Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

TI ΣΧΕΣΙ ΕΧΕΙ Η ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ;






TI ΣΧΕΣΙ ΕΧΕΙ Η ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ;



Η Χαρίκλεια Νικοπούλου εμφανίζεται στο κόσμο ως χριστιανή πατριώτισσα, εμφανίζεται να έχει καλές σχέσεις με Μοναστήρια και εκκλησιαστικά πρόσωπα, συνάμα όμως διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και με ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ όπως ο Αρχιμασωνος κ. Μανέας. 
Μάλιστα ο ίδιος δημοσιεύει στην επίσημη Ιστοσελίδα του Ελευθεροτεκτονισμού του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου της Ελλάδος την δωρεά του προς την «ηρωική ελληνίδα δασκάλα» όπως την αποκαλεί: «Εξώπλισαν με 100 καθίσματα και 50 θρανία το Πομακικό Σχολείο Άνω Δερρίου Έβρου, ενισχύσαντες το έργο της ηρωικής Ελληνίδος Διδασκαλίσης Χαράς Νικοπούλου, βραβείο Ακαδημίας Αθηνών».




16 σχόλια:

  1. Δούλεψα μία χρονιά μαζί με την Χαρά στο 17ο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας προ οκταετίας. Κάναμε μαζί εφημερία στην διάρκεια της οποίας είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε διάφορα θέματα. Τότε μου είχε αναφέρει ότι της τηλεφώνησαν από τη μασωνική στοά και την ενημέρωσαν ότι της προσφέρουν ένα αξιοσέβαστο χρηματικό ποσό (κάποιες χιλιάδες ευρώ) για την Κιβωτό της Δόμνας Βισβίζη, ένα κέντρο μελέτης που είχε ιδρύσει η Χαρά. Αυτή απέρριψε μετά βδελυγμίας την προσφορά! Δεν πιστεύω λοιπόν ότι έχει σχέση με τη Μασονία. Η δε προσφορά που παρουσιάζεται εδώ έγινε σε ένα σχολείο το οποίο είναι δημόσιο και επομένως για την αποδοχή της έχει ευθύνη το Υπουργείο Παιδείας και όχι ο εκπαιδευτικός που υπηρετεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η Δόμνα Βιζβίζη δεν υπήρχε πριν 8 χρόνια το 2012 δημιουργήθηκε...

      Διαγραφή
    2. Έχεις δίκιο. Με την Χαρά δούλεψα προ εξαετίας, το σχολικό έτος 2011-2012 (αν έχεις αμφιβολία στείλε μου το email σου να σου στείλω την βεβαίωση προϋπηρεσίας μου).

      Διαγραφή
  2. Τι λες δασκαλε;
    Το αγορευομενο κειμενο απο το στομα της δεν το ακουσες;
    Εσυ ο τοσο ευαισθητος παραθεωρεις και διαγραφεις τα ...τρελλα αγορευματα της δασκαλας;
    Την γνωριζω απο μικρο κοριτσακι απο την Θεσσαλονικη.
    Τι επαθε αραγε και ψαλλει υμνους στον .....Απολλωνα στην ....Ιερα Φλογα και στα αλλα φαιδρολογηματα της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχήν δεν χρειάζονται χαρακτηρισμοί και ειρωνείες. Το ποιος είναι ευαίσθητος και το ποιος δεν είναι ας το αφήσουμε. Δεύτερον, εγώ αναφέρθηκα αποκλειστικά σε ότι αφορά τη Μασωνία, καταθέτοντας ένα γεγονός, και δεν σχολίασα τα αρχαιολατρικά τα οποία ως γνωστόν απορρίπτω. Και αυτό για να είμαστε δίκαιοι. Αυτά.

      Διαγραφή
    2. η μασονία δεν έχει σχέση με τα αρχαιολατρικά;

      Διαγραφή
    3. Σαφώς και έχει, χωρίς όμως να σημαίνει ότι κάθε αρχαιολάτρης είναι και μασόνος (δες για παράδειγμα τον Χίτλερ: ήταν αρχαιολάτρης, αλλά δίωξε τους μασόνους).
      Υ.Γ. Εγώ ένα γεγονός κατέθεσα το οποίο είναι αληθές. Και αυτό χάριν της αληθείας και για να μη με ελέγχει η συνείδησή μου ότι σιώπησα. Χαίρετε.

      Διαγραφή
  3. Ειναι ολα ανεξηγητα.
    Τι θεοσοφιες ειναι αυτα που διαβαζει;
    Δυστυχως δεν εκανε καμμια διαψευσι.
    Κριμα και οι πολλοι δεν την ξερουν.
    Αν δεν αποδοκιμαση η ιδια προσωπικα αυτα τα γελοια που αγορευει το στομα της δεν την σωζει τιποτα.
    Ο πατερας της αραγε δεν τα ειδε και δεν τα ακουσε αυτα;
    Ειναι δυνατον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εγώ ξέρω ότι αν χρωστάς λεφτά σε συνάνθρωπο σου και τον κάνεις μέρα νύχτα να κλαίει γιατί δεν έχει να φάει και γιατί δεν έχει άνθρωπο να τον υποστηρίξει ώστε να δικαιωθεί, ότι και να λες ότι και να κάνεις είναι μάταιο, δεν έχεις ευλογία σε τίποτα ιδιαίτερα αν αυτός ο άνθρωπος είναι στην ιδιαίτερη προστασία του Θεού, μαζεύεις οργή Θεού, γι αυτό ας κοιτάξουμε όλοι τον εαυτό μας αν είμαστε συνεπείς στους συνανθρώπους μας,αν είμαστε όπως μας θέλει ο Θεός και ύστερα ας προχωρήσουμε κι ένα βήμα παραπάνω με την Χάρη Του ώστε να κάνουμε πράγματα για να Τον ευαρεστήσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ το πιστεύω ακράδαντα, διότι όταν της έκανε πρόταση η πολιτική παράταξη "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" δεν δέχθηκε διότι θα υπέγραφε κατά της Μασσωνίας. Γι' αυτό και δεν δέχθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μη μπορώντας να υπονομεύσουν το ηθικό κύρος της κας. Νικοπούλου εξαγοράζοντάς την, έκαναν την δωρεά στο σχολείο της ως δήθεν ενίσχυση στο έργο της, προσπαθώντας να την αμαυρώσουν δια της πλαγίας οδού. Και φυσικά οι κακοπροαίρετοι και οι αφελείς αυτό το κάνουν "σημαία".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ας πληρώσει τα ενοίκια της κιβωτού στην ορφανή χήρα που δεν έχει να φάει και την έχουν αρρωστήσει και μετά πες ότι θες

      Διαγραφή
    2. Οποιος είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του και συνεπής στον συνάνθρωπο του δεν αμαυρώνεται, είναι συνεπής; Οποιος δίνει προτεραιότητα στους αναξιοπαθούντες, ασθενείς, χήρες, ορφανά, φτωχούς είναι αληθινός Ορθόδοξος Χριστιανός, είναι; Πληρώνει σωστά στην ώρα τους τα ενοίκια της;

      Διαγραφή
  7. πρόσεξε γιατί όταν σταθούμε ενώπιον Του στην Τελική Κρίση θα απολογηθούμε αν σκοτώσαμε ψυχικά τον αδερφό μας και αν συναινούσαμε και υποστηρίζαμε όσους το κάνουν, σωματικό και ψυχικό φόνο βασανιστικό,πρόσεξε όσοι υποστηρίζετε κάποιους ανθρώπους αδικώντας θανάσιμα κάποιους που είναι τα θύματα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 6 μήνες τυραννούν 3 ανυπεράσπιστες γυναίκες δύο χήρες και δύο ορφανές επειδή δεν πληρώνουν τα ενοίκια που είναι μικρό ποσό τις έβγαλαν την ψυχή στην κυριολεξία, επιπλέον εκτίθενται σε κίνδυνο οι γυναίκες λόγω των διανέξεων της με κάποιους, οι γυναίκες οι ανυπεράσπιστες οι φτωχές τί φταίνε; δύο μισθοί η κυρία, σύζυγος με μισθό και πατέρας με μεγάλο μισθό, μπράβο στην Χρυσή Αυγή, θα έχει μεγάλη επιτυχία στην Θράκη, μπράβο και στους μασώνους μπράβο και σε όσους υποστηρίζουν τέτοιες πράξεις και συμπεριφορές,μπράβο σας έτσι να υποστηρίζετε την καταστροφή και τον κλονισμό των συνανθρώπων σας όλοι σας, μπράβο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πολλές χιλιάδες ευρώ πήρε ως αποζημίωση που έκλεισε την τουρκική εφημερίδα στην Θράκη και πρόσφατα πήρε κι άλλη αποζημίωση σε δικαστήριο με δύο ακόμα εφημερίδες, στην χήρα χρωστάει ενοίκια, η κυρία με τους δύο μισθούς, αλήθεια πόσα παίρνει εκτός του μισθού της, σαν μετακλητή υπάλληλος της Χρυσής Αυγής;;; Ωραία η Χρυσή Αυγή, ωραίος τίτλος για εφημερίδες στο μέλλον, η κυρία με το πλούσιο πορτοφόλι να χρωστάει αρκετά ενοίκια σε μια αδύναμη γυναίκα που δεν έχει να ζήσει και προσπαθούν φίλοι και συμπολίτες της να την κρατήσουν με νύχια και δόντια γιατί το μόνο της έσοδο είναι ένα μικρό ενοίκιο, ο μπαμπάς της και ο πνευματικός της τί λένε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου