Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

"Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΤΩΝ ΣΕΡΒΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ και Ποια η ισχύς της θέσης των Σέρβων Ιεραρχών, που δεν υπέγραψαν το τελικό κείμενο της Συνόδου της Κρήτης;''.

"Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΤΩΝ ΣΕΡΒΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ και ποια η σκοπιμοτης της θέσης των, που δεν υπέγραψαν το τελικό κείμενο της Συνόδου της Κρήτης;''.


ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Εφτασαν σε τετοιο σημειο ΑΣΕΒΕΙΑΣ οι Σερβοι Οικουμενιστες ωστε να "αγιογραφησουν" τις φατσες τους, αλλα και αλλους συμμετεχοντες στην ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΣΥΝΑΞΙ της Κρητης.


ΟΜΟΛΟΓΙΑ: O Aγιωτερος επισκοπος του Πλανητη μας, ο Αγιωτατος ΑΡΤΕΜΙΟΣ, "καθηρημενος" και εξοριστος απο την επισκοπη του Κοσσοβου, στην οποια επεβη ενας αχρηστος και αναισχυντος μοιχεπιβατης το ονομα Θεοδοσιος, ανθρωπος μηδενικης αξιας, με εποπτευοντα τον αχαρακτηριστο Σατανασιο Γιεφτιτς, ο οποιος, ενω ειχαν εγκλεισει τον Αρτεμιο στο πατριαρχειο και τον πιεζαν φορτικα και τον καταπιεζαν τυραννικα με απειλες και βια, για να παραιτηθη, ο Σατανασιος εσπευσε σαν λησταρχος στην μητροπολι Ρασκας και σπαζοντας τις πορτες και παραβιαζοντας τα γραφεια, εξαφανισε ολα τα στοιχεια που θα απενοχοποιουσαν τον Αγιωτατο ΑΡΤΕΜΙΟ, ο οποιος και ζητουσε να αφεθη ελευθερος για να τα προσκομιση, ομως εκεινοι δεν τον αφηναν, εαν δεν υπεγραφε την παραιτησι του απο την θεοθεν λαχουσαν αυτω επισκοπην του. 
Αυτα τα παρακολουθησαμε τοτε ακριβως οπως συνεβησαν και ειναι η πληροφορησι μας αυθεντικοτατη και ειναι καταγεγραμμενα στο ιστολογιο μας.
Αυτοι οι παμπαλαιοι μιτροφοροι ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ της Σερβιας, ειναι εκεινοι που συμμετειχαν στην συναξι του Κολυμπαριου.


του Μάρκου Πεϊκοβιτς, λαϊκού της Επαρχίας Ράσκας και Πριζρένης στην εξορία (ο Επίσκοπος Αρτέμιος)

1 σχόλιο:

  1. Εἶμουν παιδὶ 9 ἐτῶν,ὅταν ὁ Ἅγιος μου Πνευματικὸς,στὸ χωριὸ μας Γε... μοῦ ἔλεγε συχνὰ κι'ἀκούραστα τὰ ἐξῆς :
    Νὰ θυμᾶσαι ὅτι θα ἔλθῃ μεγάλη σύγχυσις εἰς τὴν Ἐκκλησίαν τοῦ Χριστοῦ.
    Τὀτε μὴ λιγοψυχήσεις,καὶ σκανδαλισθεῖς,
    νὰ μείνης πίσω ἀπὸ τὸν Χριστὸ μας, καὶ νὰ φύγης μακρυὰ ἀπὸ τοὺς ἀποστάτας τῆς Ὀρθοδόξου Πίστεως. Κἰ ἄς εἶναι Ἀρχιερεῖς αὐτοὶ ἤ πατριάρχες.
    Ναὶ ὅταν εἶμουν 9 ἐτῶν, παιδὶ ἀμούστακο, ὁ Ἅγιός μου Πνευματικὸς
    μὲ δίδασκε τακτικῶς διὰ τὴν ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΥΤΗΣ, δηλαδὴ, γιὰ τὰ ΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΩΝ=ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤώΛΙΚΟΥΣ ὅπως ἀποκαλοῦσε τοὺς ΠΑΠΙΚΟΥΣ ΛΑΤΙΝΟΥΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ
    ΣΤΑ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου