Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

EXOYME TΡΕΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΟΝΤΩΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΣΥΓΧΥΣΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΦΡΕΝΩΝ Αμεση απαντησι στον ψευδομενο δημοσια κ. Παπαγεωργιου.



EXOYME TΡΕΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.
ΟΝΤΩΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΣΥΓΧΥΣΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΦΡΕΝΩΝ
Αμεση απαντησι στον ψευδομενο δημοσια κ. Παπαγεωργιου.

Αν δεν εχουμε τελειως τρελλαθει, σιγουρα οδευουμε προς τα εκει με ταχυτατους ρυθμους.
Ολα ο,τι και αν σκεφτη το αρρωστο το μυαλο μας το ανακηρυττουμε "θεμα Πιστεως".
Και ο ΑΜΚΑ ....ειναι θεμα πιστεως.
Ποιο ειναι το προβλημα, δεν το καταλαβα.
Επειδη το ειπαν καποιοι πλανεμενοι ή ισως και καποιοι (εχουμε πολλους σημερα) βλαμμενοι και το διεδωσαν, οφειλουμε ολοι μας να τους ακολουθησουμε;
Γιατρε, και εσυ επαθες τι το ανθρωπινον;
Γιατι ενισχυεις και εσυ, ιατρος ων, αρρωστημενες καταστασεις ανοητων ανθρωπων;
Επιτελους σωφρονισθητε.
Λεγομαστε χριστιανοι και πειθαρχουμε σε καθε νομιμη αρχη, εκτος απο εκει που θιγεται η Πιστι μας.
Αυτο εφηρμοζαν οι Προφηται και οι Μαρτυρες και οι Νεομαρτυρες και οι Πατερες της Ορθοδοξιας.
Με την παραλαβη και την διαταξι του ΑΜΚΑ, ποια πιστι βλαπτεται;
Αμαρτανετε εις θανατον, γιατρε, οταν τα δευτερα τα καμνετε πρωτα και δεν σταματατε, καθηκοντως, τις νοσηρες καταστασεις.
Οφειλετε παντου να λαλειτε τον λογον της Αληθειας.
Αρκετα ψεμματα αναμιχθηκαν με την Αληθεια.
Αυτοσυγκρατηθειτε επιτελους και συγκρατησατε και τον αφηνιασμο νοσηρων τυπων, ιδιαιτερα αγραμματων και αστοιχειωτων και δεισιδαιμονων καλογηρων, μαλιστα Αγιορειτων.
Θα δωσετε λογον εις τον Θεον, που δημιουργειτε προβληματα με το Κρατος, εκει που δεν υπαρχουν.
Οι αχριστιανοι, παραμενουν αχριστιανοι, γιατι εμεις δεν ειμαστε χριστιανοι. Δι ημας, βλασφημειται το ονομα του Θεου εν τοις εθνεσι.  Ολοι θα μας φτυσουν, γιατι ακολουθουμε τα ενταλματα των ανθρωπων και οχι τις εντολες του Θεου. Μεχρι εδω γιατρε, το κακο παραγινε. Εμπιστευομαστε πλεον πιο πολυ τις αθεες αρχες και τις εξουσιες, που μας δινουν την δυνατοτητα να παρακολουθουμε και να λαμβανουμε τα μετρα μας, παρα τους δεισιδαιμονισμενους ψευτοχριστιανους και τους ψευτοκαλογηρους με τις ακατασχετες πλανες, κακοδοξιες και ψευδολογιες τους, υπερβαινοντες ολα τα εσκαμμενα, ιδιαιτερα δε των Κακοδοξων και Αδιαφορων και Μεμολυσμενων απο την Αιρεσι και τον Αρχιαιρεσιαρχη πατριαρχη τους Αγιορειτων, που εκμεταλλευομενοι την πολυχρονια εμπιστοσυνη που τους δειχνει ο λαος, συνηθως αυτο ανηθικως το εκμεταλλευονται και κατοπιν βεβαιης Δαιμονικης υποβολης, υπερβαινουν τα παντα και μεταδιδουν τις παραλογες και στρεβλες και διεστραμμενες υπερβασεις τους, αγαρμπα, αδιακριτα και ανορθοδοξα σε ολους. Επιβαλλεται να πουμε επιτελους ενα ΟΧΙ σε ολες τις ανοησιες ρασοφορων ή μη, που ελευθερα και ασυδοτα κυκλοφορουν, απο εκεινους που οφειλουν να ζουν ως σοφοι εν τω κοσμω και "φρονιμοι ως οι οφεις και ακεραιοι ως αι περιστεραι".
Μην μας απογτοητευετε και εσεις, γιατρε Παπαγεωργιου, οφειλετε να διαφωτιζετε και να ξεκαθαριζετε εις το επαρκον τα πραγματα. 
Αχρι βωμου, γιατρε. 

============================

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΧΕΦΡΟΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ,

ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ

ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΔΙΕΚΕΙΤΑΙ

Παιανία, 13/09/2016



Περισφίγγει ο βρόγχος στο λαιμό μας, με επικίνδυνες προεκτάσεις στην εφαρμογή του ΑΜΚΑ

Άκουσον – άκουσον: «…Δεν παραλαμβάνουμε το αίμα χωρίς ΑΜΚΑ…!»

Ο κόσμος των Ελλήνων Ορθοδόξων, μέσα στην πάσης φύσεως μιζέρια του, σήμερα αδυνατεί να αντιληφθεί όλες ή έστω μερικές από τις σατανικές αλλά και επικίνδυνες για την ανθρωπότητα υποστάσεις του, κοινωνικά τουλάχιστον για τις περί ΑΜΚΑ, κυρίως, περιπτώσεις. Τα τελευταία πέντε χρόνια μας εμφανίζεται όλο και πιο συχνά, αν όχι ύπουλα, μια καινούρια σχέση κοινωνική, διοικητική, οργανική που μας αναγκάζει να χρησιμοποιήσουμε τον ΑΜΚΑ χωρίς ουσιαστικά να χρειάζεται, αλλά απ’ ότι φαίνεται τόσο απλά και σιωπηλά για να «κλείσει ο κλοιός» του επιμέρους «σφραγίσματος» ώστε να συνηθίσουμε την όποια αποκαλυπτική αναφορά μας των προσωπικών δεδομένων μας, μέχρι να γίνουμε όπως το θέλουν τα παγκόσμια κέντρα κατευθύνσεων και αποφάσεων, δέσμιοι ενός καλοστημένου συστήματος και υποχείρια της δήθεν προοδευτικής ηλεκτρονικής διακυβέρνησης ενός λαού, ομοιάζοντος του απολύτου ταπεινωμένου δούλου, απροσώπου, στο εν λόγω σύστημα.

Εξετάζοντας το σύστημα αυτό, ήτοι παρακολουθήσεως, ελέγχου και περιορισμού των συνειδήσεων, όπου οι ελευθερίες και τα δικαιώματα του ανθρώπου εξαλλοιώνονται και καταργούνται βιαίως. Οπότε μιλάμε για μια νέα μορφή ανθρώπων (όργανα υπό επισκευήν), μια νέα μορφή κοινωνίας, μια νέα μορφή διακυβερνήσεως του πλανήτη… ήτοι το ολοκλήρωμα της Νέας Τάξης πραγμάτων, επιτηρουμένης αυστηρώς από το θηρίο των Βρυξελλών (Beast of Bruxelles). 

Στο δια ταύτα, αναφέρουμε ένα εξωφρενικό ζήτημα που αφορά μια συγκεκριμένη περίπτωση μιας ασθενούς, ονόματι Ελένης Αϊβατζίδου, που νοσηλεύεται τις ημέρες αυτές στο Γ.Ν. Καβάλας, όπου λόγω εκτάκτου ανάγκης της υγείας της χρειάζεται άμεσα αίμα να μεταγγιστεί. Βρέθηκαν λοιπόν φίλοι και συγγενείς από την Δράμα, οι οποίοι ευαρεστούμενοι του γεγονότος, προσήλθαν στην αιμοδοσία του Νοσοκομείου Δράμας, για να προσφέρουν το πολύτιμο αίμα τους για την ως άνω ασθενή. Μεταξύ των αιμοδοτών, υπήρξε και η καταγγέλλουσα πολύτεκνη μητέρα, κ. Μαρκέλη Έλενα-Γιωτοπούλου, η οποία αρνήθηκε να δώσει τον ΑΜΚΑ όταν της ζητήθηκε για λόγους θρησκευτικής πεποιθήσεως αφενός και αφετέρου, διότι είναι άσχετο (το ΑΜΚΑ)  με την αιμοδοσία. Δικαίωμά της λοιπόν και πέραν από τη θεάρεστη πράξη να προσφέρει το αίμα της για συνάνθρωπο και άκουσε από το προσωπικό της αιμοδοσίας ότι «…το αίμα δεν γίνεται αποδεκτό χωρίς ΑΜΚΑ…!».

Όλο αυτό το γεγονός που δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται, σημαίνει ότι: Το αίμα που δίδεται, προσφέρεται από Χριστιανή, Ορθόδοξη, βαπτισμένη και μυρωμένη στο όνομα του Κ.Η.Ι. Χριστού, ενώ η διαδικασία της εμπλοκής με τον ΑΜΚΑ, ισοδυναμεί με αποδοχή  και συγκατάθεση, όχι πλέον του Χριστού αλλά του φέροντος τον αριθμό το Θηρίου «666», με τον οποίο κωδικοποιείται ο υπόλοιπος αριθμός των προσωπικών δεδομένων όπως ολοκληρώνεται η παρείσφρησις του ΑΜΚΑ, στην Ορθόδοξη Ελληνική κοινωνία. Όπως μας επεβλήθη, χωρίς να το επιλέξουμε!

Επ’ αυτού, πρέπει κάποτε και επ’ ευκαιρία αυτού, όλος ο ελληνικός πληθυσμός να αφυπνιστεί και να ευαισθητοποιηθεί στις πατρώες παραδόσεις και να μην παραλαμβάνει, ούτε να χρησιμοποιεί με κάθε κόστος αυτό που χιλιάδες άνθρωποι (δυστυχώς ή ευτυχώς, μόνον Έλληνες), έχουν απαρνηθεί, τον ΑΜΚΑ και τις διευκολύνσεις του δήθεν, χαρακτηρίζοντάς τον επάρατο και παραπλανητικό που οδηγεί όπως όλα τα σατανικά σχέδια του διαβόλου, στην απώλεια και τη συντριβή της ψυχής και όχι στη Σωτηρία αυτής. 

Δυστυχώς, η Εκκλησία της Ελλάδος τα έλεγε κάποτε, αλλά σήμερα σιωπά περιέργως! Σε μια Χώρα όπως η Ελλάδα, οπού οι Έλληνες δύσκολα προσέρχονται στην αιμοδοσία, τώρα τους αποκλείουμε ελαφρά τη καρδία και από αυτήν  την ευλογία της αιμοδοσίας, δυσχεραίνοντας έτσι ακόμα περισσότερο την ανεύρεση αίματος. Εάν όμως πεθάνει κάποιος ασθενής, επειδή το συγκεκριμένο αίμα που θα τον έσωζε, δεν έφτασε ποτέ επειδή δεν φέρει τον ΑΜΚΑ του αιμοδότου και επομένως δεν υπάρχει…, τότε ας γνωρίζουν όλοι οι ιθύνοντες της υπηρεσίας κάθε αιμοδοσίας των νοσοκομείων, ότι το θέμα ευχερώς θα φτάσει στον Εισαγγελέα! Ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση, θίγονται οι αρχές, η δεοντολογία και η ηθική της Ομολογίας Πίστεως, προς χάριν ενός ΝΕΟΥ ΔΙΩΓΜΟΥ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ, για όσους το αντιλαμβάνονται φυσικά…

ΖΕΙ ΚΥΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ 



Υ.Γ.: Μετά βαθυτάτης λύπης, για κάθε ιθύνοντα και υπεύθυνο επιτελικό παρόμοιων κωλυμάτων, ήτοι προσβολής αμέσου και εμμέσου της αμωμήτου Πίστεως των Ορθοδόξων Ελλήνων, για ανάλογες θρησκείες, για ανάλογες ιδιαιτερότητες, εξυπηρετούνται άμεσα και κατά την επιλογή τους ακόμα και μέσα στη Χώρα μας. Εμείς;        

              Εκ μέρους των 4ων Συνεπωνύμων Συλλόγων,

«Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος»,

Παιανίας- Αλεξανδρουπόλεως- Καβάλας- Θεσσαλονίκης

Ο ηθικά εντελλόμενος:

Αθανάσιος Νικ. Παπαγεωργίου

 Διευθυντής Ιατρός – Χειρουργός

Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών

             Πρόεδρος του Συλλόγου

        «Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος», Παιανίας

Τηλ.: 210-6642641 
==========================================

Γραφει ο ιατρος κ. Παπαγεωργιου τα παρακατω, μαλλον τελειως ανευθυνα και αστηρικτα. Ετσι ομως προκαλει υπονοιες και αλλα ερωτηματα για την αξιοπιστια του. Μηπως και τα περι του ΑΜΚΑ γραφομενα, ειναι τελειως ανευθυνα και τελειως αστηρικτα;
 Εμεις επισης ρωτουμε: Οι αρχιερεις του παλαιου ημερολογιου που ....βοσκουν; Που δειχνουν καποια παρουσια; Ειναι αφαντοι τελειως απο το εκκλησιαστικο προσκηνιο, ειναι σκετα ...φαντασματα.
Μαλλον επαναπαυονται στις δαφνες του αρχιερατικου τους αξιωματος και διερχονται βιον ...ανθοσπαρτον, διακονουμενοι υπο παρθενων και παρθενευοντων....
Σε κανενα ζητημα δεν εχουν λογο, ολοι περιμενουν την θεσι της ...Κακοδοξης Εκκλησιας της Ελλαδος.
Χειροκροτειστε τους.

 
"Δυστυχώς, η Εκκλησία της Ελλάδος τα έλεγε κάποτε, αλλά σήμερα σιωπά περιέργως!".
              
Εκ μέρους των 4ων Συνεπωνύμων Συλλόγων, «Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος»,
Παιανίας- Αλεξανδρουπόλεως- Καβάλας- Θεσσαλονίκης
Ο ηθικά εντελλόμενος:
Αθανάσιος Νικ. Παπαγεωργίου Διευθυντής Ιατρός – Χειρουργός
Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Οχι, δεν σιωπα περιεργως κ. Παπαγεωργιου, μιλησε και ειπε αλλα απο αυτα που εσεις, ενας γιατρος λετε και ισχυριζεσθε, συμβαλλοντας και αυξανοντας το Αντιορθοδοξο Αντιχριστολογικο κλιμα των πολλαπλων νοσηρων και πλανεμενων.

Δηλαδη εν ολιγοις, καμνετε διασπορα ψευδων ειδησεων και ερμηνειων... Δειτε λοιπον, τι ειπε η Ιερα Συνοδος τοτε και τωρα:


          Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος στη συνεδρίαση της 23.10.09 ασχολήθηκε με τον νέο Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.) και αποφάσισε τα εξής:

          Αναφορικά με τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.) η Διαρκής Ιερά Σύνοδος απεδέχθη την εισήγηση της Συνοδικής Επιτροπής Δογματικών και Νομοκανονικών Ζητημάτων, σύμφωνα με την οποία: «ο αριθμός Α.Μ.Κ.Α. είναι απλώς εις επί πλέον χρηστικός αριθμός και από όλα τα μέχρι τούδε στοιχεία ουδείς κίνδυνος προκύπτει δια την σωτηρία των ψυχών. Εις πάσαν περίπτωσιν η Εκκλησία γρηγορεί».

          Ανεξάρτητα των ανωτέρω, η κάρτα κοινωνικής ασφάλισης (η οποία δεν είναι ηλεκτρονική) δεν χρησιμοποιείται σε κανένα μηχάνημα, όπως οι μαγνητικές πιστωτικές κάρτες των Τραπεζών ή οι ηλεκτρονικές ετικέτες των προϊόντων με το σύστημα του γραμμωτού κωδικού (bar code), που διαβάζονται με ακτίνες laser.

          Η κάρτα κοινωνικής ασφάλισης δεν φέρεται από τον κάτοχο, ούτε επιδεικνύεται στις συναλλαγές με τους διάφορους φορείς υγείας, αλλά απλά φυλάσσεται στο σπίτι και απομνημονεύεται, ώστε να δηλωθεί, όταν ζητηθεί. Ο Α.Μ.Κ.Α. είναι ένας 11ψήφιος κωδικός, του οποίου τα 6 πρώτα ψηφία δηλώνουν την ημερομηνία γέννησης, τα επόμενα 4 ψηφία ο κυρίως κωδικός και το τελευταίο ψηφίο είναι ψηφίο ελέγχου του όλου κωδικού. Είναι δε κάτι αντίστοιχο με τον εννεαψήφιο αριθμό φορολογικού μητρώου (Α.Φ.Μ.). Ο Α.Μ.Κ.Α. είναι ένας επιπλέον αριθμός κοινωνικής ασφάλισης πέραν του  χρησιμοποιούμενου αριθμού μητρώου ασφαλισμένου (Α.Μ.Α.), που για το Ι.Κ.Α. είναι ένας επταψήφιος αριθμός και περιλαμβάνει όλους τους ασφαλισμένους όλων των ταμείων, ανεξάρτητα από τον Α.Μ.Α. του κάθε ταμείου.
---------------------------------------------------
Ετσι γραφουμε τα πραγματα κ. Παπαγεωργιου, υπευθυνα και δημοσια και οχι με ψεμματα και ανευθυνες εικοτολογιες και φαντασιοπληξιες σιγονταροντας το 3εξαρικο Αντιχριστολογικο κλιμα των παναθλιων ημερων μας. Επιτελους καποτε οφειλουμε ολοι μας να συνελθουμε.

37 σχόλια:

  1. Και στη Γερμανια,μου ειπε καποιος,εαν δεν εχεις αυτο το πασο της ασφαλειας,κ με κομμενο ποδι να εισαι σε διωχνουν.Εδω στη χωρα μας,ξενοι κ φυλακισμενοι,τυγχανουν μεγαλυτερης περιθαλψης απο τους Ελληνες.
    Εχει συμβει,να ειναι σε ραντζο σε διαδρομο γεροντες εξω του θαλαμου,και μεσα να εχει νοσηλεια με κλιματισμο ,καθαριοτητα, φυλακισμενος αλλα και ξενος.εννοουμε απο το Πακισταν.
    Κατα την πτωχη μου γνωμη,σιγα σιγα προσπαθουν με μεθοδο,να μετατρεψουν την χωρα ,ως ταχα ευρωπαικη,και κατοπιν αφου συναξουν τα κρατη κ τις θρησκειες σε μια παγκοσμια κυβερνηση,να φερουν τον αντιχριστο.
    Ζει Κυριος Ο Θεος! Και αφου δεν εχει εμφανιστει ο αντιχριστος,ολοι οι αριθμοι,ειναι απλα αριθμοι.Μη καταντησουμε σα καποιο Νακο ,ο οποιος ζει σε μια πλαγια επειδη,λεει ο αντιχριστος ειναι εδω[πουν'τον;;;]κ μολις ο φακος ον συνελαβε,μεσα στο τροχοσπιτο του [να το πεις τροχοσπιτο] κ μεσα ειχε σε κατι ραφια τα παντα με τον γραμμικο κωδικα,κατα τα αλλα εφυγε για να απαλλαγει απο αυτον κ ζει ετσι ακομα!
    Τα του καισαρος τω καισαρι κ τα του θεου τω θεω!
    Οχι οτι η κατασταση δεν οδηγει εκει,εκει οδηγει.Πολλους εχω ρωτησει γιαυτο το θεμα πιστους.Οι περισσοτεροι,μου ειπαν''θα πρεπει να σταματησω να εργαζομαι,διοτι δεν θα εργαζομαι μη δεχομενος τα της πολιτειας τσαμπα χωρις να πληρωνομαι .Αν λοιπον δεν πρεπει να εργαζομαι δεν πρεπει και να τρωγω κ το να μη τρωγω δεν εχει να κανει με την επιλογη μου,πως διαλλεξα τον θεο απο τον αντιχριστο,ποιον αντιχριστο;;;ποιος ειναι;;;;που ειναι;;;τον ειδα;;;τον βλεπω;;;θα παω να ριξω τα παιδια μου στην αθλιοτητα,στο θανατο;;;μηπως ειδε κανεις τον Ηλια η τον Ενοχ,που να κηρυξουν πως αυτος ειναι ο αντιχριστος κ μη τον πιστεψετε;;;
    Και αφου θα εχω παρει την καρτα π.χ,κατοπιν εορτης προδοσιας θα μου κηρυξει ο Προφητης Ηλιας κ ο Ενοχ να μην τον πιστεψω,γινονται αυτα;;;''...
    1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι αγιοι αποστολοι,καλουν να παραμεινουμε σταθεροι στην πιστη κ αμετακινητοι στην αληθινη διδασκαλια της Εκκλησιας
    Εφοσον ο αντιχριστος δεν ηρθε,το χαραγμα δεν υπαρχει!
    Ακομα δεν εχει γινει το παγκοσμιο μαζεμα....
    Τωρα το οτι κινουνται κ προς την κατευθυνση του θρησκευτικου ''μαζεματος'',μπας κ αλλιευσουν ολους στην παγκοσμια εξουσια,αυτο ειναι μεσα στο προγραμμα. Κ εκει,θα πρεπει να κινηθουμε οικουμενικως κ εκκλησιαστικως σε επιπεδο ιεραρχιας,αν κ εχουμε κεφαλη τον Κυριο Ημων Ιησου Χριστο,πλην ομως,κ εμεις πρεπει να διαφυλαξουμε την ιερα Παρακαταθηκη,αν κ υπαρχει σκονταμα,εμποδιο,γκρεμισμα,απωλεια,σκανδαλο ,,,,να εχουμε διαφορετικη πιστη,αλλα να ειμαστε ενωμενοι-θεωρια των κλαδων-
    Ετσι εχουμε νεα αλωση,,,,,κ νεα αλωση,,,,,και παλι αλλη αλωση,,,,μεχρι να φθασουμε στην ενωτητα της ψευδαγαπης.....
    Να ανοιξουμε δηλαδη,παλιες παρτιδες με τον διαβολο!
    Στηκετε κ μη παλιν ζυγο δουλειας ενεχεσθε!Γαλ ...κεφ 5
    Μηδεν νοθο δογμα της αγαπης παραδεχησθε!Ιερος Χρυσοστομος.
    Εφοσον υπαρχει ακομα εκκλησια κ εστω κ ενας ορθοδοξος,το πνευμα ειναι παρον!!!
    Οσοι πιστευουν διαφορετικα,ειναι εκτος σωτηριας<εαν δεν μετανοησουν.
    Κανεις νικαει με την πιστη,με την προσευχη,με τη σταθεροτητα ,με την διδασκαλια του Κυριου,και με την υπομονη και την ταπεινωση,με την μακροθυμια,και με την αγαπη ,αλλα και με τα ορια.
    Υπαρχουν ορια στην εκκλησια μας,δεν ειναι ακομα η ωρα!
    Κατα τα αλλα οσον αφορα τις καρτες και τον Αμκα,το 666 υπαρχει σε πολλες συναλλαγες.Νομιζω και στις καρτες πολλαπλων διαδρομων.Ωστοσο για μενα ειναι ενας αριθμος .αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος.
    Εχω φερεγγυο την Γραφη μας:
    2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ''Σας παρακαλουμε ν αδελφοι,,,,
    Μη σαλευθητε απο του φρονηματος σας,,,,,,
    Μηδενα θορηβησθε,μητε δια πνευματος,μητε δι'επιστολης ως γραφομενης υφ'ημων,
    Οτι ταχα επλησιασεν η ημερα Του Χριστου.
    Ας μη σας εξαπατησει τις κατ'' ο υ δ ε ν α τροπον
    Διοτι δεν θελει ελθει η ημερα εκεινη,εαν δεν ΕΛΘΗ ΠΡΩΤΟΝ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ
    ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ -ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ,Ο υιος της απωλειας,
    Ο αντικειμενος και υπερ-αιρομενος εναντιον εις παντα λεγομενον Θεον η σεβασμα,
    Ωστε ,,,,,,......,,,,,
    Να κ α θ ι σ η
    Εις τον Ναον Του Θεου,,,,,,,........ ως θεος
    Αποδεικνυων εαυτον
    Οτι ειναι θεος.
    Θεσσ Β`2-[2-4].-
    Οστις εχει τον Υιον εχει τη ζωη[Α`Ιωαν 5-12]
    Πας οστις φυλαττει τας εντολας Αυτου,μενει εν αυτω κ αυτος εν εκεινω κ εκ τουτου γνωριζομεν οτι μενει εν ημιν,εκ του πνευματος το οποιον εδωκεν εις ημας.Α`Ιωαν 3-24]
    Σεις εκ Θεου εισθε τεκνια,αυτοι εκ του κοσμου.Δια τουτο εκ του κοσμου λαλουσι και ο κοσμος αυτους ακουει,ημεις εκ Του ΘεουΑ` Ιωαν 4-[4-56]
    Φυλσττεσθε δισα νσ μη πσρασυρθητε με την πλανην των ανομων κ εκπεσητε απο το στηριγμα σας.Αυξανεσθε εις την χαριν κ την γνωσιν Του Κυριου ημων και Σωτηρος Χριστου.Β` Πετρ.3-17].-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φιλτατε κ οδυσσεα μολις πληροφορηθηκα οτι στην συνεδρια της
    ιερας συνοδου ο πειραιως ταχθηκε εναντιον του π παισιου παπαδοπουλου που σημαινει θα τον καταδικασει τι κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ἀγαπητέ μου Ὀδυσσεῦ, ἄν ἐσύ εἶσαι αὐτός πού ἔγραψε τά παραπάνω πικρά σχόλια ἐναντίον τοῦ ἁγνοῦ Ὀρθοδόξου ἀγωνιστοῦ Ἰατροῦ κ. Ἀθανασίου Παπαγεωργίου, τότε λυποῦμαι πάρα πολύ, ἀδερφέ μου. Δέν περίμενα ἀπό σένα μία τέτοια ἀνοίκειον καί ἄδικον ἐπίθεσιν ἐναντίον ἑνός συναγωνιστοῦ. Καί ποῖος ἦτο ὁ λόγος; Ὁ ΑΜΚΑ. Πολύ ὀρθῶς ὁ κ. Παπαγεωργίου ὑπερασπίζεται ὅσους πάσχουν ἐπειδή δέν δέχθηκαν τόν ΑΜΚΑ. Θά ἔπρεπε νά τοῦ δίδῃς θερμά συγχαρητήρια δι' αὐτήν του τήν ὑποστήριξιν πρός διωκωμένους Ὀρθοδόξους, ὄχι νά τοῦ πετᾶς δηλητιριώδη βέλη! Διότι, ὅπως πολύ καλῶς γνωρίζεις, ἡ Νέα Τάξις Πραγμάτων (ΝΤΠ) ἐπελαύνει καί δέν ἀφήνει τίποτε ὄρθιον. Λοιπόν, ἐσύ τά βάζεις μέ ὅσους ἀντιστέκονται; Κρῖμα! Μά, θά μοῦ εἰπῇς, ὁ ΑΜΚΑ εἶναι ἕνας χρηστικός ἀριθμός καί δέν περιέχει τό 666, ἄρα γιατί νά μήν τόν πάρουμε; Καλά, δέν βλέπεις ὅτι ἀπό τό 1924 καί ἐντεῦθεν μᾶς πηγαίνουν στήν παγκοσμιοποίησιν καί στήν Πανθρησκείαν, κόβοντας λίγο-λίγο (μέ τήν γνωστήν "μέθοδον τοῦ σαλαμιοῦ") τίς παραδόσεις καί αὐτήν τήν Πίστιν μας; Δέν βλέπεις ποῦ τό πᾶνε μέ τόν ΕΚΑΜ, τόν ΑΜΚΑ, τήν "Κάρταν τοῦ Πολίτη" κ.λπ., πού ὅποιος ἀρνεῖται νά τά παραλάβῃ δέν δύναται νά ὑπάρχῃ; Δέν σοῦ θυμίζει τίποτε αὐτό ἀπό τήν ἱεράν Ἀποκάλυψιν; Λοιπόν, μέσα εἰς αὐτό τό πανδαιμόνιον τῶν νεωτερισμῶν καί τήν μέ ἰλιγγιώδη ταχύτητα προσέγγισίν μας εἰς τό παγκόσμιον κράτος τοῦ Ἀντιχρίστου, ἐσύ μέ ποίους τάσσεσαι ἐν τέλει, μέ τούς νεωτεριστάς-παγκοσμιοποιητάς ἤ μέ τούς ἀγωνιζομένους ὑπέρ τῶν Πατρίων Παραδόσεων καί κατά τῆς ΝΤΠ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητε μου φιλε Δημητριε Χατζηνικολαου,
      ειμαι και θελω να ειμαι, με την Αληθεια και μονο με την Αληθεια.
      Ουτε με τον Χατζηνικολαου, ουτε με τον Παπαγεωργιου, ουτε και με τον Τρικαμηνα.
      Αν εκεινος δεν ειναι με την Αληθεια, αποτειχιζομαι και απο αυτον.
      Εννοω απο τον καθενα.
      Νομιζω πρεπει να σταματησουμε τις υποθεσεις και τις υπονοιες και να τις ανακηρυττουμε σε πραγματικοτητες.
      Οι χριστιανοι δεν πρεπει να περπατουν επι κινουμενης αμμου, αλλα επι στερεου, στερεοτατου, μπετον αρμε εδαφους.
      Ο αγαπητος κ. Παπαγεωργιου θαπρεπε μεν να προσπαθηση να βοηθηση την ασθενη τοσους πια ανιδιοτελεις αδελφους του παλαιου εχει, τις δε εν πλανη ευρισκομενες κυριες να διαφωτιση καταλληλα σαν ορθος υποτιθεται κατα την σκεψι και το ηθος και να μην τις ενισχυση στην πλανη τους, με το να δημιουργουν ανευ αποχρωντος λογου προβληματα στις υπηρεσιες.
      Οπως λεει, η κυρια ειχε ΑΜΚΑ (γιατι το ελαβε τοτε και δεν το αρνηθηκε εξ υπαρχης, αβαρια εκανε και τωρα πως και κανει την πολυ εξυπνη;), αλλα αρνηθηκε να το δωση απο πεισμα παλαιοημερολογητικο;
      Και ξερετε πολυ καλα τι πεισμα εχουν καποιοι παλαιοημερολογιτες αγραμματοι και αστοιχειωτοι.
      Τι σχεσι εχουν οι πατριες παραδοσεις με ολα αυτα;
      Δεν θεωρεις τις υπερβολες και τα παραμυθια ως αμαρτηματα και πλανες, αγαπητε Δημητρη;
      Δεν διαβασες ολοκληρο το κειμενο του ιατρου;
      Τι ειναι αυτα που γραφει;
      Που το παει;
      Μα που αλλου; στον κυριο 666.
      Ξερεις ποσο υπεφερα στο παρελθον απο τους 3εξαρηδες;
      Μεχρι και στα δικαστηρια με οδηγησαν σαν ...οργανο του Αντιχριστου.
      Ο δε φρενοβλαβης κτηνιατρος Νακος και ο πρωτοστατων ακομα και σημερα στις Αντιχριστολογικες συγκεντρωσεις τεως αστυνομικος Θοδωριδης με χαρακτηριζαν απο ραδιοφωνου ως Αντιχριστο και ως αργυροχαρατσομενο Σιωνιστη.
      Αλλα δεν τους πηγα στα δικαστηρια.
      Ετσι νομιζουν αυτα τα υποκειμενα οτι κανουν αγωνα Ορθοδοξιας και εσεις τους υποστηριζετε;
      Και που θα παη αυτο;
      Αν οι Σκοτεινες δυναμεις κινουνται σημερα δραστηρια, παντοτε κινουνταν αλλα ποτε δεν υποστηριζαν οι χριστιανοι τα διαφορα ψευδη και τις φαντασιες για να τους πολεμησουν.

      Διαγραφή
    2. ΣΥΝΕΧΕΙΑ προς Χατζηνικολαου

      Ξερεις κατι: Οταν ακουσα απο σεβαστο μου πατερα και αδελφο και διδασκαλο οτι ας υπαρχουν μεσα στα τοσα πραγματικα γεγονοτα και καποια ψευδη, δεν πειραζει, στενοχωρηθηκα αφανταστα και του απαντησα ενωπιον ομηγυρεως οτι η Αληθεια δεν εχει αναγκη απο τα ψεμματα, υπερασπιζεται μονη τον εαυτο της και επαρκουν τα πραγματικα περιστατικα που ειναι παρα πολλα.
      Γιατι εμεις τα 100 να τα κανουμε 1000;
      Τι προσθετουμε;
      Τα ψεμματα;
      Ετσι ομως και οι αληθειες μεσα στα ψεμματα, μετατρεπονται και αυτες σε ψεμματα.
      Και οι εχθροι καραδοκουν να μας βρουν εστω και μερικα ψεγαδια για να μας εξευτελισουν.
      Εγραψε παληα σε βιβλιο του παρακαλω, ο διαβοητος χωροφυλακας Θεοδωριδης (ινδαλμα σας γαρ), οτι ο Βαρθολομαιος ανηκει σε καποια στοα της Ιταλιας, ενω αυτο δεν ηταν καν στοα, αλλα κατι τελειως διαφορετικο.
      Τα ψεμματα αγαπητε μου Δημητρη δεν τα αναφερουν καν οι χριστιανοι, γιατι οι ΨΕΥΤΕΣ θα πανε στην Κολασι, λεει η Αποκαλυψι.
      Και μεσα στον Παλαιοημερολογητισμο αλλα και σε καποιους Ψευτοαποτειχισμενους που εμφανιζονται εσχατως ως κατεχοντες το παλαιο, διαδιδονται ουκ ολιγα ψεμματα.
      Μεχρι και το ημερολογιο το ανακηρυττουν ως δογμα και δεν ντρεπονται οι κακοδοξοι.
      Και οι πνευματικοι τους δεν τους αποπεμπουν αλλα αυξανουν και με αυτους το κοπαδακι τους.
      Ομως εσυ θα μου ελεγες ισως: οχι να υπερασπισθουμε τους αδελφους αυτους διεξαγουν ιερο αγωνα της ορθης πιστεως;
      ΄Η οφειλεις να τους πιασης απο το λαιμο και να τους τακτοποιησης καταλληλα;
      Το καλον ου καλον, Δημητρη Χατζηνικολαου, οταν μη καλως γενηται.
      Αυτο εμαθα εγω απο τους πατερες μου.
      Ετσι λοιπον και εγω σου απανταω οτι η Νεα Ταξι πραγματων δεν πολεμιεται με τα ψεμματα αλλα μονο με την πλερια αληθεια ολων των πραγματων και ολων των καταστασεων.
      Οπου παντως και να το πανε οι Διαφοροι Σκοτεινανθρωποι, θα το επιτρεψη ο Θεος γιατι αυτη ειναι η φυσιολογικη φορα των πραγματων αφου οδευουμε προς το Τελος.
      Οταν ομως δημιουργουμε προβληματα εκει που δεν υπαρχουν δεν ειμαστε ουτε Ελληνες, ουτε Χριστιανοι αλλα ....καραγκιοζηδες.
      Σχωρνα με αδελφε, αλλα καπως ετσι εγω εβλεπα και βλεπω παντοτε τα πραγματα και με νηφαλιοτητα και με Πιστι στο Θεο οτι ειμαι παιδι Του και οφειλω να τον ακουω και να τον μιμουμαι με οσο το δυνατον μεγαλυτερη ακριβεια στη ζωη και στο ηθος μου.

      Διαγραφή
    3. Ἀγαπητέ μου Ὀδυσσεῦ, κατ' ἀρχάς σ' εὐχαριστῶ διά τήν ἀπάντησίν σου. Σέ πολλά ἀπό αὐτά πού ἔγραψες μέ βρίσκεις ἀπολύτως σύμφωνο, ὅπως π.χ. ὅτι εἶναι ἀνεπίτρεπτον ν' ἀναμιγνύουμε τήν Ἀλήθεια μέ τό ψέμμα! Ἀλλά, ἡ πρώτη μου ἔνστασις εἶναι ὅτι ὁ κ. Παπαγεωργίου οὐδέν ἀναληθές ἔγραψεν. Τό ὅτι ἡ "ἱερά Σύνοδος" τῆς ΝΗ "ἐκκλησίας" ἀπεφάνθη κάποτε γιά τόν ΑΜΚΑ δέν σημαίνει ὅτι πρέπει τώρα νά σιωπᾶ γιά τήν ἑτοιμαζομένην "Κάρταν τοῦ Πολίτου" καί τά ὑπόλοιπα νεοεποχίτικα, ἐπειδή εἶναι πολύ ἀπησχολημένη μέ τήν ἐπιβολήν τῆς Κολυμπαρικῆς αἱρέσεως. Καί βεβαίως τό νά ψελλίζῃ κάτι μ' ἕνα δελτίον τύπου οὐδόλως ἀρκεῖ. Θά ἔπρεπε, ἄν ἦτο Χριστιανική, νά ξεσηκώσῃ τόν κόσμον. Ἀκόμη καί ὁ Χριστόδουλος, πού στά δογματικά δέν ὠρθοτομοῦσε τόν λόγον τῆς Ἀληθείας, ἐντούτοις ἔπραξε τό καθῆκον του ὡς ἡγέτης τῆς Ἐκκλησίας τό 2000, ἐναντίον τῆς ἰσοπεδώσεως τῶν πάντων πού ἡτοίμαζον οἱ Σημίτης, ΓΑΠ, Σταθόπουλος (τόν ὁποῖον μόλις "ξέθαψαν" τά καθάρματα καί τόν ἔβαλαν ἐπικεφαλῆς τῆς ἐπιτροπῆς γιά τήν ἀποχριστιανοποίησιν καί τόν ἀφελληνισμόν τοῦ Συντάγματος) κ.ἄ.

      Ἡ δευτέρα μου ἔνστασις ἔγκειται στό ἄκρως ἐσφαλμένον τοῦ Θεοδωροπουλείου καί Τρικαμηνικοῦ ἐπιχειρήματος, ὅτι ἡ ἀλλαγή τοῦ Ἡμερολογίου δέν εἶναι δῆθεν δογματικόν ζήτημα καί ἄρα τό 1924 οἱ ΠΗται κακῶς ἀπετειχίσθησαν. Ἔχω ἀποδείξει ἐπανειλημμένως σέ ἄρθρα καί σχόλια ὅτι ναί μέν ἀφ' ἑαυτοῦ τό θέμα δέν εἶναι δογματικόν καί, ἄν ὑπῆρχε συμφωνία τῆς Ἐκκλησίας, θά μποροῦσε νά γίνῃ μέ Πανορθόδοξον Σύνοδον, ἄν βεβαίως αὐτό ἐξυπηρετοῦσε κάποιαν ποιμαντικήν ἀνάγκην, ἀλλά, ἐφόσον ἔγινε γιά νά προωθήσῃ τήν αἵρεσιν τοῦ Οἰκουμενισμοῦ (αὐτό τό γράφουν οἱ ἴδιοι οἱ Οἰκουμενισταί στήν Ἐγκύκλιον τοῦ 1920 καί στά βιβλία τους) καί μάλιστα ἔγινε πραξικοπηματικῶς καί παρά τίς ἀπαγορευτικές ἀποφάσεις Πανορθοδόξων Συνόδων, παρά τίς δηλώσεις τοῦ Μεταξάκη τό 1923 ὅτι ἀργά ἤ γρήγορα θ' ἀλλάξῃ καί τό Πασχάλιον, καί ἐπίσης παρά τήν βεβαιότητα ὅτι θά προκαλοῦσε σχίσμα (βλ. π.χ. "Ἐκκλησιαστική Ἀλήθεια," 1895, καθώς καί τήν Ἐγκύκλιον τοῦ Ἰωακείμ Γ' τοῦ 1904, ἄν ἐνθυμοῦμαι καλῶς, πού ἔλεγε ὅτι ἡ ἀλλαγή θά προκαλοῦσε "παγκόσμιον σκάνδαλον"), ἕπεται ὅτι τό ζήτημα ἔχει ἐν τέλει δογματικόν χαρακτῆρα. Δηλαδή, τό ΝΗ εἶναι αἵρεσις, διότι ἔγινε μέ σκοπόν νά βλάψῃ τό δόγμα τῆς ἑνότητος καί νά προωθήσῃ τήν αἵρεσιν τοῦ Οἰκουμενισμοῦ.

      Διαγραφή
    4. Γιατι αγαπητε Δημητρη Χατζηνικολαου καταφευγετε στην Ελλαδικη Εκκλησια και θελετε παντοτε να ..βγαζη τα φιδια απο την τρυπα και οι δικοι σας να επαναπαυονται και τις 365 μερες τον χρονο, ως ο αφρων πλουσιος, ευφραινομενοι καθημεραν λαμπρως;
      Ξερεις Δημητρη,γνωριζω και καποιον ή καποιους αρχιερεις του παλαιου, που θα αμαρτανα αν τους εβαζα με τους δικους σας τους πολλους αχρηστους και διεφθαρμενους.
      Τελος,
      Εφ' οσον η Εκκλησια δεν ξανααποφανθηκε, ισχυει η παληα της αποφανσι, ετσι δεν συμβαινει παντου και παντοτε και σε ολα τα ζητηματα;
      Αλλα, δυστυχως, το κανετε για να μας κατηγορησετε, ενω τους δικους σας τους αμνηστευετε στα παντα.
      Εχετε και εφαρμοζετε πολυ δικαιοσυνη.

      Δεν περιμενα ποτε βεβαια οτι θεωρεις και εσυ, ολως κακοδοξα, οτι το ημερολογιο... γι αυτον, και γι γιαυτον τον λογο ειναι ....ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ.
      Επαθς και εσυ τι το ανθρωπινο;
      Ελπιζω οτι παρασυρομενος, σε ξεφυγε.
      Ξερεις, υπαρχει σε ολους μας και η ζαλη λογισμων καθαρα Σατανικα αμφιβολων.
      Προσεχε να μην σε κολησουν τετοιες κακοδοξιες γιατι σε βλεπω για την Κολασι.
      Δεν ειναι γι αυτον τον λογον Αιρετικη η Εκκλησια, αλλα για την υπογραφη της, να ταυτισουν την Εκκλησια με τις Αιρεσεις.
      Δεν επαληθευεσθε στις δημοσιευομενες πολλαπλες πολυχρονιες πλανες σας, ΟΧΙ.
      Αλλο το ενα ζητημα και αλλο το αλλο.
      Κριμα που λες και υποστηριζεις και εσυ πλανες και κακοδοξιες.
      Ετσι εξηγειται, η εμμονη πολλων παλαιοημερολογιτων στα κακοδοξα κηρυγματα.
      Εχει ο αγραμματος λαος σας τους θεωρητικους του, γι αυτο και βαδιζει οπως βαδιζει με τα απεριγραπτα χαλια του.
      Φερεις και εσυ και οι αλλοι, μεγαλη ευθυνη απεναντι στο Θεο.

      Διαγραφή
    5. Καταφεύγουμε καί ἐπικρίνουμε τήν ΝΗ "ἐκκλησίαν" διά συμπόρευσιν μέ τήν Νέαν Τάξιν Πραγμάτων, διότι ἁπλούστατα ὅλη ἡ Οἰκουμένη αὐτήν νομίζει καί ἀναγνωρίζει ὡς τήν Ὀρθόδοξον Ἐκκλησίαν τῆς Ἑλλάδος. Οἱ δικοί μας δέν κάθονται ἄπρακτοι, ὅπως ἀδίκως γράφεις, βγάζουν καί αὐτοί ἀνακοινώσεις στήν ἱστοσελίδα τους, ὀργανώνουν ὁμολογιακές συγκεντρώσεις κ.λπ., ἀλλά ὁ πεπλανημένος κόσμος μᾶς ἀγνοεῖ, ὅταν δέν μᾶς χλευάζῃ. Συνεπῶς, πῶς θά ἠδύναντο ν' ἀσκήσουν ἐπιρροήν;

      Τά τεκμηριωμένα μέ ντοκουμέντα ἐπιχειρήματα πού σοῦ παρουσίασα μέ τήν ἐλπίδα ὅτι θά σέ ἀφύπνιζα ἀπό τόν λήθαργον στόν ὁποῖον σέ ἔχει ρίξει ὁ αἱρετικός Τρικαμηνᾶς μέ τίς καινοφανεῖς καί παντελῶς ἀστήρικτες θεωρίες του περί "παραλλήλων ἐπισκόπων," περί ἀσημαντότητος τοῦ θέματος τῆς ἀλλαγῆς τοῦ Ἡμερολογίου (καί τοῦ συνυφασμένου μέ αὐτό ἑορτολογίου) κ.λπ. Κρῖμα.

      Διαγραφή
    6. Σιγα τους ....αγωνιστες επισκοπους σας.
      Να μην αβασκαθουν.
      Μουχλα εκπεμπεται απο εκει Χατζηνικολαου. Μουχλα.

      Εκτραχηλιζεσαι ασχημα Δημητρη Χατζηνικολαου.
      Χαρακτηριζεις αγενεστατα τον "καθηρημενο" δια λογους Πιστεως αμισθο εφ' ορου ζωης,(ενω οι δικοι σας κληρικοι, ε, ποσα εισπραττουν, μηπως περισσοτερα απο τους δικους μας;), ασκητη και σπηλαιωτη, πατερα Ευθυμιο Τρικαμηνα ως Αιρετικο.
      Ασφαλως και εμας αυτους.

      Και δεν αισχυνεσαι εσυ που δεν υπεστης τιποτα και λαμβανεις σημερα εναν γενναιο μισθο απο το δημοσιο και τις τσεπες των Φορολογουμενων που παιρνουν ΑΜΚΑ και χρησιμοποιουν αφοβα ολες τις ανακαλυψεις της συγχρονης επιστημης.
      Με θρασος μυριων πιθηκων κατηγορειτε αθεοφοβα και δεν σεβεστε τιποτα και κανενα αρκει να μην θιξουν τα αιρετικα ημερολογιακα σας πιστευματα.
      ΟΧΙ Χατζηνικολαου δεν ειναι δογμα το ημερολογιο αλλα μια εορτολογικη παρεκλισι και τιποτα περισσοτερο.
      Οντως, ειστε αξιοι της θλιβερας μοιρας σας, να εχετε μονιμως ...ΤΡΙΚΥΜΙΑ και ΣΥΓΧΥΣΙ ΦΡΕΝΩΝ και διαφορα ψυχοαθεραπευτα προβληματα.
      Ο Θεος να σας ελεηση και εμας τους καθ' υμας, πλανεμενους και .....αιρετικους!!!!!

      Διαγραφή
  6. "Όμοιος ομοίω αεί πελάζει" ή "κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι". Ο καθένας διαλέγει αν στη ζωή του θα ακολουθήσει Χριστό ή αντίχριστο. Κάποιοι έχουν ανάγκη να βρίσκουν παντού αντίχριστους και 666άρια κι όταν αυτά δεν υπάρχουν, τα ανακαλύπτουν παντού με τη φαντασία τους! Είναι πολύ εύκολο να μετατρέψεις το σήμα του ΑΜΚΑ σε 666 όπως είναι πολύ εύκολο να πεις ότι...

    Οδυσσέας = οδυσσεασ => περιέχει σσσ = 666 !!!

    Ο καθένας μας με το στόμα του εκφράζει τι κρύβουν τα εσώτερα βάθη της καρδίας του, ή αν είναι βλάκας παρασύρεται από άλλους, υποθέτω από εκείνους που θέλοντας να αποφύγουν ηλεκτρονικές διασταυρώσεις για να μην ελεγχθεί το πόθεν έσχες ή κάποιες απαίσιες ανηθικότητες στις οποίες επιδίδονται αμετανόητα, τρομοκρατούν τον κόσμο για να αρνηθεί τον Κρατική ταξινόμηση, τη Νομιμότητα, τον έλεγχο, την απογραφή, τη φορολόγηση, την τιμωρία των ενόχων. Η κατατρομοκράτηση των αφελών είναι ένας καλός τρόπος να μαντρώνουν κόσμο κάποιο γεροντάδες και να μαζεύουν αθώα τρομοκρατημένα κοριτσάκια εσώκλειστα διά βίου. Γονείς προσοχή!

    Βιώνουν με τη φαντασία τους ένα περιβάλλον γεμάτο από σφραγίσματα του αντιχρίστου, άρα και τη φανταστική παρουσία αντιχρίστου, αφού το σφράγισμα του Θεού δεν τους ικανοποιεί και θεωρούν ότι δεν τους προστατεύει. Μετά πρώτην και δευτέραν νουθεσίαν, τι να τους πεις, είναι αναπολόγητοι. Κύριοι, είναι αίρεση η διαστρέβλωση της Αγίας Γραφής, στην οποία επιδίδεστε.

    Αντι666άρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αληθεια αγαπητε Αντι3εξαρη δεν το σκεφτηκα.
      Το ονομα Οδυσσεασ περιεχει 3 εξαρια.
      Τα αλλα γραμματα ομως που πανε;
      Αλλα,μεχρι και ο Μεγας Γερων ο Ευσεβιος Βιττης δεν διεπραττε τετοιες ...ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΙΕΣ;
      Δεν γυριζε τα ενιαρια και τα εκανε εξαρια;
      Αισθανθηκα ντροπη και εκλαψα για το μεγεθος της πτωσεως.
      Τετοιος ΣΚΟΤΙΣΜΟΣ.

      Διαγραφή
  7. Ἐφόσον τό ἱστολόγιόν σας φιλοξενεῖ ἀρλουμπολογικά σχόλια σάν αὐτό τοῦ "Αντι666άρη," λυποῦμαι πού ἔγραψα κι' ἐγώ, νομίζοντας ὅτι πρόκειται διά Χριστιανικόν ἱστολόγιον. Δυστυχῶς, ἠπατήθην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εισαγγελέας παρενέβη διότι, κάποιοι γονείς δήλωσαν την αντίθεσή τους να φοιτήσουν παιδιά μεταναστών σε δημόσια σχολεία, σε ξεχωριστές τάξεις κι αίθουσες. Η Δικαιοσύνη θα κάνει έρευνα μήπως υποκρύπτονται ρατσιστικές συμπεριφορές.

      Δεν υπάρχει άρα γε Δικαιοσύνη, δεν υπάρχει Κράτος, δεν υπάρχει Εκκλησία, δεν βρίσκεται ένας εισαγγελέας να διαξάγει μια έρευνα για την επί δεκαετίες ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ που ασκείται στον λαό ώστε να εντοπίσει και να επαναφέρει εις την τάξιν εκείνους που τρομοκρατούν το λαό με διασπορά ψευδών ειδήσεων, με ψευδείς αναφορές για "666" και "αντιχρίστους" και "συντέλειες του κόσμου" και τον αποτρέπουν από τη χρήση φαρμάκων, ΑΜΚΑ, ιατρικών επισκέψεων εξετάσεων και συνταγογραφήσεων (αφού απαιτείται μπαρκόουντ και ΑΜΚΑ). Να γίνει και μια έρευνα, μήπως κάποιοι πέθαναν ή έμειναν ανίατοι διότι δεν πήραν τα φάρμακά τους "επειδή οι συσκευασίες είχαν το σφράγισμα του αντιχρίστου". Αν κάποιοι συνάνθρωποί μας έπαθαν μελαγχολία ή έμφραγμα διότι κάποιοι διέσπειραν ότι ήλθεν ο αντίχριστος και το σφράγισμά του ή έρχεται - έρχεται ο αντίχριστος και το θηρίο της Αποκαλύψεως και η Συντέλεια του κόσμου κι όλα, κάρτες, τσιπάκια, γραμμικοί κώδικες σε φάρμακα και τρόφιμα έχουν το προσφράγισμα του αντιχρίστου; Πόσοι παρασύρθηκαν σε ανυπακοή στο Κράτος;

      Αν υπήρχε και Στιβαρή Εκκλησιαστική Ηγεσία θα είχε βάλει όλους τους μυθολόγους στη θέση τους, διότι διαστρεβλώνουν την Αγία Γραφή ερμηνεύοντας κατά τις ορέξεις τους την Αποκάλυψη, και παραπλανούν τους πιστούς σε αντιχριστολογίες αντί να προσδοκούν τον Χριστό. Αλλά δυστυχώς η επίσημη εκκλησία μάλλον τους επιβραβεύει.
      Προσωπικά γνώρισα ηλικιωμένο που δεν έπαιρνε τα φάρμακά του διότι οι συσκευασίες είχαν "το σφράγισμα του αντιχρίστου". Τρόφιμα αγόραζε μόνο "χύμα" χωρίς barcode. Δεν μπορώ να αποδείξω ότι πέθανε λόγω των αντιχριστολόγων αλλά, ας σκεφτούν τις ενώπιον του Κριτού ευθύνες τους. Και τώρα αποτρέπουν τον κοσμάκη να χρησιμοποιεί ΑΜΚΑ, άρα ιατρικές συνταγές; Γιατί να δώσεις αίμα χωρίς ΑΜΚΑ, ώστε να αποκρύψεις από το Νοσοκομείο αν έχεις κάποια μεταδοτική με το αίμα νόσο, ή αν κινδυνεύει η ζωή σου δίνοντας αίμα λόγω κάποιας πάθησης; Που ζούμε στο μεσαίωνα; Και τι σχέση έχει αυτό με την Εκκλησία και το Ευαγγέλιο, πλην του ότι, ως επικίνδυνο είναι αντιχριστιανικό;

      Διαγραφή
    2. Μεγάλος φασίστας είσαι ανώνυμε 15 Σεπτεμβρίου 2016 - 10:57 μ.μ.!
      Που ζητάς την ποινική διώξη όσων δεν συμφωνούν με τις απόψεις σου!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμε 16 Σεπτ. 2016 11:34

      Δεν έγραψα για τις απόψεις μου.

      'Εγραψα για τρομοκράτες, μυθοπλάστες, για άσκηση ψυχολογικής βίας (θρησκευτικού bullying), για διασπορά ψευδών ειδήσεων και για ηθικούς αυτουργούς πιθανών θανάτων ή ασθενειών ή άλλων βλαβών κοσμικώς. Επιπλέον, και για κακόδοξους παραποιητές των Γραφών εκκλησιαστικώς.

      Η ομόφωνη απόφαση της Συνόδου της Εκκλησίας της Κρήτης ομιλεί, έμμεσα, ήδη από το 2010 για ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, για όσους κατατρομοκρατούν τον λαό. Η ψυχολογική βία και τρομοκρατία με θρησκευτική επένδυση καταναγκασμού συνεχίζεται ως ψυχολογική καταπίεση στο λαό έως σήμερα. Δεν πρέπει να προστατευτεί ο λαός μας;

      Μην ανησυχείς όμως όσο ζης στον παρόντα κόσμο, διότι δεν πρόκειται να σας τιμωρήσει η ανθρώπινη δικαιοσύνη (μη πεποίθατε επι υιοίς ανθρώπων) ούτε η εκκλησιαστική (τουναντίον, βλέπε αφορισμούς ομολογητών).

      Διαγραφή
    4. Στα πλαίσια του διαλόγου των δυο ιστολογίων που θα μελετούν οι επισκέπτες, και πιθανής έρευνας της Δικαιοσύνης για ηθικούς αυτουργούς θανάτων ή σωματικών και ψυχικών βλαβών που προήλθαν από την εκ συστήματος διασπορά ψευδών ειδήσεων και ψυχολογικής βίας μέσω θρησκευτικού εκφοβισμού με συνέπεια την καταρτομοκράτηση του λαού, είναι χρήσιμο να αντιγραφεί κι εδώ το σχόλιο με το λίνκ της απόφασης της Εκκλησίας για την "κάρτα του Πολίτη".

      Υπάρχει από το 2010 επίσημη Εκκλησιαστική τοποθέτηση για τις κάρτες του Πολίτη. Υπάρχει ομόφωνη απόφαση της Ι.Συνόδου της Εκκλησίας της Κρήτης που ισχύει έως και σήμερα 16 Σεπτ. 2016. Κι ας μην ισχυριστεί κάποιος "μα είναι απόφαση της Εκκλησίας της Κρήτης" και δεν ισχύει για την υπόλοιπη Ελλάδα! Ισχύει διότι, αφορά τις κάρτες του Πολίτη όλης της Ελλάδας (αν εκδοθεί τελικά η κάρτα, μετά το 2018) συνεπώς δεν νοείται ο κάτοικος ή καταγόμενος εκ της Κρήτης να θεωρεί ακίνδυνη την κάρτα του Πολίτη στην Κρήτη αλλά μόλις έρχεται ή κατοικεί στην Αθήνα να θεωρεί ότι η ίδια κάρτα έχει τον αντίχριστο!

      http://www.amen.gr/article/i-ekklisia-tis-kritis-gia-mathima-thriskeutikwn-kai-karta-tou-politi

      Οµόφωνη απόφαση της Ι.Συνόδου της Εκκλησίας της Κρήτης.

      Η Σύνοδος «αναφορικά µε το θέµα της ηλεκτρονικής κάρτας συναλλαγών του πολίτη προτρέπει και παρακαλεί τον Ιερό Κλήρο και τον ευσεβή Λαό της Κρήτης, να µην τροµοκρατείται (ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ) από ανεύθυνους (ΑΠΟ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ) να προσδοκά το Πρόσωπον του Ερχόµενου Κυρίου Ιησού Χριστού (ΠΡΟΣΔΟΚΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟΝ ΤΟΥ ΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ). Υπενθυµίζει δε τα λόγια του διορατικού Γέροντος Πορφυρίου: "... αν εµείς έχοµε µέσα µας τον Χριστό, δεν µπορεί µε τίποτα να µας πειράξει ο αντίχριστος...». (ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ).

      Διαγραφή
  8. Εχεις δικηο και εσυ μαζι με τους αλλους.
    Ηπατηθης, ταλα Δημητριε Χατζηνικολαου.
    Εμεις δεν ειμαστε κρυπτες της πλεριας αληθειας, αλλα θεροτατοι θιασωτες της και ακουμε τους παντες, ακομα και ενα μικρο ...σπουργιτι οταν μας ...τιτιβιζει.
    Εσεις μπορειτε να ακουτε μονο τις ...ΑΗΔΟΝΕΣ του Παλαιοημερολογητισμου.
    Προσεξατε ομως μην σας βγαλουν ξαφνικα καμμια παραξενη κραυγη και θα αποδειχθη οτι δεν ησαν αηδονες αλλα... κουρουνες!!!
    Εις τα ...βελτιονα, αδελφε Δημητρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τόσο ο ΑΜΚΑ ή ο Barcode όσο και ο αριθμός ταυτότητας , ο ΑΦΜ κτλ είναι αριθμοί διαφορετικοί για κάθε περίπτωση για να εξατομικεύσουν αυτό στο οποίο αναφέρονται .
    Το 666 αντίθετα είναι ΕΝΑΣ συγκεκριμένος αριθμός ΙΔΙΟΣ σε όλους που δεν εξατομικεύει το άτομο αλλά σημαίνει οτι ο σατανάς έχει εξουσία πάνω του.
    Και εμένα δεν μου αρέσει να γίνεται αναφορά σε ανθρώπους με αριθμούς και μάλιστα το θεωρώ βλακώδες στην εποχή των ηλεκτρονικών υπολογιστών που κάλλιστα μπορεί η ταξινόμηση να γίνει όχι με ένα αριθμό ή περισσότερους αριθμούς που δύσκολα απομνημονεύονται αλλά με βάση τα αρχικά απο όνομα , επώνυμο , πατρώνυμο , όνομα και επώνυμο μητέρας ,φύλο και την ημερομηνία γέννησης που κανένας δεν ξεχνά εκτός αν έχει πρόβλημα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωτήριε, ακριβώς αυτό που προτείνεις είναι ο ΑΜΚΑ. Ποτέ και πουθενά, δεν είναι μόνος του παρά μόνο με ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, μητρώνυμο. Σε αναζήτηση του ΑΜΚΑ όποιου τον έχει χάσει, μπορεί να εξακριβώσει ότι, ακριβώς τα στοιχεία που προτείνεις αναφέρονται, ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, μητρώνυμο, και ο ΑΜΚΑ που είναι ημερομηνία - μήνας - έτος γέννησης και φύλο.

      Ποια η αναγκαιότητα του ΑΜΚΑ;

      Υπάρχουν, ακόμα και στην ίδια πόλη, κωμόπολη ή χωριό, άνθρωποι με το ίδιο επώνυμο, όνομα, όνομα πατέρα και όνομα μητέρας. Είναι ή συγγενείς, ή το επώνυμό τους είναι πολύ κοινό, λ.χ. Παπαδόπουλος.
      Κι αν σε έναν μόνο Νομό υπάρχει αυτό το πρόβλημα, σκέψου πόσοι "Παπαδόπουλοι Γεώργιοι του Νικολάου και της Μαρίας υπάρχουν" σε όλη την Ελλάδα. Εκατοντάδες ίδια άτομα με ίδιο επίθετο, όνομα, πατρώνυμο, μητρώνυμο. Γι΄αυτό, σωστά προτείνεις να υπάρχει και η ημερομηνία γέννησης κι το φύλο. Αυτό ακριβώς είναι ο ΑΜΚΑ, που παράλληλα με το ονοματεπώνυμο και πατρώνυμο περιέχει κωδικοποιημένα όσα προτείνεις, και την ημερομηνία γέννησης στους έξι πρώτους αριθμούς (15 Ιανουαρίου του 1956 = 150156 και το φύλο στον τελευταίο αριθμό (άνδρες = μονός 1,3,5,7,9 , γυναίκες ζυγός 2,4,6,8,0). Δεν είναι κάτι σατανικό ρε παιδιά ο ΑΜΚΑ και δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος δεν θέλει να το αναφέρει στο Νοσοκομείο που του σώζει τη ζωή, ή τη ζωή του συνανθρώπου του.

      Το μόνο που μπορώ να κατανοήσω είναι ότι κάποια κυρία δεν θα ήθελε να δώσει τον ΑΜΚΑ διότι τα 6 πρώτα του αριθμητικά ψηφία φανερώνουν την ηλικία της.

      Ως προς την "Αριθμοποίηση", τι σας έπιασε τώρα; Αριθμό ταυτότητας είχαν και οι παππούδες μας και οι γιαγιάδες μας και οι γονείς μας κι εμείς και κάποιοι αριθμοί ταυτότητας περιέχουν και 666 και δέν μας "ρούφηξε" το θηρίο.

      Διαγραφή
  10. Ποιος Ιατρός με Α κεφαλαίο θα υποστηρίξει υπεύθυνα ενώπιον της Επιστήμης και του Θεού ότι δεν απαιτείται ο ΑΜΚΑ, η αστυνομική ταυτότητα, το ονοματεπώνυμο και όλα τα στοιχεία ταυτοποίησης, ιατρικού ιστορικού κι επικοινωνίας, για να δώσει κάποιος αίμα;
    Είμαστε σοβαροί;
    Είμαστε Χριστιανοί;
    Είμαστε επιστήμονες ή αλμπάνηδες;

    Το αίμα προορίζεται για κάποιον άλλον ασθενή, και αν είναι μολυσμένο μπορεί να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στην υγεία του δέκτη (λήπτη).

    Στις μέρες μας, εμφανίστηκαν στην Ελλάδα κρούσματα ελονοσίας σε κάποιους Νομούς και αν είναι κάτοικος αυτών των περιοχών απαγορεύεται να δώσει αίμα. Διότι μπορεί να έχει γίνει φορέας χωρίς να νοσεί. Αν πάει σε άλλη περιοχή για να δώσει αίμα, να μην μπορεί να δει η Υπηρεσία της Αιμοδοσίας, μέσω ΑΜΚΑ αν απαιτηθεί (νοσηλείες, ιατρικές επισκέψεις, παθήσεις, φάρμακα, εξετάσεις) το ιατρικό ιστορικό και την περιοχή που εξετάσθηκε ο υποψήφιος αιμοδότης;

    Υπάρχουν ασθένειες και περιπτώσεις όπως ενδεικτικά καρδιακές παθήσεις, διαβήτης, υπέρταση, χρόνια νεφροπάθεια, ηπατοπάθεια, έιτζ, ασθένειες του αίματος π.χ. φορείς ετερόζυγης Μεσογειακής αναιμίας υπό προϋποθέσεις, επεισόδιο καρδιακής προσβολής ή χειρουργική επέμβαση καρδίας κατά τους τελευταίους 6 μέχρι 12 μήνες, σοβαρές αλλεργικές καταστάσεις, λήψη αντιβιοτικών πρόσφατη, χρήση ναρκωτικών, έρπης πρόσφατος, και πολλά άλλα που τα άτομα απαγορεύεται να δώσουν αίμα διότι θα προκληθεί βλάβη στην υγεία του λήπτη αλλά πιθανώς και του δότη.

    Εξετάσεις στο αίμα, γίνονται σε κάθε αιμοληψία, αλλά υπάρχουν ενίοτε και ψευδώς αρνητικά (ή ψευδως θετικά) αποτελέσματα. Η πρόληψη είναι καλύτερη από την θεραπεία. Τι ασφαλέστερο από το να προστατεύεται η κοινωνία από άτομα που άθελά τους, ή ηθελημένα προσέρχονται να δώσουν αίμα ενώ απαγορεύεται;

    Τι ασφαλέστερο από το να γνωρίζει το κέντρο αιμοδοσίας αν ο αιμοδότης που δίνει αίμα είναι υγιής ή αν πήρε φάρμακα ή αν πάσχει από κάτι που απαγορεύεται να δώσει αίμα; Κι αυτό μπορεί να φανεί κατά μεγάλο ποσοστό από το ιατρικό του ιστορικό, μέσω του ΑΜΚΑ.

    Είμαστε σοβαροί;
    Είμαστε Χριστιανοί;
    Είμαστε επιστήμονες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπα.,χειροτεροι απο γιαχωβάδες ειμαστε[μερικοί]!!!Ακου να μη δωσει /αμκα και να θελει να δώσει αίμα ανεξελεγτα/ Το αίμα που δινουμε για συγγενη δεν το παιρνει ο συγγενης, συνηθως ο συγγενης παιρνει ετοιμο και το δικό μας παει σε αλλον. Κι εγω δε θα ηθελα να μου μεταγγίσουν αιμα από ανωνυμο (χωρις να εχει δηλωσει το ιατρικό του ιστορικο μεσω αμκα)

      Διαγραφή
    2. Να ποια ειναι η αιτια που αυαξανει και πληθαινει στον Παλαιοημερολογιτικο κοσμο η απρεπης και αντορθοδοξη Συνωμοσιολογια.
      Εχει τους μορφωμενους θεωρητικους της.
      Σαν τον Δημητριο Χατζηνικολαου και τον Αθανασιο Παπαγεωργιου.
      Πως λοιπον να ξεκολιση απο τα κεφαλια των αγραμματων η Συνωμοσιολογια αφου ειναι κολημμενη στα κεφαλια των μορφωμενων τους που αντι να τολμησουν να υπερβουν ολες τις αηδιες και να συνταξουν λογο Ορθοδοξιας αυτοι δεν λεγουν και δεν αντιλεγουν, ουτε ενα ΟΧΙ, ουτε μια αντιρρησι στις εωλοτητες των ρασοφορων τους.
      Σαν ταπεινα ...γκαρσονια κυπτουν την μεση τους απεναντι στους ρασοφορους τους, που για ιδιον οφελος τους, θελουν να ....προβατοποιουν τα υπακουα ...προβατοειδη τους.
      Φευγει, λοιπον, τοσο ευκολα μια Δεισιδαιμονια μεσα απο ενα φανατισμενο και Δαιμονισμενο πληθος ανθρωπων, που πιστευουν οτι με το να υπακουει και να ακολουθει τους ασκεπτους και αφρονες και αγραμματους και αστοιχειωτους ηγετες του, θα παει στον Παραδεισο;
      Τα ιδια δεν πιστευουν και οι Μουσουλμανοι Τζιχαντιστες;
      Οτι αν σκοτωσουν τους απιστους στο ονομα του Αλαχ θα πανε στον Παραδεισο;
      Και αυτα που διδασκουν οι Αγιοι μας;
      Να π.χ. Ο Αγιος Συμεων ο Νεος ο θεολογος και αλλοι, γιατι τα παραβλεπουν και γιατι τα παρερχονται;
      Δεν εχουν υποχρεωσι να τα εφαρμοζουν αφου ειναι θεοπνευστος λογος Ορθοδοξιας;
      ΤΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ;
      ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ;
      ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ.
      ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΑΝΤΙΠΑΡΕΛΘΟΥΝ ΚΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ με την Ξεροκεφαλια τους, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ.
      Με το μαξιλαρακι της αηδιαστικης τους ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑΣ.
      Υπαρχουν Ενστασεις;
      ΑΚΟΥΩ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ.

      Διαγραφή
  11. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ BLOG - ΟΜΟΛΟΓΙΑ κον ΟΔΥΣΣΕΑ ΤΣΟΛΟΓΙΑΝΝΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΑ ΕΓΡΑΨΕ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΙΑΝΙΑΣ "ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ " κου ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ,ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ Α.Μ.Κ.Α ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.......
    http://neataksi.blogspot.gr/2016/09/blog-blog.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΑΝΤΗΣΙ προς ΒΟΥΚΑΛΗ και την Νεα Ταξι του;

      ---------------------
      Μονο απαντησι δεν ειναι ολα αυτα τα ....ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, εστω και αν βγαινουν απο τα στοματα ανευθυνων μοναχων ιερομοναχων, κατα τα αλλα σεβαστων λογω του αξιωματος τους.
      Καπου αναφερει ο Βουκαλης οτι ο φιλος μου ο Βασιλειος Σακκας, που δεν συμφωνει με τις απαραδεκτες θεσεις τους, δεν ειναι ειδικος ....αφου δεν συμφωνει με ολα αυτα τα αληθοφανη περιτριμματα, για να μην τα χαρακτηρισω δηλαδη .... περιττωματα.
      Δηλαδη Βουκαλη αν σου φερω ειδικους, που εφερα καποιον προχθες το ονομα του Γιαννης Τσουκαλας Καθηγητης της Πληροφορικης του Πανεπιστημιου Θεσσαλονικης που χαρακτηρισε τους Γρηγοριατες που τον συναντησαν και τους ΕΠΕΙΣΕ οτι εχουν ΑΔΙΚΟ για το 666 στο μπαρκοντ, ως ανακολουθους με την πραγματικοτητα και τα εωλα πιστευμματα τους, εσυ θα πεισθης;
      Σιγα να μη πεισθης.
      Εχεις μεσα σου ταλαιπωρε εγκαταστησει τοσα σκουπιδια που σχηματισθηκε ολοκληρη κοπρος του Αυγειου και πως μπορεις να τα αποβαλεις;
      Ο Διαβολος και ολα τα οργανα του σας εχουν δεσει χειροποδαρα και σας εκαναν να πιστεψετε πιθανοτητες και υποθεσεις και ψευδη ως υποκαταστατα της αληθειας, ακομα και της κοινης επιστημονικης αληθειας.
      Σαν γραϊδια καπιστρωμενα εμφανιζεσθε ολοι σας.
      Ο καθε καλογηρος ή ο καθε καλογηροπαπας μπορει να αποφαινεται αυθεντικα και κατηγορηματικα για θεσεις αταιριαστες με την ειδικοτητα τους και διαδιδοντες θεσεις διαφορων Συνωμοσιολογων που περιπλεκουν και τα προφητικα, εσχατολογικα και συμβολικα κειμενα της Ιερας Αποκαλυψεως, για να ισχυροποιησουν τις εωλες αυτες γελοιοτητες τους.
      Οι δε ευκολοπιστοι ειναι τοσοι που δεν μπορεις να φαντασθης.
      Μεχρι και ανθρωπους εκλεκτους εχουν παρασυρει.
      Τοση δυναμι εχει ο Διαβολος.
      Δεν βαζουν μεσα τους ουτε μια αμφιβολια μηπως υπαρχει εστω και ενα ιχνος πλανης ή αναληθειας.
      Εχουν υποστει ΠΛΗΡΗ ΣΚΟΤΙΣΜΟ ΝΟΟΣ και ΜΕΓΑΛΗ ΦΘΟΡΑ ΨΥΧΙΚΗ.
      Εχεις Βουκαλη επανω στο ιστολογιο σου λογον γραφικον περι της αληθειας.
      Εσυ αυτο εφαρμοζεις στην ζωη σου;
      ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;
      Και ζητας να ελευθερωθεις απο τις πλανες;
      ΄Η μεταφερεις ....ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ;
      Ρωτησε εσυ μονος σου τον εαυτο σου.
      Αλλα πιστευω οτι θελει τολμη και ηρωισμο και γενναιοτητα η ΟΜΟΛΟΓΙΑ της Αληθειας.
      Πως να αρνηθεις ολα αυτα που κυκλοφορουν ανευθυνα και τα πιστευουν οι πολλοι και να τολμησης μειοψηφισεις;
      Θα αποδοκιμασθης και θα απομονωθης απο ολους.

      Και κατι ακομα Βουκαλη.
      Γιατι στο ιστολογιο σου δεν αφηνεις τον κοσμο να μιλαει ελευθερα και τους αναγκαζεις ολους αδιαμαρτυρητα να αποδεχονται οσα εσυ γραφεις;
      Στην ΟΜΟΛΟΓΙΑ μπαινει ο καθενας και γραφει οτι θελει, γιατι το ιστολογιο μας ΖΕΙ την ελευθερια που μας χαρισε ο Χριστος.
      Εσεις, ο δικος σας Χριστος, σας δινει ανελευθερια;
      Τοτε τι Χριστος ειναι αυτος;
      Μηπως ειναι Καποιος Αλλος;
      Απλα ρωτω και μην με παερξηγησης.

      Διαγραφή
    2. Είναι αυτονόητο πως κάθε σχόλιο εκφράζει τον σχολιαστή και όχι απαραίτητα τον κο Οδυσσέα ή το ιστολόγιο. Η Ομολογία, είναι από τα ελάχιστα θρησκευτικά ιστολόγια που δημοσιεύει όλα τα σχόλια, επώνυμα κι ανώνυμα, προωθώντας την ελεύθερη διακίνηση απόψεων προς δόξαν θεού και χάριν της αληθείας και του καλοπροαίρετου διαλόγου. Ειλικρινά, στα πολλά χρόνια που την παρακολουθώ, το επίπεδο είναι υψηλότατο και ο απολογισμός θετικός και προς δόξαν θεού. Θα ήθελα να συμμετέχουν και παλιότεροι σχολιαστές και αρθρογράφοι (βλ. Ι.Κ. επίκαιρος και πάλι λόγω 666) που, ίσως πικραμένοι από χαρακτηρισμούς κι επιθέσεις, αποχώρησαν.

      Άλλα ιστολόγια, προτιμούν το μονόλογο. Όχι η "ομολογία". Είναι συνεπώς εκτός του πολύχρονου κλίματος της "αποτείχισης" παλιοί διαδικτυακοί εκλεκτοί φίλοι μας να απαιτούν να επιβληθεί λογοκρισία και στα σχόλια και στα άρθρα της "αποτείχισης" ώστε να την αποδεχτούν ως "χριστιανικό ιστολόγιο". Ας διαλεχτούν με επιχειρήματα σοβαρά κι όχι με αφορισμούς και χαρακτηρισμούς εν θερμώ.

      Ευχαριστούμε και ζητούμε ως σχολιαστές συγνώμη αν κάποτε, κάποιοι σχόλιο που πιθανώς διαφωνεί ακόμα και με τις τοποθετήσεις του ιστολόγου, προκαλεί αντιπαραθέσεις και διαφωνίες με παλιούς φίλους. Γνώσεστε την αλήθειαν και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς. Ο Κύριός μας επεδίωκε την ελευθερία του λόγου. Καίτοι θεάνθρωπος, που με την κοντόφθαλμη ανθρώπινη λογική θα έπρεπε να δογματίζει με μονολόγους, όπως πράττουν οι Δεσποτάδες μας και οι τριεξάρηδες, όχι μόνο δεν απαγόρευε αλλά επέτρεπε και επεδίωκε τις ερωτήσεις και τοποθετήσεις όλων, συμφωνούντων και διαφωνούντων, επωνύμων και ανωνύμων, ακόμα κι εγκάθετων, ώστε με τις κατάλληλες απαντήσεις, τη διαλεκτική συζήτηση και τη "μαιευτική μέθοδο" (όπου ο Κύριος εκμαίευε τη σωστή απάντηση που την έδινε ο ίδιος ο συνομιλητής), να δηλωθεί η αλήθεια και το πρέπον για τη σωτηρία μας κι αργότερα να καταγραφεί στην Καινή Διαθήκη. Δεν τη μελετούμε όμως την Καινή Διαθήκη. Ενώ εκεί είναι η αλήθεια για τη σωτηρία μας, εμείς εθιζόμαστε με σατανικές μυθοπλασίες.

      Διαγραφή
  12. Ειδα μια απαντησι που εδωσε το ιστολογιο του Σπυριδωνα Βουκαλη.

    Ειδα Λιθους, Πλινθους και Κεραμους ....ατακτως ερριμενους.
    Τι να απαντησω στις περισσοτερες απο αυτες τις γελοιοτητες;
    Ηθελα ναξερα, τι ΧριστιανοΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ειναι αυτη;
    Τοπε ο ταδε γεροντας, τοπε ο ταδε καλογηρος.
    Και τα επαναλαμβανει ο καθενας χωρις τεκμηρια, χωρις αποδεικτικα στοιχεια και ουδεις εξ αυτων ντρεπεται.
    Ε, και λοιπον;
    Τι ειναι ολοι αυτοι;
    Ειδικοι, ή ανευθυνοι περιφερομενοι κομπογιαννιτες;
    Εγω πισω απο τα ρασα δεν παω σαν τυφλος και αομματος.
    Ελεγχω ακομα και τον ρασοφορο και τον πνευματικο και τον καλογηρο και τον επισκοπο.
    Θελω ναμαι χριστιανος και οχι τσιρκομανης τρομοκρατουμενος φιογκος.
    Ενταξει Βουκαλη;
    Ο καθενας διαλεγη τον δρομο του.
    Εγω ακολουθω ακριβεστατα οσα επιτασσουν οι Αγιοι πατερες τηυς Εκκλησιας του Χριστου.
    ΤΙ λες για τον αγιο Συμεων τον Νεο τον Θεολογο;
    Ακουσε τον λοιπον και βαλε την μικρη αυτη απαντησι και στο ιστολογιο σου και καλεσε τους πιστους σας να με απαντησουν.
    Για να δουμε ....ΠΟΙΟΤΗΤΑ και ΗΘΟΣ Ορθοδοξιας.
    Γνωρισα το ηθος και της Καλονης του Τριλοφου και καταλαβα.
    Βεβαια δεν προτρεχω να πω κατι και για τους αλλους, αλλα οταν ακουν οι αλλοι την καθε αηδια και δεν διαμαρτυρονται κατι το πολυ αρρωστο κυκλοφορει, ισως και Σαπιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  13. άγιος Συμεών ο Νέος ο Θεολόγος:


    «Ευχαίς και δάκρυσι τον Θεόν καθικέτευσον

    πέμψαι σοι οδηγόν απαθή τε και άγιον.

    Ερεύνα δε και αυτός τας Θείας Γραφάς,

    και μάλιστα τας των Αγίων Πατέρων πρακτικάς συγγραφάς,

    ίνα ταύταις αντιπαρατιθείς τα παρά του διδασκάλου και προεστώτος σοι διδασκόμενα και πραττόμενα,

    ως εν κατόπτρω δύνασαι βλέπειν ταύτα και καταμανθάνειν

    και τα μεν συνάδοντα ταις Γραφαίς,

    εγκολπούσθαι κατέχειν τη διανοία.

    Τα δε νόθα και αλλότρια,

    διακρίνειν και αποπέμπεσθαι,

    ίνα μη πλανηθής.

    Πολλοί γαρ, ίσθι, πλάνοι και ψευτοδιδάσκαλοι,

    εν ταις ημέραις ταύταις γεγόνασιν»


    (Ρ.G. 120, 617).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παντως αμφιβαλλω εαν ο Βουκαλης τολμηση να βαλη τις απαντησεις αυτες τις προχειρες εστω, στο ιστολογιο του.
      Εκει υπαρχει μονο ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ.
      Και εχουν το θρασος να ελεγχουν εμας που εχουμε ανοιχτες ολες τις πορτες μας.
      Ο ιδιος ομως με χαρακτηριζει ως βλασφημο και κοροϊδευτικο.
      Που τα βλεπει αυτα αληθεια;
      Γιατι κοροϊδευτικος;
      Οταν σου γραφει ο αλλος, αποστομωτικες αληθειες απαντωντας στον γιατρο κ. Παπαγεωργιου, ειμαι κοροϊδευτικος;
      Γιατι βλασφημος;
      Δεν ξερει οτι το βλασφημος αναφερεται στο Θεο και οχι στους ανθρωπους;
      Γιατι δεν βρηκε καποια αλλη λεξι;
      Ποιον βλασφημησα λοιπον;
      Καποιο απο τα ειδωλα τους;
      Που τους βοηθαει στις πλανες τους;

      Και κατι ακομα Βουκαλη.
      Πως εχεις κομπιουτερ και το χειριζεσαι καθημερινα αφου το www. ειναι το 666, οπως λες;
      Που ειναι η συνεπεια σας στα λογια και στα εργα σας;
      Θα επρεπε να μην ασχολεισθε με ενα επιστημονικο εργαλειο και οργανο του Αντιχριστου.
      Αλλα μαθατε μονο να εκφραζετε τα νταϊλικια σας, ψευτονταηδες και να πετατε τις εξυπναδες σας χωρις να εφαρμοζετε τιποτα απο οσα λετε.
      Παραμυθαδες, εισαστε Βουκαλη.
      Και εγω σας βλεπω βαθυτερα και εποπτικοτερα.

      Και η κυρια που αναφερει ο Παπαγεωργιου, ενω ειχε ΑΜΚΑ και το πηρε καλα καλα, ενω λετε οτι περιεχει τον αριθμο 666, γιατι αρνηθηκε να το δωση στις δημοσιες υπηρεσιες;
      Γιατι πηρε η Ψευτοαγωνιστρια;
      Και ποτε θα αρχισετε να υποφερετε καποτε για τα πιστευματα σας;
      Ποτε;

      Διαγραφή
  14. Ο ευλαβέστατος ιατρός του πατρίου, δόκτωρ κ.λπ. έχει κοινοποιήσει τις θέσεις του στον Ιατρικό Σύλλογο που ανήκει ή δεν ανήκει πουθενά; Επίσης δεν μας λέει σε ποιό Νοσοκομείο ή Κλινική εργάζεται ή είναι ιδιώτης αποκλειστικά βέβαια για τους του παλαιού και βέβαια για εκείνους που συνδέουν ΑΜΚΑ και 666.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κύριε Τσολογιάννη. Επιτρέψτε μου να σας αναφέρω ορισμένα στοιχεία, ρωτώντας σας κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα.
    Καταρχάς ο Bar Code θεωρείται ή όχι ότι φέρει ως κωδικό τον αριθμό 666;
    Η λήψη ή μη της εξαγγελθείσας Κάρτας Πολίτη για εσάς, αποτελεί ή όχι λόγω Πίστεως;
    Ο ΑΜΚΑ ως αριθμός, γνωρίζετε ή όχι ότι προβλέπετε από τον σχετικό νόμο 3655/2008 άρθρο 153 η μετατροπή του σε κάρτα υγείας ή ακόμη και η ενσωμάτωση του στην του Κάρτα Πολίτη; Για εσάς συνεπώς υφίσταται ή όχι θέμα Πίστεως;
    Προς τι αυτός ο μεγάλος σας ζήλος και η τεράστια σπουδή σας να εμφανίσετε τους μη αποδεχόμενους ακόμη και τον αριθμό ΑΜΚΑ ως φαντασιόπληκτους με αστήρικτες 3 εξαρικές συνωμοσιολογίες! Μακάρι να είχατε και την ανάλογη σπουδή και ζήλο στα θέματα της Πίστεως!
    Γνωρίζετε η όχι ότι είχε συγκληθεί από την Εκκλησία των Οικουμενιστών ειδική επιτροπή επιστημόνων, η οποία κατά το έτος 1997 είχε εισηγηθεί και αποδείξει ότι εμπεριέχεται ο αριθμός 666 στο σύστημα Bar Code;
    Προ ετών είχατε ενασχοληθεί με κάποιο εργαστήριο μελέτης των σχετικών ανωτέρω συστημάτων, ως και του γραμμωτού κώδικα. Καταλήξατε στο αποτέλεσμα ότι εμπεριέχεται ή όχι ο αριθμός 666; Μήπως διαψευστήκατε οικτρά; Καθώς αναφέρατε πως δεν υφίσταται κάποιος λόγος ανησυχίας και πως δεν σχετίζεται το εν λόγω σύστημα με τον αριθμό που έχει προφητευτεί στην Ιερά Αποκάλυψη, την οποία βλέπουμε καθημερινά να επαληθεύεται με μαθηματική ακρίβεια, καθώς είναι Θεόπνευστη!
    Μήπως δεν συμφωνείται με την θεοπνευστία της Ιεράς Αποκαλύψεως, όπως συμβαίνει και με μερίδα Οικουμενιστών Μητροπολιτών που υποστηρίζουν κάτι αντίστοιχο;
    Μήπως τελικά θεωρείται αυτό που συγκεκριμένος Οικουμενιστής Μητροπολίτης ισχυρίζεται; Ότι δηλαδή η Ιερά Αποκάλυψη : «σφράγισμα στὸ χέρι, ἐννοεῖ ὅτι οἱ ἄνθρωποι ποὺ θὰ δοθοῦν στὸν Ἀντίχριστο, οἱ πράξεις τους, ὅσα φτιάχνουν μὲ τὰ χέρια τους, θὰ εἶναι πράξεις σύμφωνες μὲ τὸ θέλημα τοῦ Ἀντιχρίστου. Καὶ ὅταν λέει ὅτι θὰ σφραγιστοῦν στὸ μέτωπο, ἐννοεῖ ὅτι ἡ σκέψη τους καὶ τὰ διανοήματά τους θὰ εἶναι τελείως δοσμένα σ’ αὐτόν, καὶ ὄχι ὅτι θὰ ὑπάρχει κάποιο νούμερο στὸ μέτωπο ἢ κάποιο νούμερο στὸ χέρι ἢ μέσα στὸ δέρμα τοῦ σώματός μας.»
    Τουλάχιστον συμφωνείται ή όχι, ότι από ιατρικής απόψεως, πως μπορεί να ελεγχθεί ο δότης εάν το αίμα που ληφθεί είναι εντάξει και όχι μολυσματικό; Είτε διαθέτει είτε όχι ΑΜΚΑ ο δότης;
    Σε τελική ανάλυση παύεις να θεωρείσαι άνθρωπος και που «οδεύουν» ακόμη και οι θρησκευτικές ελευθερίες εκάστου πολίτη, είτε αποδέχεται είτε όχι όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση τον ΑΜΚΑ; Όπου το μείζον ήταν η σωτηρία της ζωής του/της ασθενούς! Συμφωνείται ή όχι;
    Σκεφτείτε ενδεικτικά και μόνο τι θα συνέβαινε εάν ο ΑΜΚΑ αντέβαινε στην θρησκευτική ελευθερία των μουσουλμάνων Ελλήνων πολιτών. Τι ακριβώς θα έπρατταν μήπως μπορείτε να σκεφτείτε τι ακριβώς θα συνέβαινε τότε;
    Και το τελικό θέμα όλων, το οποίο είναι το βασικότερο ίσως όλων. Ότι σχεδίασαν και δημιούργησαν τον ΑΜΚΑ για τον άνθρωπο – πολίτη! Και όχι ότι ο άνθρωπος είναι σε δεύτερη θέση και προηγείται ένας αριθμός, κατά την ρήση πάντοτε και του Κυρίου μας ότι οι ημέρες φτιάχτηκαν για τον άνθρωπο, και όχι ο άνθρωπος για τις ημέρες! Την στιγμή μάλιστα κατά την οποία υπήρχε ως αριθμός μητρώου των ασθενών όλων μας, σχετικός αριθμός βιβλιαρίου του ασφαλιστικού μας φορέα. Αυτό μήπως πρέπει να μας προβληματίσει λιγάκι; Γιατί δηλαδή από την ώρα που γεννιέται ένας άνθρωπος, μέχρι την ώρα που πεθάνει, να πρέπει οπωσδήποτε να αποδοθεί ένας αριθμός στην ληξιαρχική πράξη γεννήσεως και θανάτου του; Όπου συγκεκριμένα ο αριθμός αυτός να είναι ο ΑΜΚΑ; Τι λέτε εσείς γι’ αυτό; Κάπου κατευθύνονται τα πράγματα. Αυτό τουλάχιστον το αντιλαμβάνεστε ή όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πάρα πολλά επίσης έχουν γραφεί για την αποκαλούμενη αριθ- μοποίηση του ατόμου και του προσώπου και η ερώτηση που διατυ- πώνεται από ευσεβείς πιστούς είναι συνήθως: «Διατί θέλουν να μας αποβαπτίσουν και να μας κάνουν νούμερα δίδοντας έναν αριθμό ξε- χωριστό για τον καθένα, αγνοώντας το όνομα και το πρόσωπο;».
    Δεν ήμαστε παρά ένας αριθμός και πάντοτε ήμαστε ένας αριθ- μός. Στο ληξιαρχείο, στο σχολείο, στο στρατό, στην εφορία, στην ταυτότητα, στο τηλέφωνο, στον τραπεζικό λογαριασμό, στην κοινωνική ασφάλιση, στην πιστωτική κάρτα, στους εκλογικούς καταλόγους, στην διεύθυνση του σπιτιού, στην πόρτα του διαμερίσματος, στην ΔΕΗ, στην ΕΥΔΑΠ, στον ΟΤΕ, στην πινακίδα του αυτοκινήτου, στην θέση του θεάτρου, στην ληξιαρχική πράξη θανάτου, στο νεκροταφείο ακόμη και στο οστεοφυλάκιο !
    Όλοι αυτοί οι αριθμοί ήμαστε εμείς και τους κουβαλάμε στην πλάτη μας τόσο στην επίγεια ζωή μας, όσο και μετά θάνατον. Κανέναν δεν τον ενδιαφέρει το όνομά μας. Με την νέα ταυτότητα, όλοι αυτοί οι αριθμοί που φέρει ο καθένας από εμάς (11 επίσημοι και σωρεία ανεπίσημων) θα γίνουν ΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ και θα πάψουμε πια να ήμαστε διχασμένες αριθμητικά προσωπικότητες και να εξουσιαζόματε (υποτίθεται) από πολλούς αριθμούς, αλλά μόνον από ένα. Τελικά μας πειράζει η πολυαριθμία που έχουμε σήμερα, για την οποία κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε ή μας πειράζει Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σε διαβεβαιώνω,μετα απο προσφυγη μου σε ειδικους, τα κειμενα των οποιων υπαρχουν στο ιστολογιο μας και στην ετικετα Συνωμοσιολογια, δεν υπάρχει στο barcodes το 666, γιατί αυτό εργάζεται με το δυαδικό σύστημα, που έχει τους αριθμούς 0 και 1 και ποτέ τον αριθμό 6.
    Τα λεγομενα απο τους Συνωμοσιολογους οτι γραμμωσεις ειναι αριθμοι, ειναι βλακεια πρωτου μεγεθους.
    Οφειλουμε να κυριολεκτουμε ΠΑΝΤΟΥ, και ιδιαιτερα στα τεχνικα ζητηματα.
    Τωρα πως ο σημερινος μοναχος Σαββας Λαυριωτης, με τον Αντιοικουμενιστικο του αγωνα, περιπλεκει και το ζητημα της Καρτας, ή του 666, ρωτειστε τον ιδιο να μας πει ποια καινουργια τεκμηρια εχει και γυριζει σημερα και τα διαδιδει.
    ΤΙΠΟΤΑ ΝΕΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, επαναλαμβανει δυστυχως τα ιδια τα παληα, μεχρι και το λαθος οτι ο Αρεθας ειναι Αγιος, δεν το διορθωσαν, τους ξεφυγε για να προδοθουν οτι επαναλαμβανουν τα ιδια τα παληα.
    Γιατι, λοιπον, η προτιμησι απο τον ....αντιχριστο και απο εσας που το υποστηριζετε ανεξελεγκτα και το τοποθετειτε στα σχηματα με ταχυδακτυλουργιες Ρελφικες και Σαραντικες, του αραβικου αριθμου 666;

    Η κάρτα του Πολίτη, όπως και ο ΑΜΚΑ δεν αποτελούν λόγο πίστεως, όπως δεν αποτελεί και ο ΑΜΑ δηλαδη ο αριθμος βιβλιαριου ΙΚΑ, που υπαρχει ακομα στον καθενα μας. Αν αποτελεί λόγο πίστεως φέρτε τα σχετικά πατερικά κείμενα ή κείμενα Συνόδων.

    Αλλο παραμυθι και το ΠΑΡΑΚΑΤΩ: Ποια είναι αυτή η επιτροπή επιστημόνων, η οποία έβγαλε πόρισμα, που να ισχυριζεται οτι υπαρχει το 666, και το οποίο απερρίφθη από τον κατασκευαστή (είναι για τα σκουπίδια) και έκτοτε σιγα αυτη η επιτροπη, ενω θαπρεπε ναχη τον πρωτον ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟΝ και οχι ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΝ ΛΟΓΟΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φιλε, ναι να αρνηθουμε την Καρτα του Πολιτη, το ξαναγραψα πολλες φορες, αλλα οχι για τους ψευδεις λογους της Ιερας Αποκαλυψεως αλλα γιατι φοβουματε τα συστηματα οτι θα παραβισθουν οι ελευθεριες μας και τα δικαιωματα μας, ή γιατι δεν εμπιστευομαστε τους πολιτικους μας, αν και αυτοι που τα ισχυριζονται αυτα αυτους τους Υποκριτας πολτικους τους ψηφιζουν ως θεοσταλτους.

    Η Επισημη Εκκλησία απεφάνθη επί ερωτήματος του ΣΠΟΥΔΑΣΑΝΤΟΣ το barcodes Οικονομολογου και χημικου κ. Καρδαση το 1999, το οποίον δεν ανεκληθη ποτε και αρα ισχύει έκτοτε:

    Αριθμ. Πρωτ. 6240 Αθήνησι τη 21η Δεκεμβρίου 1999

    Προς Τον Αξιότιμον κ. Ιωάννην Καρδάσην.Εις Άλιμον.

    Εκ Συνοδικής αποφάσεως, ληφθείσης εν τη Συνεδρία της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της 8ης λήγοντος μηνός Δεκεμβρίου ε.έ. και εις απάντησιν της από 1.12.1999 υμετέρας αναφοράς, δι’ ης διαπυνθάνεσθε:

    α) Διατί η Διαρκής Ιερά Σύνοδος παρά τας δοθείσας διαβεβαιώσεις των υπευθύνων παραγόντων της Πολιτείας εξακολουθεί να μη λαμβάνη θέσιν περί του εάν εις τον γραμμικόν κώδικα bar code υπάρχει ή δεν υπάρχει ο αριθμός 666.

    β) Περί των οδηγιών, αίτινες δέον, όπως παράσχη τοις πιστοίς δεχομένη ή μη την ύπαρξιν του ως άνω αριθμού εις το εν λόγω σύστημα, γνωρίζομεν υμίν, ότι:



    1. Η Ιερά Σύνοδος δεν δύναται να αποφαίνηται επί τεχνικής φύσεως ζητημάτων. Διερευνά πάσαν πληροφορίαν, εκτιμά την σοβαρότητα των θεμάτων εξετάζουσα ταύτα υπό το φως της Ευαγγελικής αληθείας και εις την προοπτικήν της αιωνίου ζωής και αναλόγως καθοδηγεί τους πιστούς, ίνα πράξωσιν εις την ζωήν αυτών.

    Η δια τον Αντίχριστον άποψις της Αγίας Γραφής είναι, ότι ούτος ο μισόθεος θα πολεμήση τας δυο βασικάς και θεμελιώδεις διδασκαλίας της Εκκλησίας ημών, την Τριαδικότητα του Θεού και την θεότητα του Ιησού Χριστού, προβάλλων και κηρύσσων εαυτόν θεόν αληθινόν καλών τους ανθρώπος, ίνα προσκηνήσουσιν αυτόν και αποδεχθώσι τούτον ως Θεόν: «Ούτος εστιν ο αντίχριστος ο αρνούμενος τον Πατέρα και τον Υιόν» (Α΄ Ιωάνν. β΄ 22). «Παν πνεύμα ό μη ομολογεί τον Ιησούν Χριστόν εν σαρκί εληλυθότα, εκ του Θεού ουκ έστι. Και τούτο εστί το του αντιχρίστου» (Α΄ Ιωάνν. δ΄ 3).

    Τούτο οι πιστοί οφείλουσι ίνα αποφύγωσι και ίνα προσέχωσι δια να μη πλανηθώσι. Να ομολογώσι και να προσκυνώσι τον Ένα Θεόν, Πατέρα, Υιόν και Άγιον Πνεύμα, Τριάδα Ομοούσιον και Αχώριστον. Να ομολογώσι και να προσκυνώσι τον Κύριον ημών Ιησούν Χριστόν, Υιόν του Θεού σαρκωθέντα αληθώς κατά την διδασκαλίαν της Αγίας Γραφής, όπως αυτήν ηρμήνευσαν οι Άγιοι Πατέρες ημών, εν ταις Συνόδοις και τοις συγγράμμασι αυτών.

    2. Επί του τεθέντος ερωτήματος δεν δύναται, ίνα αποφανθή η Ιερά Σύνοδος, διότι πάντοτε υπάρχει ο κίνδυνος τα σήμερον βέβαια και ισχύοντα να ανατραπώσι υπό νέων δεδομένων παρά τας διαβεβαιώσεις, εφ’ όσον άπαντα ταύτα τα συστήματα δεν τελούσι υπό τον Εαυτής έλεγχον δια τον σχεδιασμόν ή την παραγωγήν αυτών.

    3. Επί του παρόντος αρκείται η Ιερά Σύνοδος εις τας δηλώσεις των αρμοδίων υπευθύνων φορέων, ότι δεν υπάρχει εις το σύστημα bar code ο αριθμός 666, ας και προέβαλλε ευρέως προς ενημέρωσιν των ενδιαφερομένων. Όταν οψέ ποτέ τεθή εκ νέου το θέμα η Ιερά Σύνοδος θα επιληφθή τούτου καθηκόντως.

    Εντολή της Ιεράς Συνόδου
    ΟΑρχιγραμματεύς + Αρχιμ. Δανιήλ Πουρτσουκλής

    Τελος θα αναρτησω και μια αγνωστη αποψι του πανεξυπνου Επιφανιου για να γελασουμε αλλα και να κλαψουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κύριε Τσολογιάννη,
    Επιτρέψτε μου για μία ακόμη φορά να σας θέσω κάποιες εύλογες ερωτήσεις, καθώς επίσης και να σας παρουσιάσω κάποια αντικειμενικά γεγονότα που έχουν πραγματοποιηθεί κατά το παρελθόν διάστημα κυρίως.
    Καταρχάς άλλη επιτροπή των ειδικών επιστημόνων είναι αυτή η οποία είχε συσταθεί κατά το έτος 1997, και άλλα είναι αυτά που αναφέρατε εσείς κατά το έτος 1999!
    Η συγκεκριμένη εν προκειμένω επιτροπή, των δεκατριών ειδοποιών επιστημόνων στις 20/10/1997, απέδειξε και παρέδωσε στην Διοίκηση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, ότι στο πρωτότυπο σύστημα της IBM που αφορά το σύστημα του Bar Code, υπάρχει και συνεπώς λειτουργεί με τον κωδικό 666.
    Επίσης την περίοδο εκείνη υπάρχουν και οι εξής αντίστοιχες μελέτες.
    Α) Μελέτη Ιεράς Μονής Γρηγορίου Αγίου Όρους του Μοναχού Πρόδρομου Γρηγοριάδη.
    Β) Μελέτη του κ. Γεώργιου Σαχινιάν, Διπλωματούχου Πληροφορικής Πανεπιστημίου Βόνης.
    Γ) Μελέτη Ιεράς Μονής Μετεώρων.
    Δ) Μελέτη κ. Σταμάτη Κούλουθρου, Ηλεκτρονικού Μηχανικού.
    Ε) Βιβλίο : «Bar Codes, Design, Printing & Quality Control» – Wliliam H. Erdei - Εκδόσεις McGraw-Hill, σύμφωνα με το οποίο αποδεικνύεται η συσχέτιση του αριθμού 666 με το σύστημα Bar Code.
    Η) Βιβλίο : «Το χάραγμα του αντιχρίστου κατά την Γαρφής και τους Πατέρας» - Αρχιμανδρίτη Εμμανουήλ Καλύβα, 1989.
    Στ) Βιβλίο : «Στην δύση της ελευθερίας», Ιερομόναχου Χριστόδουλου Αγγέλογλου.
    Ζ) Διάφορες εγκύκλιοι Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, όπως 2626/7-4-1997 & 2641/9-2-1998.
    Από όλο το ανωτέρω υλικό και στοιχεία, τεκμαίρεται ότι υφίσταται ο αριθμός 666 στο σύστημα bar code. Εσείς όλα τα ανωτέρω δεδομένα και όχι μόνο, τα δέχεστε ή τα απορρίπτεται; Διότι υπάρχουν επαρκέστερες μελέτες, από ένα μεμονωμένο επιστήμονα που αναφέρετε τον. κ. Ιωάννη Καρδάση. Ο οποίος μάλιστα δεν είναι και ο πλέον αρμόδιος για να αποφανθεί. Καθότι Χημικός Μηχανικός και Οικονομολόγος, και όχι Μηχανικός Πληροφορικής ή Ηλεκτρονικός Μηχανικός, στο γνωστικό αντικείμενο της ειδικότητας όπου εμπίπτει η εξειδίκευση και η μελέτη του εν λόγω θέματος.
    Πλέον τούτου όμως στο βιβλίο : ¨Στην δύση της ελευθερίας¨ υπάρχει και μαρτυρία του π. Παϊσίου για το σύστημα αυτό. Εσείς δεν το δέχεστε αυτό; Μήπως αμφισβητείται έτσι και την αγιότητα του π. Παϊσίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κύριε Τσολογιάννη
    Γνωρίζετε ή όχι επίσης ότι το έτος 1997, όταν η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος, δέχτηκε την σχετική γνωμοδότηση των ειδικών επιστημόνων, πως μόνο ένας Ιεράρχης ο Ηλείας Γερμανός, αντέδρασε αποστέλλοντας και δημοσιοποιώντας σχετική επιστολή προς την πολιτεία; Και ότι η επιστολή αυτή αφορούσε την αλλαγή του συστήματος αυτού με άλλο, το οποίο δεν θα εργάζονται και δεν θα είχε ως κωδικό τον αριθμό 666;
    Για να φτάσουμε σήμερα στην μετατροπή του Bar Code σε QR Code, και να είμαστε στα πρόθυρα της έκδοσης της Κάρτας Πολίτη, ή των νέων ηλεκτρονικών καρτών με βιομετρικά στοιχεία. Κάτι που ήδη έχει ξεκινήσει στην Κύπρο.
    Εσείς βέβαια αναφέρετε αφενός, ότι η λήψη της κάρτας του πολίτη δεν αποτελεί αιτία Πίστεως σε σχετικό ερώτημα, και αφετέρου μας αναφέρετε, ότι καλό είναι να αγωνιστούμε παρά ταύτα να μην την λάβουμε! Τι από τα δύο όμως ισχύει; Καθώς κατά τον αλάνθαστο λόγο του Κυρίου : «Το ναι, ναι, και το ου, ου. Το δε περισσό, εκ του πονηρού εστί». Διευκρινίστε μας οπότε, εάν πρέπει να λάβουμε την κάρτα αυτή ή όχι; Καθώς όπως μπορεί να υπάρξει κάποιος αριθμός πολιτών – πιστών, οι οποίοι δεν επιθυμούν να την λάβουν για λόγους ηλεκτρονικού φακελώματος και τυχόν παρακολούθησης, ομοίως δύναται να υπάρχει και αντίστοιχος αριθμός ατόμων, τα οποία για λόγους θρησκευτικής συνείδησης και ενσωμάτωσης της του αριθμού 666 δεν επιθυμούν να την παραλάβουν. Αδιαφορώντας εάν παράλληλα υφίσταται η μη το γνωστό ηλεκτρονικό φακέλωμα. Αυτό δεν μπορεί να γίνει σεβαστό από την πλευρά σας; Ακόμη και αν πιθανόν δεν σας βρίσκει σύμφωνο προσωπικά;
    Συνεπώς να μην δαπανάτε εφεξής τόσο χρόνο και να μην αναλώνεστε για να αποδείξετε ότι όλα αυτά τα συστήματα είναι τόσο αθώα.
    Όπως επίσης και ότι δεν υπάρχει κάποια κατεύθυνση των πραγμάτων, μέσω και της Παγκοσμιοποίησης καθώς και της νέας τάξης πραγμάτων προς κάποια κατεύθυνση. Αποδέχεστε ή όχι, ότι υπάρχει σήμερα Παγκοσμιοποίηση (αυτό που λίγο-πολύ παγκοσμίως οι πολιτικοί ηγέτες αναφέρουν ως Globalization); Αποδέχεστε ή όχι ότι σήμερα υφίσταται η νέα τάξη πραγμάτων (αυτό που επίσης οι ηγέτες των Χωρών ομολογούν ως new word order), όπου σε πολλά βίντεο διαχρονικά, κυρίως όμως κατά τις τρεις τελευταίες δεκαετίες έχουν δημοσιοποιηθεί; Μήπως θεωρείται ότι τα πράγματα κατευθύνονται από μόνα τους; Ακόμη μήπως νομίζετε ότι όσοι παρακολουθούν τα γεγονότα αυτά, πως είναι φαντασιόπληκτοι, συνωμοσιολόγοι, και με 3 εξαρικές θεωρίες; Γιατί έχετε τόσο μεγάλη σπουδή και ζήλο για να αποδείξετε κάτι το οποίο όμως μετά λύπης μας δεν ισχύει; Η μόνη λογική εξήγηση και δικαιολογία που μπορεί να υφίσταται πάντως, όπως αναφέρετε είναι, ότι στο παρελθόν έχετε ταλαιπωρηθεί ακόμη και υβριστεί από συγκεκριμένα πάντως άτομα. Τούτο όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να τάσσεστε κατά παντός ανάλογου πολίτη – πιστού – αδερφού, ο οποίος τολμά να αρθρώνει κάποια δικαιολογημένη ένσταση ή θέση, αποδεικνύοντας μάλιστα του λόγου το αληθές.
    Αυτά δια της παρούσης, ευελπιστούντες την αλήθεια και μόνο αυτή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου