Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Οταν πιστευης οτι ο μητροπολιτης σου ειναι Αιρετικος Οικουμενιστης, παραθεωρεις και παραβλεπεις τελειως ολες τις .....τιμωριες του, διοτι αυτες ειναι εκ προοιμιου ΑΚΥΡΕΣ και ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ. Οπως καταγραφει ο καθηγητης της Νομικης σχολης ΑΠΘ του εκκλησιαστικου δικαιου ΚΑΝΟΝΟΛΟΓΟΣ κ. Κυρ. Κυριαζοπουλος: ΕΙΝΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΙΚΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΩΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, Η ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΑΠΟ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΑΙΡΕΣΗ . Πατερ Νικολαε Μανωλη, γενναιε πρεσβυτα της Εκκλησιας του Χριστου, μηδεν φοβου, ά μελεις παθειν. ΣΥ Κρατει ό εχεις και ο Κυριος πολεμησει υπερ σου. Ιδου, οι πιστοι ανθρωποι της Εκκλησιας σε ανοιξαν την αγκαλια τους. Αυτοι αποτελουν την Εκκλησια και οχι τα ...μπουλουκια των κοσμικων που εμφανιζονται στους ναους της Κρατικης Εκκλησιας. Απο εκει ΑΠΕΠΤΕΙ ο Θεος και αναχωρησαν οι Αγιοι Αγγελοι Του μετ' Αυτου. Εκεινοι που πανε εκει, ειναι ...κοσμος και ο ακοσμος κοσμος, ειναι εχθρος του Θεου και των Αγιων Του.

Ο μητροπολιτης Άνθιμος με αντιπατερική ενέργεια απειλεί τον π. Νικόλαο Μανώλη με .....βαριές τιμωρίες!!!!! 



Δε χόρτασε ο αδηφάγος και αιμοσταγής δράκος της Βογατσικού. Βάζει τους κατοίκους του μητροπολιτικού μεγάρου, με πρώτο τον γηραιό και υποβασταζόμενο μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο, να αποδείξουν ακόμα μία φορά την ποιότητα του εσωτερικού τους κόσμου! Τι και αν οι ιεροί κανόνες, οι σχετικοί με την διακοπή του μνημοσύνου του επισκόπου (βλέπε ΙΕ΄ ιερός κανών της πρωτοδευτέρας Συνόδου επί Μ.Φωτίου), απαγορεύουν την Εκκλησία να τιμωρεί αυτόν που κόβει το μνημόσυνο του επισκόπου; Τι και αν ο ιερός κανών διατάζει την Εκκλησία να επαινεί αυτόν διότι γλυτώνει αυτήν από το σχίσμα; Ο ανήμπορος πλέον μητροπολίτης κ. Άνθιμος και κυρίως οι μεγαλοϊδεάτες αρχιμανδριτάδες που τον περιστοιχίζουν και τον διατηρούν στο θρόνο του, για τους δικούς του σκοπούς ο καθένας, ως θεομάχοι, αντιστρατεύονται στις εντολές των ιερών κανόνων. Επιχειρούν την τιμωρία του πνευματικού μας πατρός πρωτοπρ. Νικολάου Μανώλη, και τον καλούν σε απολογία για τέσσερα αδικήματα, παρόμοια με εκείνα προ ολίγων ετών που έπεσαν τότε στο κενό.

Καλείται ο π. Νικόλαος να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες του σχίσματος, της απείθειας και καταφρόνησις, του σκανδαλισμού των πιστών και της εξύβρισης και συκοφαντίας.
Πόσο τους πλήγωσε ο π. Νικόλαος, όλους αυτούς τους φαντασμένους υπερανθρώπους, που θαρρούν πως με τις ενέργειές τους μπορούν να φέρουν στην μητρόπολη Θεσσαλονίκης την παναίρεση του Οικουμενισμού, μπορούν να ξεγελάσουν τον άγιο Δημήτριο και άγιο Γρηγόριο Παλαμά!
        Παραθέτουμε την σημερινή (21 Φεβ. 2017) μητροπολιτική κλήση εις απολογία προς τον πατέρα Νικόλαο Μανώλη, κατόπιν της παρακλήσεως του ιδίου για την δημοσίευσή της. Φυσικά τις επόμενες ημέρες θα δημοσιεύσουμε και την απολογία του.
απο το ιστολογιο Κατανυξι

5 σχόλια:

  1. ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΤΤΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟΣ
    εκάστος εκ των ιδιων εργων η σωθησεται η κατακριθησεται
    μοναχος λεοντιος κυπρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι διαπιστώνουμε! Φακελώνουν τα blogs τα οποία είναι, εξ ορισμού κατασκευασμένα για την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών, ώστε να εκφράζουν ελεύθερα και ανώνυμα όλες τις απόψεις, και των ιδιοκτητών τους (μόνο όσοι θέλουν αποκαλύπτουν το όνομά τους) όσο και των επισκεπτών -σχολιαστών!!! Και δεν γνωρίζουν ότι, δεν ευθύνεται ο ιστολόγος για τα αναγραφόμενα στα σχόλια και πολύ περισσότερο, ότι, είναι πολύ εύκολη η κατασκευή πλαστών "προφίλ" με ο,τιδήποτε όνομα θελήσει κανείς, ώστε να μην δίνουν αξία και βάση σε ανώνυμα ή επώνυμα (πιθανώς πλαστογραφημένα) σχόλια; Εμείς πάντως στην πολιορκία της Τροπολιτσάς εφαρμόσαμε το δίζυγον πυρ.

    Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α΄ Τιμ. 6,1

    !!!

    Πόσο βαθεία γνώση των Γραφών και της Ερμηνείας των έχει ο Παναγιώτατος "δεσπότης"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η πλήρης κατάντια! Λίθοι τε καί κέραμοι ατάκτως ερριμένοι! Άσχετα και υποκριτικά όλα ένα κουβάρι! Πανικός στό στρατόπεδο του κ. Ανθίμου, τά δε επιχειρήματά του υπερμαχούν της Δεσποτοκραατίας και της υποταγής και όχι της ελευθέρας και ζώσης Εκκλησίας που έλεγε και ο μακαρίτης ο Καντιώτης. Τέλος, από την υπογραφή του (δυσκολία γραφής) μαρτυρείται ότι ο Θεσσαλονίκης έχει παρα-γεράσει και όπως φαίνεται και δια γυμνού οφθαλμού δεν είναι καλά στην υγεία του. Αντί να φέρεται συνετά, μάλλον αμαυρώνει το γήρας του! Κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η πλήρης κατάντια! Λίθοι τε καί κέραμοι ατάκτως ερριμένοι! Άσχετα και υποκριτικά όλα ένα κουβάρι! Πανικός στό στρατόπεδο του κ. Ανθίμου, τά δε επιχειρήματά του υπερμαχούν της Δεσποτοκραατίας και της υποταγής και όχι της ελευθέρας και ζώσης Εκκλησίας που έλεγε και ο μακαρίτης ο Καντιώτης. Τέλος, από την υπογραφή του (δυσκολία γραφής) μαρτυρείται ότι ο Θεσσαλονίκης έχει παρα-γεράσει και όπως φαίνεται και δια γυμνού οφθαλμού δεν είναι καλά στην υγεία του. Αντί να φέρεται συνετά, μάλλον αμαυρώνει το γήρας του! Κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου