Τρίτη 27 Ιουνίου 2017


ΜΑΣΩΝΟΣ Η AΝΩΤΑΤΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ...

Βιογραφικό Σημείωμα της Πανσεβασμία


Βιογραφικό Σημείωμα της Πανσεβασμία



Βιογραφικό Σημείωμα της Πανσεβασμίας αδ.: Ιωάννας Μπεκιάρη Αναπληρωτής Μεγάλος Διδάσκαλος , Αντιστράτηγου ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας.
Σπουδές Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας {ΑΕΙ] Μεταπτυχιακή εργασίας " Παραβατικότητα Ανηλίκων- Προβλήματα Πρόληψη και καταστολή"- Ανώτατη Σχολή Επιμόρφωσης Στελεχών Ελληνικής Αστυνομίας. Μετεκπαίδευση στη Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου σε θέματα παραμέλησης - κακοποίησης ανηλίκων. Aγγλικά Τουρκικά Ρωσικά [μέτρια]. Επικεφαλής της Interpol Ελλάδος 2006-2009, επίσημος εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας στις Γενικές Συνελεύσεις της Interpol με γενική εξουσιοδότηση στη λήψη αποφάσεων. Αξιωματικός Σύνδεσμος της Ελληνικής Αστυνομίας με τις Ομοσπονδιακές Υπηρεσίες Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας [F.S.B] - και M.V.D. Μέλος της ένωσης αξιωματικών συνδέσμων ΕΕ στην Ρωσική Ομοσπονδία . Επικεφαλής της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη [Interpol, Europol, Sireneκ/Shengen]. Εκπρόσωπος της Ελλάδος στην επιτροπή Ασφαλείας ΕΕ / COSI, εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας στο Σύμφωνο για την Ασφάλεια στην Νοτιοανατολική Ευρώπη /SECI.
"Στον Τεκτονισμό μυήθηκα στην Σεπτή Στοά Δελφοί το 1996 του Διεθνούς Μικτού Τεκτονικού Τάγματος Le Droit Humain.
Σεβασμία στην Σ.: Στοά Δήλο την Περίοδο 2002-4. Το 2012 μαζί με πληθώρα αδελφών ιδρύσαμε την Ανεξάρτητη Στοά Φιλική Εταιρεία και ενταχθήκαμε στο Διεθνές Τάγμα Δελφοί στο οποίο παρέμεινα μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2012. Εν συνεχεία με την καθοδήγηση της Μεγάλης Στοάς Ανδρών και Γυναικών της Μεγάλης Βρετανίας υπήρξα ιδρυτικό Μέλος της Ελληνικής αντίστοιχης Μεγάλης Στοάς και εγκαταστάθηκα Α 'Μεγάλη Επόπτης στις 7 Δεκεμβρίου 2013, Βοηθός Μεγάλος Διδάσκαλος τον Ιούνιο του 2014 και αναπληρωτής τον Φεβρουάριο του 2016 όπου και παραμένω έως σήμερα.
Επίσης στον Σκωτικό Τεκτονισμό έχω τον 32ο βαθμό και πρόσφατα το Υπάτο Συμβούλιο στην τελευταία του συνεδρίαση τον Νοέμβριο του 2015 στο Λονδίνο αποφάσισε όπως ανυψωθώ στο 33ο και τελευταίο βαθμό του Αρχαίου και Αποδεδεγμενου Σκωτικού Τύπου στην τελετή που θα λάβει χώρα το Μάιο του 2017 στην Σόφια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου