Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς – Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος και η Γερμανική έρευνα για τις μάσκες στα παιδιά.

Διαβάζω και ξαναδιαβάζω την «πρόταση / πρόσκληση» του Μητροπολίτη Φθιώτιδος για την διδασκαλία των μαθημάτων προς το Κράτος και βγαίνω απ’ τα ρούχα μου. Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς! Μέχρι και την παρουσία ανθρώπου από κάποιο παρατηρητήριο «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» δέχεται μέσα στους Ιερούς Ναούς για να καθησυχάσει την κυβέρνηση ότι δεν θα κάνουν προπαγάνδα, όπως λέει.

*Ενστερνίζεται και υιοθετεί δηλαδή την γνωστή αντίχριστη προπαγάνδα ότι η Εκκλησία όντως έκανε και κάνει προπαγάνδα! 

Έτσι ονόμαζαν και ονομάζουν οι εχθροί της Εκκλησίας την διάδοση του Ευαγγελίου, την Ορθόδοξη κατήχηση αλλά και την ιστορική πραγματικότητα που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

*Αναγνωρίζει ρόλο επόπτη στις διεθνείς «ανθρωπιστικές» νεοταξικές οργανώσεις και τις τοποθετεί πιο πάνω και από την Εκκλησία ως αδιαμφισβήτητες, ανεξάρτητες και ουδέτερες αρχές υπεράνω όλων. [Κάνει αυτό που λέει ο Παναγιώτης Κονδύλης: ‘Οσα ωφελούν τους ιδιοτελείς τα προπαγανδίζουν οι αφελείς.]

Αυτή η πρεμούρα του Μητροπολίτη Φθιώτιδος να ευχαριστήσει τον Καίσαρα με κάθε τρόπο και μέσο προκαλεί αναγούλα. Δεν είναι όμως ο μόνος. Τον τελευταίο καιρό έχουμε απαυδήσει με αυτήν την αξιοθρήνητη κατάσταση, να βλέπουμε συγκεκριμένους Ιεράρχες να κάνουν συνέχεια κολωτούμπες μπροστά στους πολιτικούς και να εξευτελίζουν τον θεσμό της Εκκλησίας.

Επειδή δεν υπερασπίζονται την Αλήθεια όμως ο Τριαδικός Θεός επιτρέπει να ξεμπροστιάζονται συνέχεια και με κάθε τρόπο.

Μέσα λοιπόν στα επιεικώς απαράδεκτα του Μητροπολίτη που διαβάσαμε, είδαμε και το εξής:

«Θα ετοιμάζουμε και πρόγευμα για τα παιδιά,  θα το ετοιμάζουν οι κυρίες με αγάπη,  να κερνιούνται τα παιδιά. Συσκευασμένο με τα πρωτόκολλα που ισχύουν για τον κορωνοϊό, μην ανησυχείτε και επίσης δωρεάν μάσκες για όλα τα παιδιά. Παιδικές μάσκες, όχι κουκούλες, παιδικές μάσκες για τα πρόσωπα των παιδιών μας και αντισηπτικό για κάθε παιδί θα τα προσφέρει η Μητρόπολη μας, η Εκκλησία μας. Σκεφτείτε  το λοιπόν εκλεκτοί μου και αγαπημένοι μου άρχοντες, αν το επιτρέπει, αν το επιτρέπουν οι νόμοι, η  γραφειοκρατία,  το θεσμικό σύστημα, το επιτελικό κράτος και ούτω καθεξής,  είμαι στη διάθεσή σας».

Και λίγο μετά μάθαμε για την κάτωθι ανησυχητική Γερμανική μελέτη που έγινε σε πάνω από 25 χιλιάδες παιδιά.

***

Γερμανία: Η μάσκα βλάπτει τα παιδιά

του Salim Laïbi Πηγή : https://www.lelibrepenseur.org

Μια μεγάλη μελέτη πραγματοποιήθηκε στη Γερμανία, από 363 γιατρούς σε περισσότερα από 25.000 παιδιά, σχετικά με τις επιπτώσεις της χρήσης μάσκας στο σχολείο κατά τη διάρκεια αυτής της υγειονομικής κρίσης.

Η μέση ημερήσια χρήση της μάσκας είναι 270 λεπτά ή 4,5 ώρες. Τα αποτελέσματα είναι καταστροφικά, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω ή κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο προέλευσης (https://www.researchsquare.com/article/rs-124394/v1) για άμεση πρόσβαση στο επιστημονικό άρθρο. Αυτά τα αποτελέσματα είναι ακόμη πιο καταστροφικά και ακατανόητά, γιατί γνωρίζουμε σήμερα ότι τα παιδιά δεν ξέρουν πώς να φορούν μάσκα, δεν αρρωσταίνουν και δεν είναι καθόλου μεταδοτικά. Θα θέλαμε, λοιπόν, να μάθουμε γιατί να επιβάλουμε τη μάσκα στους μαθητές!

Αποτελέσματα:

Στις 26 Οκτωβρίου 2020, το μητρώο – ερωτηματολόγιο χρησιμοποιήθηκε από 20.353 άτομα. Σε αυτή την ανακοίνωση, αναφέρουμε τα αποτελέσματα των γονέων, οι οποίοι εισήγαγαν δεδομένα για συνολικά 25.930 παιδιά. Ο μέσος χρόνος χρήσης της μάσκας ήταν 270 λεπτά την ημέρα. Οι δυσλειτουργίες που προκλήθηκαν από τη χρήση μάσκας αναφέρθηκαν από το 68% των γονέων. Αυτές περιελάμβαναν ευερεθιστότητα (60%), πονοκέφαλο (53%), δυσκολία συγκέντρωσης (50%), λιγότερη ευτυχία (49%), απροθυμία να πάει στο σχολείο ή στον παιδικό σταθμό (44%), δυσφορία (42%) μαθησιακές δυσκολίες (38%) και υπνηλία ή κόπωση (37%).

***

Η παρά πάνω μελέτη βέβαια δεν ήτανε η πρώτη ούτε και η τελευταία. Ο Φθιώτιδος όμως, όπως και πολλοί άλλοι, αγρόν ηγόρασαν. Γνωρίζουν την αλήθεια αλλά αδιαφορούν για αυτήν. Αφήνουν τα παιδάκια μας στο έλεος των νεοταξιτών για να μην δαγκώσουν το χέρι που τους ταΐζει.

Με ανοησίες του τύπου «…δωρεάν μάσκες για όλα τα παιδιά. Παιδικές μάσκες, όχι κουκούλες, παιδικές μάσκες για τα πρόσωπα των παιδιών μας » νομίζουν ότι θα ξεγελάσουν τους εαυτούς τους και εμάς.

Δηλαδή όλα καλά, αρκεί να είναι δωρεάν, παιδικές και για όλους! Και μετά σου λέει γιατί όλους αυτούς τους λένε κομπογιαννίτες και παραμυθάδες.

Έχουν άδικο;

Πόσο ακόμη θα ανέχεται ο Χριστός να δυσφημίζεται το όνομά Του;

***

ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου