Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

TA AΛΑΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑΛΑ ....ΕΤΕΡΟΔΟΞΑ του μητροπολιτου της Φλωρινας Θεοκλητου Πασσαλη

    • TA AΛΑΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑΛΑ ....ΕΤΕΡΟΔΟΞΑ του μητροπολιτου της Φλωρινας Θεοκλητου Πασσαλη


     
    Κυρίες και Κύριοι,
    ας πάψουν οι διαπληκτισμοί!

    Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ!!!
    Με πλήρη επίγνωση και άκρως διαυγέστατος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας στον λόγο του ανήμερα της Αγίας Παρασκευής μας έλυσε όλες τις απορίες!! Δεν χρειάζεται να λογομαχούμε άλλο!!
    Ο π.Θεόκλητος μας πληροφόρησε ότι είναι ΑΚΡΑΙΑ οικουμενιστής καθώς υποστηρίζει άνευ συστολής τον αρχιαιρεσιάρχη Βαρθολομαίο!! (σ'αυτό συνηγορεί η φωτογραφία στην οποία απαθανατίστηκε να συμπροσεύχεται με ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟ ΠΑΠΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟ!!!!!!!!! βλέπε παρακάτω)
    Και ως να μην έφτανε η προδοσία του αυτή... Έρχεται τώρα και εκτοξεύει αφειδώς απειλές, λέγοντας πως όποιος δεν υπακούει στον Δεσπότη λατρεύει τον διάβολο!! Αλήθεια;; Κι ο Δεσπότης που ποδοπατεί ξεδιάντροπα τους ιερούς κανόνες της Εκκλησίας που προβλέπουν καθαίρεση σε όποιον συμπροσεύχεται με αιρετικούς και συνδιαλέγεται μαζί τους...τι κάνει; ΛΙΒΑΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ! Δεν μας είπε ο Σεβαστός, Πατήρ και Δέσποτας υπό ποιες προϋποθέσεις κάνουμε υπακοή στον Επίσκοπο. Για τον λόγο αυτό παραπέμπουμε στο κήρυγμα του όντως επισκόπου π.Αυγουστίνου Καντιώτη "Πότε να μην υπακούς στον παπά" για να πληροφορηθεί επί του θέματος! Όταν ορθοτομούν τον λόγο της αληθείας τότε οφείλουμε αόματη υπακοή, όταν όμως συντελούν ύπουλα και τεχνηέντως στην εξεφτέλισή της, στην υπονόμευσή της και στο ξεπούλημά της έχουμε χρέος να τον στηλιτεύσουμε και να τον ταρακουνήσουμε! «Πειθαρχεῖν δεῖ Θεῷ μᾶλλον ἢ ἀνθρώποις» (Πράξ. 5, 29).

    ΠΡΟΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΙΝ
    "Όποιος δέχεται ψευδοδιδασκάλους-αιρετικούς δέχεται τον διάβολο!" (άγιος Μάξιμος ομολογητής, Περί των πραχθέντων, κεφ. θ'-ιβ' P.G 90 144b-145c)

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ!!
    Σήμερα ανηλεώς αμαύρωσε και τη μνήμη του και γέροντος αυτού π.Αυγουστίνου! 
    Με ποιο ήθος και ποια παρρησία ετόλμησε να λάβει θέση για το θέμα της παύσεως του μνημοσύνου του Πατριάρχου! Ομιλούμε περί παράκρουσης! Όποια ακολουθία γίνεται, μας είπε, χωρίς να μνημονεύεται ο οικείος μητροπολίτης ή ο προϊστάμενος του Δεσπότη, δηλαδή ο Πατριάρχης είναι λέει άκυρη η Θεία Λειτουργία!! Χουντισμός, Φασισμός και άνευ προηγουμένου παράνοια! Ο γέροντάς σας δηλαδή, ο λέων π.ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ (και άλλοι σοβαροί και όντως ορθόδοξοι) που έπαυσε το μνημόσυνο του Πατριάρχη ήταν εξωεκκλησιαστικός, λειτουργούσε άκυρα, τα μυστήρια στα οποία συμμετείχε δεν ισχύουν;;;;;;;;; 
    Αντιλαμβάνεσθε σε τι παραλογισμό παρεκτραπήκατε;
    Ο άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος εκήρυττε με στόμφο το "μην αποδέχεστε κανένα αιρετικό δόγμα με πρόσχημα την αγάπη"!
    Ω της υποκρισίας!
    Ω της προδοσίας!
    Ουαι ὑμῖν!

    Όταν ο Πατριάχης Νεστόριος έλεγε ότι η Παναγία δεν είναι Θεοτόκος, αλλά Χριστοτόκος, δηλαδή δε γέννησε Θεό, αλλά άνθρωπο έπρεπε να τον υπακούσουν;;;;; Καλά μιλάμε σοβαρά;;; ή μωρολογούμε υπό την επήρεια παραισθησιογόνων;;;;
    Και κάτι τελευταίο!!!!!!!!!!!!
    Ο Μητροπολίτης σήμερα μαγειρικώς ετοποθέτησε ωσάν κερασάκι στην τούρτα μια απαράδεκτη σοφιστεία! Μας λέγει: πως για κοινωνικούς και φιλανθρωπικούς σκοπούς ο Πατριάρχης κάνει ό,τι κάνει για να μην έχουμε πολέμους... ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ!! 




    Κάνει τον αιρετικό, μοιράζει κοράνια, συλλειτουργεί με παπικούς, αφορίζει ορθοδόξους, παραχωρεί ορθόδοξες εκκλησίες σε αιρετικούς, παρευρίσκεται σε μασωνικές τελετές, αποκαλεί ξεβράκωτους τους ήρωες του 1821!! Συγχαρητήρια για το έργο!! 

    Πολυσχιδές και πολυποίκιλο! 
    Πολυεπίπεδο και λίαν ψυχωφέλιμο!! 
    Κρίμα που δεν πέτυχαν οι τόσο κοπιαστικές προσπάθειές του καθώς οι τζιχάντ καθαρίζουν την Ευρώπη, στη Συρία οι πόλεμοι μαίνονται και βράζει η ανατολή!! 
    Κρίμα τον ιδρώτα του!
    Ε ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΪΒΑΝΙΑ!!! ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙΤΕ ΤΟ
    ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΙΝ
    "Προτιμούμε τον διχασμό υπέρ της πίστεως από μια ομόνοια που στηρίζεται στην ασέβεια!" (Αγ. Γρηγόριος Θεολόγος, Λόγος 6,11 Ειρηνικός 1)

    Είμαστε πολλοί που διαφωνούμε και όσο τεντώνετε το σχοινί, τόσο η αγανάκτησή μας θα γίνεται πιο έκδηλη! Κι αν εμμείνετε στις κακοδοξίες σας θα λάβουμε κι εμείς δραστικότερα και εντονότερα μέτρα αντίδρασης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ανασυνταχτείτε, η υπομονή και η υπακοή έχει και τα όριά της!



1 σχόλιο:

  1. Και όλα αυτά στη Φλώρινα από όπου, επί π.Αυγουστίνου, αξαπολυόντουσαν αντιοικουμενιστκοί μύδροι!
    Οι Φλωρινιώτες δεν πρέπει να το αφήσουν να περάσει αυτό έτσι!
    Αρκετή υπομονή και ανοχή έχουν δείξει μέχρι τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου