Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2016

ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΩΣ ΕΤΟΣ ΕΚΛΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΤΟ 2017. Η ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ. Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ ΠΑΠΑ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΗΤΡΙΤΣΑΚΗ, ΕΤΩΝ 49, ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΑΥΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ μητροπολιτου Χανιων Δαμασκηνου, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΕΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ, ΤΩΝ ΚΑΚΟΔΟΞΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ Ληστρικης συναξης ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.


ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΩΣ ΕΤΟΣ ΕΚΛΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΤΟ 2017.

Η ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ. 

Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΙΕΡΕΑ ΠΑΠΑ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΗΤΡΙΤΣΑΚΗ, ΕΤΩΝ 49, ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΟ ΠΑΙΔΙ  ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΑΥΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ μητροπολιτου Χανιων Δαμασκηνου, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΕΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ, ΤΩΝ ΚΑΚΟΔΟΞΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ Ληστρικης συναξης ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ


ΠΟΙΝΙΚΗ  ΔΙΩΞΗ  ΚΑΤΑ  ΙΕΡΕΑ
από τον ΚΥΔΩΝΙΑΣ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ
ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΑΥΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ!

Κλήθηκε νὰ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ἀπόψε στὶς 8 μ.μ. ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ σὲ Ἱ. Ναὸ στὰ ΧΑΝΙΑ!!

Αυτοι ειναι οι δεκα προδοτες πατριαρχες που τολμησαν το πρωτοφανες ανοσιοκακουργημα κατα της Εκκλησιας του Χριστου, να αλλαξουν τα αιωνια ΟΡΙΑ ΤΗΣ.
Ηδη αρχισαν με την διωξι του π. Παναγιωτη Μιτριτσακη οι αποφασιστικες εκκαθαρισεις των διαμαρτυρομενων κληρικων που δεν εγιναν επιορκοι και δεν αρνηθηκαν την Ορθοδοξη Πιστι.
Ο πατηρ Παναγιωτης ειναι πνευματικο παιδι του Θρυλικου αγωνιστη  παπα-Γιωργη Χιωτακη απο τα Σφακια (ενος απο τους γνωστους πανελληνιως ανδρειους και ευσεβεις πεντε ιερεις της ενωσης Σφακιανων παπαδων, ο οποιος κοιμηθηκε τον φεβρουαριο του 2016).
 
1 – απαξιωση – αμφισβητηση του ορθοδοξου φρονηματος του πατριαρχου Βαρθολομαιου και του κυρους της αγιας και μεγαλης συνοδου 
2 – μη μνημονευση του ονοματος του επισκοπου του 
3 - ανυπακοη προς τον επισκοπο του 
4 – συμπεριφορα μη αρμοζουσα στο προσωπο του επισκοπου του.
Ο παπα-Παναγιωτης Μητριτσακης απολογειται στον εκκλησιαστικο ανακριτη σημερα Σαββατο, παραμονη πρωτοχρονιας του νεου πολιτικου ετους 2017, και ωρα 8 μ.μ., στο γραφειο του καθεδρικου ναου Χανιων. 
Ο παπα-Παναγιωτης Μητριτσακης δεν εχει διαπραξει κανενα εκκλησιαστικο ποινικο αδικημα απο αυτα για τα οποια κατηγορειται. 
Αυτα ειναι ψευτο – ποινικα αδικηματα, διοτι σκοπο εχουν να τρομοκρατησουν οσους κληρικους, μοναχους και λαϊκους δεν αποδεχονται τις κακοδοξες ψευδο-συνοδικες αποφασεις της Ληστρικης συναξης της Κρητης. 
Αντιθετως, ο παπα-Παναγιωτης, με την παυση του μνημοσυνου του μητροπολιτη Κυδωνιας και Αποκορωνου (χανιων), θελει να παραμεινει στην Εκκλησια των Αποστολων, η οποια ειναι αμωμη και ασπιλη απο Αιρεσεις και για την οποια ο Θειος Δομητορας της Αγιας μας Εκκλησιας Θεανθρωπος Κυριος Ιησους αποφανθηκε οτι «και πυλαι αδου ου κατισχυσουσι Αυτης». 
Δηλαδη, δεν θελει, με τη συνεχιση του μνημοσυνου αυτου του μητροπολιτη που ακολουθει τις κακοδοξες αποφασεις της συναξης της Κρητης, να ανηκει στη νεοφανη ψευδο-εκκλησια του Οικουμενισμου ή Γνωστικισμου ή θρησκευτικου Συγκρητισμου, την οποια ιδρυσαν οι δεκα (10) Αυτοκεφαλες που συμμετειχαν στο συνεδριο της αποστασιας της Κρητης. 
Ο παπα-Παναγιωτης Μητριτσακης αγωνιζεται, (πως ολοι οι πιστοι οφειλουν) : 

1) για την Αγια Ορθοδοξια μας κατα της Παναιρεσης του Οικουμενισμου ή γνωστικισμου ή θρησκευτικου συγκρητισμου, η οποια εισηχθη ψευδο-συνοδικως απο το συνεδριο αποστασιας της Κρητης ως δηθεν επισημη διδασκαλια της Αγιας Εκκλησιας μας, προκειμενου να αμφισβητησει οτι ο Μεσσιας που σωζει, ειναι ο Θεανθρωπος Κυριος Ιησους, και για να τον αντικαταστησει με τον αντιχριστο, 

2) για τα δικαιωματα των κληρικων, μοναχων και λαϊκων να εγκρινουν ή να απορριπτουν τις αποφασεις συνοδων σε θεματα πιστεως καθοτι ολο οι πιστοι ειναι οι φυλακες της Πιστεως της Ορθοδοξης Εκκλησιας μας (οπως αναγνωριζει ρητως και με εμφαση και η εγκυκλιος των τεσσαρων πατριαρχων και των πατριαρχικων συνοδων τους του ετους 1848), τα οποια δικαιωματα επιδιωξε να καταργησει η ψευδο-συνοδος της Κρητης στην παραγραφο 22 της Παναιρετικης δογματικης αποφασης «σχεσεις της ορθοδοξου εκκλησιας προς τον λοιπον χριστιανικον κοσμον». 
Αυτη η παραγραφος καθιστα υποχρεωτικες της κακοδοξες αποφασεις της ψευδο-συνοδου της Κρητης για τις αυτοκεφαλες και για ολους τους πιστους στους οποιους απαγορευει με αυταρχικο τροπο καθε αμφισβητηση τους. 
Τουτο σημαινει οτι η παραγραφος αυτη προεξαγγελει και απειλει καθαιρεσεις για τους κληρικους, αρχιερεις και ιερεις, που δεν αποδεχονται αυτες τις κακοδοξες αποφασεις, δηλαδη ο παπα-Παναγιωτης αγωνιζεται και κατα της ετσιθελικης επιβολης στην Ορθοδοξη Εκκλησια μας της παπικης δεσποτοκρατιας, η οποια εισαγει αιρεσεις στην Αγια Εκκλησια μας. 
Ο παπα-Παναγιωτης Μητριτσακης δεν αναγνωριζει τη δικαστικη δικαιοδοσια του εκκλησιαστικου δικαστηριου Χανιων να τον δικασει για τα παραπανω ψευτο-ποινικα εκκλησιαστικα αδικηματα για τα οποια κατηγορειται. 
Διοτι ο καταστατικος χαρτης της ορθοδοξης εκκλησιας της Κρητης εφαρμοζεται μονον αν και ο δικαζων μητροπολιτης και ο κατηγορουμενος ιερεας ειναι Ορθοδοξοι και οχι αν ο μητροπολιτης ασπαζεται τις κακοδοξες αποφασεις της ψευδο-συνοδου της Κρητης, δηλαδη αν επαυσε πλεον εκκλησιολογικα να ανηκει στην Εκκλησια των Αποστολων - κατα τον αγιο Γρηγοριο τον Παλαμα και τον μαθητη του μοναχο Ιωσηφ Καλοθετο - επειδη ανηκει πλεον στη νεοφανη ψευδο-εκκλησια του Οικουμενισμου ή γνωστικισμου ή θρησκευτικου συγκρητισμου, την οποια ιδρυσαν οι δεκα (10) αυτοκεφαλες που συμμετειχαν στο συνεδριο της αποστασιας της Κρητης, περιλαμβανομενων του Πατριαρχειου Κωνσταντινουπολεως και της αυτοκεφαλης της Ελλαδος. 
Δηλαδη ο παπα-Παναγιωτης Μητριτσακης παρισταται ενωπιον του εκκλησιαστικου ανακριτη σημερα και αργοτερα ενωπιον του επισκοπικου δικαστηριου Χανιων και του πρωτοβαθμιου συνοδικου δικαστηριου Χανιων μονον για να ομολογησει την Ορθοδοξη Πιστη, οπως καθε πιστος οφειλει. 
Οσοι πιστοι επιθυμουν να ομολογησουν και εκεινοι την ορθοδοξη πιστη, μαζι με τον παπα-Παναγιωτη Μητριτσακη, παρακαλουνται να αγωνιστουν εμπρακτα για την Ορθοδοξη Πιστη κατα της Παναιρεσης του Οικουμενισμου ή γνωστικισμου ή θρησκευτικου συγκρητισμου - η οποια εισηχθη ηδη ψευδο-συνοδικως απο το συνεδριο της αποστασιας της Κρητης - διαμαρτυρομενοι γι’ αυτην την αδικη, αντικανονικη, αντιεκκλησιολογικη και αντιδογματικη εκκλησιαστικη ποινικη διωξη απο τον μητροπολιτη Κυδωνιας και Αποκορωνου (Χανιων) και σχολιαζοντας την στα διαφορα blogs και στα εξης e-mails της μητροπολης Κυδωνιας και Αποκορωνου (Χανιων): email γραμματείας: imka@imka.gr email γραφείου τύπου: grafeiotypou@imka.gr 
Την απολογια του παπα-Παναγιωτη Μητριτσακη στον εκκλησιαστικο ανακριτη αποψε σαββατο 31-12-2016, παραμονη πρωτοχρονιας του νεου πολιτικου ετους 2017, και ωρα 8 μ.μ., θα την δημοσιευσουμε στη συνεχεια.

5 σχόλια:

 1. Αύριο να πάει να Κοινωνίση ο Σ. Ζουρίδης στον Π. Παναγιώτη(μετά από 15 χρόνια).
  Μπράβο στον Κ. Κυριαζόπουλο,είναι λεβέντης!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΞΙΟΣ! ΑΞΙΟΣ! ΑΞΙΟΣ! είναι ο πατήρ Παναγιώτης Μητριτσάκης!
  Παναγιότατε!
  Του λεβέντη-ομολογητή της Κρήτης, του πρώτου «καπετάνιου» που έτρεξε στα πνευματικά όπλα προκειμένου να διατηρήσει ανόθευτο το ορθόδοξο δόγμα που μας παρέδωσαν οι Άγιοι Πατέρες, του πρέπει έπαινο και όχι δίωξη! Έτσι τουλάχιστον προβλέπουν οι αμετάβλητοι κανόνες της όντος Εκκλησίας του Δεσπότη Ιησού Χριστού, που ΑΠΕΧΘΕΙΑ εκφράζει απέναντι στους χλιαρούς και υποκριτές. Ας ευχηθούμε να είναι πάμπολοι αυτοί που θα ακολουθούν το παράδειγμά του πατρός Παναγιώτη Μητριτσάκη το 2017!
  Σ.Δ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Χάθηκαν οι λέξεις!
  Τι να πει κανείς γι'αυτά τα ανθρωποειδή, γι'αυτούς τους Χρηστοκάπηλους;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. τουλαχιστον μετα τις εορτες δεσποτη μου
  γιατι τοση βιασυνη δεν σκεπτεσθε το παιδι του με τι βιωματα θα μεγαλωση

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Θα σταθείς μπροστά στο Άγιο Θυσιαστήριο σήμερα δέσποτα;
  Πως θα τολμήσεις όντας εχθρός ΤΟΥ;
  Γιατί εχθρός είσαι όταν διώκεις τα παιδιά ΤΟΥ!
  Κακόμοιρα ανθρωπάκια! Για λύπηση είστε!
  Οι κολοκύθες που φοράτε στα κεφάλια σας και οι μπαστούνες που κρατάτε, σας χάζεψαν και πιστέψατε ότι γίνατε Θεοί στην θέση του Θεού!  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου