Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018

ΠΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ

«Δεν μπορούμε να εμποδίσουμε τους Χριστιανούς να πηγαίνουν στην εκκλησία.

Δεν μπορούμε να τους εμποδίσουμε να διαβάζουν την Αγία Γραφή και να γνωρίζουν την αλήθεια. Δεν μπορούμε ούτε ακόμα και να τους εμποδίσουμε να έχουν μια ζωντανή στενή σχέση με τον Σωτήρα τους.

Άπαξ και αποκτήσουν αυτήν τη σύνδεση με τον Ιησού, εμείς χάνουμε κάθε δύναμη πάνω τους.

Έτσι, το μόνο που μας μένει είναι να τους κλέψουμε το χρόνο τους. Ας πηγαίνουν στην εκκλησία, δεν πειράζει, ας έχουν εκεί τις συνεστιάσεις τους κι όλα τα υπόλοιπα.

Ας έχουν έργο και δράση. Μόνο να μην έχουν χρόνο να αναπτύξουν αυτή τη ζωντανή σχέση με τον Ιησού.

Να τι θέλω από σας. Αποσπάστε τους την προσοχή από τον Σωτήρα τους και εμποδίστε τους από το να έχουν θερμή και στενή σχέση μαζί Του όλη μέρα. Ας τους παρασύρουμε σε μια χαλαρή σχέση με τον Ιησού, τυπική σχέση, χωρίς γνήσια πίστη και αγάπη γι’ Αυτόν.

Πώς θα το κάνουμε αυτό; ρώτησαν τότε οι δαίμονες.

Βάλτε τους να ασχολούνται με τα δευτερεύοντα θέματα και βρείτε τρόπους αμέτρητους να κρατάτε απασχολημένο το μυαλό τους, απάντησε.

Βάλτε μέσα τους τον πειρασμό να ξοδεύουν, να ξοδεύουν, να ξοδεύουν και να δανείζονται χρεώνοντας τις κάρτες τους.

Πείστε τις γυναίκες τους να πάνε να δουλεύουν πολλές ώρες εκτός σπιτιού και τους άνδρες να δουλεύουν 6-7 μέρες την εβδομάδα, 10-12 ώρες την ημέρα, έτσι ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες του τρόπου ζωής τους.

Εμποδίστε τους να ξοδεύουν χρόνο με τα παιδιά τους. Έτσι, καθώς θα διασπάται η οικογένειά τους, σύντομα το σπίτι δεν θα αποτελεί πια για αυτούς καταφύγιο από την πίεση της δουλειάς τους.

Κρατάτε πάντα το μυαλό τόσο γεμάτο με ερεθίσματα ώστε να είναι αδύνατο να ακούσουν τη σιγανή και απαλή φωνή του Θεού.


1. Βάλτε τους να παίζουν το ραδιόφωνο και το κασετόφωνο όποτε οδηγούν.

2. Φροντίστε να έχουν συνεχώς ανοιχτά στο σπίτι τους τα CD, το βίντεο, την τηλεόραση και τους υπολογιστές.

3. Βάλτε σε κάθε κατάστημα κι εστιατόριο που μπαίνουν μουσική που να παίζει ασταμάτητα. Αυτό θα συννεφιάζει το μυαλό τους και θα αδυνατίζει την κοινωνία τους με τον Χριστό μέσω της προσευχής.

4. Γεμίστε τα τραπέζια τους με περιοδικά και εφημερίδες. Κάντε τους υπερκαταναλωτικά όντα, να αγοράζουν, να ξοδεύουν χωρίς να έχουν τίποτα από αυτά πραγματική ανάγκη. Να ασχολούνται, να ταλαιπωρούνται και να απομακρύνονται από τον Ιησού Χριστό.

5. Σφυροκοπάτε τα μυαλά τους ακατάπαυστα με ειδήσεις όλο το 24ωρο.

6. Γεμίστε τους δρόμους με διαφημιστικές αφίσες, ώστε να μην τους αφήνετε στιγμή σε ησυχία όσο οδηγούν ή περπατούν.

7. Πλημμυρίστε τα γραμματοκιβώτιά τους με άχρηστα διαφημιστικά, καταλόγους ρούχων, τυχερών παιχνιδιών και κάθε τι που προάγει ψεύτικες ελπίδες ευημερίας.

8. Βάλτε κοκαλιάρικα μοντέλα στα εξώφυλλα των περιοδικών και στην τηλεόραση ώστε οι άνδρες να θεωρούν αυτά ως πρότυπα ομορφιάς και να μην ικανοποιούνται με την εμφάνιση της γυναίκας τους.

9. Δώστε κούραση στις συζύγους ώστε τα βράδια να μην είναι σε θέση να χαρούν σαν ζευγάρια με τους άνδρες τους. Δώστε τους πονοκεφάλους ώστε οι άνδρες να έχουν παράπονα, πικρίες και να αρχίσουν να ψάχνουν αλλού για ευχαρίστηση. Αυτό θα διαλύσει γρήγορα τις οικογένειες.

10. Διαφημίστε τον Αϊ Βασίλη ώστε να κλέψετε την προσοχή των παιδιών από το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων.

11. Το Πάσχα διαδώστε τα κουνελάκια και τα κόκκινα αυγά στη θέση του μηνύματος της Ανάστασης και της νίκης κατά της αμαρτίας.

12. Ακόμα και στη διασκέδασή τους φέρτε τους στα άκρα. Όταν γυρίζουν από διακοπές να είναι πτώμα στην κούραση και να έχουν μετανιώσει για τις επιλογές τους.

13. Μην τους αφήνετε να βγαίνουν στη φύση και να παρατηρούν ότι ο Θεός έφτιαξε.

14. Αντί για αυτό, στέλνετέ τους σε λούνα Παρκ, γήπεδα, κινηματογράφους, παιδότοπους και κονσέρτα.

15. Κρατάτε τους πάντα υπεραπασχολημένους. Να μη σκέφτονται, να μην αναζητούν, να μη προβληματίζονται.

16. Και όταν συναντώνται για πνευματική συντροφιά με άλλους πιστούς, κάντε ώστε να φεύγουν από κει με διαταραγμένη συνείδηση.

17. Δώστε τους να ασχολούνται με τόσους πολλούς «καλούς» στόχους, που να μην έχουν χρόνο ούτε ανάγκη να ζητήσουν τη δύναμη του Ιησού στη ζωή τους.

18. Σύντομα θα δουλεύουν ασταμάτητα για αυτόν το καλό σκοπό, που όμως ο Θεός δεν τους ανέθεσε, θυσιάζοντας την υγεία τους και την οικογένειά τους σ’ αυτόν με μεγάλη πιθανότητα να τα χάσουν και τα δύο.
Θα δουλέψει σίγουρα το σχέδιο αυτό.»

Οι δαίμονες έτρεξαν γρήγορα να βάλουν σε εφαρμογή όλα αυτά, ώστε οι Χριστιανοί να μην έχουν χρόνο για τον Σωτήρα τους.

3 σχόλια:

 1. Χαριτωμένο. Ἀλλὰ κάπως ἐλλιπές.

  Ἔλεγε ὁ ἅγιος ἐπίσκοπος Φλωρίνης Αύγουστῖνος Καντιώτης:

  "Ὁ Χριστόφορος ὁ Καλύβας, ἕνας ἐπιστήθιος φίλος μου, σπουδαία φυσιογνωμία, ἱστορικὴ φυσιογνωμία, μοῦ ἔλεγε πρὸ ἐτῶν ποὺ συζητούσαμε: Αὐγουστῖνε, δέν κατάλαβες τὶ θὰ γίνῃ; Ὁ Σατανᾶς μετεχειρίσθη ὅλα τὰ μέσα γιὰ νὰ διαλύσῃ τὴν Ἐκκλησία. Θὰ μεταχειρισθῇ εἰς τοὺς ἐσχάτους καιρούς καὶ ἕνα τελευταῖο ὅπλο: Θὰ ντύσει παπάδες καὶ δεσποτᾶδες πρόσωπα τῆς ἐξουσίας του, θὰ τοὺς φορέσῃ ἐγκόλπια καὶ θὰ τοὺς δώσῃ πατερίτσες. Καὶ μέσῳ αὐτῶν τῶν ἀρχιερέων θὰ διαλύσῃ τὴν Ἐκκλησία".

  Θὰ προσθέταμε καὶ τὴν συνομοταξία τῶν "γεροντάδων".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΑΙΜΟΝΙΟΥ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΣ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ...

  ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΗΔΗ. Η EKΠΛΗΞΗ ΚΑΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟΤΟΜΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΑΙΣΙΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.

  ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΑΝΟΙ, ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ ΔΗΘΕΝ Ο ΘΕΟΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΠΑΚΟΗ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΗΜΑ. ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

  ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΘΕΟΔΩΡΟ ΖΗΣΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥΣ, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΟ ΚΟΣΜΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΘΥΜΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΗΘΕΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.

  ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ Ν.22 –ΒΑΔΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ- ΜΟΝΑΧΟΣ Β.Δ. ΕΛΛΑΔΟΣ
  http://www.triklopodia.gr/%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%ce%b7%ce%bd%cf%85%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%bd-22-%ce%b2%ce%b1%ce%b4%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%bc%ce%b1%ce%b6%ce%b9-%ce%bc%ce%bf%cf%85/


  Η ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ:
  Ourania Minimata – Ουράνια Μηνύματα από Μοναχούς και Λόγια από ...
  www.ouraniaminimata.gr/

  ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ Ν. 20 – ΔΙΨΩ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΑΣ – ΜΟΝΑΧΟΣ Β.Δ. ΕΛΛΑΔΟΣ. Είπε ο Κύριος: Θα νομίσετε, ότι φθάσατε στο τέλος. Δεν θα αντέχετε άλλο και θα πείτε, ότι ούτε ανάσα πλέον δεν μπορείτε να πάρετε. Εγώ όμως, θα είμαι δίπλα σας και θα σας δώσω τόση Ανάσα από τη δική Μου, ώστε τα πνευμόνια σας δεν ...

  ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΤΣΙ;!

  ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΙ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΠΛΑΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΨΥΧΕΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ.

  ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ.

  ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μεγαλώνουμε, ασχολούμαστε με χίλια δυο και αμελούμε την ανάγνωση της Αγίας Γραφής. Πόσες φορές τη διαβάσαμε; Υπάρχει και ηχογραφημένη, διατίθεται δωρεάν και στο διαδίκτυο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου