Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Οι ψεύτες, οι υπεύθυνοι και η εργασία της Κυριακής!

Η σημερινή ημέρα, 1η Μαΐου 2017, έχει καθιερωθεί ως ημέρα "απεργίας" και όχι ως αργία! Ο μύθος της "ημέρας των εργατών" είναι παμπάλαιος, καθώς τον συναντάμε για πρώτη φορά στο μακρυνό 1886 και συγκεκριμένα στο Chicago των ΗΠΑ.Τότε ξεσηκώθηκαν, τάχα, τα εργατικά συνδικάτα διεκδικώντας καλύτερες συνθήκες εργασίας και την καθιέρωση του οκτάωρου ωραρίου.

Στην πραγματικότητα, όμως, οι ισχυροί της γης τότε εισήγαγαν την έννοια του συνδικαλισμού, δηλαδή τον προβοκατόρικο τρόπο ελέγχου των εργατών. Οι "συνδικαλιστές" είναι κομματικοί κηφήνες, που εξυπηρετούν τα πολιτικά συμφέροντα αυτών που τους διορίζουν, με μοναδικό στόχο να καταστείλουν εκ των έσω κάθε νόμιμη διεκδίκηση των ανυπεράσπιστων εργαζομένων.

Η αισχρή συμπαιγνία κυβερνήσεων και συνδικαλιστών γίνεται ακόμα πιο απάνθρωπη όταν αναλαμβάνουν (νόμιμα ή πραξικοπηματικά) την εξουσία "αριστερές" κυβερνήσεις, δηλαδή αμοραλιστές προδότες καπιταλιστές με αριστεροφασίζουσα γλώσσα.

Έτσι, λοιπόν, και στην πολύπαθη Ελλάδα μας, η προδοτική συγκυβέρνηση έχει επιδοθεί τις τελευταίες ημέρες σε μία ψευδή ρητορική, ισχυριζόμενη πως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή την πιέζει προκειμένου να καταργηθεί μονίμως η αργία της Κυριακής. Ακόμα ένα ψέμα των πολιτικάντηδων της Πατρίδος μας, που εντέχνως και αναληθώς αποδίδεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Έχουμε επισημάνει κατ' επανάληψη τα δεινά που έχουν προκύψει εξαιτίας της προσχωρήσεώς μας στην Ε.Ε., ωστόσο κάποια ζητήματα είναι επιλογές του σάπιου πολιτικού συστήματος που επιδιώκει την καταστροφή του Έθνους και την μετατροπή του σε ένα (ακόμα) προτεκτοράτο του Δυτικού "πολιτισμού".

Σε καμία ισχυρή χώρα της Ευρώπης δεν ισχύει επισήμως η εργασία πέραν του οκταώρου και των πέντε (5) εργασίμων ημερών. Η κατάργηση της αργίας της Κυριακής στην Ελλάδα ξεκίνησε από την μασωνοκρατούμενη δεξιά, επικροτήθηκε και ενισχύθηκε από τους τυχοδιώκτες "σοσιαλιστές" και επιχειρείται να καταργηθεί από τους "αριστεροπατριώτες" του ΣΥΡΙΖΑ και των ανεύθυνων Ελλήνων.

Την αποκλειστική ευθύνη αυτού που συμβαίνει στην Χώρα μας φέρουν οι πνευματικοί ηγέτες(;) του τόπου, με πρωτεργάτες μεγάλη μερίδα της Ιεραρχίας και του Ιερού Κλήρου. Για πολλά χρόνια αποσιώπησαν τα σκοτεινά σχέδια των προδοτών της Ελλάδος ή, ακόμα χειρότερα, τα ενίσχυσαν με τις, ακούσιες ή εκούσιες, παντελώς λανθασμένες πολιτικές επιλογές τους. Η Εκκλησία παρέδωσε άνευ όρων την διαχείριση των κοινών, δηλαδή την πολιτική, στα χέρια των αμοραλιστών πολεμίων της και γι' αυτό το αποτέλεσμα είναι καταστροφικό.

Δεν ωφελούν οι δακρύβρεχτες δηλώσεις, ούτε τα ευχολόγια. Αυτή την στιγμή, που ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία για την Πατρίδα μας, είναι επιτακτική ανάγκη να σοβαρευτούμε όλοι! Πρέπει, επιτέλους, να εκλείψει το άθλιο άκουσμα και θέαμα των Επισκόπων και των Ιερέων που "εξυμνούν" και επικροτούν τους προδότες και Θεομπαίχτες πολιτικάντηδες.

Ο ρόλος της Εκκλησίας -τουλάχιστον στην Ελλάδα- δεν είναι πυροσβεστικός, αλλά ουσιαστικός. Η Εκκλησία ήταν και πρέπει να ξαναγίνει η Μητέρα του Έθνους μας! Αλλιώς μονίμως θα ψάχνουμε να βρούμε τι φταίει και φτάσαμε ως εδώ, ερευνώντας τις ανθυποπεριπτώσεις και όχι την συνολική κατάσταση!

1 σχόλιο:

  1. Η Εκκλησία των Συνόδων, σύμφωνα με τους Κανόνες απαγορεύει την ΜΗ εργασία του Σαββάτου, ενώ επιτρέπει την εργασία κατά τις Κυριακές, είτε αυτό μας συμφέρει, είτε όχι.

    Ν.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου