news.gr με απ’ ευθείας ανάθεση στις 30 Δεκεμβρίου προσέλαβαν, για να ορίσει το χρηματικό τίμημα.

Τον συγκεκριμένο… ΩΜΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ στους ιδιοκτήτες των χωραφιών, τον είχαμε αποκαλύψει πριν λίγες ημέρες με σχετικό μας δημοσίευμα.

Ο Νότης Μηταράκης όμως, επιβεβαιώνοντας τον χαρακτηρισμό “πολιτικός σαλτιμπάγκος”, το είχε διαψεύσει απαντώντας σε σχετική ερώτηση που του έγινε στην συνέντευξη την οποία έδωσε στην ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση. Όμως για πολλοστή φορά αποδεικνύεται ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ, ΨΕΥΤΗΣ και ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ για τον Έβρο. Τι να συζητήσουν μαζί του το βράδυ στην τηλεδιάσκεψη οι θεσμικοί και οι εκπρόσωποι των φορέων. Τι μπορείς να συζητήσεις και να συμφωνήσεις με έναν τέτοιο αναξιόπιστο άνθρωπο

Φυσικά ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου δεν είναι ασύδοτος. Μέλος της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι και από την στιγμή που ο Πρωθυπουργός δεν παρεμβαίνει ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ αυτό το ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που πάει να γίνει στον Έβρο, προφανώς τυγχάνει της δικής του έγκρισης και είναι ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.

Επίθεση Μηταράκη στο Evros-news.gr: “Δεν διαβάζω, ούτε απαντάω σε όσα γράφει. Είναι χαμηλού επιπέδου” Ετσι αποφεύγει την απάντηση ο ανεύθυνος αναξιόπιστος και ψεύτης.

Ο Δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης… ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ το δημοσίευμα του Evros-news.gr, αναφέροντας στον αρμόδιο υπουργό: “Και σε μένα κάτοικος έχει πει πως του τηλεφώνησαν από το υπουργείο σας ότι αν δεν νοικιάσει τα χωράφια θα γίνει επίταξη”. Επίσης, το ίδιο έκανε και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φυλακίου Χρήστος Τυρμπάκης, στην δική του παρέμβαση προς το τέλος της τηλεδιάσκεψη. Κατήγγειλε ότι όπως τον ενημέρωσαν οι κάτοικοι δέχονται τηλεφωνήματα από το υπουργείο του και τους εκβιάζουν πως αν δεν νοικιάσουν τα χωράφια θα προχωρήσει το Κράτος σε επίταξη”.

Που να… ασχολούνταν και μαζί μας ο υπουργός Μετυανάστευσης και Ασύλου, του οποίου το ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που πάει να κάνει στον Έβρο, εμείς το… ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ και το ΞΕΣΚΕΠΑΣΑΜΕ, δημοσιεύοντας 4 Σεπτεμβρίου το ΒΙΝΤΕΟ με όσα είπε στο δημοτικό συμβούλιο της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Χίου. Ότι δηλαδή η Κυβέρνηση ήδη προχωράει στην επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου. Πριν ακόμα ενημερώσει ούτε καν τον αρμόδιο δήμαρχο της περιοχής Βασίλη Μαυρίδη (έτσι τουλάχιστον ισχυρίζεται και… χτυπιέται κυριολεκτικά ο ίδιος) και χωρίς καμιά συζήτηση ή διαβούλευση με την τοπική κοινωνία.

σίλη Μαυρίδη (έτσι τουλάχιστον ισχυρίζεται και… χτυπιέται κυριολεκτικά ο ίδιος) και χωρίς καμιά συζήτηση ή διαβούλευση με την τοπική κοινωνία.






https://amazonios.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου