Κυριακή, 29 Απριλίου 2018

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Θελουμε και επιθυμουμε και εκλιπαρουμε ολους τους Αποτειχισμενους Πατερες να ενωθουν και να οργανωθουν σε ενα κοινο Αντιοικουμενιστικο Αγωνα. Την εκκλησι μας την απευθυνουμε προς ΟΛΟΥΣ. ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ.

5 σχόλια:

 1. Υπάρχει ενότητα και είναι ενότητα στο ψέμμα και στη διαστρέβλωση της Αγίας Γραφής, τόσο με παρερμηνεία της όσο και με καταπάτηση των εντολών της όσον αφορά την υπακοή στο Κράτος. Ενότητα στο ψέμμα οικουμενιστών και αντιοικουμενιστών, που διαδίδουν ψευδή στοιχεία για τις νέες ταυτότητες του Κράτους, που ενώθηκαν κατά της Αγίας Γραφής και κατά της Εκκλησίας.

  Δεν τους βλέπετε;

  Δεν τους ακούτε;

  Δεν τους διαβάζετε;

  Παρέσυραν πολλούς που θεωρούσαμε εκλεκτούς.

  Παραχαράσσουν την Αποκάλυψη, διαστρεβλώνουν την Αγία Γραφή, τρομοκρατούν τον κοσμάκη διαδίδοντας ότι η νέα ταυτότητα του Κράτους θα είναι δήθεν σφράγισμα του αντιχρίστου, δήθεν ηλεκτρονική σλαβιά στην δήθεν παγκόσμια κυβέρνηση του αντιχρίστου και καλούν τους αφελείς να μην υπακούν στο Κράτος παρά τις σαφείς εντολές του Κυρίου και της Καινἠς Διαθήκης.

  Τέτοια ενότητα είναι ενότητα παρανόμων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. π. Σαββας λές ψέμματα στο 1:20:05
  “ο π. Θεόδωρος στέλνει τον κόσμο στους Οικουμενιστές και σ αυτούς που αποδέχονται τη Σύνοδο της Κρήτης " .Και συνεχίζεις την ειρωνεία απευθυνόμενος στο Σερβικό ποίμνιο στο 1:20:30: Είναι σαν να σας λέγαμε εμείς να πηγαίνετε να εκκλησιάζεστε στον Πατριάρχη Σερβίας.
  Όχι π. Σάββα δεν είναι έτσι τα πράγματα .Εσύ πριν αποτειχιστείς π. Σαββα δε μνημόνευες? Τι είσουνα Οικουμενιστής? Οχι βεβαια.. Είχες Ορθόδοξο φρόνημα που κάποια στιγμή καρποφόρησε και έγινε πράξη δηλαδή αποτειχίστηκες. Υπάρχουν ένα σωρό τέτοιοι ιερείς που έχουν ως σκοπό την αποτείχιση αλλά για λόγους προσωπικούς δε το παίρνουν απόφαση ακόμα. θέλουν το χρόνο τους. Τι είναι όλοι αυτοί , Οικουμενιστές?
  Επίσης ποτέ δεν είπε ο π. Θεόδωρος να πηγαίνουν να εκκλησιάζονται στον Πατριάρχη. Δε σε τιμά να τα λες αυτά. Υπάρχει και Θεός και βλέπει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Οι ιερείς στους οποίους στέλνει τους Αποτειχισμένους ο πατήρ Ζήσης και ο π. Νικόλαος, ποιούς μνημονεύουν; Οχι τους Οικουμενιστές Βαρθολομαίο και Ανθιμο; Ποιοί κοροϊδεύουν ποιούς αλήθεια; Παίζουμε, όντως εν ού παικτοίς...Καί δεν ντρεπόμαστε...

   Διαγραφή
  2. Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ ενός αντιοικουμενιστή και ενός οικουμενιστή.

   Η παύση της μνημονεύσεως δεν ταυτίζεται με την αποτείχιση και εξαρτάται από πολλούς πολλούς παράγοντες που έχουν σχολιαστεί πλείστες φορές στο φιλόξενο αυτό ιστολόγιο. Δεν τους επαναλαμβάνω όλους, αναφέρω όμως το ότι
   α) δεν είναι ο οικουμενισμός η μόνη υπαρκτή κακοδοξία, συνεπώς για κάποιον που έχει εντοπίσει και άλλες αιρετίζουσες ή κακόδοξες πρακτικές, είναι δώρον άδωρον η μη μνημόνευση για θέματα οικουμενισμού και η σύμπλευση με αντιοικουμενιστές μεν, που όμως μερικοί ή όλοι έχουν άλλες μη ορθές θέσεις επί άλλων θεμάτων.
   β) Έκαστος πορεύεται κατά την ευθύνη του και κατά την αντίληψί του. Δεν θα γίνουμε εμείς αυτόκλητοι κριτές και αλάθητοι πάπες.
   γ) η απόφαση για μη μνημόνευση εξαρτάται και από την περιοχή και τον συγκεκριμένο επίσκοπο
   δ) η μνημόνευση έχει το νόημα του ανήκειν στη συγκεκριμένη διαχρονική μία Ορθόδοξη Εκκλησία με τα αιώνια Δόγματα της άπαξ παραδοθείσης Πίστεως, η οποία στην παρούσα χρονική περίοδο μπορεί μεν να διαποιμένεται από τους συγκεκριμένους, εν συνόδοις, αλλά δεν καθορίζουν την Πίστι μας οι συγκεκριμένοι.
   ε) είναι δυνατή η αποτείχιση και με μνημόνευση και με μη μνημόνευση.

   Διαγραφή
 3. Χριστός Ανέστη εάν Πράγματι είναι τόσο μεγάλη επιθυμία όλον αυτόν που συνέχεια μιλάνε για Ένωση αλλά ο καθένας έχει μία δική του προσωπική θέση που δεν συμπίπτει με θέσεις τον αλλονών ,για αυτή την πολυπόθητη Ένωση πού τι ζητάνε όλοι τόσο πολύ, ας αφήσει ο καθένας τις προσωπικές του θέσεις και ας εστιάσουμε Όλοι στον αγώνα κατά του οικουμενισμού της πανθρησκείας Όχι μεταξύ μας.Απευθύνομαι προς όλους να πέσουμε Όλοι σε προσευχή με νηστεία και μετάνοια και ο κύριος θα φώτιση θα οδηγήσει τον αγώνα σύμφωνα με το δικό του θέλημα Όχι των ανθρώπων. Χριστός μας χρειάζεται με ταπείνωση χωρίς υπερηφάνεια με αγάπη και ότι ο Χριστός είναι αγάπη και δεν ευαρεστητε μαι όλα αυτά που συμβαίνουν .Καλόν αγώνα και καλή μετάνοια σε όλους μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου