Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

ΠΡΟΣΟΧΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ. ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ. ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ.
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.
ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. 
ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΑΝΘΡΩΠΟΙ.


19 σχόλια:

  1. Τι εξηγειται (με αι, και οχι με ε) ρε ταλαιπωρε;
    Εσυ ποιους θα ψηφισεις τους απιστους Τσιπρες και τους υποκριτες Μητσοτακηδες;
    Μυαλο δεν εβαλες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνεχιζεις να θεωρεις τον εαυτο σου εξυπνο και διορθωνεις κιολας.Εγω σε πληροφορω εχω ψηφισει κοινωνια και φερθηκαν το ιδιο μητσοτακηδες και πασοκσηδικα.Λοιπον αν και μεγαλος ανθρωπος βγαζεις γρηγορα και εν θερμο τα λαθος συμπερασματα σου.Και δε ζητας και συγνωμη.Μα ειδη θεωρησες κακους καποιους και πηγες προς τον καλυτερο(βολουδακη)που σου γκρεμιζει ολο το καταακευασμα σου και οτι εχεις πει ως τωρα.Με ποιο λαθος κριση πεθαινεις που λενε και οι νεεοι,και κρινεις τη δικη μου ψηφο;

      Διαγραφή
    2. Λυπουμαι που καποιοι ειστε ταχεις εις το λαλεισαι και ταχεις εις οργην.

      Θα ζητησω τον λογο απο τον πατερα Βασιλειο για οσα λεει.
      Αναρωτιεμαι ομως ενας εκει στην αιθουσα δεν μπορουσε να τον ρωτηση και να απαντηση, αν η Μασωνια ειναι αλλοθρησκεια και Αιρεσι και ενας δεσποτης που κατηγορειται σαν Μασωνος ειναι υποχρεωμενοι οι πιστοι να μη τον αποδεχονται ως επισκοπο τους.
      Αν ο γεροντας του ειπε δεν μας ενδιαφερει του ειπε λανθασμενα πραγματα.
      Και οφειλε ο πατηρ Βασιλειος να μην υπακουση σε τετοιον γεροντα.
      Οπως βλεπετε απο τοτε οι γερονταδες υπερειχαν ολων στα ματια των πιστων.
      Αν ηταν σωστοι πιστοι θα ξεχωριζαν τα πραγματα.

      Διαγραφή
    3. Σιγα ρε ΟΔΥΣΣΕΑ μην μιλησουν απο κατω οι ΧΑΝΟΙ και τα βοδια της ψευτουπακοης...Αυτοι για να ΒΗΞΟΥΝ ακομα πρεπει να παρουν ""ευλογια """απο τον ""παππουλη"""..Γεμισαμε παππουληδες γιαγιαδες και γερονταδες τοοοοσα χρονια και χασαμε ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ Οδυσσεαααα!!!!!Ετσι μου φαινεται!!! Πηρανε τα ΠΡΩΤΕΙΑ οι πνευματικοι τοσα χρονια με λανθασμενο τροπο και κατευθυνουν τον κοσμο στην ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ προς ιδιον οφελος....Λες και δεν τα ξερεις ΟΔΥΣΣΕΑ...Αστο.Βρωμαει απο παντου το πραμα...

      Διαγραφή
  2. Τι σχεσι εχει ο πατηρ Βολουδακης με την κοινωνια;
    Καμμια ιδιαιτερη σχεσι.
    Απλα συμμετεχει εκει ο γυιος του.
    Που ειναι το κακο;
    Ο Τελεβαντος ο παρανοϊκος λεει με βεβαιοτητα οτι ποδηγετει την Κοινωνια, οπως ελεγε και οτι ποδηγετουσε τον Ορθοδοξο τυπο.
    Με τι στοιχεια; Με τιποτα.

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗ ΦΑΝΡΑΣΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οδυσσεα ανεξαρτητα απο το πολιτικο θεμα της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ που ειναι ιδιαιτερωςσημαντικο αλλα ΔΕΥΤΕΡΕΥΩΝ σε σχεση παντα με το ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ μην ξεχασεις το βιντεο , την αναρτηση αυτου και το σχολιασμο εκ μερους σου ..Προς ενημερωση του ποιμνιου ΠΑΝΤΑ...Αναμενουμε γιατι ειπες πως τον ΒΟΛΥΔΑΚΗ δεν θα τον αφησεις Α Π Ε Ι Ρ Α Χ Τ Ο....

      Διαγραφή
    2. Η κοινωνια ειναι ενα κομμα χριστιανων.
      Που και τι το εφαμαρτον εχει;
      Δεν καταλαβα ακομα.
      Επειδη ο βλαμμενος ο Τελεβαντος και η βλαμμενη παρεα του δεν συμπαθει τον π. Βασιλειο, δεν πρεπει και εμεις να μη την συμπαθουμε;
      και σε ποιους να παμε;
      Στους πολιτικους σαββουρες;
      Εκει μας στελνει ο Νουνης και ο Τελεβαντος.

      Διαγραφή
    3. Εδω το προβλημα ειναι παληο.
      Πολεμαει τον π. Βασιλειο για παποκαισαρισμο.
      Αλλοι ειναι οι αποτελουντες την ομαδα του κομματος και τον π. Βασιελιο λεει παποκαισαρα.
      Τρελλα.
      Τελεβαντια τρελλα.

      Διαγραφή
    4. Επισης ο Τελεβαντος ο Νουνης και η μαιναδα δεν υποστηριζουν καμμια αποτειχισι.
      Το κρυφτουλη υποστηριζουν.
      Αποτειχισι σημαινει διακοπη κοινωνιας εκκλησιαστικης και με τους ενεργητικους και με τους παθητικους τους κοινωνουντες με τους ενεργητικους Αιρετικους.
      Τα αλλα ειναι γελοιοτητες.
      Αυτην την Αποτειχισι βαδιζαν οι Αγιοι πατερες.

      Διαγραφή
    5. Οι θεολόγοι Τελεβάντος και Νούνης υποστηρίζουν την σωστή αποτείχιση. Εσύ την λάθος.

      Διάβασε για να μορφωθείς και αυτό.
      Ἡ μέση καὶ βασιλικὴ ὁδὸς τοῦ Γέροντος Παϊσίου ἔναντι τοῦ ποικίλου ζηλωτισμοῦ καὶ τοῦ συγκρητιστικοῦ οἰκουμενισμοῦ
      http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/2017/07/blog-post_37.html

      Διαγραφή
  3. ΦΙΛΕ ΟΔΥΣΣΕΑ , Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ...Τι παει να πει κομμα χριστιανων??? Ατυχης η εκφραση και λαθος !!!! Επελεξα κι εγω καποτε το ΚΟΙΝΩΝΙΑ και απογοητευτηκα ..Ας ειναι ομως ..Αν τωρα καποιος ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΣ και καποιος ΝΟΥΝΗΣ εχουν θεματα με τον ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ ας κατσουν να τα βρουν!!! Εμας δεν μας αφορα!!!!ΕΜΑΣ μας καιει που ο ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ και τον 15ο ΚΑΝΟΝΑ ΤΩΝ ΑΓ.ΠΑΤΕΡΩΝ !!!!!! Οταν του ζητησεις το λογο , την απαντηση του ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΡΑΠΤΩΣ και αν γινεται ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΒΙΝΤΕΟ στο γραφειο του με ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ για την ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ...Μεχρι τοτε,, ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΜΕ ΣΧΟΛΙΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ με συνεση,γιατι ΣΕ --ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ...Εκτος αν θες να σε αποκαλει ΝΟΣΟΥΝΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ,ΣΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ (ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΕΙ )ΦΑΝΑΤΙΚΟ ,ΥΠΕΡΟΡΘΟΔΟΞΟ και εσυ ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΟΥ να τον ΕΚΘΕΙΑΖΕΙΣ και να τον υμνεις αποκαλωντας τον ""ΕΜΒΡΙΘΗ ΘΕΟΛΟΓΟ""". ΑΝΑΜΕΝΩ με χαρα την ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι λες φιλε;
    Με ποιους να κανουμε κομματα, με τους δεδηλωμενους απιστους για να μας οδηγησουν στον γκρεμο;
    Ηλιθιοι ειμαστε σαν τον Τελεβαντο;
    Γιατι απογοητευτικες απο την Κοινωνια;
    Εγινε κυβερνησι και την δοκιμασαμε;
    Κομματα με χριστιανους και τιποτα αλλο.
    Χωρις Χριστο ο ανθρωπος ειναι λυκος για τον αλλο.
    Δεν βλεπεις τους σημερινους βουλευτες;
    Σχεδον ολους;
    Προδοτες, προσκυνημενοι, διεφθαρμενοι μεχρι το μεδουλι ους, βρωμερα υποκειμενα, υπαρχουν για να παιρνουν τεραστιους μισθους και για τους μισθους προδιδουν τα ΠΑΝΤΑ.

    Και λιγο φρονημα ταπεινο για τον αδικα σφυροκοπουμενο απο τους ΓΕΛΟΙΟΥΣ και την ΓΕΛΟΙΑ, πατερα Βασιλειο.
    Την ακρη θα την βγαλω.
    Και βεβαια τον θεωρω καλο θεολογο.
    Τα της Αποτειχισης θα τα λυσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακουσε φιλε για να το κλεισω με το ΚΟΙΝΩΝΙΑ..Ουτε με αφορα αν ειναι απο πισω ο ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ στο ΚΟΙΝΩΝΙΑ ,ουτε εξω απο το ΚΟΙΝΩΝΙΑ ,ουτε δεξια ,ουτε αριστερα,ουτε πανω....Αληθεια λιγο με νοιαζει..Με κουρασε να στο πω κι ετσι !!!! Ολα αυτα που λες για τους πολιτικους ειναι ολοσωστα !!!Αυτο ομως δεν αλλαζει κι ουτε θα αλλαξει ποτε γιατι ξεκινα απο το παθος της ματιοδοξιας ενος εκαστου ...Εννοω για το σχολιο σου οτι ειναι προδοτες ,αντιχριστοι κλπ κλπ!!!!Βλεπω κι απο τους υποτιθεμενους χριστιανους με τους μεγαλοσταυρους που παιρνουν γραμμη απο τους παππαδες καθε 4χρονια ,τι θα ψηφισουν..Ολα μεσα στη βρωμια !!Κανανε την εκκλησια εκλογικο κεντρο!!!.Τα πανια!!!.Γιατι απογοητευτηκα απο το ΚΟΙΝΩΝΙΑ αφου δεν κυβερνησε??? Γιατι αγορι μου ΔΕΝ μπορεις να βαζεις το ΧΡΙΣΤΟ μπροστα για να μαζεψεις ψηφους. ΣΤΟ ΞΑΝΑΠΑ και πριν !!!! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ???? Και κυβερνηση να γινοταν καποτε ΤΟ ΙΔΙΟ με τους αλλους θα γινοταν !!!!!Ξερεις γιατι ???:Γιατι ειναι στο παθος της ματαιοδοξιας και της εξουσιας που εχει ο καθενας μας.....Το οτι μπορει να ηταν λιγοτερο χειροτεροι , ναι ...Το δεχομαι.Μεχρι εκει ομως....Κι αφου ρε φιλε ειναι κομμα ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ οπως λες γιατι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ βγαλει μια ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ και να καλεσουν τους χριστιανους ψηφοφορους τους και οπαδους τους να ΠΡΑΞΟΥΝ την ιερη ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ παρα μαζευονται στις εκκλησιες και συγκοινωνπυν με την ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ????? Ωραιο κομμα χριστιανων ειναι!!!!!Ξερεις γιατι δεν το κανουν ΟΔΥΣΣΕΑ φιλαρακο????Γιατι ΑΝ το κανουν , θα πεσει μια εντολη ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ που τα ελεγχει ολα εδω ,και με ενα τηλεφωνακι , θα εξαφανιστουν απο το χαρτη!!!!!! Και ξερεις πολυ καλα τι λεω !!!χαζος δεν εισαι!!!Αλλα ουτε κι εγω κανα κυριζι να τα μασαω αυτα τα κολπακια των κομματων !!! Ωραιοι χριστιανοι ρε φιλεεεεε!!!! Τελος παντων.. Λες ::Τα της αποτειχισης θα τα λυσουμε...Οχι φιλε δεν θα λυσουμε τιποτα με αυτον που μας λεει ΝΟΣΟΥΝΤΕΣ και φανατικους και υπερορθοδοξους...Θα βγαλει καινουριο βιντεο ,καινουρια επιστολη που θα ΕΞΗΓΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ και τον 15ο ΚΑΝΟΝΑ ,και μεχρι τοτε το βιντεακι περιμενουμε ΑΚΟΜΗ να το ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ .. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?????Τετοια καθυστερηση που οφειλεται???:Επρεπε να ειχε ΗΔΗ γινει πιστευω ....Αναμενουμε ολοι!!!!!

      Διαγραφή
  5. Δημητρουκα οι Αποτειχισμενοι ειναι ηρεμοι ανθρωποι, εσυ δεν μου φαινεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου πω και εγω κατι γιατι το διακρινω και πρεπει να το πω στον αδερφο μου.Νομιζω εισαι πιστευτής,κατα το αγγλικο "believer".Ενω εχεις βρει το χριστο και ειναι ο μονος στον οποιο πρεπει να πιστευουμε και να προσβλεπουμε,αφου "πας ανθρωπος ψευστης"εσυ μαλλον φευγεις απο καποιους που θεωρεις λαθος και πας να "εφευρεσεις"αλλους "σωστους"καταλληλους.Ε δεν υπαρχουν φιλε ανθρωποι σωστοι καθ'ολα,αλλα προβληματικοι που ειτε το διαπιστωνουν μετανοουν και πανε στο νοσοκομειο της εκκλησιας,ή πολεμουν ως δον κιχωτηδες το απολεμητο,κανουν κοματα κλπ και στο τελος καταληγουν να δρουν με τους ορους καθε κακου του κοσμου και καθε κακιας που αυτοι χρησιμοποιουν.

      Διαγραφή
    2. Αργυρη μην ασχολεισαι ΟΛΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ...

      Διαγραφή
  6. κανενα κομμα να μην ψηφισουμε δε μας εκφρασουν αυτα ανηκουν στο ψευδορωμαικο εμεις θελουμε να γκρεμισουμε το ψευδορωμαικο το ταχα ψηφιζω το ταδε κομμα ως μικρο κακο ξεχαστε το ολοι λερωμενοι ενα καθαρο να μπεις θα λερωθει αποτειχιση και στη πολιτικη χρειαζεται οχι μονο στη πιστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου