Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020




Ποιος θα μας πη τι ειναι αυτο το τερας που φιγουραρει στο εγκολπιο αυτου του δεσποτη που, ως γνωστον, εξ αιτιας του αιματοκυλιστηκε η Λαρισα οταν προσπαθησε να καταλαβη τον θρονον του Κεχαριτωμενου ΘΕΟΛΟΓΟΥ και ο 7κισχιλιος τον αριθμον πιστος λαος, αρνηθηκε να τον δεχθη ως επιβατη του θρονου της Λαρισας;
Μπορει ο καθενας να βαζη στο εγκολπιο που φοραει οτι θελει;
Τοσο ανεξελεγκτοι ειναι;

5 σχόλια:

  1. Οδυσσέα η μόνη εύλογη εξήγηση που μπορώ να σκεφθώ είναι ότι η φωτογραφία δεν είναι γνήσια. Μπορεί να είναι φτιαχτή και να πρόσθεσε κάποιο χέρι άλλη φωτογραφία, αυτήν του παράξενου εγκόλπιου. Τίποτα άλλο δεν μπορώ να σκεφθώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://m.youtube.com/watch?v=F_j6d7EjezQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://m.youtube.com/watch?v=rk5XK6R98WM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οδυσσέα, ειναι η φωτογραφία της Τσολάκηνας που τον συνόδευε ή του Βαρθολομαίου εν ετέρα μορφή.
    Εσύ πάντως για καλό και για κακό φυλάξου μην προσκυνάς τέτοια εγκόλπια.
    Χριστογιώργος Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. είναι φωτογραφία από την Θεία Κοινωνία...είναι φωτογραφημένη μερίδα σώμα και αίμα Κυρίου ημών Ιησού Χριστού. Ο συγκεκριμένος Μητροπολίτης βάζει τους διακόνους του και φωτογραφίζουν συνεχώς εν ώρα Θείας Κοινωνίας προκειμένου να διαπιστώσει και αποθανατίσει την μεταβολή των τιμίων δώρων!!! Η πληροφορία είναι από εγκυρότατη πηγή...ιερέα της Μητρόπολης. Ο Οικουμενισμός όπως και κάθε αίρεση έχουν ως αποτέλεσμα να παλαβώνουν ...αυτά συμβαίνουν όταν δίνεις δικαιώματα στον διάολο! Ο Θεός να τον φωτίσει και να μετανοήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου