Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

OMOΛΟΓΙΑ: Προκειται περι πρωτοφανους ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗΣ. Ο ανθρωπος αυτος εξυμνει μονος του το προσωπο του και τις επαισχυντες πραξεις του, ενω αυτο πρεπει να το κανουν οι αλλοι και ιδιαιτερα η ιστορια. Ο παραφρων Βαρθολομαιος που κολυμπαει στα εκατομμυρια, παριστανει τον πενητα και τον ανεπαναληπτο πάπα της Ανατολης. Αυτη βεβαια την εντυπωσι του την δημιουργησαν οι Ελληνες γλυφτες δεσποταδες που τον εξυμνησαν και τον εξυμνουν μεχρις εβδομου ουρανου. Ομοιοι ομοιου. ------------------------------------- Οικουμενικός Πατριάρχης: Το Ουκρανικό Αυτοκέφαλο κατεγράφη εις τας δέλτους της ιστορίας

OMOΛΟΓΙΑ: Προκειται περι πρωτοφανους ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗΣ. 

Ο ανθρωπος αυτος εξυμνει μονος του το προσωπο του και τις επαισχυντες πραξεις του, ενω αυτο πρεπει να το κανουν οι αλλοι και ιδιαιτερα η ιστορια. Ο παραφρων Βαρθολομαιος που κολυμπαει στα εκατομμυρια, παριστανει τον πενητα και τον ανεπαναληπτο πάπα της Ανατολης. 

Αυτη βεβαια την εντυπωσι του την δημιουργησαν οι Ελληνες γλυφτες δεσποταδες που τον εξυμνησαν και τον εξυμνουν μεχρις εβδομου ουρανου.

Ομοιοι ομοιου.

-------------------------------------

Οικουμενικός Πατριάρχης: Το Ουκρανικό Αυτοκέφαλο κατεγράφη εις τας δέλτους της ιστορίας


Ο Παναγιώτατος χοροστάτησε στην πανηγυρίζουσα Ι.Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Σκήτη του Αγίου Σπυρίδωνος στη Χάλκη των Πριγκηποννήσων
«Για την Μητέρα Εκκλησία της Κωνσταντινουπόλεως ήταν ιδιαίτερα σπουδαία αυτή η χρονιά γιατί αρχίζοντάς την είχαμε την ευλογία του Θεού να χορηγήσουμε ως Οικουμενικό Πατριαρχείο τον Τόμο Αυτοκεφαλίας εις την αδελφή, πλέον, Ορθόδοξον Εκκλησία της Ουκρανίας»επισήμανε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, στην ομιλία του, μετά τη Θεία Λειτουργία, στη Χάλκη.
«Όσο και αν αμφισβητήθηκε και αμφισβητείται από μερικούς», συνέχισε ο Παναγιώτατος, «δεν παύει να είναι πλέον ένα εκκλησιαστικόν γεγονός, το οποίο κατεγράφη εις τας δέλτους της ιστορίας, και αυτή η νεοτάτη αδελφή μας Εκκλησία προσετέθη εις την χορείαν των αυτοκεφάλων ορθοδόξων Εκκλησιών».

1 σχόλιο:

  1. Οδυσσέα χθές συλλειτούργησε ο Πειραιώς Σεραφείμ στον μητροπολιτικό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιώς πολιούχου του Πειραιά, με τους μητροπολίτες Λαγκαδά και Ιερισσού. Και εψάλλη και η φήμη του Βαρθολομαίου!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου