Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Ο Χριστος δεν απεχθανονταν και δεν σιχαινονταν τους αμφισβητιες, τους ολιγοπιστους, ή τους απιστους, αλλα τους ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ. Και τετοιοι ειναι οι Νεοδημοκρατες πολιτικοι.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
Ο Χριστος  δεν απεχθανονταν και δεν σιχαινονταν τους αμφισβητιες, τους ολιγοπιστους, ή τους απιστους, αλλα τους ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ. 
Και τετοιοι ειναι οι Νεοδημοκρατες πολιτικοι και ο ψυχασθενης αρχηγος τους.
                          
                             B' συνεχεια >>>>>>>>
 



Επειδη η πολιτικη ειναι Ποιμαντικη, βεβαιοτατα, και η πολιτικη ενδιαφερει ολους μας και ιδιαιτερα, συνηθως λογω της διαφθορας και της ρουσφετολογιας, ειμεθα λατρεις και υποστηρικτες των πολιτικων της ....καθε καρυδιας - σαπια και βρωμερα - καρυδια.
Και μαλιστα η σαββουρα των σημερινων πολιτικων, κατα την πλειοψηφια τους οι κοαζοντες βατραχοι και σαλιγκαροι κυριως  της Νεας Δημοκρατιας, οι προσκυνημενοι αυτοι δουλοι των Ευρωπαιων κτηνοβατων, που παριστανουν τους ευλαβεις, ενω ειναι απιστοι χειροτεροι και των ειλικρινων, τουλαχιστον, Συριζαιων, νυχτα και μερα, ασταματητα και αδιαλλειπτα, φωναζουν και κραυγαζουν απο τα μεσα της Αποβλακωσεως, της Διαφθορας και της Ηλιθιομανιας, με τα οσο το δυνατον περισσοτερα ψεμματα τους και μας αποκαλυπτουν το απεχθεστατο προσωπο τους, για να πεισουν τους ξεπεσμενους και ανοητους Ελληνες και τις Ελληνιδες, οτι θα μας σωσουν και θα μας γλυτωσουν απο τον αφανισμο, ενω αυτοι μας εφτασαν μεχρις εδω. 
Σαν αθωες ακατηγορητες και αλωβητες .....παρθενες, εμφανιζονται και μας γανωνουν τα αυτια με τα γελοια και ψευδεστατα ψευδολογηματα τους που σταματημο δεν εχουν.
Θελουν και παλι την εξουσια, για να διαλυσουν τελειως και να αφησουν την πατριδα μας σε καπνιζοντα ερειπια.
Και γιατι οχι;
Ουδεις μεχρι σημερα τιμωρηθηκε για κανενα του αδικημα και εγκλημα, αφου ψηφιζουν ακομα και νομους που απαλλασουν δια παντος τους εαυτους τους.
Οι αισχρουργοι αυτοι εχουν και την πιτα και το μαχαιρι.
Οι Ελληνες και οι Ελληνιδες, λογω της αμετρης και της βαθειας μαζικο-μουζικοποιησεως τους, πασχουν απο λωτοφαγια και ετσι ενθαρρυνονται ολοι αυτοι οι βολεμενοι παναισχιστοι εγκληματιες του Εθνους, να μην σταματουν να διεκδικουν και παλι την εξουσια, θεσεις και θωκους για να καρπουνται τα τεραστια κερδη, κυριως αυτοι οι ιδιοι που λαμβανουν ακεραιους τεραστιους και υπερογκους μισθους, αλλα και οι φιλοι τους και οι συγγενεις τους.
Ενας απο  αυτους τους θρασυτατους υπουργους, το ονομα Προσκυνημενος Βρουτσης,  βγαινει καθημερινα στα καναλια και κατηγορει τους αλλους, ενω ο ιδιος οταν διοικουσε οργιαζε κυριολεκτικα και ειναι αυτος που κατεβασε αγρια και αγαρμπα τις συνταξεις και θαπρεπε να περασει απο κακουργοδικειο.
Ειχαμε γραψει το 2013 εναντιον του, για καποιες ΠΑΡΑΝΟΪΚΕΣ και ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΕΣ πραξεις του, σε κειμενο που προηγηθηκε, και ακολουθει σημερα και δευτερο, το οποιο και του στειλαμε συστημενο και επι αποδειξει και με αριθμο αποστολης 24076/2582/23.10.2012, και δεν καταδεχθηκε να μας απαντηση, η ...γουρουνοφατσα αυτη.
Ετσι σεβονταν, τα πολιτικα αυτα κατακαθια, τον Ελληνα πολιτη, περιφρονωντας τον.
Στο εγγραφο αυτο του 2012, αποκαλυπτεται ολοκληρη η αληθεια, για τον αφανισμο των συνταξεων.
Εκεινοι οι ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ και ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟΙ κατεβασαν τους μισθους και τις συνταξεις μας και οχι ο Τσιπρας.
Ναι αυτη ειναι η αληθεια, αλλα τα ΚΟΠΡΟΚΑΝΑΛΑ που λυσσομανουν απο το πρωϊ μεχρι το βραδυ, αποκρυπτουν την αληθεια. 
Θα μπορουσα να διεκδικησω εναντιον του προστιμο 1000 ευρω για την αρνησι απαντησεως του, οπως εκανα παληοτερα και με αλλον υπουργο της Ξεφτιλισμενης Νεοδημοκρατιας της λαμογιας, αλλα ....κουραστηκα να τρεχω και να μην φτανω....και ετσι επαθα και τα εγκεφαλικα.
Δειτε ομως το θεατρο που επαιζε αυτος ο αναισχυντος κυριος, το καθικι αυτο της Προσκυνημενης και δουλοπαροικης και γελοιας και διεστραμμενης Νεας Δημοκρατιας, που φιλοδοξει να ξαναρθη για να διαλυση τα παντα. 
Για να δητε δηλαδη και το μεγεθος του θρασους τους και της αμετρης αναισχυντιας τους, να εμφανιζονται σημερα σαν αθωες περιστερες και να κατακρινουν μονο τον Τσιπρα οτι μας κατεβασε τις συνταξεις, με το ενα ή δυο μετρα που συνεχισε και αυτος, αλλα τα πηρε απο τους πρωτους διδαξαντες, που δεν ειναι αλλοι παρα εκεινοι οι Σαμαροβενιζελοι και οι Μητσοτακηδες και τα λησταρχικα λαμογια τους. 

Και μην ξεχνατε Ελληνες και Ελληνιδες, ουτε μια ψηφο, ουτε στους νυν προσκυνημενους, ουτε στους πρωην προσκυνημενους και δοσιλογους, αλλα μονο στα μικρα κομματα, για να ξεκουμπησθουν για παντα και να πανε στον αρχοντα τους για τον οποιο και δουλευουν και λατρευουν και Αυτον πιστευουμε οτι τον γνωριζετε ολοι σας.
 

Το θρασυτατο αυτο ανθρωπακι, αυτο το προσκυνημενο γελοιο υποκειμενο ειναι εκεινο που μας κατεβασε τις συνταξεις με τα δυο μνημονια (και μαζι και ο σημερινος ψυχασθενης αρχηγος του) και  σημερα και καθημερινα βγαινει και εμπαιζει τους λωτοφαγους Ελληνες και τις Ελληνιδες, που σπευδουν ακομα και τον χειροκροτουν, ενω θαπρεπε να τον ...χειροτονουν αγριως και βαναυσως και να τον στειλουν μονιμα στο νοσοκομειο.
Και ομως τον επιτρεπουν ακομα να ...γελαει σαρκαστικα με την μακαβρια ανοχη τους.

5 σχόλια:

  1. συνταξιουχος καθηγητης και εγω θεολογος οπως και εσεις κ οδυσσεα και βιωνομε το μαρτυριο της περικοπης της συνταξεως
    λεμε μοια παροιμια ολα τα γουρουνια την ιδια μουρι εχουν
    δυστυχως και οι επισκοποι μας χασκογελουν με αυτους ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνω με αυτα που λεει το αρθρο απολυτος,μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή σύμφωνα με ΕΣΕΝΑ, ο Χριστός δεχόταν και τους άπιστους και άθεους όσο είναι άπιστοι και δεν άλλαζουν;;;;

    Αυτό θέλεις να μας πεις;;;;;
    Και θέλεις να το δεχθούμε;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω λεω οσα πιστευω και νομιζω εκφραζουν το πνευμα της Γραφης και των Πατερων.
      Οποιος θελει τα πιστευει και οποιος θελει αρνειται να τα πιστεψη.
      Ναι, ο Χριστος πιστευω δεν θα απερριπτε κανενα απιστο ή ολιγοπιστο, θα διαλεγονταν μαζι τους, ενω με τους Φαρισαιους υποκριτας, θαταν μαζι τους περιφρονητικος και το λιγοτερο, μονολεκτικος, λογω της υπεροψιας και της αμετανοησιας τους και θα τους κατακεραυνωνε με νεα ΟΥΑΙ.
      Τον απιστο τον αγαπω, τον υποκριτη τον απεχθανομαι.

      Διαγραφή
    2. Θα διαλεγονταν δε εως εβδομικοντακις επτα.
      Δηλαδη;;;
      Βρεστο αν μπορεις.

      Διαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου