Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

Τελικα ποιος θα ρθη απο τους δυο ....αστερες μας για να εγκαινιασει τον ΓΑΝΥΜΙΔΗ και τις γελοιοτητες του ναου της Αξιουπολεως;
Τελικα ποιος θα ρθη απο τους δυο ....αστερες μας για να εγκαινιασει τον ΓΑΝΥΜΙΔΗ και τις γελοιοτητες του ναου της Αξιουπολεως;
Ο Βαρθολομαιος ή ο Ιερωνυμος;


 Στην Ελληνική Μυθολογία, ο Γανυμήδης ήταν θεοποιημένος μυθικός νέος, περίφημος για την ομορφιά του, από την Τρωάδα. Ήταν πρίγκηπας της Τροίας, γιος του βασιλιά της Τρώα από τη Δαρδανία και της Καλλιρρόης, κόρης του θεού - ποταμού Σκάμανδρου.[1] O Δίας μεταμορφώθηκε σε αετό και αρπάζοντάς τον, τον μετέφερε στον Όλυμπο, όπου του έδωσε αθανασία και έζησε αιώνια εκεί ως οινοχόος των θεών. Ως αποζημίωση, ο Δίας έστειλε τον Ερμή να προσφέρει για λογαριασμό του στον Τρώα, πατέρα του Γανυμήδη, ένα ζευγάρι άλογα γοργοπόδαρα σαν τον άνεμο κι ένα χρυσό κλήμα, έργο του Ηφαίστου.


Τις παραπανω ασεβειες και καρικατουρες που επεχουν θεσι "αγιογραφιων" θα ρθη να εγκαινιαση ο ενας ή και οι δυο μαζι απο τους πολυφωτους αστερες του ...ορατου στερεωματος!!!!της Παναιρετικης Οικουμενιστικης Εκκλησιας;;;

Ο γνωστος εν Λαριση και σε ολο τον πλανητη γη, ....αξιοθαυμαστος Μπεκιαρης ο ...εκλεκτος του πατρος Ζηση, επι των ημερων του οποιου "αγιογραφηθηκε" ο ναος Αξιον Εστιν με Γανυμιδηδες, ασεβειες και ...καρικατουρες.
Εφημεριδα ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ

 
08 Σεπτέμ 2016 Γραφει ο 
Τον ερχόμενο Οκτώβριο (16-17) θα γίνουν τα θυρανοίξεια του ανακαινισμένου Ι. Ναού Αγίου Γεωργίου της Γουμένισσας. Ενα τιτάνιο έργο που ανέδειξε ένα λαμπρό επίτευγμα της κοινωνίας της Γουμένισσας του 1864!

Το λαμπρό επίτευγμα θα έχει την παρουσία που του αρμόζει. Τα θηρανοίξεια, σύμφωνα με πληροφορίες, θα κάνει ο ίδιος ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

Πάντα τέτοια.


Δεῖτε τίς συνημμένες δύο φωτογραφίες.


Θά γίνει ὑποδοχή τοῦ Ἀρχιεπισκόπου στίς 14/10 καί Ἐγκαίνια τοῦ ἀνακαινισμένου Ἱ.Ν. Παναγίας Ἄξιόν Ἐστιν στίς 15/10.


Σημειῶστε δέ ὅτι ἡ πλήρης τίτλος τοῦ Ἀρχιεπισκόπου (κατά τήν ἄποψη τῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος) εἶναι: Μακαριώτατος Ἀρχιεπίσκοπος Ἀθηνῶν καί πάσης Ἑλλάδος,


ἐνῶ στήν πινακίδα εἶναι γραμμένο: «Α.Α. κ.ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ», δηλαδή σχεδόν ὅπως τόν ἀποκαλοῦσε (τουλάχιστον παλαιά, κατά τόν καιρό τῶν ἑκάστοτε συγκρούσεων Φαναρίου – Ἀθήνας) ὁ Οἰκουμενικός: «Ἱερώτατε Μητροπολίτα Ἀθηνῶν», δηλαδή μειωτικά.


1 σχόλιο:

  1. Οσο γερνώ τόσο τα χάνω
    Για βοήθησε με Οδυσσέα μου να καταλάβω
    Οπως σε ένα ναό ορθόδοξο φυσικό είναι να είναι και ορθόδοξες οι αγιογραφίες ... δεν είναι φυσικό σε ένα ναό αιρετικό να είναι αιρετικές οι εικόνες ?
    Ε όπως στην Καπέλα Σιξτίνα ο θεός τους ζωγραφίζεται καλλίπυγος έτσι και στους ναούς του Βαρθολομαίου λογικό δεν είναι οι απεικονιζόμενοι διάβολοι να έχουν τα αρχαία σύμβολα του σατανά σαν σύμβολα ? Και βέβαια Θα ξεπεράσουνε και τους παπικούς σε βλασφημία ... αναμενόμενο Ετσι δεν είναι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου