Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Τι θα γινη με τον μεγαλο Ψευδοπροφητη των ημερων μας τεως Καλυμνιο μοναχο Μαξιμο Βαρβαρη; Γιατι δεν εγινε το Μεγαλο Σαββατο, η δευτερα παρουσια, οπως προφητεψε; Τι εχει να μας πει; Ενω αποδεικνυεται οτι ειναι ΜΕΓΑΛΟΣ Ψευδοπροφητης ουδεποτε μετανοει για τις ψευτοπροφητολογιες του. Οπως και ο Διαβολος. Θελει ....φτυσιμο ή οχι; Εχει αναστατωσει πολλους με τις αναισχυντες Ψευδοπροφητειες του και ομως συνεχιζει το ....βιολι βιολακι του. Προφητολογει οπως και ο νεωτερος αυτου ψευδοπροφητης ο μοναχος Μωυσης ο εκ Πρεβεζης που τον προβαλουν καποια ιστολογια ....των σκουπιδιων !!!!!Γνωστα εν τη Ιουδαια!!!! αλλα εις ημας!!!!Ειναι δυνατον μετα απο τις απανωτες διαψευσεις τους να κυκλοφορουν στο φως της ημερας; Και οι Ψευδοπροφητες και τα σκουπιδοϊστολογια;


13 σχόλια:

  1. 9/4/2018 - Ανακοίνωσις του πατρός Μαξίμου διά το θέμα της Β΄Παρουσίας

    [ο αμετανόητος ζητάει και τα ρέστα...όπως ο Γέροντάς του ο Διάβολος]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό που κάνει ο Μάξιμος Βαρβαρής το κάνουν και πολλοί άλλοι ψευδοπροφήτες.

    - Ο Μάξιμος προσδιορίζει κάθε φορά συγκεκριμένη ημερομηνία, κάτι που του προσδίδει αχλύ εγκυρότητος συνεπώς αμετακίνητους οπαδούς και περισσότερες πωλήσεις βιβλίων.

    - Οι άλλοι οι μή προσδιορίζοντες ημερομηνίες, θα υποστούν κι εκείνοι τη διάψευση, αλλά επειδή ο διάρκεια της επίγειας ζωής των ανθρώπων είναι περιορισμένη, ο εξευτελισμός τους λόγω της διαψεύσεως των ψευδοπροφητειών τους για "αντιχρίστους, ξανθό γένος, τσιπάκια, 666, έσχατες μέρες, δευτέρα Παρουσία" κ.α. θα συμβεί πιθανότατα μετά απὀ δεκαετίες. Ἠδη τα περί barcodes ως "σφραγίσματος του αντιχρίστου" διαψεύστηκαν.

    -Και στις δυο περιπτώσεις δίδονται αφορμές εξευτελισμού της Εκκλησίας και της Πίστεως, παραπλανούνται ψυχές, νοθεύεται η ερμηνεία της Αγίας Γραφής, ο Διάβολος περνάει έναν αόρατο χαλκά στη μὐτη όσων παρασύρονται και τους οδηγεί εν χορώ στην απὠλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορει να διαψευσθηκαν αδελφε,
      αλλα αν νομιζεις οτι πεισθηκαν οτι το barcodes δεν περιεχει ρο 666 κανεις λαθος.
      Ακομα πιστευουν οτι το περιεχει εστω και αν το διεψευσε σωρεια επιστημονων αλλα και η εταιρεια που διδει τα barcodes σε ολοκληρη την Ελλαδα και εμεις δημοσιευσαμε.
      Ακομα και μοναχοι π.χ.ο γιατρος Λουκας και ο Προδρομος Γρηγοριατης ισχυριζονται τα ιδια, αν και παιρνουν τροφιμα με το ....666!!!!
      Περιμενε λοιπον στο ακουστικο σου και ....αν αρχιση η υποθεσι της καρτας του πολιτη, εχουμε να ακουσουμε ουκ ολιγα ....παραμυθια.
      Ουτε η Αγια Γραφη, ουτε τα Πατερικα κειμενα ...πιανουν στα κεφαλια των Αντιχριστολογων.
      Οι δε εξομολογοι και οι γερονταδες τρεμουν ολοκληροι, συγκορμοι, που λεμε, να αντιλεξουν στα λεγομενα των παθιασμενων και νοσηρων τριεξαρηδων.
      Μονον εμεις και καποιοι αλλοι ελαχιστοι μειοψηφησαμε και μειοψηφουμε ακομα και σημερα.
      Περιμενε και θα δης που θα επαληθευσουμε.
      Τους ειπαμε και τους λεμε, για να μην λεμε ψεμματα στον κοσμο και να αποδεικνυομαστε "ψευτες εν Χριστω", καλο θαναι να αντιδρασουμε για την καρτα για αλλους λογους ατομικων και συλλογικων δικαιωματων και αναξιοπιστιας των πολιτικων που κατεχουν σημερα την εξουσια.
      Οχι απαντουν.
      Περιεχει το 666.
      Βρε αμαν...
      Ο Θεος να μας φυλαξη αδελφε.
      Θα μας ....πνιξουν στα ποταμια...ή θα μας αποκεφαλισουν!!!!

      Διαγραφή
  3. Το αντίχριστο 666 που υπάρχει στο barocode όπως έχει ομολογήσει ο ίδιος ο εφευρέτης του (ας κάνουμε έρευνα στο διαδίκτυο) και η επερχόμενη (ηλεκτρονική με τσιπάκι και barecode 666) ταυτότητα του αντιχρίστου ως χάραγμα στο χέρι ή στο μέτωπο είναι προφητεία της Αγίας Γραφής όπως και η Μεγάλη Αποστασία με την αντίχριστη σιωνιστική παναίρεση του Οικουμενισμού και το σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ που βλέπουμε σήμερα να αναμένει τον αντίχριστο ψευδομεσσία και παγκόσμιο βασιλέα του όποτε και αν εμφανιστεί με την σιωνιστική πολιτική- οικονομική Παγκοσμιοποίηση και παγκόσμια αντίχριστη πανθρησκεία...
    Αν κάποιοι δήθεν ορθόδοξοι ομολογητές κλείνουν τα μάτια και ονομάζουν ψευδοπροφητείες την ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ή κάποιοι άλλοι χριστέμποροι με τα ψευδοπροφητικά βιβλία τους διαστρεβλώνουν τις αληθινές προφητείες της Αγίας Γραφής, με ψεύτικες ημερομηνίες όπου με ακρίβεια δήθεν θα συμβούν οι Προφητείες της Αγίας Γραφής και στην συνέχεια διαψεύδονται, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι αληθινές οι Προφητείες αλλά ότι: «Παιδία, ἐσχάτη ὥρα ἐστί, καὶ καθὼς ἠκούσατε ὅτι ὁ ἀντίχριστος ἔρχεται, καὶ νῦν ἀντίχριστοι πολλοὶ γεγόνασιν ὅθεν γινώσκωμεν ὅτι ἐσχάτη ὥρα ἐστίν» (Καινή Διαθήκη, Α΄ Ιωάν. 2, 18).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ μυθολόγε 10 Απριλίου 2018, η Αγία Γραφή δεν έχει ψευτοπροφητείες. Ἐχει αληθινές προφητείες, τις οποίες εσύ τις παρερμηνεύεις. Οι Προφητείες όμως της Αγίας Γραφής, ερμηνεύονται σωστά μόνον μετά από τον χρόνο που πραγματοποιούνται. Αν δεν μου υποδείξεις λοιπόν ότι ήρθε ο αντίχριστος και ποιος είναι ο αντίχριστος, είσαι ψευταράκος εάν επί 40 χρόνια μου υποδεικνύεις το δήθεν "σφράγισμά του αντιχρίστου" 666 στο barcode, στα τσιπάκια και στις κάρτες. Όταν πρωτοήρθε το τραίνο οι τότε προφητολόγοι το πετροβολούσαν ως θηρίο της Αποκαλύψεως. Τὸν 17ο αἰῶνα στὴν Ρωσία κάποιοι νόμιζαν ότιο Μ. Πέτρος δεν ήταν ο Μ. Πέτρος αλλά... κάποιος Εβραίος Αντίχριστος από τη φυλή του Δαν που σκότωσε τον Μ. Πέτρο και πήρε τη θέση του!!! Γράφει ο Β. Σακκάς: "Γιὰ νὰ ἀποφύγουν τὸ χάραγμα τοῦ Ἀντιχρίστου οἱ ἄνθρωποι προέβαιναν σὲ ἐγκλήματα καὶ ὁμαδικὲς αὐτοκτονίες. Οἱ χρονογράφοι ἀναφέρουν π.χ. ὅτι τὴν 6η Ἰανουαρίου 1679 στὸ Τομπόλσκ αὐτοκτόνησαν ὁμαδικῶς διὰ πυρᾶς 1.700 ἄτομα! Στὶς 24 Ὀκτωβρίου 1687 στὸ Τιοῦμεν αὐτοπυρπολήθησαν περὶ τοὺς τριακοσίους. Στὸ Ἰαροσλάβ, τὸ 1680 ἐκάησαν περὶ τὰ πέντε χιλιάδες ἄτομα. Στὶς 4 Μαρτίου τοῦ 1687, μὲ ἐπικεφαλῆς τὸν πνευματικὸ τους ὁδηγὸ μοναχὸν Ἰγνάτιον ἐκάησαν 2.700 ἄτομα καὶ ἄλλα χίλια μὲ ἐπικεφαλῆς τους τὸν μοναχόν Πίνιμ!".

      Εκεί θέλετε να μας οδηγήσετε κι εμάς με τα ψεύδη σας;

      Ψευτοερμηνευτά και διαστρεβλωτά των Γραφών μἠν γίνεσαι συκοφάντης διαδίδοντας ότι, όποιος δεν πιστεύει στις παιδαριώδεις συνωμοσιολογίες σου, δήθεν αμφισβητεί την αξιοπιστία της Αγίας Γραφής.

      Μάθε ότι κανένας "εφευρέτης" κανενός από τα πολλά συστήματα barcode δεν έχει ομολογήσει ότι υπάρχει 666, όσο και αν το γράφουν συνωμοσιολογικά θρησκοκάπηλες ιστοσελίδες παραπληροφόρησης. Υπάρχουν δύο τουλάχιστον ιστοσελίδες των επίσημων φορέων του barcode στην Ελλάδα, όπου μάλιστα μπορεί ο καθένας να βάλει τον γραμμικό κωδικό του προϊόντος που αγόρασε. Και εμφανίζονται όλοι οι αριθμοί χωρίς κρυμμένα 666άρια. Αλλά και αν υπήρχαν, θα ήταν απλοί ακίνδυνοι αριθμοί, όπως ένα 666 στην πινακίδα ενός αυτοκινήτου, σε έναν τηλεφωνικό αριθμό, στη σελίδα 666 της Αγίας Γραφής. Σφράγισμα του "αντιχρίστου" νοείται μόνον στο μέτωπο και στο δεξιό χέρι και όχι σε "πακέτα", κονσέρβες και "σελλοφάν", ώ αγράμματε θεολογικώς, σφράγισμα του αντιχρίστου νοείται μόνον εφ' ὀσον έχει υπάρξει ο "αντίχριστος" (μάθε ότι στην Αποκάλυψι, η οποία προφητεύει για σφράγισμα δεν υπάρχει η λέξις αντίχριστος) και σφράγισμα του αντιχρίστου θα είναι αόρατο και συμβολικό, όπως αόρατα είναι και τα σφραγίσματα του Θεού, του χρίσματος, της αποκαλύψεως κλπ. Το συμβολικό και αόρατο σφράγισμα 666, θα το έχουν στο μέτωπο και στο χέρι, ως "ανήκειν" στον αντίχριστο (και στο Σατανά), μόνο όσοι τον προσκυνήσουν εθελοντικά και όχι όσοι είμαστε πιστοί στον Χριστό και δεν θα προσκυνήσουμε το θηρίον της Αποκαλύψεως, όταν βέβαια έρθει. Το μπαρκόουντ όμως, ούτε στο μέτωπο είναι, ούτε στο χέρι, ούτε ήρθε κάποιος αντίχριστος, ενώ το χρησιμοποιούμε όλοι, και οι άγιοι και οι αμαρτωλοί και οι αντίχριστοι. Τα περί παγκοσμιοποίησης βαρέθηκα να τα αντικρούω. Αν ήσουν άξιος Ορθόδοξος Χριστιανός θα την έβλεπες σαν μια ευκαιρία Ευαγγελισμού όλου του κόσμου, με το διαδίκτυο, την κατάργηση των συνόρων, τις επικοινωνίες όπου οι αποστάσεις εκμηδενίζονται. Θα ήξερες ότι ο Θεός για το σχέδιό Του, της ιδρύσεως και εξαπλώσεως της Εκκλησίας, και της διαδόσεως του Ευαγγελίου Του σε μια γνωστή παγκοσμίως γλὠσσα, χρησιμοποίησε τρείς (3) παγκοσμιοποιήσεις, του Μεγάλου Αλεξάνδρου, της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.

      Διαγραφή
    2. Α) Διαβάζω: "η επερχόμενη (ηλεκτρονική με τσιπάκι και barecode 666) ταυτότητα του αντιχρίστου ως χάραγμα στο χέρι ή στο μέτωπο είναι προφητεία της Αγίας Γραφής".

      Ουδέν αναληθέστερον, ουδέν ψευδέστερον, ουδέν αιρετικότατον. Πρόκειται για παρερμηνεία της Αγίας Γραφής, ειδικότερα για διαστρέβλωση της Αποκαλύψεως και για συνωμοσιολογική απόπειρα τρομοκρατήσεως του λαού.

      Κατά την εποχή συγγραφής της Καινἠς Διαθήκης το "σφράγισμα" σε ανθρώπους και ζώα ήταν πολύ γνωστό, όπως και η σημασία του. Ο άρχοντας, ο ιδιοκτήτης δούλων, "σφράγιζε" με πυροσφραγίδα ή με δερματοστιξία ή με χάραγμα τους δούλους του, τους αιχμαλώτους και τα ζώα που του ανήκαν και έτσι είχαν στο χέρι τους, στον ώμο ή στο μέτωπό τους, την "σφραγίδα" με το όνομα ή τα αρχικά του ονόματος του ιδιοκτήτη τους. Η "σφραγίς" (το αποτύπωμα της σφραγίδος του κυρίου) δήλωνε σε ποιόν ανήκαν. Αυτό είναι το κλειδί της ερμηνείας.

      -Στους αφέντες, οι δούλοι, οι αιχμάλωτοι, οι φυλακισμένοι, δεν ανήκαν εθελοντικά. Σφραγιζόταν χωρίς τη θέλησί τους.

      -Στον Θεό, στον Διάβολο, στον αντίχριστο, οι άνθρωποι ανήκουν εθελοντικά και σφραγίζονται εθελοντικά.

      -Όποιος πιστεύει και υπακούει στο Θεό, ανήκει στο Θεό και έχει πάνω του εθελοντικά την αόρατη και συμβολική σφραγίδα του Θεού (Σφραγίς δωρεάς αγίου Πνεύματος, λέει ο ιερεύς στη βάπτιση και στο χρίσμα).

      -Όποιος δεν πιστεύει στο Θεό και υπακούει στο Σατανά, ανήκει στο Σατανά και έχει εθελοντικά την αόρατη και συμβολική σφραγίδα του Διαβόλου.

      -Παρομοίως, όποιος θα υπακούσει στον αντίχριστο, όταν βέβαια εκείνος θα έρθει ως όργανο του Διαβόλου (μπορεί και σε 20 και σε 1000 αιώνες), θα έχει την σφραγίδα του αντιχρίστου, που θα αντιστοιχεί στο όνομά του αντιχρίστου, όνομα ανθρώπου εξακόσια εξήκοντα έξ. Αν το 666 είναι συμβολικός αριθμός ή όχι, αυτό το συμπεραίνουμε από τους άλλους αριθμούς της αποκαλύψεως, που είναι όλοι συμβολικοί, και θα το ερμηνεύσουμε με βεβαιότητα όταν θα έρθει ο αντίχριστος. Είναι όμως σαφές στην Αποκάλυψι, ότι όποιος έχει τη σφραγίδα του Θεού, και την επιπλέον σφραγίδα του Θεού κατά τις έσχατες μέρες, δεν έχει να φοβηθεί πνευματικώς τίποτε ούτε από τον αντίχριστο ούτε από το Διάβολο ούτε από τα "σφραγίσματά τους".

      Διαγραφή
    3. Β) Το "αγοράσαι και πωλήσαι" δεν έχει σχέση με κάρτες και τσιπάκια αλλά με την προσωρινή επίγεια δύναμη που θα έχει ο αντίχριστος. Όπως διαχρονικά οι εκλεκτοί της εξουσίας έχουν ανοικτές όλες τις πόρτες, τους διορισμούς, τα ρουσφέτια, τις επιχορηγήσεις, τα αγαθά, ενώ οι αντίπαλοι είναι σε δυσμένεια, πένονται, στερούνται προνομίων, εργασίας, περιουσιών, υλικών αγαθών, και κάποτε φυλακίζονται και εξορίζονται, κατ΄ αντιστοιχία εφ΄ όσον ο αντίχριστος, το όργανο του Διαβόλου θα έχει κοσμική εξουσία, όσοι δεν θα έχουν το "σφράγισμά του" δηλ. δεν θα ανήκουν σε εκείνον, κοσμικώς θα είναι σε δυσμένεια. Αυτό όμως δεν θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει τόσο, αν είμασταν όντως Χριστιανοί, δηλαδή δεν θα μας ενδιέφερε το αν θα φάμε παντεσπάνι και μπιφτέκι και να φορτωνόμαστε τον μαμωνά της αδικίας (πλούτος) αλλά θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει κυρίως η πνευματική μας σωτηρία, που δεν εξασφαλίζεται με την διαστρέβλωση της Αγίας Γραφής. Και διαστρεβλώνουμε σφόδρα τη Γραφή όταν στις Προφητείες της, εμπλέκουμε αυθαίρετα κάρτες, τσιπάκια, έστω και εμφυτεύσιμα, με υλιστική ερμηνευτική θεώρησι κατά το κατά Ρέλφ "κακαγγέλιο".

      Το συμβολικό "σφράγισμα" του αντιχρίστου ΔΕΝ θα το έχουμε οι Χριστιανοί όταν έρθει ο Αντίχριστος, διότι εμείς θα έχουμε το σφράγισμα του Θεού στον οποίο ανήκουμε και ο οποίος θα μας ενισχύη και θα μας παρέχει προστασία.

      Την κάρτα, την ταυτότητα, τα τσιπάκια, τα μπαρκόουντς, τα έχουμε και θα τα έχουμε όλοι οι άνθρωποι, χριστιανοί και αχρίστιανοι διότι δεν έχουν ουδεμία σχέσι με την Αγία Γραφή, με την Εκκλησία, με την Πίστι, με οιοδήποτε "σφράγισμα" του Θεού, του Σατανά, του αντιχρίστου. Αντίθετα το σφράγισμα του αντιχρίστου, δεν θα το έχουμε οι Χριστιανοί. Ουδεμία σχέση η κάρτα του Πολίτη, ακόμα και ως εμφυτεύσιμο τσιπάκι (που δεν πρόκειται να εφαρμοστεί τουλάχιστον σύντομα) ως ηλεκτρονική ταυτότητα που την έχουν όλοι οι πολίτες, με το "σφράγισμα του αντιχρίστου".

      Διαγραφή
    4. Δεν αμφισβητείται το μόνο «αδιαμφισβήτητο χειρόγραφο- Προφητεία» του Αγίου Παϊσίου «Σημεῖα τῶν καιρῶν» http://www.pigizois.net/afieromata/paisios/simeia_kairon_ger_paisiou_agioritou.pdf για την αντίχριστη ηλεκτρονική ταυτότητα-κάρτα πολίτη 666, (που αποτελεί προετοιμασία για το χάραγμα 666 με την εμφύτευση του τσιπ της ταυτότητας στο χέρι ή στο μέτωπο) που δεν έχει σχέση με τα «βιβλία» που έγραψαν διάφοροι χριστέμποροι «ψευδοαναλαμπιστές του μαρμαρωμένου θρύλου-μύθου» παρερμηνεύοντας το ΑΓΙΟ ΠΑΪΣΙΟ.

      Διαγραφή
    5. ΓΡΑΦΕΙΣ: «σφράγισμα του "αντιχρίστου" νοείται μόνον στο μέτωπο και στο δεξιό χέρι και όχι σε "πακέτα", κονσέρβες και "σελλοφάν", ώ αγράμματε θεολογικώς...» προφανώς το λες στον εαυτό σου αν και δεν το καταλαβαίνεις γιατί κανείς αληθινά ορθόδοξος δεν είπε ότι αποδεχόμαστε το σφράγισμα αν υπάρχει το 666 στις συσκευασίες των προϊόντων τις οποίες πετάμε και δεν τις τρώμε ούτε τις υπογράφουμε ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΕ... Δεν μπορούμε όμως να υπογράψουμε την Ταυτότητά μας που θα μας ταυτοποιεί ως ανθρώπους και πολίτες εφόσον υπάρχει σε αυτήν το 666 σύμβολο του αντίχριστου και εφόσον μάλιστα δεν γνωρίζουμε το ηλεκτρονικά κωδικοποιημένο περιεχόμενό της ηλεκτρονικής ταυτότητας- κάρτας πολίτη στο τσιπάκι ούτε θα προδώσουμε την ελευθερία μας για αυτό και είναι αντίχριστη η ηλεκτρονική ταυτότητα με τσίπ καταδότη... ΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΣΙΠΑΚΙ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΟΣΔΟΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΑΝ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΦΥΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ ΔΗΘΕΝ, ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Ή ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ;;; ΣΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ…

      Διαγραφή
    6. Ποιος εισαι ο Ευσταθιος Μοσχοβιτης ο πλανεμενος υβρεολογος;

      Διαγραφή
  4. Kύριε Οδυσσέα, πολύ γρήγορα σου ήρθε η κατραπακιά.Φάτην γιά να μάθης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οι αιρετικοί οικουμενιστές πανθρησκειαστές ήδη έχουν λάβει την πνευματική σφραγίδα, χάραγμα του αντιχρίστου 666 με την αποστασία τους και δεν έχουν λόγο να μην αποδεχτούν και το υλικό σφράγισμα με την (ηλεκτρονική - εμφυτευμένο τσιπάκι) ταυτότητα του αντιχρίστου 666, χάραγμα στο χέρι ή στο μέτωπο χωρίς την οποία κανείς δεν θα μπορεί να συναλλάσσεται και να επιβιώσει, αν δηλαδή στην ουσία δεν δεχτεί να προσκυνήσει τον επερχόμενο παγκόσμιο βασιλέα αντίχριστο ψευδομεσσία των σιωνιστών που θα ζητήσει να τον προσκυνήσουμε ως θεό και θα μας ενημερώσουν για τον άνομο οι δυο προφήτες του Θεού, όπως όλοι γνωρίζουμε από την Αποκάλυψη του Ιωάννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Νάκος έλεγε ότι η Β΄Παρουσία θα ελάμβανε χώρα το 1999 αλλά κι αυτός διαψεύστηκε. Μετά πήγε στη Βερδικούσα. Αλήθεια είναι ακόμη εκεί; Με πόσους είναι μαζί; Τον εγκατέλειψαν οι πιο πολλοί φαντάζομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου