Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2016

π. ΘΕΟΚΛΗΤΕ! ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ!

Ἀπὸ e-mail ποὺ μᾶς ἐστάλη:

ΠΡΟΣ  ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ  ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ
Γράφει ο Δημήτριος Β. Εμμανουήλ ως εκπρόσωπος του Συλλόγου "ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ".
ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ''ΑΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΠΑΛΑΜΑΣ'', στο οποίο και επενδύσαμε  πολλες από τις οικονομίες μας για την ανέγερσή του και οχι μόνο!!!).
ΑΝ ΑΚΟΥΣ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ
.

π. ΘΕΟΚΛΗΤΕ!
.
ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ
ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ «ΜΙΑ»,
ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ «ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΕΣ»!

ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ;;;;

1 σχόλιο:

 1. Συγχαρητήρια ολόκαρδα και θερμά στους φιλτάτους Φίλους του Μοναστηριού "Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς" για την ΑΠΕΙΛΗ φωτιά εναντίον του συμβιβασμένου και ξεπουλημένου στο θρόνο Θεοκλήτου. Είναι ΝΤΡΟΠΗ του και ΑΥΤΟΚΑΤΑΔΙΚΗ του να τα βάζει με τους αγίους του Θεού και τον Πιστό Λαό του Θεού. ΔΕΝ θα του βγει σε καλό. Δόξα τω Θεώ για αυτά τα Θεαρχίω νεύματι απευθυνόμενα και εκ της Υπεραγίας Θεοτόκου κατευθυνόμενα λόγια: "π. ΘΕΟΚΛΗΤΕ! ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ
  ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ «ΜΙΑ», ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ «ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΕΣ»! ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ;;;;"

  Απορώ, ΠΩΣ δεν διαθέτουν ΑΥΤΟ το Αποστολικό "μυαλό", αυτήν την Αγιοπατερική Νοοτροπία, αυτόν τον ΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΥ, όλοι αυτοί που γίνονται τώρα πρόδρομοι του Αντιχρίστου και ιερείς της Οικουμενιστικής, Πανθρησκειακής Αισχύνης. Είμαστε στο πλευρό του ευλογημένου και ομολογητού π. Παϊσίου.

  Σας παρακαλώ να του μεταφέρετε την αγάπη μου και τις προσευχές μου. Τον θυμάμαι πάντα και έχω τις καλύτερες αναμνήσεις. Ήταν μεγάλη ευλογία από τον Θεό η γνωριμία μου μαζί του. Χαίρομαι πάρα πολύ και δοξάζω τον Θεό ακατάπαυστα που ο αγαπητός μας π. Παϊσιος ΜΙΜΗΘΗΚΕ τον Άγιο Γρηγόριο Παλαμά και διέκοψε αυτομάτως το Μνημόσυνο του οικουμενιστού του επισκόπου ο οποίος ΚΟΙΝΩΝΕΙ με ακοινωνήτους αιρετικούς ποιμένες.

  Αυτήν ακριβώς την διακοπή Μνημονεύσεως έπρεπε να την είχαν κάνει ΗΔΗ προ πολλού "εκ φυσικού θυμού," Αγιοπατερικόν "θυμόν κινήσαντες τον δικαιότατον", κάποιοι που ήλπιζα πολύ πως θα το έκαναν από την πρώτη κιόλας στιγμή, όπως ο π. Επιφάνιος και ο π. Λαυρέντιος....

  Είναι πάντως ανατριχιαστική αυτή η εσχάτη πλάνη από τον διάβολο: Να αφιερώνει κανείς τον εαυτό του και τη ζωή του ολόκληρη στο Θεό, να κηρύττει Ορθοδοξία και να φέρνει χιλιάδες ψυχές στην επίγνωση του Θεού και στη μετάνοια και τώρα, στα έσχατα, να παραμένει σε πεισματική, αντίθεο και Θεομίσητη Κοινωνία μετά ακοινωνήτων, μετά "εκκλησίας πονηρευομένων"... Να μας κάνουν όντως ψυχωφέλιμα πνευματικά διδάγματα και να στέκονται αξιέπαινα υποδείγματα Χριστιανικής Ηθικής, ΝΥΝ ΔΕ να διατελούν εν ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΜΟΙΧΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ!!

  Η κάθε "ιερά" (ο Θεός να την κάνει "ιερά") Σύνοδος να ενώνει τα Μέλη του Χριστού εν τω Εωσφορικώ Π.Σ."ε" και να τα ποιεί ΠΟΡΝΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ Μέλη, και αυτοί οι κάποτε αγαπητοί μας ιερείς και πνευματικοί καθοδηγητές να καθίστανται επάρατοι προσκυνητές του θηρίου του Βοσπόρου. Στενάζω και αναβοώ: Η Αγία Ορθόδοξη Πίστη μας βρίσκεται ΕΝ ΔΙΩΓΜΩ, στα Πρόθυρα του Αντιχρίστου. Πλανώνται ακόμη και οι "εκλεκτοί". Καταδέχονται να "σφραγίζονται" με σφραγίδα πατριαρχική.

  Εύχομαι να ανανήψουν όλοι οι συνειδητοί ιερείς του Θεού αλλά και οι θλιβερά λιγοστοί επισκόποι του Θεού (εάν τελικώς αυτοί υπάρχουν "έως ενός") και ακόμη και την τελευταία στιγμή, "στο στερνό το ξεψύχισμα" Αγιοπατερικού δειλινού μυρωμένο, να ορθώσουν την ψυχή τους, να υψώσουν τη φωνή τους και να βοήσουν "προς Κύριον, εν τω θλίβεσθαί με", τα νυν, ΠΑΥΩ την Μνημόνευσιν Αιρεσιάρχου Πατριάρχου και αρνούμαι την κολάσιμον Ενσωμάτωσιν μετά Οικουμενιστών απάντων! Ναι, Εωσφόρε, Νενίκηκά σε τώρα! ΑΠΟΤΑΣΣΟΜΑΙ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου