Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ η συγκεντρωσι στο Ωραιοκαστρο θα γινη κανονικα Αυτοι που θελησαν να γινουν οι ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ δεν θα συμμετασχουν. Η συγκεντρωσι θα γινη ΚΑΝΟΝΙΚΑ μην δινετε σημασια στα ιστολογια των ΔΟΥΡΕΙΩΝ ΙΠΠΩΝ. Ωρα 5μ.μ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ

                            ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ 

η συγκεντρωσι στο Ωραιοκαστρο θα γινη κανονικα
Αυτοι που θελησαν να γινουν οι ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ και να μην ακολουθησουν την γραμμη των Αγιων Πατερων αλλα τους κακοδοξους γερονταδες τους, δεν θα συμμετασχουν.
Η συγκεντρωσι θα γινη ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
Μη δινετε σημασια στα ιστολογια των ΔΟΥΡΕΙΩΝ ΙΠΠΩΝ.
Ωρα 5μ.μ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ στην αιθουσα NOYVELLE στο Ωραιοκαστρο.
Απο τους Αγιορειτες Πατερες και την Συναξι των Ορθοδοξων Κρητων βγηκε η παρακατω Ανακοινωσι:

ΔΙΑΨΕΥΣΙΣ ΠΕΡΙ ΑΚΥΡΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗΣ ΔΙΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΗΜΕΡΙΔΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για αγιο ορος


ΔΙΑΨΕΥΣΙΣ ΠΕΡΙ ΑΚΥΡΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗΣ ΔΙΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΗΜΕΡΙΔΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Ἀνακοινώνουμε πρός τό εὐσεβές Χριστεπώνυμο πλήρωμα, τήν κανονική διεξαγωγή τῆς κληρικολαϊκῆς ὁμολογιακῆς Διορθοδόξου ἡμερίδος καταδίκης τοῦ Οἰκουμενισμοῦ καί τῆς ψευδοσυνόδου τῆς Κρήτης, καί διαψεύδουμε τίς κακόβουλες φῆμες γιά τήν ὅποια ἀκύρωσή της. Καλοῦνται ἄπαντες οἱ πιστοί νά συμμετέχουν ἐνισχύοντας τό ἀγωνιστικό μέτωπο κατά τῆς Παναιρέσεως τοῦ Οἰκουμενισμοῦ.

Πρόσκληση Κλήρου και λαού στη Διορθόδοξη επιστημονική ημερίδα καταδίκης του Οικουμενισμού και της "Συνόδου" της Κρήτης Τρίτη 4 Απριλίου 2017 ώρα 5 το απόγευμα στον πολυχώρο NOYVELLE 7ον χιλμ. Θεσσαλονίκης Ωραιοκάστρου λεωφ. 56 στάση Lidl

Ἁγιορεῖτες Πατέρες καί Σύναξη Ὀρθοδόξων Κρητῶν.

8 σχόλια:

  1. ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΣΤΑΡΔΗΣ3 Απριλίου 2017 στις 3:32 μ.μ.

    ΟΛΟΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΟΤΟΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΞΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΙ ΑΔΕΛΦΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στειλαμε το παρακατω σχολιο στην Κρασοκατανυξι και το εβγακλαν αμεσως τα ...τσακαλια του παπα Μανωμη του Οικουμενιστου
    ----------------------------

    Ποτε δεν σας εμπιστευθηκα και ειχα απολυτο δικαιο. Και με τον πατερα Μανωλη μιλησα και του ταπα αλλα εκεινος ηθελε να αποτειχιζεται και να συνεκκλησιαζεται μαζι με τους οικουμενιστες. Τετοια γελοιποιησι. Σε ποιους Πατερες τα βρηκαν αυτα που κανουν αυτοι;
    παλαβοι ειναι;Σιγα να μην βαλετε το σχολιο μου χριστινουληδες της δεκαρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο π αγγελος δεν θα ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΕΙΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΘΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙ............
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΕΘΑ ΕΝ ΤΗ ΑΛΛΟΔΑΠΗ .

    ΟΥΚ ΑΡΝΗΣΟΜΕΘΑ ΣΕ ΦΙΛΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ......
    + πατὴρ Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κρίμα π. Θεόδωρε. Είχες μια ευκαιρία να μιμηθείς τον Άγ. Μάρκο τον Ευγενικό ή τον Άγ. Γρηγόριο τον Παλαμά αλλά σε φθόνησε ο πονηρός. Κρίμα χίλιες φορές κρίμα. Και μόνο το γεγονός ότι επαινείσαι από τον Τελεβάντο αυτό τα λέει όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καποιοι νυν αποτειχισμενοι μας λέγανε ΕΚΤΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ακριβώς γιατί κοινωνούσαμε με τον π Αρτέμιο και τους άλλους της Εκκλησίας Χριστού και δεν κοινωνούσαμε με τους ακοινώνητους του Βαρθολομαίου

    Εμείς οι αποτειχισμένοι ναι μεν οφείλουμε αφ ενός να μην κοινωνούμε με τους αιρετικούς ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΪΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ αλλά ταυτόχρονα οφείλουμε να είμαστε σε κοινωνία .. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ επαναλαμβάνω με την ΕΚΚΛΗΣΊΑ τους ορθοδρομούντας δηλαδή τον λόγο της Αληθείας και μάλιστα με τους δε διωγμένους ένεκα της Αληθείας .

    Ο Ειρηναίος ο Πατριάρχης , ο π Αρτέμιος ,ο επίσκοπος Λογγίνος κτλ είναι δεδιωγμένοι ένεκα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού επειδή είναι αντι οικουμενιστές . Αυτοί είναι Η ΕΚΚΛΗΣΙΆ . Λοιπόν ΣΧΙΣΜΑ κάνει κάθε αποτειχισμένος που δεν κοινωνεί με αυτούς .

    Η απομάκρυνσις από την ορθοδοξίαν συνεπάγεται διακοπήν της κοινωνίας η δε επάνοδος εις την ορθοδοξίαν συνεπάγεται απόδοσιν της κοινωνίας.

    Εαν ο π Ζήσης , π Μανώλης κτλ επανήλθαν στην ορθοδοξία οφείλουμε να ήμαστε κοινωνικοί προς αυτούς .

    Ομως οντως επανήλθαν ? Οντως απετάχθησαν τον σατανά Βαρθολομαίο και συντάχθηκαν με τον Κύριο μας ? Η μήπως προσποιούνται και στην ουσία είναι σε κοινωνία με τους αιρετικούς ? Ο Χρόνος και η πείρα θα δείξει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν είναι εκκλησία Ιησού Χριστού ο παπικός Βαρθολομαίος ο παναιρεσιάρχης ο εχθρός του Θεού και η συμμορία του . Οποιος "αποτειχισμένος " κοινωνοί με τους κοινωνούντας με την αίρεση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΣ αλλά ψευτο αποτειχισμενος και δεν πρέπει να κοινωνούμε με αυτόν γιατί "κοινωνῶν ἀκοινωνήτω ἀκοινώνητος ἔσται"

    Ελεγε το λοιπόν ο Πρωτοπρ. Θεόδωρος Ζήσης, Αποτείχιση από την αίρεση όχι από την Εκκλησία
    Εκκλησία π Θεόδωρε είναι οι ομολογητές αποτειχισμένοι και μάλιστα όσοι εχουν εκδιωχθεί ΓΙΑΤΙ είναι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ
    Αν νομίζεις ότι κάποιος απο αυτούς είτε τους ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ είτε τους ΙΕΡΕΙΣ δεν είναι ορθόδοξοι και τους δίωξανε όχι για την ορθοδοξία αλλά για αλλους λόγους πχ αμαρτία κτλ να μας το πείς . Και αν δεν συντρέχει τέτοιος λόγος ξεκαθάρισε την θέση σας μπροστά σε Θεό και ανθρώπους να ξέρουμε τι έχουμε μπροστά μας .

    Σε λίγο ελπίζουμε να ξέρουμε αν και ποιοι απο τους νεο αποτειχισμένους ακολουθούν το παράδειγμα των αποτειχισμένων αγίων της εκκλησίας μας και άρα είναι του Κυρίου μας και ποιοι δεν το ακολουθούν και άρα είναι του σατανά .

    Στα 2000 χρόνια της εκκλησιαστικής ιστορίας μας η κοινωνία δεν είναι απλή λέξις, αλλά κατάστασις υπάρξεως του εκκλησιαστικού οργανισμού ως σώματος του Χριστού και έδρας του Αγίου Πνεύματος.

    Εφ' όσον ο Χριστός ως κεφαλή είναι εἷς, μία είναι και η Εκκλησία ως σώμα αυτού.

    Η ορθή πίστις είναι το θεμέλιον της κοινωνίας και η κοινωνία με τους ορθοδόξους είναι προυπόθεσις , είναι προαπαιτούμενο , για την τοποθέτησιν εις την μερίδα των δικαίων κατά την ημέραν της κρίσεως

    Η κοινωνία με τους αιρετικοὺς είναι ανεπίτρεπτος διότι η αθέτησις της πίστεως θέτει αυτούς εκτός Εκκλησίας

    Η κοινωνία με τους αιρετικούς αρκεί δια την τοποθέτησιν εις την μερίδα των εχθρών του Θεού κατά τον τελωνισμό

    Θα ήθελα να πω κάτι για την σύναξη των ΝΕΟ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΩΝ .
    Λοιπόν κάνετε μια συγκέντρωση που αποφασίσατε να της δώσετε χαρακτήρα "επιστημονικής ημερίδας " και όχι κληρικό- λαϊκής συνέλευσης των απανταχού αποτειχισμένων υπό την αιγίδα όλων όσων υπέστησαν διώξεις ένεκα των αντιοικουμενιστικών αγώνων τους ιεραρχών (πχ Πατριάρχης Ειρηναίος , π Αρτέμιος κτλ , αλλά και ιερέων πχ π Τρικαμηνάς και θεολόγων πχ ο Σημάτης )
    Αραγε εκ "καθεδρας" θα μιλήσουν κάποιοι ?Για να προάγουν την επιστήμη ή για το όφελος της Εκκλησίας ? Αναμένουμε να δούμε αν έστω απο "κατω" θα μπορέσουν να εκφραστούν , και πως, με ποιά περιθώρια , ήδη αποτειχισμενοι ιερείς ...
    Η εκκλησία μας χρειάζεται επειγόντως , οι καιροί ου μενετοί ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ στις θέσεις μάχης .
    Αναγνωρίζω οτι οι ΝΕΟ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ περί τον π Ζήση και τον π Σάββα κτλ είναι ότι δυναμικότερο στον χώρο και προσεύχομαι να μην καταγραφεί και για αυτούς το " Με τα ὑπερήφανα ἤθη των, τά ὁποῖα κολακευμένα ἐγίνοντο ὑπεροπτικώτερα, ούτε εγνώριζον την αλήθειαν ούτε ήθελον να την μάθουν ..."

    2000 χρόνια τώρα ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ σε ανάλογες περιπτώσεις .
    Ξέρετε καλά 2000 χρόνια τώρα με ποιούς απαγορεύεται να κοινωνούμε και με ποιούς ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να κοινωνούμε . Και ξέρετε πολύ καλά 2000 χρόνια τώρα πως οργανώνεται η εκκλησία μας . Η εκκλησία χρειάζεται Επίσκοπο απέναντι σε κάθε ψευτο επίσκοπο , Ιερέα απέναντι σε κάθε ψευδο ιερέα .Πρακτικά πράγματα .

    Αφήστε το λοιπόν τα περίσια και κάνετε τα ίσια . ΚΑΙ αν δεν μπορείτε να κάνετε σαν "επιστημονική ημερίδα " τουλάχιστον ας βάλετε αρχή .. να βγεί μια επιτροπή που να το παλέψει ΑΜΕΣΑ και με αποτελεσματικό τρόπο .Ο Θεός ας σας φωτίσει .
    Εν Χανίοις τη 2-4-2017
    Σωτήριος Ν Ζουρίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σελιγο θα ζητησουν και συγνωμην απο τους μητροπολιτες του
    μητροπολιτες του ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ
    και θα πουμε ως εκλειπει καπνος εκλειπετωσαν΄΄΄................και του χρονου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου