Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018

Διαβασαμε ολα τα παρακατω για τις νεες ταυτοτητες στην σημερινη εφημεριδα PRONEWS. Αραγε ποια ειναι η αληθεια γι αυτες; Eιναι οσα περιγραφει η εφημεριδα; Ποιος θα μας πει ολοκληρη την αληθεια; Οι γνωστοι Συνωμοσιολογοι; Δεν πειθουν. Τι να πιστεψουμε, λοιπον; Ολα τα παρακατω; Ποιος θα μας πει την αληθεια; Οσοι γνωριζουν εχουν τον λογο. Εμεις παραχωρουμε τον λογο στους ειδημονες και οχι στους ασχετους. Γιατι ολοι οι Συνωμοσιολογοι ειναι ασχετοι. Και τετοιοι ειναι και πολλοι γερονταδες και κληρικοι. Που ομιλουν τελειως ανευθυνα και αναποδεικτα. Χωρις συναισθησι της μεγαλης ευθυνης τους. Καλα θα κανουν αυτοι οι κυριοι να μην ανευθυνολογουν και δημιουργουν ετσι μειζονα προβληματα. Αν γνωριζουν οφειλουν να πουν. Αν ομως δεν γνωριζουν δεν ομιλουν ουτε κατ' ιδιαν, ουτε στα κηρυγματα τους και παρασυρουν τους ευκολοπιστους και ευαισθητους σε ανησυχια και τρομο. Καλουμε παντα υπευθυνον και ειδημονα να παρη τον λογον και να πη την αληθεια. Εχουν υποχρεωσι να την πουν καθαρη και ολοκληρη.


Έρχεται το απόλυτο όπλο παρακολούθησης της ζωής των πολιτών, η ηλεκτρονική ταυτότητα η οποία θα μοιάζει με πιστωτική κάρτα και θα διαθέτει μικροτσιπ.
 Θα κοστίζει 8 ευρώ συν τα έξοδα για τις φωτογραφίες που θα βγάλουν οι πολίτες, είτε βγάζουν για πρώτη φορά ταυτότητα είτε θέλουν να αντικαταστήσουν τις υπάρχουσες.
Όλες οι παλιές ταυτότητες θα πρέπει να αντικατασταθούν μέσα σε τέσσερα χρόνια υποχρεωτικά, αδιαφορώντας φυσικά για τα όποια θρησκευτικά ή ιδεολογικά συναισθήματα των πολιτών.
Οι νέες ταυτότητες θα έχουν επτά ζώνες, οι οποίες σκοπό έχουν να αποτρέψουν την όποια προσπάθεια πλαστογράφησης. Εκτός από την Ελλάδα και η Ιταλία έχει καθυστερήσει 12 χρόνια να «βγάλει» τις νέες ταυτότητες που θεωρείται πως θα γίνουν εμπόδιο στην παράνομη μετανάστευση , κυρίως προς τη Βόρεια Ευρώπη.
Η πραγματικότητα όμως είναι ότι η ταυτότητα αυτή θα γίνει ένα είδος «φυλακής» για τους πολίτες που θα την κατέχουν


Η κοινή υπουργική απόφαση από τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη θα υπογραφεί τις επόμενες μέρες.
Αφού υπογραφεί η ΚΥΑ, θα γίνει άμεσα η προκήρυξη απόρρητου διαγωνισμού με 4-5 προεπιλεγμένες εταιρίες. Εκτός από τις νέες ταυτότητες, οι εταιρίες αυτές θα αναλάβουν και την έκδοση ακόμη 10 δημοσίων εγγράφων.
Το πως θα είναι τα νέα δελτία ταυτότητας αποκάλυψε η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής.
Οι επτά ζώνες
Τα νέα δελτία ταυτότητας θα χωρίζονται σε επτά ζώνες.
Μπροστά
Ζώνη 1: Αριθμός ταυτότητας
Ζώνη 2: Φύλο, επώνυμο, όνομα, ημερομηνία γέννησης, ιθαγένεια
Ζώνη 3: Ημερομηνία λήξης, Αριθμός Πρόσβασης Κάρτας, Αρχή Έκδοσης
Ζώνη 4: Υπογραφή κατόχου
Ζώνη 5: Φωτογραφία
Πίσω
Ζώνη 6: Όνομα πατέρα, όνομα μητέρας, τόπος γέννησης, ημερομηνία έκδοσης, ομάδα αίματος, Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.), ψηφιακό δακτυλικό αποτύπωμα
Ζώνη 7: Ζώνη Μηχανικής Ανάγνωσης / Machine Readable Zone-MRZ
Στη νέα ταυτότητα έχουν τοποθετηθεί ο Θυρεός Ελληνικής Δημοκρατίας, Όνομα Χώρας (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ/HELLENIC REPUBLIC), Τύπος Εγγράφου (ΔΕΛΤΙΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ/IDENTITY CARD), Σήμα ICAO (Διεθνής Οργανισμός Πολιτικής Αεροπορίας) για ενσωματωμένο RFID chip.
Στο ενσωματωμένο ηλεκτρονικό μέσο αποθήκευσης περιέχονται
Φωτογραφία
Στοιχεία κατόχου
Ύψος κατόχου (μετά τη συμπλήρωση του 24ου έτους ηλικίας)
Στοιχεία που απαιτούνται για Υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
Δήμος εγγραφής
Αριθμός δημοτολογίου
Τόπος έκδοσης δελτίου.
Ο τύπος του δελτίου ταυτότητας όπως περιγράφεται στην Κοινή Υπουργική Απόφαση είναι μορφότυπο σύμφωνα με τις συστάσεις του ICAO (International Civil AviationOrganization-Διεθνής Οργανισμός Πολιτικής Αεροπορίας). Περιλαμβάνει:
– Ζώνη Οπτικής Εξέτασης
– Μηχανικώς Αναγνώσιμη Ζώνη
– Ενσωματωμένο ηλεκτρονικό μέσο αποθήκευσης σύμφωνα με πρότυπα ICAO για τα μηχανικώς αναγνώσιμα ταξιδιωτικά έγγραφα.
Η κατάσταση μπορεί να φαίνεται αθώα αλλά εμπνέει ανησυχίες.
Έτσι λοιπόν μετά τον εφιάλτη του "πλαστικού" χρήματος που με γρήγορα βήματα γίνεται πραγματικότητα τώρα είμαστε στην τελική ευθεία για την αλλαγή των παλιών δελτίων ταυτότητας με τις νέες βιομετρικές ταυτότητες που θα περιέχουν τσιπ με αποθηκευμένα τα προσωπικά μας δεδομένα.
"Σφίγγει" ο κλοιός γύρω από τους πολίτες οι οποίοι θα παρακολουθούνται αδιαλείπτως από το κράτος και θα χάσουν κάθε έννοια ιδιωτικής ζωής και προσωπικών δεδομένων και προσωπικών προτιμήσεων καθώς προωθείται όχι μόνο την νέα βιομετρική ταυτότητα αλλά και το "τσιπάρισμα" των αυτοκινήτων για να είναι γνωστό υποτίθεται ποιοι δεν έχουν πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας και την ασφάλεια αυτοκινήτου.
Εάν και το χρήμα γίνει ηλεκτρονικό, όλα τα δεδομένα,ο τρόπος ζωής μας θα αρχειοθετείται αυτόματα από τις Αρχές.   
Φερ'ειπείν, πόσο πίνει κανείς τα βράδια, πόσους καφέδες πίνει την ημέρα, πόσα προφυλακτικά αγοράζει άρα πόση σεξουαλική δραστηριότητα έχει, αν κάνει πολεμικές τέχνες (άρα αν είναι επικίνδυνος για το Σύστημα που θέλει παιδιά του καναπέ) θα είναι πλέον γνωστά σε όλους,όπως και στις ασφαλιστικές εταιρείες.   
Το κράτος θα λέει: "Πίνεις πολλούς καφέδες, πολύ αλκοόλ, κάνεις πολύ σεξ,άρα επιβαρύνεις το δημόσιο σύστημα Υγείας συνεπώς πρέπει να πληρώσεις περισσότερο ΦΟΡΟ, επίσης κάνεις πολεμικές τέχνες άρα αυξάνεις το ρίσκο να σπάσεις, μύτη, να πάθεις διάσειση κ.λ.π επιπλέον ΦΟΡΟΣ και γι'αυτό".   
Οι ασφαλιστικές απλά θα πούνε: "Σου ανεβάζουμε τα ασφάλιστρα γιατί έχεις έναν τρόπο ζωής που δημιουργεί επισφάλειες και αυξημένο ρίσκο για εμάς"  
Τόσο απλά, γιατί εκεί θα οδηγηθεί το ζήτημα από οικονομικής φύσεως.   Η οικονομική άποψη όμως είναι η μια πλευρά του νομίσματος, υπάρχει και η καθαρά ανθρωπιστική που είναι πολύ σημαντικότερη.   Θα γνωρίζουν όλων τις "προτιμήσεις". Αυτό σημαίνει, ότι ανά πάσα στιγμή ΟΛΟΙ θα είναι εκβιάσιμοι. 
Κάποιος μπορεί να είναι παντρεμένος και να έχει αγοράσει τρία δαχτυλίδια, το ένα για την γυναίκα του, τα άλλα δύο για ποιες;   
Θα ιδρυθεί και αστυνομία "Ηθών και πάταξης της Αμαρτίας" όπως η αστυνομία της Σκέψης στο "1984" του Τζ.Όργουελ;   
Θα γίνουν όλοι άμεσα εκβιάσιμοι στα μάτια της εκάστοτε κυβέρνησης που απλά ενοχλείται από την εναντίον της (νόμιμη) δράση από κάποιους πολίτες, και θα ήθελε να μπορεί να τους "ξεφορτωθεί"-ξεφτιλίσει-καταστρέψει την δημόσια εικόνα τους, με όσο γίνεται πιο εύκολο και πλήρη τρόπο;      
Με το πάτημα ενός κουμπιού, θα "λασπώνεται" ο οποιοσδήποτε ενοχλητικός, γιατί απλούστατα επιλεκτικά θα παραδίδεται στην δημόσια χλεύη, διότι όλοι πάντα έχουν κάτι να κρύψουν ή δεν θέλουν να μαθευτεί, αυτός άλλωστε είναι και ο ορισμός της ιδιωτικότητας-ατομικότητας.    
Το κράτος θα βλέπει τα πάντα για εμάς, εμείς όμως όχι για αυτούς.   Θα γνωρίζουν τι βιβλία διαβάζουμε,άρα τι ιδέες έχουμε, και ως γνωστόν οι ιδέες που δεν αρέσουν στο Σύστημα ήδη έχουν αρχίσει να κυνηγιούνται με την απαξίωση, σε πρώτο στάδιο, με ποινική δίωξη σύντομα. 
Η ενορχηστρωμένη απαξίωση προετοιμάζει την Κοινή Γνώμη για την αποδοχή της ποινικοποίησης κάποιων ιδεών.   Και μην ξεκινήσει το γνωστό παραμύθι που λεει όλοι έχουμε κινητά, fb και διάφορα άλλα, καθώς εκεί ο καθένας υπευθύνη του κοινοποιεί ότι θέλει ο ίδιος. Ότι θέλει το κρύβει.   
Το Σύστημα έχει ξεκινήσει σκόπιμα μια απλοποιητική προπαγάνδα του στιλ "έλα μωρέ τα ξέρουν ήδη όλα για εμάς". Δεν είναι έτσι, ακόμα όποιος θέλει κρατάει τις λεπτομέρειες μακριά από την κοινή θέα.   
Ήδη πολλοί συμπολίτες έχουν επηρεαστεί από την προπαγάνδα των ΜΜΕ και της κυβέρνησης και εκφράζουν θετική άποψη για το ζήτημα της κατάργησης των μετρητών χωρίς να έχουν σκεφτεί ποτέ τις συνέπειες τις οποίες όταν τις καταλάβουν θα είναι πλέον πολύ αργά, καθώς η πόρτα του "κελιού" της "αιώνιας ηλεκτρονικής φυλακής" θα έχει κλείσει και θα έχει πεταχτεί και το "κλειδί".   
To παγκόσμιο οικονομικό κατεστημένο προχωρά στην τελική του επίθεση κατά της ανθρώπινης ελευθερίας με πρόσχημα την φοροδιαφυγή και την παράνομη δραστηριότητα:    
Την κατάργηση των μετρητών και το δικαίωμα του πολίτη να αγοράζει ανώνυμα χωρίς να καταγράφεται και να δημιουργείται αυτόματα το αγοραστικό και άρα το ψυχολογικό του προφίλ με βάση το οποίο,το Σύστημα θα ξέρει εάν αποτελεί κάποιου είδους απειλή γι' αυτό.     
Μετρητά σημαίνει ελευθερία επιλογών χωρίς να νιώθει κάποιος ότι παρακολουθείται λόγω αυτών.    
Μετρητά σημαίνει και έλεγχος στο προσωπικό πορτοφόλι. 
Έχεις χρήματα αγοράζεις, δεν έχεις δεν παίρνεις τίποτα παρά μόνο τα προς το ζην.   
Οι προϋπολογισμοί των οικογενειών ξετινάχθηκαν από τότε που στην ζωή τους πέρασε το "πλαστικό" χρήμα αφού όλοι αγόραζαν με φρενίτιδα πέραν των πραγματικών τους δυνατοτήτων με πίστωση ότι τους έρχονταν κυριολεκτικά στην "κούτρα".    
Οι άνθρωποι όταν έχουν πίστωση ξεφεύγουν καθώς δεν νιώθουν το φυσικό όριο της έλλειψης πραγματικού φυσικού χρήματος.   
Και όμως το παγκόσμιο (και εγχώριο) κατεστημένο προσπαθεί να πείσει τους πολίτες όλων των χωρών ότι η κατάργηση των μετρητών θα είναι κάτι πολύ καλό για αυτούς, και ότι θα τους προσφέρει ευημερία!   
Και καλό θα είναι να μας απαντήσει το Σύστημα και οι ντόπιοι εκφραστές του που επιθυμούν την κατάργηση των μετρητών (ήδη πολλοί Έλληνες πολιτικοί το έχουν ζητήσει) τα παρακάτω ερωτήματα.      
Εάν κάποτε για λόγους "οικονομικής κρίσης" ή γιατί έτσι θέλουν, οι τράπεζες επιβάλλουν αρνητικά επιτόκια, πως ο πολίτης θα μπορεί να εξασαφαλίσει τα χρήματά του και την αγοραστική του δύναμη;      
Επίσης πολλοί άνθρωποι δεν είναι ικανοί να πληρώσουν άμεσα όλο τον φόρο που αυθαίρετα τους αναλογεί, καθώς το κράτος τον αυξάνει κατά την επιθυμία του,προτιμώντας να πληρώσουν για την συντήρηση της οικογένειάς τους και την δική τους. 
Όμως με το ηλεκτρονικό χρήμα το κράτος θα παίρνει απευθείας όλα τα χρωστούμενα αφήνοντας τους πολίτες να επιβιώσουν με...ηλεκτρονικό αέρα κοπανιστό.    
Εάν βάσει ψυχολογικού και αγοραστικού προφίλ το Σύστημα κρίνει κάποιον επικίνδυνο λόγω ιδεών και απήχησης σε κοινωνικές ομάδες, και πέραν της φυσικής του καταδίωξης ("τυχαία" περιστατικά βίας εναντίον του φυσικού προσώπου από "τυχαίους" κακοποιούς, που τον περιμένουν με ρόπαλα κοντά στο σπίτι του γιατί δεν είναι αρεστός σε κάποιους) που μπορεί να υποστεί, ποιος εξασφαλίζει τα χρήματα του εν λόγω υποκειμένου από ηλεκτρονική "εξαφάνιση";       
Ότι παύσει να υπάρχει ηλεκτρονικά,απλά δεν υπάρχει. Δεν θα υπάρχει χαρτί που να αποδεικνύει ότι είχατε μισθοδοσία, ή ότι είχατε...τόσες "ηλεκτρονικές πιστωτικές μονάδες" στον λογαρισμό σας. 
Αυτό θα μπορούσε να γίνει ακόμα και από χάκερς, αλλά στην περίπτωση του κρατικού μηχανισμού απλά θα μπορούσε να "εξαφανίσει" ηλεκτρονικά έναν άνθρωπο για όποιον λόγο θα επέλεγε το "βαθύ κράτος" (το οποίο ηλεκτρονικά θα γίνει ακόμα πιο ανεξέλγκτο σε κάθε χώρα και όχι μόνο στην Ελλάδα).      
Με το ίδιο σκεπτικό, άνθρωποι φίλα προσκείμενοι και δουλικοί στο Σύστημα, ποιος θα εμποδίζει την αθρόα "εμφάνιση" ηλεκτρονικού χρήματος στο "πορτοφόλι" τους για τις "υπηρεσίες" που προσφέρουν, αφου κανείς δεν θα μπορεί να το ελέγξει εάν το Σύστημα δεν το επιθυμεί.   
Δηλαδή, θα υπάρχει πάλι "μαύρο" χρήμα αλλά ηλεκτρονικό αυτή τη φορά και το κυριότερο προσβάσιμο μόνο στους αρεστούς και σε αυτούς που εργάζονται πιστά για το "βαθύ κράτος".       
Οι Ρωμαίοι είχαν ένα (από τα πολλά) σοβαρό ρητό.«Verba volant, scripta manent» όπου στην ελληνική γλώσσα αποδίδεται ως "τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν", αντί για λόγια θα έχουμε τις ηλεκτρονικές "αερολογίες". 
Όταν καταργηθεί το χαρτί, η απόδειξη για το τί είμαστε και τι διαθέτουμε θα εναπόκειται στο κράτο όχι σε μας.    Η σχέση θα γίνει μονόδρομη και θα παύσει να είναι αμφίδρομη.      
Σε μια αχρήματη κοινωνία ακόμα και η δουλειά θα μπορούσε να γίνει μέσο πίεσης.    
Συμμορφώνεσαι δια παντός με τους "κανόνες", και ζεις, ή αντιδράς και μπαίνεις στο περιθώριο μην μπορώντας να επιβιώσεις πλέον ούτε βιολογικά.   
Ας πάμε στα ιατρικά δεδομένα: Σωστά αντιδρούν οι γιατροί. Πρέπει να γνωρίζει όλος ο πλανήτης τα ιατρικά μας προβλήματα; Εάν κάποιος πάει ψυχολόγο, πρέπει να το μάθει ο εργοδότης του; Γιατί θα το μάθει.       
Πρέπει κάποιος να πηγαίνει για συνέντευξη σε δουλειά και εκ των προτέρων να γνωρίζουν (νόμιμα-παράνομα ποσώς έχει σημασία) τι προβλήματα υγείας αντιμετωπίζει και να του δίνουν τα "παπούτσια στο χέρι";    
Τι θα λένε τότε τα ΜΜΕ "μα υπάρχει προστασία προσωπικών δεδομένων"; Ε και; Όποιος το μάθει δεν θα το πει, απλά θα το χρησιμοποιήσει δυσμενώς για τον υπο εξέταση υποψήφιο    
Ας πάμε και στην θρησκευτική άποψη του θέματος.   κεφ. Ιγ’ 16 “ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπί τῆς χειρός αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπί τῶν μετώπων αὐτῶν, καί ἵνα μή τις δύναται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μή ὁ ἔχων τό χάραγμα, τό ὂνομα τοῦ θηρίου ἢ τόν ἀριθμόν τοῦ θηρίου˙ ἀριθμός γάρ ἀνθρώπου ἐστί καί ὁ ἀριθμός αὐτοῦ χξς“ = 666."   
Δηλαδή ένα κείμενο 2.000 χρόνων παλιό και μια προρήση 250 ετών είναι έτοιμα να επιβεβαιωθούν και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός! Ακόμα και η Εκκλησία δεν δείχνει κάποια ισχυρή αντίδραση! 
Όπως έλεγε ο Πατροκοσμας «Θα 'ρθεί καιρός, που θα σάς πουν να βουλωθείτε με τη βούλα τού Σατανά. Να μη βουλωθείτε. Αν βουλωθείτε, και στου βοδιού το κέρατο να κρυφθείτε, θα σάς βρουν»       
Μεγάλη "σύμπτωση"! 
Ούτε καν σαν σκέψη δεν περνάει από τα "μεγάλα" τηλεοπτικά ΜΜΕ ότι ένα πολύ ανησυχητικό (ιερό) κείμενο που περιγράφει φρικτά πράγματα που θα συμβούν σε όσους αποδεχτούν το "χάραγμα", μετά από δύο χιλιετίες οδεύει προς ολοκλήρωση.   
Τι θα κάνουν άραγε; Θα επιβάλλουν να "κοπούν" αυτά τα εδάφια από την Αποκάλυψη του Ιωάννη για να μην δημιουργούνται "κακοί" και "ενοχλητικοί" συνειρμοί;   
Τι θα γίνει όταν όλοι θα ζουν με πλαστικό χρήμα και θα ξεκινήσουν τα ίδια πάλι ΜΜΕ να διαφημίζουν τον μόνο τρόπο για να μην χαθεί ποτέ το πορτοφόλια σας ή η ταυτότητά ας, που θα είναι να ενσωματωθεί στα  χέρια των πολιτών; Και τι θα κάνουν τότε οι πολίτες; Για την διευκόλυνσή τους θα τρέξουν να "σφραγιστούν" σαν τα κοτόπουλα με έναν άκρως προσβλητικό τρόπο;   
Ένα τέτοιο Σύστημα πολύ εύκολα μπορεί να γίνει παγκόσμιο,συγκεντρωτικό και τυρρανικό. 
Τι θα επιδιωχθεί; Μα φυσικά κάποτε η ηλεκτρονική ταυτότητα να ενοποιηθεί με το ηλεκτρονικό πορτοφόλι και ταυτόχραν να γίνει και μέσω εντοπισμού!
Εύκολα μια τέτοια συγκεντρωτική κατάσταση μπορεί να φέρει έναν ηγεμόνα στην απόλυτη εξουσία αφού θα ελέγχει κυριολεκτικά τα πάντα. Τώρα αν αυτός θα λέγεται Αντίχριστος, Αυτοκράτορας,Δικτάτορας,ή οι φίλοι του θα τον λένε...Μπίλι, είναι θέμα οπτικής γωνίας και πεποιθήσεων του καθενός, το αποτέλεσμα όμως θα είναι το ίδιο, η απόλυτη άνευ όρων σκλαβιά.      
Και εν πάση περιπτώσει, είναι αρεστό και θεμιτό, να "σφραγίζεται" κάποιος σαν να είναι...κοτόπουλο ή βόδι; Φαίνεται λογικό αυτό; Και όμως πολλοί συμπολίτες μας είναι ήδη έτοιμοι να δώσουν "γη και ύδωρ" και δεν ακούνε την "βοή των γεγονότων που έρχονται". 
Εν τέλει η ηλεκτρονική ταυτότητα θα γίνει πραγματικότητα και θεωρητικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για... καλό σκοπό, αυτά που έρχονται στην συνέχεια είναι το πρόβλημα, έχουν επίγνωση οι πολίτες για να πουν «ως εδώ»; 

15 σχόλια:

 1. 1) Οἱ ταυτότητες δὲν ἔχουν καμμία σχέση μὲ τὸ πλαστικὸ χρῆμα.

  2) Τραπεζικὲς χρεωστικὲς καὶ πιστωτικὲς κάρτες (πλαστικὸ χρῆμα) ὅπως καὶ e-banking χρησιμοποιοῦμε μὲ ἀσφἀλεια ἐδῶ καὶ δεκαετίες γιὰ τὴν ἐξυπηρέτησί μας!

  3) Σὲ ἄλλες χῶρες (καὶ στὴν Κύπρο) οἱ νέου τύπου ἀσφαλεῖς ταυτότητες χρησιμοποιοῦνται ἐδῶ καὶ πολλὰ ἔτη, ὅπως καὶ οἱ τραπεζικὲς κάρτες! Σημειωτέον ὅτι τοὺς Χριστιανοὺς Ὀρθοδόξους τῆς Γερμανίας, τῆς Κύπρου καὶ ὅλων τῶν χωρών ποὺ τὶς ἔχουν, δὲν τοὺς "ἔφαγε" κανένας "ἀντίχριστος" οὔτε "μπῆκαν σὲ ἡλεκτρονικὴ φυλακή" ἐπειδὴ χρησιμοποιοῦν τὶς ἡλεκτρονικὲς ταυτὀτητες μὲ τὸ τσιπάκι.

  4) Οἱ Χριστιανοί εἴμαστε ἡθικοί καὶ νομοταγεῖς, δὲν φοροδιαφεύγουμε, δὲν διαπράττουμε παράνομες καὶ ἀνήθικες δραστηριότητες, καὶ ἔτσι δὲν φοβόμαστε μήπως ἀποκαλυφθῇ κάποιο ... "ἄπλυτο χρῆμα". Διότι οἱ Χριστιανοὶ ἢ δὲν ἔχουμε καθόλου χρῆμα, ἢ ἂν μερικοὶ ἔχουν ἐλάχιστο γιὰ τὶς οἰκογενειακὲς τους ἀνάγκες, εἶναι Νόμιμα ἀποταμιευμένο καὶ δηλωμένο στὴν Ἐφορία χρῆμα.

  4) Οἱ Γεροντᾶδες ὥς ἀκτήμονες μοναχοί, δὲν ἔχουν καθόλου χρῆμα. Γιατί ἀνησυχοῦν;

  5) Ἔχοντες διατροφὰς καὶ σκεπάσματα τοὐτοις ἀρκεσθησόμεθα. οἱ δὲ βουλόμενοι πλουτεῖν ἐμπίπτουσιν εἰς πειρασμὸν καὶ παγίδα καὶ ἐπιθυμίας πολλὰς ἀνοήτους καὶ βλαβεράς, αἵτινες βυθίζουσι τοὺς ἀνθρώπους εἰς ὄλεθρον καὶ ἀπώλειαν. ρίζα γὰρ πάντων τῶν κακῶν ἐστιν ἡ φιλαργυρία, ἧς τινες ὀρεγόμενοι ἀπεπλανήθησαν ἀπὸ τῆς πίστεως καὶ ἑαυτοὺς περιέπειραν ὀδύναις πολλαῖς.

  6) Κατόπιν τῶν ἀνωτἐρω ... δὲ μᾶς παρατᾶτε φίλτατοι συνωμοσιολόγοι, ποὺ ἐνῶ δίνετε ἐθελοντικὰ ὅλα τὰ προσωπικά σας στοιχεῖα μὲ τὰ κινητά σας, μὲ τὰ GPS σας, τὶς κἀρτες τραπεζῶν σας, μὲ τὰ αὐτοκίνητά σας, μὲ τὰ computers, τὰ e-mail σας, τὰ facebook σας, μὲ τὰ smartphones 4G σας, ποὺ σᾶς παρακολουθοῦν παντοῦ μὲ τὸ διαδίκτυο, τὶς κάμερες καὶ τοὺς δορυφόρους, σᾶς ἐνόχλησε μιὰ ἀθῶα ταυτότητα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. http://www.epixirimatias.gr/2018/04/blog-post_687.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Απορίας άξιον είναι γιατί ανησυχούν οι μόνοι που ΔΕΝ θα έπρεπε να ανησυχούν, οι Χριστιανοί που ζούν σε γυάλινο σπίτι.

   Απὀ τὸ Κράτος μας, δηλ. απὀ τις ταυτότητες, δέν έχουμε τίποτε νά φοβόμαστε, φυσικά οι Νομοταγείς, όταν μάλιστα, παρέχουμε εθελοντικά στοιχεία σε ανεξέλεγκτες ιδιωτικές εταιρείες για να μας φακελώνουν.

   https://www.newsit.gr/ellada/tromos-gia-fakeloma-sto-facebook-o-kindynos-meso-messenger-gia-tis-syskeyes-android-pos-tha-prostateyteite/2463557/

   Διαγραφή
 3. -Το κείμενο που αναδημοσιεύετε, παρερμηνεύει την Αγία Γραφή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 4. Το θέμα δεν είναι το 666.

  Ας υποθέσουμε ότι δεν το έχει :

  Για να πάρεις την βιομετρική ταυτότητα θα πρέπει να πας να σου σκανάρουν το χεράκι σου. Τι είμαστε ρε παιδιά για να μας σκανάρουν ? Προϊόντα στο σούπερ μάρκετ ?

  Το θεωρώ τουλάχιστον προσβλητικό για ένα άνθρωπο, πόσο μάλλον για Ορθόδοξο Χριστιανό, να του συμπεριφέρονται ως προϊόν προς πώληση.

  Δεν είμαστε προϊόντα να μας σκανάρουν.

  Αν θέλουν να κάνουν κάτι για την ασφάλεια των πολιτών, ας αποδεσμεύσουν μερικές χιλιάδες αστυνομικών που τους έχουν και κάνουν τις υπηρέτριες των επίσημων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ἡ οὐσία εἶναι τὸ πρῶτο. Ἄς μὴν ἐξευτελιστῆ γιὰ μία ἀκόμη φορά ἡ Ἐκκλησία καὶ ἡ Πἰστι μας, μὲ τὶς μυθοπλασίες γιὰ δῆθεν "σφραγῖδες τοῦ ἀντιχρίστου" στὶς νέες ταυτότητες. Διότι, σὲ ἐλάχιστα ἔτη, ὅταν ὅλοι θὰ ἔχουμε πάρει τὶς νέες ταυτότητες καὶ οἱ ἀντιχριστολάγνοι θὰ ἔχουν διαψευσθεῖ γιὰ μιὰ ἀκόμη φορά, τὸ μόνο ποὺ θὰ παραμείνει θὰ εἶναι ὁ περίγελως τῆς Ἐκκλησίας ἀπὸ τοὺς κοσμικούς. Ὅπως παρέμεινε καὶ ἡ χλεύη κατὰ τῆς Ἐκκλησἰας καὶ ὅλων τῶν Χριστιανῶν, μετὰ ἀπὸ τὶς διαψεύσεις γιὰ τὰ δῆθεν "χαράγματα" καὶ "σφραγἰσματα" τοῦ ἀντιχρίστου στὰ bar-codes τῶν προϊόντων, τὶς προβλέψεις γιὰ "συντέλεια τοῦ κόσμου" κλπ.

   Στὸ ἄλλο θέμα, τῆς "προσβολῆς" από τὸ σκανάρισμα (ποῦ τὸ μάθατε;), καθένας δικαιοῦται καὶ ἐπιβάλλεται νὰ ἐκφράζει τὴν προσωπική του γνὠμη ἀρκεῖ νὰ σἐβεται τὶς ἀπόψεις τῶν ἄλλων καὶ νὰ ἐπικαλεῖται τὰ ἀτομικά δικαιώματα κλπ. Ἄς μήν ἐπικαλεῖται ὅμως τὸ ὅτι εἶναι "Χριστιανός Ὀρθόδοξος" διὀτι, τότε, θὰ ὑπάρξουν καὶ ἄλλοι ποὺ θὰ βγοῦν δημοσίως καὶ θὰ τοῦ ποῦν: Κι' ἐμεῖς εἴμαστε Χριστιανοί Ὀρθόδοξοι καὶ δὲν θεωροῦμε καθόλου προσβλητικό τὸ δακτυλικό ἀποτύπωμα στὴν ταυτότητα. Ἐμεῖς οἱ ἡλικιακὰ μεγαλύτεροι Ὀρθόδοξοι Χριστιανοί, γιὰ νὰ πάρουμε τὴν ταυτότητα, δίναμε τὸ χεράκι μας στὸν ἀστυνομικὸ τῆς Ἀσφάλειας, ποὺ τὸ βουτοῦσε σὲ σφουγγαράκι μὲ σινικὴ μελάνη καὶ ἔπειτα τὸ "ἀποτύπωνε" τὀσο στὸν φἀκελλὀ μας τοῦ Ἀρχείου τοῦ Κράτους ὅσο καὶ στὴν ταυτότητα. Ἄν τυχόν στὶς νέες ταυτότητες ἡ ἀποτύπωση τοῦ δακτυλικοῦ ἀποτυπώματος τοῦ χεριοῦ δὲν θὰ γίνεται μὲ ἀνεξίτηλη σινικὴ μελάνη (ποὺ μουντζούρωνε καὶ τὰ χέρια μας) ἀλλὰ μὲ σκάννερ, ποῦ σᾶς προσβάλλει; ποῦ ἔγκειται ἡ προσβολή; Στά τεχνικά μέσα; Δὲν εἶναι κατανοητό. Ἡ τεχνολογία αντικατέστησε τα σήματα μόρς με τα κινητά τηλέφωνα. Στὶς παλιές φωτογραφίες, ὁ φωτογράφος εἶχε "τὴν πλάκα" μὲ τὸ ἀρνητικό φίλμ, τὸ φωτοευαίσθητο χαρτἰ, τὰ χημικά ὑγρἀ, ποὺ τὸ βουτοῦσε μπαίνοντας ὁ ἴδιος στὴ φυσούνα τῆς τρἰποδης φωτογραφικὴς κάμερας, ἐνὼ σἠμερα οἱ βιομετρικὲς φωτογραφίες τῶν ταυτοτήτων βγαἰνουν στο δευτερόλεπτο, μὲ ψηφιακὴ κάμερα (σὰν σκανάρισμα). Γιατί νὰ προσβληθοῦμε...

   Διαγραφή

  2. Αν ορέγεστε να σας σκαναρουν, κανένα πρόβλημα . Εγώ προσωπικά δεν θα πάρω.

   Από την 3η Στάση των Χαιρετισμών :

   " Χαῖρε, φιλοσόφους ἀσόφους δεικνύουσα· χαῖρε, τεχνολόγους ἀλόγους ἐλέγχουσα "

   Διαγραφή
  3. "Ἀπόδοτε τὰ τοῦ Καίσαρος Καίσαρι" (Ὁ Κύριος).

   "Πᾶσα ψυχὴ ἐξουσίαις ὑπερεχούσαις ὑποτασσέσθω. οὐ γάρ ἔστιν ἐξουσία εἰ μὴ ὑπὸ Θεοῦ· αἱ δὲ οὖσαι ἐξουσίαι ὑπὸ τοῦ Θεοῦ τεταγμέναι εἰσίν. ὥστε ὁ ἀντιτασσόμενος τῇ ἐξουσίᾳ τῇ τοῦ Θεοῦ διαταγῇ ἀνθέστηκεν· οἱ δὲ ἀνθεστηκότες ἑαυτοῖς κρῖμα λήψονται. οἱ γὰρ ἄρχοντες οὐκ εἰσὶ φόβος τῶν ἀγαθῶν ἔργων, ἀλλὰ τῶν κακῶν. θέλεις δὲ μὴ φοβεῖσθαι τὴν ἐξουσίαν; τὸ ἀγαθὸν ποίει, καὶ ἕξεις ἔπαινον ἐξ αὐτῆς· Θεοῦ γὰρ διάκονός ἐστι σοι εἰς τὸ ἀγαθόν. ἐὰν δὲ τὸ κακὸν ποιῇς, φοβοῦ· οὐ γὰρ εἰκῆ τὴν μάχαιραν φορεῖ· Θεοῦ γὰρ διάκονός ἐστιν εἰς ὀργήν, ἔκδικος τῷ τὸ κακὸν πράσσοντι. διὸ ἀνάγκη ὑποτάσσεσθαι οὐ μόνον διὰ τὴν ὀργήν, ἀλλὰ καὶ διὰ τὴν συνείδησιν". Λόγος τοῦ Θεοῦ, Καινὴ Διαθήκη.(Ρωμ.13,1-7).


   Σεβόμενος τὴν ἐπωνυμία σας, ἀγαπητέ Κυριάκο, καὶ τὸ ὅτι καταδέχεστε νὰ συνδιαλέγεστε μὲ ἀνώνυμο, λόγῳ καὶ τῆς ἀνωνυμίας μου ἀντιπαρέρχομαι τὰ τῆς 3ης στάσεως τῶν χαιρετισμῶν καὶ σᾶς ἐφιστῶ ἀπὸ ἀγάπη καὶ μόνο τὴν προσοχή: Ἡ παραλαβὴ τῶν νέων ταυτοτήτων δὲν πρόκειται γιὰ θέμα "ὀρέξεως" (τοὐτέστιν κολοκυθόπιττας) ἀλλὰ γιὰ θέμα Πίστεως.

   Ὁ Δημιουργὸς τοῦ Σύμπαντος, ταπεινώθηκε, ἀλλὰ δέχτηκε ὡς νεογέννητο βρέφος νὰ ὑπακούση στὴν κοσμικὴ ἐξουσία καὶ νὰ ἀπογραφῆ ταπεινωτικά στὴν ἀπογραφὴ ὄχι τοῦ Κράτους του, ἀλλὰ τοῦ κατακτητῆ, ποὺ ἦταν ἀπογραφὴ τῶν ὑπόδουλων γιὰ φορολογικὸ σκοπό. Καὶ ὡς ἐνῆλιξ, ὁ Βασιλεύς Βασιλέων, ἀπέδωσε ὑπακοή, φόρο, στὸν τυχαῖο βασιλιᾶ κατακτητή. Κι' ἐμεῖς, οἱ Πιστοί Του, τολμᾶμε "νὰ μὴν πάρουμε", λὲς καὶ εἶναι στὴν ἐπιλογή μας, λὲς καὶ δὲν γνωρίζουμε ὅτι κάθε πρᾶξι μας ὡς Χριστιανῶν, ἀντανακλᾶ στὴν ἐκκλησία καὶ στὴ φήμη τῆς Πίστεως στοὺς κοσμικούς;

   Οἱ Χριστιανοί εἴμαστε Νομοταγεῖς Πολῖτες, οἱ εύπειθέστεροι καὶ καλύτεροι πολῖτες τοῦ Κράτους. Γιατί; Διότι ἔτσι ἐπιτάσσει ἡ Χριστιανικὴ Πίστη.

   Ἄν ὑπάρξει Νὀμος τοὺ Κράτους ποὺ θὰ ὁρίζει πὼς πρέπει νὰ πάρουμε νέες ταυτότητες, μὲ τσιπάκι, μὲ δακτυλικό ἀποτύπωμα, μὲ βιομετρική φωτογραφία, οἱ Χριστιανοί πολῖτες ὀφείλουμε νὰ τὸν ἐφαρμόσουμε μὲ ὄρεξι, διότι ἔτσι μᾶς ἐπιβάλλει ὁ Λόγος τοῦ Θεοῦ: Νὰ εἴμαστε εὐπειθεῖς στοὺς Νόμους τοῦ Κράτους, ἐφ' ὅσον δὲν ἀντίκεινται στὴ Χριστιανικὴ Πίστι. Καί, ἡ νέα ταυτότητα, μὲ τὸ δακτυλικὸ ἀποτύπωμα εἴτε μὲ σινικὴ μελάνη εἴτε μὲ "σκανάρισμα" δὲν ἀντίκειται στὴν Χριστιανική Πίστι.

   Ἐκεῖ εἶναι ἡ "σοφία" ἀγαπητέ. Ἠ εἴμαστε ἢ δὲν εἴμαστε Χριστιανοί.

   Διαγραφή
  4. Και κάτι άλλο : Αυτό που υποστηρίζει ο κρατικός μηχανισμός και η ΕΕ είναι ότι είναι απαραίτητη η βιομετρική ταυτότητα κυρίως για λόγους ασφάλειας και για τις μετακινήσεις ΑΠΟ και ΠΡΟΣ το εξωτερικό, για ελαχιστοποίηση της τρομοκρατίας.

   Εγώ ΔΕΝ έχω απολύτως ΚΑΜΙΑ πρόθεση να πάω ούτε στο εξωτερικό ούτε βέβαια είμαι επικύνδυνος για τρομοκρατία καθώς έχουν ΟΛΑ τα στοιχεία μου : ΑΔΤ, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ κτλ. Γιατί λοιπόν να με υποχρεώσουν να αλλάξω την δελτίο ταυτότητάς μου ? Δεν έχουν ΟΛΑ τα στοιχεία μου ? Τι άλλο θέλουν ?

   Αν πάω ταξιδάκι στο εξωτερικό με το παλαιό δελτίο ταυτότητας, ας μου απαγορεύσουν την έξοδο από τη χώρα. Είναι απλό !

   Διαγραφή
  5. Κάπως θα πρέπει να ταυτοποιηθοὐμε στην ταυτότητα, ότι είμαστε εμείς και δεν είναι κάποιος άλλος. Διαλέξτε:
   1) εξέταση DNΑ π.χ. από μια σταγόνα αίμα.
   2) ιριδοσκόπηση ίριδας ματιού
   3) δακτυλικό αποτύπωμα.

   Το τελευταίο (3) δακτυλικό αποτύπωμα είναι ο παραδοσιακός τρόπος ταυτοποίησης επί γενεές γενεών. Σήμερα είναι ψηφιακό, χθες ήταν με μελάνι.

   Και μάλλον το ψηφιακό δακτυλικό αποτύπωμα είναι το πιο εύχρηστο και διαδεδομένο μέσο ταυτοποίησης, εφ'όσον όλο και περισσότεροι κάτοχοι smartphones, laptops, tablets κλπ. ξεκλειδώνουν (ανοίγουν) τις συσκευές τους με σκανάρισμα του δακτυλικού αποτυπώματός τους.

   Διαγραφή
  6. Χριστιανοί δεν είμαστε όταν προδίδουμε το θεόσδοτο δώρο της ελευθερίας μας, που προστατεύεται και από το Σύνταγμα, υπογράφοντας για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας μια ηλεκτρονική ταυτότητα της οποίας το κρυπτογραφημένο περιεχόμενό της στο τσιπάκι, μικροεπεξεργαστή δεν θα γνωρίζουμε ούτε και σε ποιες βάσεις δεδομένων θα αποθηκεύονται τα προσωπικά μας και άλλα δεδομένα για να μας παρακολουθούν με την έγκριση και υπογραφή μας και να μας εξαφανίσουν αν θέλουν με το πάτημα ενός κουμπιού καθώς θα υπάρχουν μόνο ηλεκτρονικά έγγραφα και εμείς δεν θα έχουμε ως πολίτες κανένα αντίγραφο χειρόγραφο του ηλεκτρονικού εγγράφου για να αποδείξομε ότι δεν είμαστε ελέφαντες απέναντι στην όποια αυθαιρεσία της εκάστοτε εξουσίας και του παγκόμιου ηγέτη ψευδομεσσία αντιχρίστου 666 όταν εμφανιστεί. Βλέπουμε ήδη να προετοιμάζεται η παρουσία του αντιχρίστου με την παγκόσμια σιωνιστική πανθρησκεία παναίρεση του Οικουμενισμού, την πολιτική και οικονομική παγκοσμιοποίηση που προωθεί και το σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ και με την παγκόσμια ηλεκτρονική διακυβέρνηση με την ηλεκτρονική ταυτότητα με τσίπ καταδότη του αντίχριστου.

   Διαγραφή
  7. Παραμύθια παρόμοιας επιχειρηματολογίας δολοφόνησαν αφελείς σε γενεές και γενεές. Ἐνα παράδειγμα διαβάστε εδώ.

   https://apotixisi.blogspot.gr/2016/12/o-m-666-5.html

   Ας μην επιτρέψουμε σε άρρωστους ψυχικά ή σε επιτήδειους να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου. Την εκάστοτε τεχνολογία την χρησιμοποίησαν οι ισχυροί της Γης για τον εξουσιασμό των λαών, αλλά αυτό ήταν και είναι άσχετο με τον "αντίχριστο", τα 666 και ὀλα όσα μυθώδη χρησιμοποιείτε αμαρτάνοντας. Γιατί αμαρτάνετε; Διότι παρερμηνεύετε την Αγία Γραφή, της οποίας δεν επιτρέπεται να αλλοιώνουμε ούτε ένα ι (ιώτα), όχι ολόκληρα νοήματα. Εμείς δεν βλέπουμε να προετοιμάζεται καμμιά παγκόσμια παρουσία του αντιχρίστου, ο οποίος μπορεί να ἐλθει μετά από 1000 αιώνες.

   Διαγραφή

 5. Σας είπε κανείς ότι δεν έχω ταυτότητα ? Απλά ΔΕΝ θέλω να πάρω την "πειραγμένη" !

  "πειθαρχεῖν δεῖ Θεῷ μᾶλλον ἢ ἀνθρώποις"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κι εγώ έχω την παλιά ταυτότητα, που γράφει Χριστιανός Ορθόδοξος.
   Τι σχέση έχει αυτό; Η τεχνολογία προχωράει και η άρνηση παραλαβής της νέας ταυτότητας, εάν βέβαια γίνει υποχρεωτική, θα είναι άρνηση στους Νόμους του Κράτους που σημαίνει "ἀπειθαρχεῖν Θεῷ" ο οποίος διδάσκει "ἐξουσίαις ὑπερεχούσαις ὑποτασσέσθω". Δεν τεκμηριώνεται ότι η νέα ταυτότητα έχει σχέση με 666 και αντιχρίστους παρά μόνο στα έωλα επιχειρήματα μερικών γεροντάδων.

   Διαγραφή
  2. Και επαναλαμβάνω :

   Αφού έχουν ΟΛΑ τα στοιχεία μας, τι θα τους προσφέρει η τσιπαρισμένη ταυτότητα ?

   Προστασία από τρομοκράτες ? Μα έχει αποδειχθεί περίτρανα ότι και οι χώρες που τις έχουν έχουν σοβαρότατο πρόβλημα όχι μόνο με την τρομοκρατία αλλά και από hackers.

   Αν φοβούνται πια τόσο πολύ, ας απαγορεύσουν την έξοδο/είσοδο από/προς τη χώρα σε όσους δεν έχουν τις πειραγμένες ταυτότητες. Κανένα πρόβλημα.

   Τώρα σχετικά με το : "Η τεχνολογία προχωράει"

   Αναγκαστικά θα επαναλάβω :

   Από την 3η Στάση των Χαιρετισμών :

   " Χαῖρε, φιλοσόφους ἀσόφους δεικνύουσα· χαῖρε, τεχνολόγους ἀλόγους ἐλέγχουσα "

   Δεν έχω να προσθέσω τίποτε άλλο.

   Διαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου