Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017

Η ΕΟΚ θα γινη ο ΤΑΦΟΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΕΟΚ 
θα γινη ο ΤΑΦΟΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ 

1 σχόλιο:

 1. Ο Arsène Heitz που ήταν ένας από τους σχεδιαστές της σημαίας της ουδετερόθρησκης ΕΕ απεκάλυψε το 1987 ότι η πηγή της έμπνευσής του ήταν το στεφάνι από 12 αστέρια που φοράει στο κεφάλι της η Γυναίκα της Αποκάλυψης! Τα αστέρια της σημαίας ως γνωστόν συμβολίζουν τα ιδανικά της ενότητας, της αλληλεγγύης και της αρμονίας που πρέπει να υφίσταται μεταξύ των διαφορετικών ανθρώπων και φυλών της ΕΕ όπως ακριβώς ενωμένοι ήταν και οι 12 Απόστολοι της Εκκλησίας του Χριστού. Η Γυναίκα που φέρει τα αστέρια είναι αυτή που κυνήγησε ο Δράκοντας και δεν κατάφερε να την σκοτώσει και ορκίστηκε γεμάτος οργή, λόγω του περιορισμένου χρόνου που έχει, να κάνει πόλεμο με τους απογόνους Της και αληθινούς χριστιανούς.

  Καὶ σημεῖον μέγα ὤφθη ἐν τῷ οὐρανῷ, γυνὴ περιβεβλημένη τὸν ἥλιον, καὶ ἡ σελήνη ὑποκάτω τῶν ποδῶν αὐτῆς, καὶ ἐπὶ τῆς κεφαλῆς αὐτῆς στέφανος ἀστέρων δώδεκα, 12-2 καὶ ἐν γαστρὶ ἔχουσα ἔκραζεν ὠδίνουσα καὶ βασανιζομένη τεκεῖν.

  Ερμηνεύοντας κατά το δοκούν την Αποκάλυψη και βλασφημώντας και χυδαιολογώντας εναντίον της αληθινής Παναγίας μας ανά την Υφήλιο με τα εκατοντάδες χαρακτηριστικά, εμφανίσεις και ονόματα που της προσέδωσε έφτασε η παπική αίρεση σήμερα να έχει επιτύχει την ανάδυση της Μεγάλης Πόρνης και της αρχαίας Βαβυλωνιακής Ηλιολατρικής θρησκείας όπου οι καρδιές ήταν το σημαντικότερο όργανο του σώματος και φυλάσσονταν για την μετενσάρκωσή αφού δεχθούν την ευλογία του Θεού Ήλιου ή Ρα....

  https://i.ytimg.com/vi/1QNE6B0sHHY/maxresdefault.jpg

  https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/e0/fe/f3/e0fef3e052352a3b3570e6fdb082415a.jpg

  http://1.bp.blogspot.com/_U-9vpJ8PAl0/Sc2QP1weAzI/AAAAAAAABvc/HNiNEWmy3cc/s400/image003.jpg

  http://4.bp.blogspot.com/-7MNGyl9UdzA/VHYReY0hz_I/AAAAAAAAObw/a16CujWApeY/s1600/VIRGEN%2BMILAGROSA%2BAPARICI%C3%93N%2BAL%2BJUDIO%2BALFONSO%2BRATISBONNE%2B%2BMENSAJESDEDIOSALMUNDO.BLOGSPOT.gif1.jpg

  Επιπλέον στην διασημότερη και πιο βλάσφημη παραλλαγή της παπικής παρθένου με την ονομασία Φάτιμα και στα πλαίσια της τρίτης εμφάνισης της σε τρία μικρά παιδιά στο χωριό Φάτιμα, η οποία σχετίζεται με τον προσηλυτισμό της Ρωσίας στην άσπιλη καρδιά της, η Φάτιμα φαίνεται να λέει στα παιδιά: "Θυσιάστε τους εαυτούς σας για τους αμαρτωλούς και πείτε πολλές φορές, ειδικά όταν κάνετε κάποια θυσία: Ο Ιησούς, είναι για την αγάπη σου, για τον προσηλυτισμό των αμαρτωλών και για την αποκατάσταση όλων των αμαρτιών που διαπράχθηκαν εναντίον της άσπιλης καρδιάς της Μαρίας."
  Ένα βασικό θέμα όσον αφορά την Ορθοδοξία πέρα από το ότι εμείς λατρεύουμε την Θεάνθρωπο φύση του Κυρίου και όχι την καρδιά-είδωλο, είναι ότι οι αμαρτίες μας δεν διαπράττονται εναντίον της Θεοτόκου ή Φάτιμα αλλά εναντίον του Θεού και μόνον από Εκείνον πρέπει να ζητάμε συγχώρεση. Η Ορθοδοξία τιμάει και αγαπάει την Παναγία ως το αγιότερο και αγνότερο πλάσμα του Θεού και βαδίζει ανάμεσα από τους Προτεστάντες που αρνούνται πολλές φορές να την τιμήσουν και αρνούνται και την παρθενία της και από τους παπικούς που λατρεύουν την Παναγία ως Θεότητα, ίση με τον Τριαδικό Θεό. Εν τέλει οι εμφανίσεις της Φάτιμα το 1917, είναι μία πρώτη πανίσχυρη επίθεση εναντίον της Ορθόδοξης Εκκλησίας αφού απειλεί την Ρωσία με προσηλυτισμό και πλήρη υποδούλωση σε εντελώς ξένα στην Ορθοδοξία δόγματα που πέρα από όλα τα άλλα αναγάγουν την Παναγία-Φάτιμα σε θεότητα ίση με τον Θεό. Με το πέρασμα των χρόνων σήμερα αυτή η απειλή υποδούλωσης έχει γενικευτεί από τους παπικούς για όλο τον χριστιανικό και όχι μόνο κόσμο. Απαιτούν υποταγή και προσηλυτισμό όλων στις δύο καρδιές (γεγονός το οποίο ξεκίνησε να συντελείται ήδη μετά την Β Βατικανή και μέσω του Οικουμενισμού σε εμάς) με διάφορους παπικούς θρησκευτικούς κύκλους να ζητούν μέχρι και ολοκληρωτικό πόλεμο με την Ρωσία ώστε να ικανοποιήσουν την απαίτηση της Θεότητός τους, Φάτιμα.

  Αλέξανδρος

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου