Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΕΙΣ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΑΪΚΩΝ .....ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ. Ο ΑΡΧΙΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΚΒΛΗΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΤΟΥ. ΟΙ ΟΡΘΟΞΟΙ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΩΣ ΤΗΝ ΠΑΜΠΑΛΑΙΑ ΑΙΡΕΣΙ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΟΛΑΤΙΝΙΣΜΟΥ , ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΙ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ..Η ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΣΥΝΑΞΙ ΠΟΝΗΡΕΥΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΝΑ ΡΙΦΘΗ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΥΘΙΟΣ ΔΡΑΚΩΝ.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΕΙΣ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΑΪΚΩΝ .....ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ.
Ο ΑΡΧΙΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΚΒΛΗΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. 
ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΤΟΥ.
ΟΙ ΟΡΘΟΞΟΙ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΩΣ ΤΗΝ ΠΑΜΠΑΛΑΙΑ ΑΙΡΕΣΙ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΟΛΑΤΙΝΙΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΙ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ.
Η ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΣΥΝΑΞΙ ΠΟΝΗΡΕΥΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΝΑ ΡΙΦΘΗ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΥΘΙΟΣ ΔΡΑΚΩΝ.



================

4 σχόλια:

  1. ΟΥΚ ΗΝ ΦΩΝΗ ΟΥΚ ΗΝ ΑΚΡΟΑΣΙΣ
    αναμεινατε στο ακουστικο σας ειναι νωρις ακομα,,,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σουβαλτζή λέγεται η αρχαιολόγος, όχι Σουρλατζή. Σταμάτησε τις ανασκαφές στην όαση Σίουα όχι διότι απέτυχε να βρη τον τάφο αλλά διότι, όπως η ίδια λέει, κατόπιν επέμβασης της τότε Ελληνικής Κυβερνήσεως προς την Αιγυπτιακή, δεν της δόθηκε άδεια να συνεχίσει τις ανασκαφές. Είχε φτάσει κοντά στην αποκάλυψη ενός σπουδαίου μνημείου, αλλά επειδή ανακοινώθηκε από την Αιγυπτιακή κυβέρνηση πως πιθανώς να πρόκειται για τον τάφο του Μ. Αλεξάνδρου, άνοιξε η όρεξη των Σκοπιανών που διεκδικούσαν να ανασκάψουν κι εκείνοι το μνημείο, και, τουλάχιστον όπως ισχυρίζεται η αρχαιολόγος κυρία Σουβαλτζή, οι Έλληνες Κυβερνητικοί της είπαν πως δεν ήθελαν να οξυνθούν τα εθνικιστικά θέματα με τους γείτονες... Οπωσδήποτε, εκεί στην όαση Σίουα υπάρχει κάποιο μεγαλοπρεπές και σπουδαίο μνημείο, άγνωστο για το τι πρόκειται. Οι αναφορές των ιστορικών οδηγούν κατά ειδικούς στο συμπέρασμα ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ετάφη στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου ή και εκεί που υποδεικνύει η κα Σουβαλτζή. Αμφιβάλλω όμως αν ποτέ θα βρεθή ο τάφος του, διότι οι αρχαιοκάπηλοι, άν τον σύλησαν, θα ενδιαφέρθηκαν μόνο για τα χρυσά και θα παραπέταξαν τα υπόλοιπα. Τα περί αγίων κ.λπ. που είδαν το μνημείο του Αλεξἀνδρου δεν είναι έγκυρα. Όσο για τον τάφου του πατρός Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου, ο ίδιος έδωσε εντολή και έβαλε κανόνα σε δυο μοναχούς, πνευματικά του τέκνα, να τον θάψουν μυστικώς στο ΑΓΙΏΝΥΜΟ Όρος και να μην μαρτυρήσουν σε κανέναν πού είναι ο τάφος. Δεν ήθελε στο μέλλον χριστιανοί να προσκυνούν τα λείψανά του, διότι και άγιοι γνωρίζουν πως η λατρεία και η προσκύνηση ανήκει μόνο στον Θεό. Κι αυτό έγινε. Αν κάποιος σήμερα ή στο μέλλον σας υποδείξει να προσκυνήσετε ... λείψανα του αγίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου, μην τον πιστέψετε. Είναι απατεώνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καμια αποτειχιση δε θα γινει, η εκκλησια θα πεσει σε αιρεση εντελως, η χαρη θα φυγει και το εθνος θα χαθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου