Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

OΜΟΛΟΓΙΑ: Σεβασμιωτατε κ. Αμβροσιε. Σας παρακαλουμε συνεχιστε να αγωνιζεστε συνεχεια και αδιαλλειπτα εναντιον της Παναιρεσης του Οικουμενισμου, οπως το εκανε μολις προχθες ο μητροπολιτης Μανης Χρυσοστομος που κατεστησε τον εαυτον του ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΝ τις τελευταιες στιγμες της ζωης του. Το ιδιο ευχομεθα και για σας. Μην σταματατε να πολεματε και να σφυροκοπειτε την Αντιχριστη αυτη Παναιρεσι που ταλαιπωρει την Εκκλησια και την απειλει με αφανισμον. Ελπιζουμε πολυ σε σας σεβασμιωτατε πατερ που συνεχεια στελνετε τα πυρα σας εναντιον των οργανων του Λυσσαλεου Διαβολου.

Καλαβρύτων Αμβρόσιος: ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ

Kalabrytwn_Ambr.jpg

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ = Η ΚΙΝΗΣΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ
ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ!
ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ,
ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ!
Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ προσέγγιση επιχειρείται τόσο στον εκκλησιαστικό, όσο και στον πολιτικό χώρο.
Όσον αφορά τον χώρο του πολιτικού στίβου, μας το ομολόγησε λίγες ημέρες πριν ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κοντονής, ο οποίος (για να δικαιολογήσει τούς τρελλο-Νόμους, τους οποίους λαμβάνει συνέχεια η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αυτός περί τών έμφυλων ταυτοτήτων), είπεν, ότι «είχαμε Διεθνείς δεσμεύσεις»! Ως 'Ελληνας Πολίτης, λοιπόν, αρνούμαι να μας διοικούν οι Ξένοι, δηλ. οι Μασσώνοι, οι Άθεοι, οι Έκφυλοι, οι Ομοφυλόφιλοι, οι Σιωνιστές, κάποιοι σαν τον κ. Σώρο με τα πολλά χρήματα και τις ύποπτες Μ.ΚΥ.Ο, η Παγκοσμιοποίηση, η Globalization, η Λέσχη Bilderberg και όποιοι άλλοι σκοτεινοί παράγοντες οι οποίοι εξυπηρετούν τα δικά τους συμφέροντα, ενώ συγχρόνως  υπηρετούν τον εκφυλισμό και τελικά τον αφανισμό της Ελλάδος!
Τώρα όσον αφορά τον εκκλησιαστικό χώρο είμαι ακόμη πιο κάθετος! Η Ορθοδοξία μας, η ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ μας, είναι ο θησαυρός μας! Δεν έχουμε δικαίωμα να τον θέτουμε σε ίση μοίρα με όλες τις άλλες θρησκευτικές παραλλαγές. Ο λόγος του Θεού είναι σαφής, σαφέστατος: «Μή δώτε το άγιον τοις κυσί, μηδέ βάλητε τους μαργαρίτας υμών έμπροσθεν των χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αυτούς εν τοις ποσίν αυτών και στραφέντες ρήξωσιν υμάς», (Ματθ. 7, 6). Δηλ. μη δίνετε  τα ιερά και τα όσια της πίστεώς μας στα σκυλιά και μή ρίχνετε μπροστά στους χοίρους τα μαργαριτάρια σας, μή τυχόν τα καταπατήσουν μετα πόδια τους καί έπειτα στραφούν εναντίον σας και σας ξεσχίσουν!
Ώστε όχι μόνον με τους Μουσουλμάνους, με τους Ινδουϊστές, με τους Σατανιστές, και όποιους άλλους πεπλανημένους μπορούμε να έχουμε εκκλησιαστική σχέση και επικοινωνία! Ντρέπομαι π.χ., όταν ψάχνω με το μικροσκόπιο, για να ανακαλύψω το πρόσωπο του Οικουμενικού μας Πατριάρχου στην επίσημη φωτογραφία, η οποία δημοσιεύθηκε με την ευκαιρία της προσφάτου Διαθρησκειακής Διασκέψεως, που έγινε στην Αθήνα. Τελικά στη φωτογραφία ο Πατριάρχης μας, είναι κρυμμένος κάπου στη δεύτερη σειρά των Συνέδρων και προς την αριστερή άκρη! Ποιος; Ο Οικουμενικός μας Πατριάρχης, ο Οποίος συνεχώς ισχυρίζεται και επαναλαμβάνει, ότι είναι ο Πρώτος, ο Μοναδικός και ο Παγκόσμιος Ηγέτης των Ορθοδόξων επάνω στον πλανήτη μας! Ο Πρώτος ΧΩΡΙΣ ίσους, παρά το γεγονός, ότι η Ορθοδοξία αναγνωρίζει τον Οικουμενικόν μας Πατριάρχην ως ΠΡΩΤΟΝ ΜΕΤΑΞΥ ΙΣΩΝ! «Primus inter pares». Πως, λοιπόν, Αυτός ο Ηγέτης των Ορθοδόξων, ο Οποίος δεν εκπέμπει μετριοφροσύνην, πως, επαναλαμβάνω, καταδέχεται να χάνεται κάπου μέσα στο πλήθος των Μουφτήδων και των άλλων μη χριστιανών θρησκευτικών Ηγετών  της Μέσης Ανατολής;
Επαναλαμβάνω, λοιπόν, ότι όχι μόνον με τους Μουσουλμάνους, με τους Ινδουϊστές, με τους Σατανιστές, και όποιους άλλους πεπλανημμένους μπορούμε να έχουμε εκκλησιαστική σχέση και επικοινωνίαΑΛΛ΄ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΩΝ!
Δηλ. ούτε με τους Ρωμαιοκαθολικούς, ούτε με τους Προστεστάντες, ούτε και με τους Αγγλικανούς, οι οποίοι αποτελούν μεν Χριστιανικές Ομολογίες, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝ αυτό που εμείς ονομάζουμε και εννοούμε ΕΚΚΛΗΣΙΑ!  Δεν χρειάζεται να έχουμε Θρησκευτικούς Διαλόγους με όλους αυτούς! Εάν θέλουν να γνωρίσουν την Ορθοδοξία μας,  ή πολύ περισσότερον, εάν θέλουν να επανέλθουν στους κόλπους της Ορθοδοξίας, δηλ. της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, τότε αυτοί οφείλουν να μας προσεγγίσουν παρακλητικώς και τότε εμείς να τους δεχθούμε με αγάπη και να τους εξηγήσουμε την πλάνη τους! Διότι στην περίπτωση αυτή θα εφαρμόσουμε τους λόγους του Σωτήρος ημών Χριστού:«τον ερχόμενον πρός με ου μη εκβάλω έξω»! (Ιωάνν, 6,37)!
Πως μπορώ π.χ. να επικοινωνώ με τον Πάπα της Ρώμης κ. Φραγκίσκο, ο Οποίος τολμά να σηκώνει το χέρι του και με τα  δάκτυλά του να σχηματίζει -και μάλιστα με περίσσειο κομπασμό και με πλατύ χαμόγελο-το σήμα του Αντιχρίστου, το σήμα του Διαβόλου;
'Οταν βλέπω το σήμα αυτό στο χέρι της κας Κλίντον, δεν με πειράζει! Αντιθέτως την ταξινομώ στους οπαδούς του Διαβόλου. Σ' αυτούς δηλ. που ανεβάζουν θεατρικά έργα, όπως το γνωστό «Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ» στη Θεσσαλονίκη, (για το οποίον η Ιερά Σύνοδος δεν είπε λέξη), ή και παρέχουν το «ΔΕΙΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ»!!!! (βλ. Το Βήμα της Κυριακής, 12.11.2017, σελ. 25/9).
Μετά Την «Ώρα Του Διαβόλου», «Δείπνο Με Τον Σατανά» – Πανδαισία «Κουλτούρας»!!!
Δεν είναι μόνη «η Ώρα του Διαβόλου» αλλά και το «Δείπνο με τον Σατανά» που παίζεται στα ελληνικά θέατρα, καθώς φαίνεται πως ο Σατανάς έχει πέραση στους κύκλους «κουλτούρας και σύγχρονου πολιτισμού».
Πως μπορώ να επικοινωνώ με τους Παπικούς, οι οποίοι - στην προσπάθειά τους να κερδίσουν τους πιστούς- έχουν ξεπεράσει κάθε όριο λογικής; Στη συνέχεια θα διαβάσετε - και θα εκπλαγείτε- «σκηνές απείρου Οικουμενιστικού κάλλους σε παπικό Ναό της Γερμανίας», το οποίον αντιγράφουμε από το site:  http://panayiotistelevantos.blogspot.gr/
Μικρό δείγμα αυτής της εκκοσμίκευσης στο χώρο της  Ορθοδοξίας είναι ένα πρόσφατο περιστατικό εδώ στην Ελλάδα μας, όπου κάποιος «μοντέρνος» ιερεύς κατά την διάρκεια της θείας λειτουργίας, επιχείρησε να διδάξει τις νοικοκυρές της Ενορίας του πως να καθαρίζουν το ρόδι. Ντυμένος, λοιπόν, με τα άμφιά του, κατά την διάρκεια της θείας λειτουργίας, κατά την ώρα του «Κοινωνικού», επρόβαλε από την Ωραία Πύλη, επήρε και εκαθάρισε ένα ρόδι μπροστά στο έκπληκτο εκκλησίασμα!!!!!!!
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Μερικοί θα εκπλήττωνται, καθώς σήμερα θα διαβάζουν τα σκληρά αυτά λόγια μου, διότι με θεωρούν «Οικουμενιστή», «φιλοπαπικό», «υποκριτή», «ανειλικρινή», «ασυνεπή» κλπ.!
Δυστυχώς έχουν παρεξηγήσει κάποια λόγια μου. Ως πρόσωπο, ως άτομο, έχω τήν πεποίθηση, ότι οι Παπικοί είναι ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ! Πλην όμως ως Επίσκοπος δεν έχω αυτό το δικαίωμα, αφού η Εκκλησία γενικώς, και η Εκκλησία της Ελλάδος ειδικώτερον, ΔΕΝ ΕΧΕΙ κατατάξει τους Ρωμαιοκαθολικούς στην κατηγορία των Αιρετικών!
Απόδειξις;  Ένας Ορθόδοξος χριστιανός νέος μπορεί να τελέσει τον γάμον του με μια Ρωμαιοκαθολική κοπέλα! Και μάλιστα ο Γάμος γίνεται
  • στον Ορθόδοξο Ναό για τον γαμβρό,
  • και εν συνεχεία
  •  στο Ναό των Καθολικών για την νύμφη.
Εκεί, δηλ. στον Ναό των Ρωμαιοκαθολικών, εισέρχεται και παρίσταται (δηλ. εμμέσως συμμετέχει) και ο Ορθόδοξος γαμβρός! Και αντιστρόφως, Η καθολική ως προς το Θρήσκευμα νύμφη εισέρχεται και παρίσταται (δηλ. εμμέσως συμμετέχει) στην τέλεση του Μυστηρίου κατά το Ορθόδοξο τυπικό!  Αυτά όμως ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, εάν ο γαμβρός είναι Ορθόδοξος, η δέ νύμφη ανήκει στην Αίρεση «Μάρτυρες του Ιεχωβά», δηλ. στους Χιλιαστές!  Άρα ως Επίσκοπος είμαι υποχρεωμένος να εκδώσω την Άδεια Γάμου για τον Ορθόδοξο γαμβρό και την Ρωμαιο-Καθολική νύμφη, αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να εκδώσω Άδεια, όταν η νύμφη είναι Χιλιάστρια, δηλ. Αιρετική!
Επί πλέον: Δύναμαι να κηδεύσω ένα Ρωμαιοκαθολικό ή Πριστεστάντη, όταν και εφ' όσον στον τόπο του ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ιερεύς του ιδικού του Δόγματος (βλ. την υπ' αριθμ. 1621/343/15 Μαρτίου 1891 Εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου), ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΗΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΗΔΕΥΣΩ ΕΝΑ ΧΙΛΙΑΣΤΗ, δηλ. ένα Αιρετικό!
Αυτή, λοιπόν, είναι η εξήγηση, όταν ως Επίσκοπος, ερωτηθείς σχετικώς, απήντησα, ότι οι Ρωμαιοκαθολικοί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΣΗ!
Χίλιες φορές έχω δηλώσει την απαρέσκειά μου για τους Καθολικούς! Οι κακόπιστοι δεν πείθονται!
Πολύ πρίν συγκληθή η «δήθεν» Αγία και Μεγάλη Σύνοδος στο Κολυμπάρι της Κρήτης είχα δηλώσει εγγράφως, ότι οι Ρωμαιοκαθολικοί κλπ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΘΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ! Αποτελούν απλώς Χριστιανικές Ομολογίες! Είναι μεν Χριστιανοί, αλλά ευρίσκονται στην πλάνη! Αυστηρώς κρινόμενοι, κατατάσσονται στην κατηγορία των ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ!    
Αίγιον, 13 Νοεμβρίου 2017
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ & ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

9 σχόλια:

  1. Εαν ηταν ομολογητης θα επρεπε να ξεντυθει και να φυγει απο τον Ναο αντι αυτού μνημονευεσε για τελευταία φορά τους οικουμενιστες και θα παει να τους βρει
    +Ιερομοναχος Γρηγοριος Ζιωγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιερομοναχε Γρηγοριε, αυστηροι στον εαυτο μας και οχι στους αλλους.
      Μακαρι και απο καποιον δικο σου επισκοπο να ακουγαμε τετοια ομιλια, αλλα οι δικοι σου ειναι αραγμενοι στα μοναστηρια τους ..ευφραινομενοι καθημεραν λαμπρως υπο νεαρων καλογηρων ή καλογραιων με ολα τα καλα αυτης της ζωης μηδεν στερουμενοι αλλα υφαρπαζοντες και τις περιουσιες ηλικιωμενων ανδρων και γυναικων.
      Ο Μανης εδωσε ολη την περιουσια του στην Εκκλησια εκαμε μια θαυμασια ΟΜΟΛΟΓΙΑ πριν εκπνευση το ζην.
      Επετρεψε ο Θεος να πεθανη οπως πεθανε οσιακα.
      Παψτε λοιπον να κρινετε ελαφρα τη καρδια τους παντες και να μη καταπλητεσθε απο τιποτα που παρουσιαζεται μπροστα σας.
      Για να δη καποιος το μεγαλειο το αλλου, πρεπει και ο ιδιος να εχει μεσα του καποιο μεγαλειο.
      Αλλοιως θα βλεπει να παντα στρεβλα και κακομορφα.

      Διαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στὸν ἅγιο καὶ παρορμητικὸ ἐπίσκοπο γιὰ τὴ θεωρητικὴ του καθαρότητα πίστεως καὶ γιὰ τὸ ἄδολο ἄνοιγμα τῆς ἁγίας καρδιᾶς του πρὸς τὸ ποίμνιό του. Ἀς μᾶς ἐπιτρέψῃ ὅμως χάριν τῶν προβληματισμῶν ποὺ διατυπώνει καὶ κάποιες καλοπροαίρετες σκέψεις. Εὐλόγως τὸν παρεξήγησαν, ὅσοι τὸν παρεξήγησαν καὶ ἂς μὴν τοὺς ...παρεξηγῇ, ἐφ'ὅσον ὁ ἴδιος θέτει εἰλικρινέστατα ὑπὸ τὸν τύπον τῶν ἤλων τὸ μέγα καὶ φλέγον ζήτημα, ὅτι οἱ σωστὲς θεωρητικὲς τοποθετήσεις εἶναι μὲν μιὰ ὁμολογία ὀρθοδόξου Πίστεως, ποὺ προϋποθέτει ὀρθόδοξη κατάρτισι καὶ θάρρος, ὅταν ὅμως οἱ πράξεις, ἔστω τελούμενες ὑπὸ καταναγκασμὸ δὲν συμβαδίζουν (ὅπως ὁ Σεβασμιώτατος Καλαβρύτων παραδέχεται) μὲ τὴ θεωρία, τότε εὐλόγως οἱ ἀφελεῖς θὰ ποῦνε... δάσκαλε ποὺ δίδασκες... Θὰ τὸ διατυπώσουν κατανοῶντας ἀσφαλῶς τὴ δυσκολία ἀποφάσεων στὴν πρᾶξι.

    Εἶναι ἆραγε πρώτιστα Δημόσιος ὑπάλληλος ὁ ἐπίσκοπος ἢ πρῶτα πρῶτα (ἀποκλειστικὰ θὰ ἔπρεπε) εἶναι Ἐκκλησιαστικὸς Ἡγέτης; Σὲ περίπτωση διαστάσεως ἐντολῶν, τἰ ὀφείλει νὰ ἐφαρμόζῃ, κάποιους ἀντίθετους μὲ τὴν Πίστι, Νόμους Κράτους καὶ Ἐκκλησιαστικῆς Διοικήσεως, ἢ τὶς αἰώνιες ἀναλλοίωτες Θεῖες Ἐντολές τοῦ Κυρίου καὶ τοῦ Ἁγίου Πνεύματος, τοὺς Νόμους τῆς Κ.Διαθήκης, τοὺς Νόμους τοῦ Θεοῦ; Πειθαρχεῖν δεῖ Θεῷ μᾶλλον ἢ ἀνθρώποις. Κατανοητὸ ἀσφαλῶς ὅτι τὸ πρόβλημα εἶναι μεγάλο, διότι ὁ ἐπίσκοπος εἶναι Δημόσιος Ὑπάλληλος καὶ ὡς ποίμνιο τῆς Ὀρθόδοξης Ἐκκλησίας θεωρεῖται καὶ τὸ ἄθεο καὶ τὸ κοσμικὸ καὶ τὸ ἀκατάρτιστο τμῆμα τῆς κοινωνίας, καὶ οἱ ἐκ πεποιθήσεως ἐγκληματίες, καὶ πόρνοι καὶ βλάσφημοι ἀλλὰ γιὰ τὸ λόγο αὐτὸ καλύτερα θὰ ἦταν νὰ εἶχε ξεχωρίσῃ ἡ Ἐκκλησία ἀπὸ τὸ Κράτος ὥστε νὰ ἐφαρμόζῃ ἐλεύθερα τὰ Δόγματά της (καὶ τὰ περὶ γάμου, ἡθικῆς, βαπτίσεως πιστῶν) μόνο στὸ ποίμνιό της καὶ οἱ ἄλλοι, τόσο τὸ διαχρονικὰ ἀδιάφορο ἢ ἄθεο Κράτος ποὺ ψηφίζει ἐκτρώσεις, αὐτόματα διαζύγια, ἀποποινικοποίηση μοιχείας, πανσεξουαλισμό, ἀλλαγὴ φύλου, ἐλευθερία ναρκωτικῶν, ὅσο καὶ οἱ κοσμικοί πολῖτες ἂς πᾶνε νὰ κουρεύονται. Δὲν ἀγγίζουν τὰ μέλη τῆς Ἐκκλησίας οἱ ἄθεοι Νόμοι. Κανένας Νόμος δὲν θὰ ὑποχρεώσῃ τὸν Χριστιανὸ νὰ πορνεύσῃ, νὰ μοιχεύσῃ καὶ νὰ ... ἀλλάξῃ φῦλο... Δυστυχῶς ὁ Σεβασμιώτατος καὶ ὅλοι οἱ ὑπόλοιποι ζοῦμε μὲ τὴν ἑθελοτυφλία τοῦ δῆθεν 98% τῶν ὀρθοδόξων... (οὔτε 2% στὴν πραγματικότητα) ποὺ ἐξαντλοῦν τὴ θρησκευτικότητά τους σὲ ὑποκατάστατα, περιφορὲς κειμηλίων, ὑποδοχὲς ἀγαλμάτων ἐξ Ἑσπερίας, προσκυνήσεις "ἱερῶν" καστάνων. Ὁ μακαριστὸς ἐπίσκοπος Φλωρίνης π. Αὐγουστῖνος δὲν ἐφάρμοσε τὶς ἀποφάσεις τῆς διοικοῦσας "ἐκκλησίας" καὶ τοὺς ἀντιευαγγελικοὺς Νόμους τοῦ Κράτους καὶ π.χ. δὲν ὑπέγραφε διαζύγια. Μικρὴ ἡ ἐπαρχία του, λίγες οἱ περιπτώσεις, τὰ κατάφερε. Δύσκολο νὰ ἐφαρμοστῆ σὲ μεγάλες πόλεις, θὰ γίνῃ κοινωνικὴ ἐπανάστασι, ἀφοῦ τώρα κάποιοι χωρίζουν εἰκονικὰ γιὰ λόγους φορολογικούς. Κατανοητό. Αὐτὴ δυστυχῶς εἶναι ἡ "ἐκκλησία" μας. Σὰν τὸν Καντιώτη, διαζύγια δὲν ὑπογράφουν γιὰ τὰ μέλη τους λ.χ. οἱ "πεντηκοστιανοί", ποὺ ... ξαναβαπτίζουν τοὺς ὀρθοδόξους ποὺ προσέρχονται στὴν ὁμολογία τους, ἀποδεικνυόμενοι τοὐλάχιστον σοβαρότεροι μὲ τὶς πεποιθήσεις τους, ἀπὸ τὴν "ὀρθόδοξη" πλειοψηφία.

    Οἱ προβληματισμοὶ δὲν τελειώνουν καὶ προτιμοῦμε τὸν Σεβασμιώτατο ἅγιο Καλαβρύτων Άμβρόσιο νὰ τολμᾶ νὰ γράφῃ ἀλήθειες, παραδεχόμενος τὰ προβλήματα, διδάσκοντας ὅμως θεωρητικά τὴν Ὀρθοδοξία, παρὰ τοὺς ἀφωνότερους ἰχθύων ἠ τοὺς δεδηλωμένους Κολυμβαριστὲς. Τὴν πατρικὴ εὐχὴ τοῦ Σεβασμιωτάτου Ἁγίου Ἐπισκόπου Καλαβρύτων νὰ ἔχουμε καὶ τὸν παρακαλοῦμε νὰ προσεύχεται ὑπὲρ ἡμῶν τῶν ἁμαρτωλῶν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που βλέπεις,κ. Οδυσσέα Τσολογιάννη ,να πολεμάει τον Οικουμενισμό ο κ. Αμβρόσιος ;
    Δεν διαβάζεις αυτά που γράφει;
    Είναι Χριστιανός ο λεγόμενος Επίσκοπος Ρώμης ή είναι αντίχριστος ;
    Ποία Εκκλησία κάνει γάμους με αιρετικούς,του Κυρίου ή του αντίχριστου Οικουμενισμού;
    Ο Άγιος Μάρκος Ε. ,ο Άτλας της Εκκλησίας ,κάνει λάθος που ονομάζει τους Λατίνους ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ;
    Η Σύνοδος που ανήκει ο κ. Αμβρόσιος,δεν είναι μέσα στο Π. Σ. Ε. από το 1948;
    Γιατί δεν ακολουθεί, ο κ. Αμβρόσιος ,την Εκκλησία της Ελλάδας,σαν Επίσκοπος ,στην Κολυμβάριο προδοσία ;Σαν Επίσκοπος ακολουθεί την Εκκλησία της Ελλάδας και σαν άτομο δεν την ακολουθεί ;
    Τι είναι αυτά τα απαράδεκτα και οικουμενιστικά που μας πασάρει ο Καλαβρύτων ;
    Πιστεύω, κ. Ο. Τ. ,όταν διαβάσεις τα οικουμενιστικά ακροβατικά του κ. Αμβροσίου ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ το λάθος σου(διδάσκει καθαρό Οικουμενισμό αλλά δεν είναι Οικουμενιατής!)και να σταματήσεις να δημοσιεύεις οικουμενιστικές πλάνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απο την Εκκλησια της Ελλαδος αυτα δεν εφαρμοζωνται εδω και δεκαδες χρονια;
    Δεν γινονται γαμοι πρωτα σε ορθοδοξο ναο και μετα σε παπικο οταν ο ενας απο το ζευγος ειναι παπικος;
    Αυτο δεν εφαρμοζονταν παντοτε;
    Που εισαστε εσεις που σημερα φωνασκειτε να φωναξετε και τοτε;
    Οταν συμμαχουσατε με τους επισκοπους παντου και δεν μιλουσατε για καμμια ...παρεκτροπη πως και σημερα σας επιασε η ορθοδοξομανια σας αποτομα;
    Ενταξει ανωνυμε;
    Και σαν ανωνυμος που εισαι θαπρεπε να ντρεπεσαι εσυ να ερχεσαι καθυστερημενα να ελεγχεις ενα επωνυμο.
    Ο μητροπολιτης κ. Αμβροσιος παρουσιαζει τελευταια πολλα καλα δειγματα που στο παρελθον δεν εδειχνε.
    Αλλα καποιοι απο σας που κανετε τους εξυπνους παρουσιαζεστε παντοτε αυστηροι με τους αλλους αλλα οχι με τον εαυτο σας τον ...εκτρωματωδη εαυτο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχει κάνει πολλά καλά στην επισκοπή του, και έχει σαράνταετη ποιμαντορια
    Και όσον Αφορά το Μακαριστό Μητροπολίτη Μανης Είχε Χριστιανικό τέλος Σπύρος από Εύβοια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτά εφαρμόζωνται από το 1869(εδω και 150 χρόνια)στην Ελλάδα και από το 1978 στο Π. Νέας Ρώμης.
    Όχι,δεν γίνονται γάμοι σε παπικό ναό αλλά μόνο σε Ορθόδοξο(λέει ψέματα ο κ. Αμβρόσιος)!
    Τώρα μπορεί να το εφαρμόζουν (μετά την αντίχριστη οικουμενιστική ψευδοσύνοδο)αλλά όχι πάντοτε.
    Εδώ δεν φώναζαν οι άγιοι από το 1869,θα φωνάζαμε εμείς τα εκρώματα;
    Ορθοδοξομανία μας έπιασε γιατί ο Αμβρόσιος σαν Επίσκοπος δεν θα μας διδάξει ΠΟΤΕ ότι ο Πάπας είναι αιρετικός και αντίχριστος αλλά ότι είναι Χριστιανός πλανεμένος σχισματικός(ποτέ όμως αιρετικός)ΚΑΙ γιατί ο Καλαβρύτων δεν είναι πάνω στον Ουρανό με την Αγία Τριάδα για να ξέρει από που πηγάζει το Πνεύμα του Θεού(και έτσι καλύπτει την αίρεση των Λατίνων)!
    Εγώ θα ντρεπόμουν να δημοσίευα αυτές τις ύπουλες οικουμενιστικές πλάνες του κ. Αμβροσίου(να ντέπονται οι Παλαιοημερολογίτες-Παπαρρήγας-και οι Αποτειχισμένοι-π. Νικόλαος Μ. -και αυτοί που δεν ξέρουν να διαβάζουν ή δεν γνωρίζουν τους Ιερούς Κανόνες και την Αγία Γραφή).
    Ο κ. Αμβρόσιος λέει τα ίδια και είναι αμετανόητος(διδάσκει αιρέσεις και ακλουθεί την κρατική κακόδοξη ''Εκκλησία''των Οικουμενιστών,των εχθρών του Θεού (που λέει και ο κ. Ζουρίδης).
    Εξυπνάδα δεν είναι όταν ομολογούν οι Χριστιανοί τον Κύριο αλλά ΚΑΘΗΚΟΝ,κ. Ο. Τσολογγιάνη,και ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ!!!

    Τόμπρος Νεκτάριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ κάνετε λάθος παλιά ζούσα στην Τήνο και μπήκε και ο γαμπρός στο καθολικό ναό

      Διαγραφή
  7. Κυριε Νεκταριε Τομπρε ηρεμα.
    Μην κανης ουτε τον πολυξερο, ουτε να παιρνεις φορα και να πετροβολεις τον επισκοπο.
    Αλλα βλεπουν και αλλα διαβαζουν τα ματια σου;
    Τα παρακατω γραπτα του τολμηρου και γενναιου επισκοπου Αμβροσιου δεν τα βλεπεις;
    ΄Η αλληθωριζεις;
    Ξερεις και κανενα αλλο επισκοπο να γραφει τα παρακατω ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΑ;
    Δεν ντρεπεσαι να γραφεις ψευδη και συοφαντιες εναντιον του γεροντος επισκοπου;
    Εσυ που ανηκεις;
    Μηπως σε καποια παραταξι του παλαιου;
    --------------
    Πολύ πρίν συγκληθή η «δήθεν» Αγία και Μεγάλη Σύνοδος στο Κολυμπάρι της Κρήτης είχα δηλώσει εγγράφως, ότι οι Ρωμαιοκαθολικοί κλπ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΘΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ! Αποτελούν απλώς Χριστιανικές Ομολογίες! Είναι μεν Χριστιανοί, αλλά ευρίσκονται στην πλάνη! Αυστηρώς κρινόμενοι, κατατάσσονται στην κατηγορία των ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ!
    ----------μετα απο τα παραπανω καταγραφεντα μπορεις Νεκταριε Τομπρε να βλεπεις το φως του ηλιου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου