Κυριακή, 7 Αυγούστου 2016

Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ απο το ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ: Καμμια, μα καμμια ΥΠΑΚΟΗ, στους Αιρετικους ή στους Αιρετιζοντες ή στους Κοινωνουντας με αυτους. Οχι μονον επισκοπους, αλλα καν αγγελος εξ Ουρανου. Εδω ειναι ευλογημενη η παρακοη.

Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ απο το ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ:Καμμια, μα καμμια ΥΠΑΚΟΗ, στους Αιρετικους ή στους Αιρετιζοντες ή στους Κοινωνουντας με αυτους. Οχι μονον επισκοπους, αλλα καν αγγελος εξ Ουρανου. Εδω ειναι ευλογημενη η παρακοη.


5 σχόλια:

 1. ΟΛΟΙ οι "Καινοτόμοι"....καν άγγελος εξ ουρανού, έχουν το ανάθεμα από Οικουμενικές και Πανορθόδοξες Συνόδους (βλέπε και 1848)...!!!!

  Είναι ΗΔΗ ΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ (και εκτός Εκκλησίας) οι Καινοτόμοι...!!! (ειδικά όσοι θέλανε να "διαστρέψουν την ορθοδοξία" με την καινοτομία τους - βλέπε αιρετική εγκύκλιο 1920 για τους καινοτόμους νεοημερολογίτες...!!!)

  Οι Πατέρες της ορθοδοξίας ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ εκβάλλανε εκτός εκκλησίας τους ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΣ...!!!
  Τα είπαν....!!!

  Είναι Ξεκάθαρα πράγματα όπως βλέπουμε...!!!
  Κάνανε ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟΥΣ...την πατήσανε....!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Επειδη, το να κανει τις Πασχα μετα τις 21 Μαρτιου ως καμνομεν οι Γραικοι η μετα τις 11 ως οι Λατινοι, δεν ειναι εγκλημα ουτε σχισμα
   Το δε να σχισει κανεις την εκκλησια ''αμαρτημα ασυγχωρητον ''λογιζεται,ως ο αγιος Νικοδημος ο αγιορειτης ομιλει εις το πηδαλιον,,,,,,
   '''''''Ριξε μια ματια πριν εκτοξευσεις τα ασφαιρα ''πυροκροτηματα ''σου,,,,,,
   Ινα μας ξεκαθαρισεις ποσο αβαπτιστοι ειμεθα,ποσο κακοδοξοι και αιρετικοι,ποσο σχισματικοι και νεωτεριστες και ποσο ανοητοι που θεωρουμε πως [ θα ] μας σωσει το ημερολογιο.
   ....,,,http://www.impantokratoros.gr/A004934E.el.aspx.
   Καλημερα!

   Διαγραφή
 2. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ? ΑΠΛΩΣ ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑΤΕ ΕΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ? ΑΠΛΩΣ ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑΤΕ ΕΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ακούγεται αδελφέ. Μάλλον θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα του υπολογιστή σου ή το πιθανότερο του browser, δομίμασε με διαφορετικό, π.χ. mozilla, opera.

   Το ημερολόγιο δεν είναι καινοτομία.

   Διαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου