Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΔΙΑΒΟΗΤΟΣ ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΣ ΤΗΣ ....ΑΛΒΙΩΝΑΣ!!!! και ΜΟΝΙΜΑ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ...Αμεθυστος!!!!!κατα των Ορθοδοξων αποψεων του μητροπολιτου.

ΣΧΟΛΙΟ: Δέν είναι επαρκής ο άνθρωπος καί χάνεται καί η εκκλησία πού είναι ταυτισμένη μαζί του.
Τί θά πεί, "Εμείς αγαπάμε όλους τούς ανθρώπους καί τούς δεχόμαστε όπως είναι". Στήν εκκλησία οι άνθρωποι μεταμορφώνονται καί αναγεννώνται. Τό ίδιο ισχύει καί γιά τόν κλήρο. Δέν υπάρχουν ιατροί στήν εκκλησία πού χορηγούν τό φάρμακο γιά νά θεραπεύσουν κάτι από τό οποίο πάσχουν καί οι ίδιοι. Η Εκκλησία δέν δέχεται κανέναν όπως είναι. Αυτό σημαίνει τό Μυστήριο τού Βαπτίσματος. Αυτό σημαίνει η Εκκλησία σημαίνεται εν τοίς Μυστηριοις. Αμεθυστος.




4 σχόλια:

  1. ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΑ.ΠΑΤΗΡ ΦΩΤΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθε δεσπότης,εάν νομίζει ότι έχει επιχειρήματα, ΟΦΕΊΛΕΙ να τα εκθέτει και να υπερασπίζεται τις θέσεις του!!Όσο για το θέμα η αλήθεια είναι ότι άνθρωποι,πού έχουν το κουσούρι ΔΕΝ πρέπει να γίνονται κληρικοί,αλλά και εκείνοι,που είναι φυσιολογικοί,αλλά ασυγκράτητοι το ίδιο!!Δυστυχώς δε συμβαίνει έτσι με αποτέλεσμα να γίνονται πρόξενοι σκανδάλων ΟΛΟΙ τους και ζημιώνουν τα μέγιστα την εκκλησία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εαν τηρηθουν τα γραφομενα ουδεις καθαρος απο ρυπου
    ουτε χιλιοι ιερεις δεν θα υπηρχαν στην ελλαδα
    τοτε θα επρεπε ο θεος να μας διακονουν αγγελοι
    ο εμπιπτωνστο ως ανω σχολιο αναξιος ιετρευς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν διανοηθείτε να διαβάσετε τα σχόλια κάτω από το βίντεο στο youtube τότε θα συνειδητοποιήσετε ότι όχι επίθεση από την Τουρκία αλλά πυρηνικό ολοκαύτωμα αξίζει πλέον για την χώρα μας....δεν μας αξίζει ούτε η θάλασσα, ούτε ο ήλιος, ούτε ο αέρας αλλά ούτε τίποτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου