Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

O γνωστος εν Ελλαδι Δρ. YEΡΜΑΚ φωναζει απο τον ταφο του.

O  γνωστος εν Ελλαδι Σφοδροτατος Aντισιωνιστης Δρ. D.C.YEΡΜΑΚ φωναζει απο τον ταφο του.

Σημερα θα ειμαι αποκαλυπτικος. Μου τον συνεστησε ο αειμνηστος Αγωνιστης αρχιμανδριτης πατηρ Χαραλαμπος Βασιλοπουλος. Προπεμποντας με απο το κελι του της μονης Πετρακη, μ΄ εστειλε να γνωρισω τον Δρ. ΥΕΡΜΑΚ. Μου ειπε: Εσυ πρεπει να γνωρισης οπωσδηποτε αυτον τον ανθρωπο, τον κ. ΥΕΡΜΑΚ. Θα μαθης απο αυτον πολλα.
Απο τοτε που γνωριστηκα μαζι του διατηρουσα πολυχρονια φιλια. Σαν φοιτητης στην Αθηνα τον συναντουσα τακτικα εκει στα Κατω Πατησια και πιναμε τον καφε μας. Μετα απο τη Θεσσαλονικη μιλουσαμε παντοτε στο τηλεφωνο και αναπολουσαμε τις συναντησεις μας και τις διηγησεις των ωραιων αγωνων που εκανε ο καθενας απο το μετεριζι του. Ατρομος ανθρωπος και σφοδροτατος εχθρος των Αντιχριστων Εβραιων Σιωνιστων, ο φιλτατος μου ΥΕΡΜΑΚ. Εισηλθε μεχρι και μεσα σε Μασωνικες στοες, οχι ασφαλως ως φιλος τους, αλλα ως κατασκοπος τους. Μαζι το 1987 ταξιδεψαμε στην Λιβυη μαζι με αλλους πολιτικους και δημοσιογραφους φιλοξενουμενοι επι 10ημερον απο την Κυβερνησι της Λιβυης.
Ηταν ανταποκριτης του Λιβυκου πρακτορειου ειδησεων στην Αθηνα και πολεμουσε οσο δυναμικοτερα μπορουσε τους θεοκτονους Εβραιους, που παντοτε, απο αρχαιοτατων χρονων, μισουσαν τον Ελληνισμο, αλλα και την Ορθοδοξια.
Η καταγωγη του ηταν απο μητερα Ρωσιδα και πατερα Ελληνα, βαθυτατα Ορθοδοξος χριστιανος, συχνα επισκεπτονταν την Ορθοδοξη Ρωσια και τακτικα ταξιδευε σε ολοκληρο τον πλανητη. Ηταν ο συγγραφεας ολων των αντιμασονικων βιβλιων του πατρος Χαραλαμπους Βασιλοπουλου, τα οποια ειχαν τεραστια κυκλοφορια. Μου εμπιστευθηκε πολλα απο τα αρχεια του, τα οποια διατηρω ως πολυτιμον θησαυρον. Μου αφιερωσε δυο βιβλια του, ΤΟ ΤΕΡΜΑ και το η Ελλαδα της Μαυρης Ηπειρου.
Αιωνια η μνημη του Δρ.D.C.ΥΕΡΜΑΚ του μεγαλου Αγωνιστου της Πιστεως και της Πατριδας μας, που το πραγματικο του ονομα ηταν Νικολαος Σεϊκιν. Σε τιμη και μνημη του δημοσιευουμε μια ανεκδοτη επιστολη του που μας απεστειλε για την ενημερωσι μας, αλλα και την ωφελεια μας.


   

2 σχόλια:

  1. "Ηταν ο συγγραφεας ολων των αντιμασονικων βιβλιων του πατρος Χαραλαμπους Βασιλοπουλου"

    Τί θέλετε να πείτε ότι δεν ήταν συγγραφέας ο π. Χαράλαμπος; Δεν μπορούμε να το δεχθούμε αυτό. Άλλο να πείτε ότι ήταν βοηθός του π. Χαραλάμπους και άλλο ότι ήταν ο συγγραφέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχως η αληθεια ειναι αυτη και μονο αυτη που εγω γραφω.
      Ναι ολα τα αντιμασωνικα βιβλια του π. Χαραλαμπους τα εγραψε ο ΥΕΡΜΑΚ.
      Θελεις δεν θελεις πιστεψε το εισαι ελευθερος και να μην το πιστεψης.
      Ομως η αληθεια ειναι αυτη.
      Και ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ.

      Διαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου