Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Αγωνιστες Αδελφοι μου, εκει κατω απο το Ναυπλιο, οι παντες εξεκλιναν, αμα ηλλοιωθησαν, ΟΥΚ εστιν ποιων χρηστοτητα, ΟΥΚ εστιν εως ενος. Ο ουρανος γινεται ολο και πιο μαυρος, καταμαυρος, ερχεται θυελλα μεγαλη μεσα στην Εκκλησια. Ακου, που φτασαμε, που καταντησαμε, να εκλιπαρουμε το ελεος τους στα αυτονοητα Ακου εκει, να παρακαλαμε αυτους τους ψευτοκαλογηρους και αυτες τις ψευτοκαλογριες που θησαυρισαν με το ονομα του πατρος Παϊσιου με μαυρο χρημα, να παρουν θεσι απεναντι στην Αιρεσι και στους Αιρετικους;;;;;;;;; !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μουρχεται να φωναξω ΑΙΣΧΟΣ, μυριες φορες ΑΙΣΧΟΣ, ντροπη σας ψευτοορθοδοξοι Κρυπτοοικουμενιστες ψευτοκαλογηροι και ψευτοκαλογρηες.Με τι μουτρα να σας απαντησουν αυτοι οι βαμμενοι υπουλοι και κρυφοι Οικουμενιστες που συμβιωνουν αγκαλια με την Παναιρεσι του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ; ΟΥ να μου χαθητε και εχετε και το θρασος να διαδιδετε, οτι ειστε τεκνα και του π. Παϊσιου, ψευτοαγιοι, ΟΥ να πατε να χαθητε. ΕΚΑΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ. Ιστολογιο ΟΜΟΛΟΓΙΑ με εδρα την Σουρωτη Θεσσαλονικης, οπου και ο ταφος του πατρος Παϊσιου.. (Αδελφοι μου συγχωρειστε μας, χασαμε την υπομονη μας, δεν αντεχεται πλεον η παναθλια αυτη καταστασι).

Αγωνιστες Αδελφοι μου, εκει κατω απο το Ναυπλιο, οι παντες εξεκλιναν, αμα ηλλοιωθησαν, ΟΥΚ εστιν ποιων χρηστοτητα, ΟΥΚ εστιν εως ενος.

Ο ουρανος γινεται ολο και πιο μαυρος, καταμαυρος, ερχεται θυελλα μεγαλη μεσα στην Εκκλησια.

Ακου, που φτασαμε, που καταντησαμε, να εκλιπαρουμε το ελεος τους στα αυτονοητα

Ακου εκει, να παρακαλαμε αυτους τους ψευτοκαλογηρους και αυτες τις ψευτοκαλογριες που θησαυρισαν με το ονομα του πατρος Παϊσιου με μαυρο χρημα, να παρουν θεσι απεναντι στην Αιρεσι και στους Αιρετικους;;;;;;;;; !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Μουρχεται να φωναξω ΑΙΣΧΟΣ, μυριες φορες ΑΙΣΧΟΣ, ντροπη σας ψευτοορθοδοξοι Κρυπτοοικουμενιστες ψευτοκαλογηροι και ψευτοκαλογρηες.Με τι μουτρα να σας απαντησουν αυτοι οι βαμμενοι υπουλοι και κρυφοι Οικουμενιστες που συμβιωνουν αγκαλια με την Παναιρεσι του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ;

ΟΥ να μου χαθητε και εχετε και το θρασος να διαδιδετε, οτι ειστε τεκνα και του π. Παϊσιου, ψευτοαγιοι, ΟΥ να πατε να χαθητε.

ΕΚΑΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ.

Ιστολογιο ΟΜΟΛΟΓΙΑ με εδρα την Σουρωτη Θεσσαλονικης οπου και ο ταφος του πατρος Παϊσιου.

(Αδελφοι μου συγχωρειστε μας, χασαμε την υπομονη μας, δεν αντεχεται πλεον η παναθλια αυτη καταστασι)).

----------------------------------------

 AΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΙΣΤΩΝ ΣΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤHΣ

Στην δεδομένη κρίσιμη συγκυρία για την Ορθοδοξία όπου ο Οικουμενισμός προχωρεί ακάθεκτος, καλούνται αυτοί που θεωρούνται τα πνευματικά παιδιά του Αγίου Παϊσίου να πάρουν επιτέλους ανοιχτά θέση για τη Οικουμενιστική Σύνοδο της Κρήτης και να μην κρύβονται πίσω από ευσεβιστικά προσχήματα.
Η μακροσκελής επιστολή από Ομάδα Προσκυνητών Αγίου Όρους Αργολίδος Εκπροσωπούμενη από τον κ. Ιωάννη Καρυανό απευθύνεται προς :
1)ΙΕΡΟΝ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟΝ ΜΟΝΑΖΟΥΣΩΝ
« Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος»
Σουρωτή-Βασιλικά 570 06 Θεσσαλονίκη
Τηλ. 23960 41320
Fax 23960 41594
2)ΙΕΡΟΝ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟΝ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
630 88 Μεταμόρφωση Χαλκιδικής.
Τηλ. 23750 61103
3)ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Βατοπαίδι Χαλκιδικής τ.κ. 630 88
Τηλ . 23710 41880
4)ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΥΘΥΜΙΟΝ –ΙΕΡΟΝ ΚΕΛΛΙΟΝ ΑΝΑΣΤΑΝΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ.
ΚΑΨΑΛΑ –ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ 63086 ΚΑΡΥΕΣ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ
ΘΕΜΑ: Αίτημα για απάντηση δια τα περί της « εν Κολυμπάρι Αγίας και Μεγάλης Συνόδου»
ΣΧΕΤΙΚΑ : Δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό Τύπο
ΑΠΟ
Ομάδα Προσκυνητών Αγίου Όρους Αργολίδος
Εκπροσωπουμένη από τον κ.Ιωάννη Καρυανό
Ναύπλιον 30 Αυγούστου 2016, εορτή του εν Αγίοις πατρός ημών Αλεξάνδρου Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως του Ομολογητού.
Αγαπητοί Πατέρες και Μητέρες εν Χριστώ ευλογείτε
Γνωρίζοντας την άρρηκτη πνευματική σας σχέση και καθοδήγηση που είχατε την ευλογία να φέρετε με τον ήδη ανακηρυχθέντα Άγιον Γέροντα Παϊσιο τον Αγιορείτη ,γεγονός που σας καθιστά στην συνείδηση των Ορθοδόξων πιστών ως θεματοφύλακες, συνεχιστές και εγγυητές του πνεύματος και του ομολογιακού χαρακτήρος του Οσίου και εν μέσω μίας εποχής που εντείνει ακόμη περισσότερο, μεθοδικά και δυναμικά, τον πόλεμο κατά της Ορθοδόξου πίστεως και παραδόσεως μας, παρακαλούμε από υμάς όπως μας γνωστοποιήσετε :
-Ποία η θέση και άποψή σας για την πρόσφατη σύγκληση της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου που έλαβε χώραν προσφάτως εις το Κολυμπάριον της Κρήτης και τα ψηφισθέντα υπ΄αυτής κείμενα;
Προς τούτο σας αποστέλλουμε συνημμένα :
1)ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ «ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ Ή ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ» ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ. Περίληψη κανονικο-δογματικής μελέτης –ΤουΚυριάκου Κυριαζόπουλου
καθηγητή (επ.) του Εκκλησιαστικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του Α.Π.Θ.
Και
2)ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ «ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ» ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ (19-26/7/2016) Καθηγητού κ.Δημητρίου Τσελλεγγίδη Α.Π.Θ (Τμήματος Θεολογίας-τομέως δογματικής Θεολογίας)
Παρακαλούμε θερμά και ενόσω το συγκεκριμένο θέμα τυγχάνει τόσο σοβαρής σημασίας σε σημείο που ήδη πολλοί πιστοί , λαϊκοί ,κληρικοί και Μοναχοί ,εντός και εκτός Αγίου Όρους να αντιδρούν ομολογιακά ,όπως μας απαντήσετε με πάσαν ειλικρίνεια βάζοντας το χέρι εις την υπό του Κυρίου ημών θερμαινόμενη καρδιά σας.
Η δική σας φωτισμένη γνώμη θα βοηθήσει τα μέγιστα εις τον συνειδησιακό προσδιορισμό μας δια το αναφερόμενο και τόσο σοβαρό προκύψαν ζήτημα.
Μετά τιμής και απείρου σεβασμού
Για την Ομάδα Προσκυνητών Αγ. Όρους .
Μετά τιμής, εν Χριστώ προσκυνητής
Ιωάννης Καρυανός του Νικολάου (Α.Δ.Τ. ΑΗ233243)
Απόστρατος Αξιωματικός Σ.Ξ.
Εφέσου 14, Ναύπλιον
Τηλ.: 6972664871
Email: jok64@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου